Thursday, May 11, 2017

Adevărul despre elicopterul israelian prăbuşit în Bucegi


Un accident uluitor care ar fi fost muşamalizat de serviciile secrete iese abia acum la iveală. Un elicopter israelian în care s-au aflat militari veniţi cu o misiune specială în România, s-a prăbuşit în platoul Bucegilor, în condiţii neelucidate.

Explicaţia evenimentului a fost ţinută secretă până acum, când un general din cadrul Direcţiei Generale de Informaţii a Armatei a acceptat să povestească ce s-a întâmplat în Munţii Bucegi, în urmă cu mai bine de patru ani. Dezvăluirile militarului de rang, a cărui identitate a fost protejată, au fost publicate de un blog care tratează fenomenele paranormale şi misterele, informaţiile devenind publice în urmă cu câteva zile. Întâmplarea a fost cunoscută de o serie de persoane cu funcţii importante din aparatul militar şi a fost trecută la categoria “secret de stat”. Potrivit presei româneşti şi israeliene, într-adevăr, în iulie 2010, un elicopter israelian s-a prăbuşit în condiţii neelucidate în Masivul Bucegi, punându-se acest lucru pe seama unei forţe electromagnetice neobişnuite !

Expediţie militară israeliană în România

” Noi am fost anunţaţi de misiunea lor în ţara noastră în urmă cu trei săptămâni de zile şi-n primă instanţă au spus că exerciţile militare se vor desfăşura în zona Eforie pentru că litoralul nostru seamănă foarte mult cu al lor şi zona de unde atacă Fâşia Gaza şi Libanul. Cu trei zile înainte de misiune am fost anunţaţi că s-a anulat misiunea “Albastră” şi vor merge către o zonă muntoasă din România, pentru a simula un atac de pe înălţimile Golanului” şi-a început povestea misteriosul general din structurile de informaţii militare, pentru blogul “De veghe patriei”.

” În dimineaţa zilei respective am fost la birou la ora 04:00 pentru a pune la punct tot planul de bătaie şi să stabilim ce urmează de făcut în ziua respectivă. Câteva ore mai târziu am fost anunţaţi că se pregătesc să aterizeze în România şi în corpore ne-am prezentat la aeroport. A sosit primul avion militar şi de la bun început ne-am dat seama că ceva nu este în regulă: se deschide trapa şi imediat ofiţerii lor au început să gesticuleze la modul “descarcam noi şi nu se apropie nimeni”. Soldaţii romani au asigurat perimetrul, grupul nostru de ofiţeri a rămas în sala de aşteptare, în timp ce ei descărcau nişte cutii imense de lemn învelite cu două rânduri de prelata militară de culoare verde.
Soseşte unul dintre generalii lor şi ne transmite că în cutii se afla un anumit gen de aparatura ultraperformantă pe care doar ei ştiu să o folosească. Ne-a rugat ca imediat să formăm un culoar rutier pe zona Bucuresti-Ploiesti-Azuga-Predeal-Sinaia şi să avem grijă să nu existe complicaţii pe drum. Imediat am dat dispoziţii în acest sens şi am stabilit, fără să ştie ei, două puncte de control în zonele…(…)

Şase indivizi cu staţii care vorbeau idis

“Ajunge coloana în zona unde trebuiau să descarce armamentul, eu deja trimisesem echipele pe zona de monitorizare, şi-n timp ce discutăm cu ofiţerii lor mi s-a transmis că execută misiunea pe zona Padina-Bolboşi-Valea Gaura. Din momentul respectiv am ştiu că în ziua respectivă urmează să se petreasca ceva extraordinar de urât. Cam la două ore după ce am început pregătirile efective pentru exerciţii am primit un mesaj de la echipa operativă…şi mi s-a transmis că pe platoul de lângă Sfinx sunt şase indivizi cu staţii de emisie recepţie în mână şi vorbesc în limba ebraică.  Am dat ordin ca să fie ţinuţi sub monitorizare atentă şi din păcate ofiţerii noştri nu aveau la ei aparatura pentru captarea sunetului în mediul ambiental şi din cauza aceasta nu am putut intercepta ce vorbesc.

Eu am rămas la punctul de control… pentru a coordona echipele operative trimise pe teren, în timp ce ei au plecat să încarce elicopterele cu aparatură adusă din Israel.

Sfere albe încărcate energetic

Soldaţii şi ofiţerii, unii dintre ei fiind cu mintea aproape pierdută, au relatat următoarele lucruri: “Am ajuns acolo şi singuri au încărcat elicopterele în timp ce noi monitorizam zona cu atenţie. Când s-au ridicat în aer pământul a început să se cutremure uşor şi nu am dat importanţă foarte mare acestui lucru, am spus că totul ţine de vibraţiile de la elice. Cinci secunde, zece secunde, oricum un interval de timp foarte scurt şi dintr-o dată pământul a început să se cutremure la modul cel mai serios cu puţină şi ne-am speriat…am spus că este un cutremur foarte puternic. Vântul a început să bată cu putere şi habar nu am avut când s-a transformat într-un adevărat taifun şi majoritatea dintre ei noi am fost aruncaţi la pământ. Locotenentul … are capul spart în patru locuri din cauză că s-a lovit de nişte rădăcini în cădere. Deasupra copacilor au apărut câteva sfere de culoare albă ce păreau încărcate electric şi imediat au început să se mărească cu repeziciune şi să capete forme unor bătrâni îmbrăcaţi în haine albe. S-a auzit că un tunet, muget, vuiet, ceva foarte puternic a urlat ca un şuierat de vânt într-o română perfectă: “Ce căutaţi în pământul străbun?”.

Elicopterul s-a transformat în metal topit

“Unii dintre noi spun că au văzut destul de clar o mână imensă, ceva fantomatic ca un abur, cum a apucat elicopterul şi efectiv a dat cu el de pământ. Habar nu avem cât a durat totul, minute sau secunde nu putem să ne dăm seama, dar am văzut elicopterul la pământ şi din el se scurgea ceva ca un metal în stare lichefiată şi trupurile erau carbonizate, unele dintre ele făcute cenuşă. În haosul creat ofiţerii superiori au început să urle şi să ameninţe că cine se ridică de jos este împuşcat fără somaţie. Unii dintre noi au leşinat, alţii au început să vomeze foarte puternic, o atmosferă generală de haos şi panică. Ne-am apropiat cu atenţie de elicopter şi tot ce fusese înăuntru se transformase într-o masă lichidă de metal…”.

O divizie specială a SRI a colectat probele, iar accidentul a fost “mutat” zece kilometri

Generalul a povestit mai departe. “Când am primit ştirea despre prăbuşirea primului elicopter am pus mâna pe telefonul cu linie închisă şi imediat am contactat echipa operativă din zona Sfinxului: o jumătate de oră am încercat fără să primesc niciun răspuns.  Am format o echipă de trei oameni, eu, colonelul…şi maiorul… şi în cea mai mare grabă am plecat după ei. Am căutat ore în şir, am dat ordin ca să vină soldaţii acolo, şi nici până în ziua de astăzi eu nu pot să îmi dau seama cum au dispărut zece oameni de pe suprafaţa pământului. Ultimul mesaj primit de la ei, scos pe banda şi pus între probe, a fost: “Sunt foarte agitaţi şi monitorizează zonă prin binocluri. Ceva se întâmplă aici…”.

Noaptea, cam pe la ora 00:50, au sosit la faţa locului două maşini de negre de tip Jeep cu opt oameni care s-au recomandat ca Divizie Specială din cadrul SRI. Am pus mâna pe telefon şi l-am sunat pe generalul…din cadrului SRI-ului şi el mi-a confirmat că sunt oamenii lor. Unul dintre ei, un colonel cam pe la…, foarte surescitat şi speriat mi-a spus: “De ce mama dracului i-aţi lăsat acolo? Ştiaţi bine ce întâmplă şi că nimeni nu se poate apropia…”.

Până la 06:00 am pus la punct rapoartele despre misiune, separat de israelieni, şi o comsie specială a colectat tot ce înseamnă raport scris, probe audio şi înregistrări din noaptea respectivă, după care ni s-a spus că totul se încadrează la ultrasecret de stat! Am semnat declaraţiile respective şi cam asta a fost…

Ulterior am aflat că soldaţii au fost puşi să mute rămăşiţele elicopterului la o distanţă de zece kilometri pentru a nu coincide cu zona unde se prăbuşiseră alte elicoptere cu mai mulţi ani în urmă!



58 comments:

  1. Nu e secrteta biblioteca ci stințifico-năstrușnică. Imi pare rau da nu pot crede asa ceva. Aici eceva de Pavel Coruț in pensie :v

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bibleoteca-ne-bibleoteca eu te intreb:CE CAUTAU EVREII in muntii CARPATI???Chiar nu au gasit loc de aplicatii-antrenament DECIT aici???E totusi o imtrebare la care nu ai un raspuns LOGIC!!!Eu m-am intrebat ASTA inca de atunci cind s-a intimplat "evenimentul"!Tu nu????

      Delete
  2. Evenimentul,cu mici diferente,a confirmat si din alta sursa. Multumesc.

    ReplyDelete
  3. Oamenii cand nu inteleg anumite fenomene..au tendinta sa le nege..Si totusi asta e purul adevar..

    ReplyDelete
  4. Acest caz a fost cat se poate de ,,Adevarat,,! Este mai greu pentru cei adormiti ,care nu sant alceva decat spirite neevoluate,care nu vor sa iasa din zona lor de confort ,,Limitata,,! Cine nu stie,si nu stie ca nu stie este Adormit,,! Ocoleste-l Namaste,,!

    ReplyDelete
  5. ..cei ce dantuiau, li se pareau nebuni celora care nu auzeau muzica.....

    ReplyDelete
  6. Un articol slab pregatit...imi pare rau sa spun asta....faza cu elicopterul care s-a transformat in metal topit,expresiile folosite de ofiter,lipsa detaliilor publice-un ofiter roman a murit la impact-ma gace sa cred ca e un subiect foarte interesant dar tratat cu indiferenta.Putea sa iasa ceva mai bun.In ziua in care CH-53 s-a prabusit ,in munti era o ceata extrem de deasa...am auzit elicopterul,eram curios ca nu-i cunoasteam zgomotul motoarelor si ma gindeam cine are curajul sa zboare in munti ,pe ceata,doar pe aparate...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dovada ca e adevarat e ca s-au lecuit, de atunci nu au mai aparut pe aici!

      Delete
    2. Sa o crezi tu, sunt mai mulți pe zi ce trece.

      Delete
  7. Este foarte ADEVARAT ....Stramosi nostri ne vechiaza.......Atentie.....

    ReplyDelete
  8. Un articol de tot rahatul! Am pierdut timpul degeaba! Cum până mea sa muti un elicopter de 10 tone în câteva ore cu o mana de oameni! Mai ales în zona respectivă! Generalul p....!!!

    ReplyDelete
  9. povestea lui harap alb, cautand ziua de maine ! povesti si iluzii SF, mi-am pierdut 2 minute pretioase sa citesc un basm aiurea !

    ReplyDelete
  10. Bine inteles ca e adevarat ...dar mincatorii de rahat trebuie sa "lucreze" pt banii luati / nu i asa?

    ReplyDelete
  11. Deci israelienii vin aici ca la ei acasă, fac ce vor, iar armata română e sluga lor. Eu asta am înțeles.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cel mai bun comentariu citit.
      Păcat de ceea ce am ajuns : "un sat fără cîini"!
      Toți străinii fac la noi în țară ce vor. Și asta, cu ajutorul autorităților noastre....

      Delete
    2. Autoritățile noastre nu sunt slugile lor ci autoritatea lor extinsă.

      Delete
  12. Percepem doar realitatea care este de aceiasi fregventa cu starea noastra de constiinta,,,! Daca tu nu crezi asta nu insemneaza ca nu si exista,,,! Este doar parerea ta si ti-o respectam,, Au aparut ,,Raspandacii cu manipularile lor ,dar Nu tine,,! Acesta este un caz autentic si au mai fost si altele asemanatoare,,Punct.

    ReplyDelete
  13. bigUP Valeriu , Totul va FI . Privim in perspectiva si Cerem mereu să fie Acum si Aici!

    ReplyDelete
  14. pentu toti cei care cred ca este adevarat am pretentia sa impartiti iubire si sa ii intelegeti pe cei ce resping aceasta ipoteza. Va veni si vreamea lor sa inteleaga pana atunci trimite-ti numai iubire! sa fie pace!

    ReplyDelete
  15. Ceva, ceva se petrece prin muntii Bucegi, altfel nu as auzi de peste un sfert de veac despre tot felul de sali de sub munte, de fenomene paranormale existente in toata zona, despre arbori ce-si schimba infatisarea in cateva zile, etc...Nu iese fum fara foc...Totusi, nu pricep cum au intrat evreii la noi, ca intr-un sat fara zavozi, de parca ar fi fost la ei (in Palestina) acasa ! Avem vreun tratat special cu ei ? Ai nostri ca brazii, trebuie sa aiba viza pentru Israel si ei vin cand vor, aducand ce vor !? Asta este stiintzifico-fantastica.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pentru ca ei conduc lumea dar numai in avantajul lor!este cea mai nenorocita natie de pe fata pamantului.

      Delete
  16. Pai "la ei acasa " nu este in Palestina....astia nu au casa . Vin si umbla pe unde vor....

    ReplyDelete
  17. Lumea și viața nici nu au început și cred că nici nu se vor termina când noi nu vom mai fi pe pământ!Sfinții din toate timpurile, Sfântul Duh, Domnul și Mântuitorul nostru Isus Hristos veghează asupra patriei noastre. Este scris că răul îngăduit de Bunul Dumnezeu a se abate asupra poporului nostru se va sfârși în curând! Un rău mare se va abate în curând asupra întregii lumi dar patria noastră va fi ocolită, va fi binecuvântată de Bunul Dumnezeu! Mai mult, este scris ca din nordul țării cu binecuvântarea lui Dumnezeu se va ridica un înțelept care va schimba radical în bine soarta poporului și a neamului nostru. Nu știm cine este acela și cănd va veni timpul său dar haideți să-i pregătim CALEA, după modelul prin care Sfântul Ioan Botezătorul I-a pregătit Calea venirii Domnului și Mântuitorului nostru Isus Hristos. Patria noastră cu ajutorul lui Dumnezeu va deveni în următorii 33 de ani, atâta timp cât a trăit Domnul și Mântuitorul nostru Isus Hristos pe pământ Grădina Maicii Domnului! Veniți toți compatrioții noștri luminați și binecuvântați să ne adunăm în jurul proiectului de țară pe care l-am gândit în sensul celor de mai sus. Trimiteți-mi adresele de e-mail ca să vă trimit acest proiect de țară în jurul căruia vă îmbii să ne adunăm și șă sa activăm uniți, inteligent și eficient pentru a pune capăt dezastrului național și a începe o nouă eră în istoria neamului nostru milenar pe aceste teritorii foarte greu încercat de-a lungul veacurilor. Doamne ajută s-auzim numai de bine!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna ziua, eu sunt interesat de proiectul dvs. Uitati emailul meu: florin.panuta@yahoo.com

      Delete
    2. B ziua,acum mai gânditi la fel? Ma incânta patriotismul d-ta ,si eu simt la fel,nu suntem destul de conectati,trebuie sa renuntam la personal pt national,sinceritate multa, bineinteles ma rog pt forta si sanatate!Eu sunt in Spania0034642288586,va imbratisez

      Delete
  18. IN INTERIORUL CARPATILOR TRAIESTE CIVILIZATIA AGATHIRSILOR , BARICADATA ACOLO CU MII DE ANI IN URMA . ILUMINATII AU VRUT SA II ATACE NUCLEAR CA IN ANUL 1802 CIND AU PROVOCAT UN CUTREMUR DE 8,2 PE SCARA RICHTER . DE DATA ACEASTA NU AU MAI REUSIT.

    ReplyDelete
    Replies
    1. CORECT ADEVĂRAT!!!😉😉😉🙏🙏🙏

      Delete
  19. Stirea este cat se poate de adevarata am facut parte din ASFAN si sunt amic cu generalul Strainu care la vremea respectiva mi a confirmat..dar ignorantii sau cei ce habar n-au despre istoria reala a strabunilor si asa zisele legende care sunt de fapt fapte petrecute in trecut nu cred ptr ca mintea lor e limitata.In plus sub Bucegi sunt tuneluri prin care au disparut dacii cand s-au retras in fata navalirii romane.Sunt 2 capitael dacice -Sarmisegetuza Ulpia Traiana facuta de romani inainte de munti si Sarmisegetuza Orastie capitale daciei libere dupa munti dar cine sa citeasca? De ce au ramas dincolo de munti dacii liberi?

    ReplyDelete
  20. ZAMOLXE – PĂRINTELE ROMÂNILOR & IO FIUL OMULUI(SANANDA)

    „Fiicele mele și fii mei, mă bucur nespus să vă văd pe toți într-o zi atât de mare cum este aceasta! Nu poate fi consemnată în cuvintele voastre cât este de importantă ziua de 10/11 Iulie 2010! Este o dată ce cu greu o veți putea șterge din memorie, este o zi în care CEL PROMIS vouă acum mai bine de 2000 de ani de IISUS CHRISTOS a venit la voi!
    EL este FIUL OMULUI care a venit pregătit (deci nu oricum!) și însoțit de foarte multe ființe de lumină, spirite primordiale ce aparțin Creației Primordiale! Spațiul Geto-Dac are marea onoare de a găzdui o mare parte din Conștiința Celui ce își spune FIUL OMULUI. Cam 90% din această conștiință a coborât și va continua să coboare până când va fi absorbită în totalitate de ființele primordiale, cei ce își spun Oameni! Însă planeta OM a trimis mai demult o părticică din ea pentru a ajuta la procesul de trezire al românilor și de înălțare al Mamei Geea. Eu ca strămoș al vostru, dar și contemporan cu voi pot Să afirm că, împreună cu MARELE AVATAR pregătim PROCESUL ELIBERATOR AL TUTUROR ROMÂNILOR de tot ceea ce este străin!!! Este momentul MARII TREZIRI, a unei Conștiințe GIGANT(MARI) care va pune stăpânire mai întâi pe cei desemnați și abia apoi pe toți ceilalți! În tot ceea ce se întâmplă, VOI FI CU VOI AȘA CUM AM PROMIS cândva, nu Voi abdica de la această menire, căci Îmi este dat să văd prin ochi de OM GLORIA CELUI PREA ÎNALT, care acum A venit! Ceea ce a fost să fie s-a împlinit, acum Procesul de Transformare și Înălțare merge după alți parametri! Cu o asemenea Ființă alături așa cum este MARELE AVATAR, succesul este garantat, dar ca toate acestea să se întâmple va mai dura ceva din răul care trebuie să existe și să se consume pe el însuși! Vor fi ani de mari încercări, însă dacă aveți credință cât un bob de muștar, veți fi cei care veți auzi și vedea pe CEL PROMIS! Deocamdată atât, Vă îmbrățișez români și Vă urez: Drum Drept și multă Lumină! ZAMOLXE Vă mulțumește în numele întregului neam. Pe curând!”

    ReplyDelete
  21. Bine le-a facut,ce au cautat la noi?

    ReplyDelete
  22. Au fost 6 elicoptere prabusite de-alungul timpului.Ce au cautat jidanii la noi,nu le ajunge cat cuceresc pe glob?

    ReplyDelete
  23. Mari tampenii.
    In diferite locuri si sub diverse forme apar aberatii despre acest accident.
    Si mai apar si cate unii care stiu tot de la fata locului...
    Prostii ,yampenii si aberatii

    ReplyDelete
  24. Dacă eu am fost salvată de câteva ori din situații grele în mod ”miraculos”, DE ÎNGERUL MEU DE PAZĂ, am spus eu, de ce nu ar fi adevărată și această întâmplare?! Am aflat de mult de ea și sunt convinsă că este reală.

    ReplyDelete
  25. Nu am date despre acest incident dar fiind cazat la o pensiune din Sâmbăta de Sus într-o seara la un pahar de vorba printre altele , gazdele, soț si soție ne povestesc ca au avut cazați pentru doua zile 4 bărbați israelieni, tineri 22-25 de ani tunși scurt militar. Care chipurile făceau drumeție. Gazdele erau oameni simpli si dacă lor li s-a părut ciudata întâmplarea eu de atunci am coroborat informația cu căderea elicopterului in care se aflau și romani.

    ReplyDelete
  26. Va salut sint interesat si eu de proiect,mulțumesc

    ReplyDelete
  27. Scurt si la obiect,zona este plina de soldati evrei,adusi prin rotatie,nu cunosc motivul,si survolata des de elicoptere de fabricatie americana tip BlackHawk,de la un ghid turistic din zona am aflat ca undeva in munti exista o baza ,cu scop necunoscut,aprovizionata pe calea aerului,pazita de militari romani,am vazut personal bariera si panourile de interdictie,deci ceva se intampla,un prieten radioamator,a interceptat in 2018 o conversatie in care cineva se lauda cu echipamentul special cu care a fost inzestrat si care le v a folosi in cercetarea unei anume zone,ciudat,chiar zona descrisa de ghid,im mod cert.ceva se intampla.informatii puteti gasi si in cartile lui Radu Cinamar

    ReplyDelete
  28. A fost sau nu real (am inteles ulterior ca in acea zi asa s a intimplat) mie unul mi a placut fraza care a fost șuierată in română de catre acel duh printre dinti :”Ce cautați in pamantul strabun?!”...asta arata ca sintem un popor protejat ca cineva scolo sus ne iubeste si mai ales nu permite ca nici un invadator fie el american ,jidan sau ce o fi el sa intre in pamantul strabun care are capcanele lui sinistre de adapostire a adevarului gheto-dac! Nu faci parte din neam ,n ai ce cauta aici!!...si fie vb intre noi :ce mama draqului cautau jidanii aia spurcati pe pamantul nostru strabun??!!��������...mizerii de oameni...au venit la noi sa faca exercitiu ca si cum atacau de pe înaltimile Golan!!��������...mai dati va in cacat d acii , numai in bucegi puteau venii alta locatie in lumea asta nu se mai gasea decat innromania?!!...ce plm e aici poligon de tragere pt jidani??!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Doar sub muntii nostri sunt energii pe care ei inca nu le au decodificat si nici nu vor reusi vreodata, pt.ca vibreaza pe o alta frecvență 😂😂😂

      Delete
  29. Foarte tare si cred ca exista mult adevar din cele citite de mine aici!
    SUNTEM mai mult decat ceea ce se vede, noi ca natie, romanii.

    ReplyDelete
  30. Foarte tare si cred ca exista mult adevar din cele citite de mine aici!
    SUNTEM mai mult decat ceea ce se vede, noi ca natie, romanii.

    ReplyDelete
  31. Vad ca sunt destui care se indoiesc de articol carebpe buna dreptate nu e chiar bine inchegat dar cine vrea dovezi sa mearga in Șimon la monumentul evreiesc ridicat celor cazuti acolo. Banuiesc ca gasiti si pe net pozele...

    ReplyDelete
  32. Tipic jidanilor când este vorba despre ADEVĂR ...


    Ridiculizează , denigrează , persiflează ...

    ReplyDelete
  33. "Au venit si-n tara noastra si-au cerut pamant si apa"..(secretele noastre ) in acest caz!,,,DAR,,,"CUM VENIRA , SE FACURA ,TOTI O APA SI-UN PAMANT!.....ZAMOLXIS,.. NU DOARME!

    ReplyDelete
  34. De pe vremea lui nea Nicu zona erea bine pazita si interzisa publicului ....

    ReplyDelete
  35. Un „adevar” exista si nu poate fi negat.Poate cu trecerea timpului vom afla mai multe!

    ReplyDelete
  36. Borgata Hotel Casino & Spa - MapYRO
    Find the perfect Borgata Hotel Casino 강릉 출장샵 & Spa location 강원도 출장마사지 in Atlantic 거제 출장샵 City, NJ. Rooms (616) 영천 출장마사지 Borgata Hotel 동해 출장마사지 Casino & Spa - MapYRO

    ReplyDelete