Recomandari


Toate cele 3 carti in format electronic, pot fi comandate la pretul de 30 de lei in total.

Buna tuturor. Dupa o perioada mai lunga de munca, va anuntam ca am reusit sa traducem 3 carti, importante in perceptia noastra pentru evolutia spirituala, carti pe care vi le oferim voua in format electronic.

Prima dintre ele se numeste Seth Vorbeste si abordeaza teme fundamentale din spiritualitate/metafizica, este printre primele carti de genul, care au spus celebrul "You create your reality". Seth ofera o perspectiva unica si profunda cu privire la teme metafizice clasice. Cartile lui Seth sunt o lectura de baza pentru a intelege concepte ca: sufletul, ego, personalitate, multidimensionalitate, constiinta cristica, anima, realitati probabile, viata de dupa moarte, reincarnare, vise, karma, creativitate, Dumnezeu, simbolismul religios, stari ale constiintei, realitati probabile, Atlantida si Lemuria, etc.

Seth Vorbeste este o carte care intr-adevar te ajuta sa faci schimbari pozitive in viata ta, fara a se pierde in limbajul cartilor de genul. Pe scurt, este o carte extraordinara.

A doua carte se numeste Prisma din Lira si abordeaza tema conexiunilor noastre ancestrale cu diferite rase stravechi, care au influentat genomul uman. Cercetatorii au descoperit acel “junk DNA” despre care nu se stie originea sa. Prisma din Lira ofera o perspectiva unica asupra adevaratei istorii planetare. Este o carte scrisa cu pasiune si dorinta de adevar.

A treia carte se numeste Legea lui Unu, in care Ra vorbeste despre unitatea Creatiei, despre calea pozitiva si negativa, despre Piramide si rolul lor, despre vindecare si evolutia spirituala, influenta Orioniana, oferind Legea lui Unu, cea care ne ajuta sa ne sporim discernamantul, si sa facem alegeri potrivite pentru cresterea noastra ca si fiinte constiente.

Cele 3 carti ne ajuta in aceste momente de transformare la nivelul constiintei, deschizand noi usi prin care potentialul noastru se poate manifesta. Noi, citind astfel de materiale, accesam mentalul superior si intram in acea stare in care putem face transformari pozitive in viata noastra. Acesta este sensul in a citi informatie spirituala, desi noi o putem accesa in orice moment, doar punand intrebarile potrivite.

Toate cele 3 carti in format electronic, pot fi comandate la pretul de 30 de lei in total, un pret accesibil, astfel incat fiecare care doreste aceaste informatii, sa isi permita sa cumpere cartile. Pentru comenzi, trimiteti un mail la triplu_metafizica@yahoo.ro si va vom oferi contul bancar in care sa trimiteti banii, apoi va trimitem cartile. Sau trimiteti un mail si va trimitem cartile, apoi platiti banii. Oricare varianta este buna.

Pentru o prezentare ampla Prisma din Lira, intrati aici: Prisma din Lira

Pentru Seth Vorbeste, intrati aici: Seth Vorbeste

Pentru Legea lui Unu, intrati aici: Legea lui Unu

Va asteptam sa va deschideti catre aceste informatii si pentru orice detalii, va rog trimiteti un mail la adresa specificata.

O zi cat mai implinita tuturor.

10 comments:

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 2. Da, multe adevăruri spuse aici, dar aş zice că nu întunecaţii se adaptează la lumea noastră, ci ne manipulează astfel încât să creem o lume propice lor, autodistrugându-ne. Dumnezeu este Totul şi toţi suntem Unu, ne învaţă să fim blânzi, iubitori şi buni, să ne obţinem izbăvirea prin iertare. Putem "elibera ţara de bandiţi", doar înconjurândui cu lumină iubire şi iertare prin gândurile noaste, nu să le acceptăm faptele când sunt negative, dar nici să-i facem toată ziua măgari şi să avem pretenţii ca de la armăsari, să ne schimbăm pe noi mai întâi, iar lumea întreagă se va schimba.

  ReplyDelete
 3. Păi, cam tot ce aţi scris corespunde realităţii noastre cotidiene. Eu zic că v-aţi "schimbat", doar teoretic, practic nu ar trebui să-l mai faceţi pe individul acela bou, s-au să încercaţi a schimba mentalitatea cuiva, dacă nu vă solicită acesta. Când ai acceptat schimbarea ta, vezi totul altfel, doar dăruieşti lumină, iubire şi ierţi tot ceea ce încearcă să te afecteze, orice reproş îl faci cuiva îţi obturează conexiunea cu Divinitatea.
  Dacă nu aţi citit încă, vă recomand; Puterea Prezentului, sau orice altă carte, de Eckhart Tolle, există şi în format audio pe youtube, sau Curs de Miracole... . Să auzim de bine!.

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete
  2. This comment has been removed by the author.

   Delete
  3. Deci fata..., cum stăm cu Eckhart...?.

   Delete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 5. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 6. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete