Friday, July 20, 2012

2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (18a)

[urmare din partea a patruzecisipatra]

"Febra" dezvăluirilor privind cele mai importante subiecte ale omenirii la ora actuală - considerate a fi OZN-urile, civilizaţiile extraterestre şi problema sistemului financiar şi economic corupt - cuprinde un spectru tot mai larg de instituţii, de la cele politice şi guvernamentale, până la cele ale mass-media.

În urmă cu câteva zile, Anglia a desecretizat 6700 de pagini de documente secrete din ultimii 30 de ani despre "cazurile OZN", chiar dacă acest "disclosure" tinde să bagatelizeze problema, încadrând-o în clasa îndoielii sau cea a informaţiei neînsemnate. Spunem aceasta, deoarece concluzia generală a fost că din "toate observaţiile realizate" nu s-a putut emite o părere fermă cu privire la provenienţa extraterestră a obiectelor respective; în plus, cazurile prezentate sunt puerile şi parcă special alese "ca să adoarmă spiritele agitate", evitându-se evenimentele militare cu adevărat importante care au avut loc, cum ar fi celebrul caz din pădurea Rendlesham (Suffolk), din decembrie 1980, o zonă cuprinsă între două baze militare ale Marii Britanii, cele de la Bentwaters şi Woodbridge (http://www.hyper.net/ufo/rendlesham.html).

Detalii cu privire la acţiunea Disclosure din partea Angliei (care a mai avut o tentativă în această direcţie în anul 2009) pot fi studiate în articolul din Daily Mail: http://www.dailymail.co.uk/...UFOs-prime-minister-...disclosure-classified-information-alien-life-forms.

Pe de altă parte, fostul ministru canadian al Apărării, Paul Hellyer, a expus într-o conferinţă amplă adevărul despre sistemul financiar global, pe care el l-a caracterizat ca fiind o "fraudă" la adresă omenirii. Conferinţa poate fi vizionată în trei părţi:

Partea I
Partea a II-a
Partea a III-a
Chiar şi media sau presa mondială prezintă tot mai des descoperiri fulminante, care prin ele însele ar putea zdruncina din temelii toate concepţiile despre civilizaţia noastră şi despre istoria ei, aşa cum au fost ele prezentate de către ştiinţă şi sistemul "educaţional" modern.

Recent au făcut furori mai ales două astfel de ştiri, care deşi uluiesc prin ineditul şi misterul lor, par să fie totuşi trecute în plan secundar de mass-media, pentru a fi confundate cu banalul. Prima dintre acestea este o gigantică "piramidă de cristal" identificată de către exploratorii americani şi francezi în Marea Caraibelor, exact în zona faimosului Triunghi al Bermudelor.

Piramida descoperită are forma unui cristal, este apreciată ca fiind chiar mai mare decât piramida lui Keops din Egipt şi este o dovadă clară a faptului că "mitica" Atlantida a fost în fapt cât se poate de reală. De altfel, în cartea sa The Ancient Secret of the Flower of Life, iniţiatul Drunvalo Melchizedek explică ce s-a petrecut de fapt în Atlantida, cum s-a derulat teribilul "accident" al "alunecării" dimensiunilor realităţii şi pătrunderea omenirii pe o falie temporală care a dus la o mare suferinţă pentru ea în ultimele 13.000 de ani, afirmând de asemenea că problema Triunghiului Bermudelor se va regla după ce va avea loc apropiata schimbare a polilor planetei.

Probabil că cercetătorii contemporani, în binecunoscutul spirit al laşităţii ştiinţei materialiste atunci când este confruntată cu aspecte care ar anula tot ceea ce ea a promovat până în prezent, vor ignora descoperirea "piramidei de cristal" din Marea Caraibelor, căutând astfel să mai prelungească demenţa unei minciuni ce a fost servită omenirii în legătură cu istoria ei reală.

Totuşi, ceea ce este de remarcat e faptul că descoperirea a fost prezentată, reuşind să facă o anumită vâlvă în mediul ştiinţific şi chiar în opinia internaţională. Detalii în această privinţă pot fi citite aici: http://beforeitsnews.com/...Giant_Crystal_Pyramid.

O altă descoperire tulburătoare este cea făcută pe fundul Mării Baltice de către echipa de exploratori Ocean X, care au identificat încă din vara anului trecut, pe baza unei tehnologii superioare a sonarului, un obiect misterios pe fundul mării, având mari dimensiuni şi fiind asemănător unei farfurii zburătoare. După strângerea fondurilor necesare, o echipă de scufundători au realizat mai multe explorări succesive ale structurii subacvatice, realizând fotografii uluitoare.

Ceea ce se află acolo depăşeşte cu mult orice s-ar fi putut gândi oamenii de ştiinţă contemporani; încercarea lor de acum câteva zile de a asigura populaţia lumii că structura respectivă nu este un OZN pentru că nu este din metal, ci că în realitate ar fi vorba doar despre o simplă structura geologică din rocă este nu doar hilară, ci chiar penibilă (http://www.nydailynews.com/...underwater-ufo-a-rock).

Chiar şi dacă nu este vorba despre o navă extraterestră eşuată pe fundul mării, ansamblul construcţiei din acel loc este suficient pentru a anula toate "cunoştinţele" şi "ideile" contemporane despre civilizaţiile antice şi despre istoria omenirii. Un articol foarte bun, ce prezintă detalii ale descoperirii poate fi consultat aici: http://www.thetruthbehindthescenes.org/...baltic-sea-ufo-ocean.

Alte evidenţe din ce în ce mai numeroase despre manifestarea civilizaţiilor extraterestre apar în ultimul timp sub forma misterioaselor cercuri din lanurile de cereale, aproape în toate zonele de pe glob, dar mai ales în zona de sud a Angliei. Probabil cea mai completă documentare în această privinţă poate fi făcută pe site-ul: http://www.cropcircleconnector.com.

Aceste reprezentări simbolice, unele dintre ele extrem de complexe, sunt în proporţie de peste 90% de natură extraterestră, fiind realizate mai ales de civilizaţia pleiadiană ca efort al ei de a acomoda rasa umană cu existenţa, prezenţa şi bunele intenţii ale Federaţiilor Galactice. În plus, multe dintre aceste cercuri simbolice din lanurile de cereale reprezintă veritabile căi de comunicare şi chiar coduri pentru a putea înţelege evenimente, realităţi sau dovezi ale acţiunii benefice realizată de civilizaţiile ET benefice (http://miraclesandinspiration.com).

Aceste reprezentări sunt în prezent atât de complicate, încât ele nu mai pot fi în niciun caz considerate de către comunitatea ştiinţifică actuală ca fiind "farse" realizate de oameni; mai mult decât atât, multe dintre ele apar instantaneu în lanuri, chiar în mijlocul zilei, putând fi observate şi fotografiate de la înălţime imediat după aceea.

Pe lângă aceasta, există nenumărate alte dovezi şi particularităţi ale modului în care au fost realizate, cum ar fi tipul radiaţiei energetice care este prezentă în spicele din zona cercurilor, modul în care ele au fost torsionate etc. Parcă pentru a spulbera şi ultimele îndoieli care ar mai putea exista, astfel de cercuri au început să fie observate şi în formaţiuni de gheaţă pe râuri sau lacuri (http://www.environmentalgraffiti.com/...spinning-ice-circle).

Cea mai amplă astfel de prezentare rămâne însă, fără îndoială, fenomenala apariţie încrustată pe fundul unui lac secat din estul statului Oregon (SUA), în 1990, despre care am mai amintit în unul dintre articolele anterioare; informaţii suplimentare pot fi găsite aici: http://cropcircleconnector.com.

O sinteză video excepţională a apariţiilor recente de cercuri şi simboluri în lanurile de cereale, ce prezintă într-un mod interactiv diverse analogii şi explicaţii ale acestora, poate fi vizionată aici:
[continuare în partea a patruzecisisasea]

Sursa: AIM

No comments:

Post a Comment