Thursday, May 16, 2013

COBRA : Sunteti gata pentru Eveniment ? (2)


[urmare din prima parte]

Grupurile pozitive de la suprafata

Militarii pozitivi - din SUA, Rusia si China care vor fi in spatele scenei furnizand tehnologie, transport si logistica la "Eveniment".

Templierii - ascunse sub templul lui Solomon exista informatii din timpul lui Iisus care ar ameninta biserica in mod major. In trecut, Cavalerii Templieri au fost arestati si mare parte ucisi de cabala, intr-o zi de vineri 13. Cei cativa care au scapat au mers in Scotia unde au infiintat francmasoneria. La acel moment Templierii negativi au mers in Italia si au devenit Illuminati.

[Nota redactiei AIM: Ca intotdeauna, va recomandam sa aveti discernamant atunci cand cititi orice informatii care par noi; despre francmasonerie s-a scris foarte mult deja, si s-au adus multe dovezi incontestabile care demonstreaza ca secta satanica a francmasoneriei s-a inconjurat de o sumedenie de asa-zise "mistere" initiatice si ritualuri care vor sa para autentice, dar nu sunt decat inchipuiri menite de a "aburi" pe cel novice si nestiutor. Pana la proba contrarie, francmasoneria este si ramane o secta satanica folosita permanent de Cabala pentru planurile ei malefice.]

Societatea Dragonul Alb - acesta este un grup de familii antice chineze. Rothschild lupta sa taie puterea lor. Ei doresc China inapoi. Aici exista sentimente amestecate, unii dintre ei doresc o China totalitara. Este implicata in lupta pentru introducerea noului sistem financiar. Aceste familii au deja fabrici care dezvolta energia libera acum. Tehnologie care ne va incapea in palma.

Fratia Stelei - acestea sunt fiinte avansate. Ei lucreaza prin proiectia asupra mintii celor care sunt gata sa aduca idealurile inalte ale Luminii, la populatia umana. Nu sunt multi dintre ei pe Pamant.

Ordinul Stelei - acesta este un grup de lucru de 144.000 de fiinte din timpul Atlantidei, care s-au oferit voluntar pentru a lucra la transformarea intunericului in lumina. Ei se incarneaza din nou si din nou pentru a ajuta. Fiecare fiinta are un set unic de competente pentru eliberarea planetara. Dupa "Eveniment", omenirea va avea nevoie de vindecare, iar ei vor lua parte la aceasta. Grupul este ca o "mandala" complexa (desen arhetipal care reprezinta cheia sau portalul de accesare universala a unor energii subtile majore din Creatie - este specifica budistilor si yoghinilor), din forme individuale. "Sfantul Graal", un potir din Moldavite este o reflectare a acestui grup si are 144.000 de fatete slefuite, fiecare continand un cod pentru sufletele care trebuie sa se trezeasca (spiritual). Acesta este in siguranta pastrat de catre Federatia Galactica.

Grupul celor 15.000 de Fiinte - este un grup de fiinte incarnate din timpul Atlantidei, pentru a ajuta la vindecarea de "separare". Ei continua sa se incarneze din nou si din nou, in acest scop. Acest grup include Buddha, Christos, Templierii si Lucratorii in Lumina. Cand aceasta planeta va fi eliberata vom intra in cel de-al 3-lea Atlantis. Paradisul final pe Pamant cu orase de Lumina si tehnologii foarte avansate. Acesta este o parte a planului. Cand St. Germaine a fost incarnat ca Francis Bacon, a vorbit despre acest moment. [Nota redactiei AIM: Este cunoscuta legatura stransa pe care Francis Bacon o avea cu francmasoneria, conform Wikipedia. Organizatia Rozicruciana AMORC afirma ca Francis Bacon era conducatorul (cu titlu de Imperator) al Ordinului Rozicrucienilor pe intreg continentul european. Francmasonul Leo Zagami, auto-intitulat "expert in ritualuri ezoterice", afirma ca gruparea Illuminati descinde din rozacrucieni si templieri, de parca asta ar mai putea "indulci" imaginea dezastruoasa pe care o au Illuminati. Ca si multe alte organizatii asa-zis "ezoterice", rozacrucienii nu sunt decat "o miscare abila", de scena, a francmasoneriei.]

Palariile Albe - persoana cu numele de cod "Michael" este membru al Palariilor Albe. El a fost fortat sa intre in subteran, atunci cand cabala a fost in cautarea sa. Ei sunt in intreaga lume, unul foarte cunoscut este Benjamin Fulford. Asupra sa au fost nenumarate tentative de asasinat. A fost redactor sef la revista economica Forbes 20 de ani. Cobra are contacte regulate cu membrii acestui grup care lucreaza in pozitii de top, administrative si financiare de sprijin la nivel mondial a Miscarii de Rezistenta.

Lucratorii in Lumina - oamenii care invoca Lumina si lucreaza cu Lumina. Coloana vertebrala a Miscarii de Rezistenta.


Fortele Luminii

Confederatia Galactica - este un grup de fiinte, calatori interdimensionali. Este supraveghetorul evolutiei pe planete. Este o uniune liber consimtita din toate rasele care au iubirea ca stare a lor naturala. Ele exista dincolo de dualitate. Ei raspandesc doar dragoste. Exista cca. 200.000 de specii in galaxia noastra, iar 70 % sunt umanoide. Fara interventia lor noi nu am mai fi existat pe aceasta planeta.

Comandamentul Ashtar - este un grup din cadrul Confederatiei Galactice, care are misiunea de a elibera planeta Pamant. Ei sunt in milioane de nave in jurul Pamantului cu diametre de la 5-10 metri, pana la mii de metri. Ocupa pozitii strategice si sunt gata sa intervina la momentul potrivit.

Pleiadienii - Cobra este un pleiadian incarnat. Ei l-au contactat de cand era copil. Ei au cele mai stranse legaturi cu omenirea (in ADN cel mai mare procent este pleiadian). Multi pleiadieni au fost maestri spirituali sau profeti.

Siriusienii - unii s-au incarnat ca oameni si altii ca delfini si balene. Ei sunt ingrijitorii apei. Ei sunt foarte constienti de misiunea lor. Se ascund in oceane si lucreaza la echilibrarea placilor tectonice.

Mai sunt Andromedanii (fiinte din galaxia vecina Andromeda) [a nu se confunda cu Consiliul Andromeda - nota redcatiei AIM] si Arcturienii, foarte evoluati, fiinte din dimensiunea a 7-a si de asemenea Arhanghelii si Maestrii Inaltati... si multi altii.

Dupa cum am observat, Universul ne cheama ACASA. Familia noastra galactica ne ajuta sa scapam de intunericul care a tinut planeta de mii de ani in chinga fortelor negative. Nu ramane decat sa participam cu mai mare daruire la meditatii, pentru implementarea Luminii pe Pamant, avand confirmarea ca de-acum in orice moment se poate declansa "Evenimentul" prin care ne vom elibera si vom exista intr-o lume pe care omenirea nu a mai trait-o niciodata... Asa sa Fie !

Drum Drept spre Lumina !


Sursa: AIM


No comments:

Post a Comment