Sunday, March 11, 2012

Greg Giles - 9 Martie 2012


Puterea va sta in mainile oamenilor atunci cand toata lumea incepe sa vina impreuna sub noul sistem. Iesind de pe marginea dezastrului financiar, umanitatea se va inalta pe inaltimi nemaivazute pe aceasta planeta dinaintea istoriei voastre inregistrate.

Toata lumea va fi libera de lanturile greutatilor finaciare si va fi in sfarsit capabila sa isi focalizeze atentia asupra altor zone ale vietii.

Mergand mai departe in lunile care vor urma, bogatia proaspat acumulata a umanitatii va permite inflorirea de noi proiecte si programe destinate sa readuca planeta voastra la frumusetea si functionalitatea ei originara.

Sub aceste noi conditii, vibratia colectiva a umanitatii va inregistra un salt, iar aceasta va va crea aripile necesare pentru ascensiunea voastra in taramurile superioare. Acesta este planul.

Unii dintre voi ati dat glas confuziei voastre de ce se pune atat accent pe noul vostru sistem financiar, daca voi mai aveti oricum doar luni pana la ascensiunea in taramurile superioare.

Voi acum intelegeti aceasta, pentru ca se spera ca vibratia voastra colectiva va inregistra un varf, atunci cand atat de multe griji si greutati va sunt ridicate de pe umeri.

Noul vostru sistem este acum foarte aproape. Multi au dedicat mult din ei pentru a proiecta acest nou sistem, si multi pereti au trebuit sa fie doborati, care opreau implementarea lui.

Noi va cerem sa aratati putina rabdare in timp ce sistemul vostru este implementat, iar noi de asemenea va cerem sa demonstrati incredere in noul vostru sistem, pentru a permite altora, care nu sunt informati, sa va urmeze exemplul si sa il sustina.

Noul vostru sistem va fi bazat pe dreptate si egalitate, cu fiecare persoana din lumea voastra avand o parte egala in bogatia colectiva a societatii voastre.

Nimeni nu va merita mai mult decat altcineva, si nimeni nu se va confrunta cu lipsuri ca si greutate zilnica a vietii lor.

Noul vostru sistem este pregatit acum pentru prezentare, iar initierea sa va urma dupa ce mass media va prezenta multele arestari ale membrilor Cabalei voastre Criminale.

Multe se bazeaza pe aceste arestari, si dupa ce veti fi martori la ele voi insiva veti sti ca timpul a sosit pentru implementarea multor schimbari pozitive in societatea voastra.

Noi din nou dorim sa iregistram sustinerea voastra de a informa fratii si surorile voastre de ce vor insemna aceste arestari, si ce va insemna noul vostru sistem financiar pentru oamenii vostri.

Vor exista aceia care se vor teme de noul vostru sistem si vor crede ca el va fi pagubitor pentru bogatiile pe care ei le-au acumulat legal.

Noi va cerem sa explicati, tuturor celor care vor asculta, ca noul vostru sistem este un sistem de abundenta pentru voi toti, si nimeni nu va pierde indiferent de cata bogatie a acumulat de-a lungul acestei vieti.

Pe masura ce calitatea vietii se va imbunatati rapid pentru toti din jurul vostru, si viata voastra se va imbunatati.

Noi va intrebam la ce buna este atata bogatie, daca altii din jurul vostru sufera prin lipsa a ceea cu ce voi ati fost binecuvantati.

Atunci cand toata lumea va putea sa imparta in mod egal bogatia creata de societate, societatea este atunci libera sa infloreasca spre noi inaltimi, neimaginate de multi dintre voi la acest moment.

Doar ganditi-va la ce puteti face impreuna, odata ce obstacolul limitarii financiare este inlaturat din calea voastra.

Unii dintre voi nu veti fi capabili sa va imaginati, deoarece voi nu ati cunoscut niciodata bogatia adevarata, si majoritatea, daca nu toate, incarnarile voastre de dinainte au fost vieti de greutati si lupta.

Aceasta a fost vazut ca necesar pentru evolutia voastra, si voi veti vedea in curand cum tot ceea prin ce ati trecut merita premiul care v-a asteptat intotdeauna departe pe calea calatoriei voastre.

Voi in sfarsit ati atins acel punct, despre care voi ati stiut ca exista, iar voi urmeaza sa fiti imbaiati cu tot ceea pentru ce ati lucrat atat de mult sa realizati.

Noi va spunem felicitari pentru toate eforturile voastre de a persevera si de a atinge acest punct, si va spunem ca voi sunteti cu mult mai mareti pentru experienta voastra prin greutatile lipsurilor si nevoilor.

Aceste limitari vor fi acum ridicate, iar voi veti fi eliberati, spre a va trai vietile in starea voastra naturala de abundenta.

Acesta a fost mereu planul pentru voi, iar temelia a fost pusa pentru noul vostru sistem de acum ani in urma.

Mult efort a fost pus in construirea acestui sistem, si multi curajosi barbati si femei merita multa recunostinta si recunoastere pentru munca lor.

Unii dintre acesti membri ai familiei umane va vor fi prezentati dupa dezvelirea noului vostru sistem, iar noi suntem increzatori ca multi dintre voi le veti arata cat de mult munca lor intensa si daruirea le sunt apreciate.

Acesta va fi un alt aspect al lumii voastre, in care eforturile tuturor acelora care lupta pentru a imbunatati vietile altora vor fi recunoscute si sarbatorite.

Reusitele personale ale (doar, n.t.) catrova dintre voi nu vor mai fi sarbatorite ca si momentele de stralucire ale umanitatii.

Momentele voastre cele mai mandre au fost mereu acelea in care ati venit in ajutorul altora din familia voastra umana, iar noi vedem aceasta ca si noile voastre celebritati in zilele care vor urma.

Voi veti fi foarte mult rasplatiti pentru eforturile voastre de a-i ajuta pe altii, dupa cum am spus, atunci cand cineva se bucura, cu totii se bucura.

Aceasta va fi una dintre cele mai mari schimbari aduse societatii voastre, iar noi va vedem pe atat de multi dintre voi fructificand aceste oportunitati de a-i ajuta pe altii in calatoria lor, prin a contribui in comunitatile voastre mondiale in acelasi timp.

Ce experienta eliberatoare va fi aceasta pentru multi dintre voi.

Totul va incepe pentru voi dupa arestarile membrilor Cabalei criminale, iar acesta este motivul pentru care noi va spunem ca sarbatoriri cu siguranta sunt in ordinea fireasca a lucrurilor.

La aceste arestari veti fi martori foarte curand in zilele care vor urma, iar noi va spunem ca acest eveniment va fi decat inceputul multor schimbari, care se vor indrepta spre voi.

Noi va spunem sa ramaneti alerti si pregatiti pentru toate aceste evenimente, pentru ca ele vor veni repede odata ce vor incepe.

Asa trebuie sa fie, deoarece multe trebuie facute pentru a pregati ascensiunea lumii voastre.

Vor fi anumite incercari pentru voi in zilele care vor urma, iar voi poate aveti multi prieteni aici care sa va ajute cu aceste sarcini.

Aceasa este ceea ce facem, iar noi asteptam cu atat nerabdare sa fim capabili sa va ajutam pe voi, familia noastra, in acest mod.

Permiteti-ne sa facem ceea ce facem cel mai bine, prin a va demonstra noua increderea voastra in noi si prin a ne arata ca noi vom fi in siguranta in lumea voastra. Acesta este un pas necesar spre relatia noastra mutuala de munca.

Noi avem uneltele si experienta pe care voi le veti gasi necesare pentru o trecere lina in zilele care vor urma, iar noi suntem nerabdatori sa impartasim ceea ce avem cu voi.

Sunt multi dintre voi la acest moment care experimenteaza frica fata de noi, iar noi va spunem ca fricile voastre sunt nefondate, pentru ca noi nu venim spre voi pentru a va rani.

Noi suntem familia voastra de mult timp in urma, iar noi nu am dori niciodata vreo vatamare sa fie adusa voua.

Noi am fost aici pe planeta voastra de multe ori pe durata a multi lungi ani. Urmele noastre sunt peste tot vizibile in ruinele antice si misterioase ale lumilor voastre antice.

Noi nu am venit sa va cucerim atunci si nu am venit sa va cucerim acum. Noi venim doar in numele iubirii si a serviciului in slujba/in a servi altora (eng. service to others, n.t.) din acest univers.

Noi de asemenea nu suntem singura organizatie aici, pentru ca si alte aliante pasnice se afla aici de asemenea. Toti cei care se afla aici sunt pasnici si se afla aici pentru a servi umanitatii la acest moment. Voi veti afla aceasta in zilele care vor urma.

Ajutati-ne sa va ajutam, prin a depune munca necesara la sol pentru sosirea noastra.

Multi dintre voi sunteti membri ai Comandamentelor Galactice, si parte din misiunile voastre a fost sa traiti printre oamenii Pamantului, pentru ca, atunci cand a sosit momentul, oamenii planetei voastre sa ne vada pe unii dintre noi ca si unii dintre ei.

Noi suntem cu totii una in imaginea de ansamblu, si noi cerem Lucratorilor nostri intru Lumina sa va ajutati fratii si surorile sa vada aceasta si sa ii ajutati sa isi calmeze fricile care cu siguranta exista, si vor exista, mai evidente in zilele care vor urma.

Noi stim ca puteti duce traba la bun sfarsit, multi dintre voi ati facut aceasta inainte, iar dupa ce munca voastra aici va fi incheiata, voi veti fi primiti cu bratele deschise in randurile noastre, ca si membrii ai Federatiei Galactice a Luminii.

Noi vom pleca de aici pentru o perioada, si ne vom intoarce atunci cand echilibrul aici va fi schimbat.

Este in mod firesc un post deschis pentru fiecare, insa noi ne vom asigura ca vom face loc celor care ne pot ajuta in cauza noastra si isi vor manifesta deschiderea in a ne accepta.

Sunt multe schimbari pregatite pentru umanitate in zilele ce vor urma, iar noi dorim sa lucram cu cat mai multi cu putinta din lumea voastra, pentru a netezi tranzitia spre taramurile superioare cat mai mult cu putinta.

Pot sa existe unele hopuri pe cale, iar acesta este unul dintre motivele pentru care ne aflam aici. Sunt aceia dintre voi care aratati o inclinatie spre a va fi frica de noi si nu sunteti doritori in a ne accepta.

Noi simtim ca si cel mai teribil dintre detractori isi va schimba repede convingerile odata ce va intelege ceea ce misiuniea noastra presupune.

Va fi nevoie de noi, si va fi nevoie de multele noastre nave. Noi suntem aici intr-o misiune de a ajuta/servi, iar voi toti veti afla in curand la ce ne referim atunci cand spunem ca noi suntem aici pentru a va ajuta.

Nu este nici o nevoie ca voua sa va fie frica de oricare dintre aceste schimbari care vor veni, iar noi vom face, cu ajutorul vostru, ceea ce putem pentru a face calea ce sta in fata voastra cat mai neteda pentru tranzitia voastra in taramurile superioare.

Detaliile a ceea ce noi trebuie sa realizam impreuna va vor fi pe deplin explicate la momentul potrivit.

Noi simtim ca este important sa va focalizati pe sarcinile actuale, iar voi ar trebui sa stiti la acest moment ca acestea sunt arestarile Cabalei Illuminati si ce voi trebuie sa faceti pentru a pregati pe cat mai multi cu putinta pentru acest eveniment de proportii mondiale.

Dupa aceea, noi vom incepe planurile noastre de dezvaluire, care vor presupune relatii de munca cu unii dintre voi, despre care noi simtim ca putem avea incredere si care vor fi un beneficiu pentru efortunrile noastre de dezvaluire.

Ce se spera de la cei care vor incepe relatii de munca cu noi este sa aduceti inapoi si sa impartasiti cu placere/usurinta dovezi ale acestei colaborari sub forma de poze si inregistrari video ale experientelor voastre alaturi de noi.

Vi se va cere sa impartasiti aceste dovezi si povestea voastra cu cat mai multi membrii ai mass media veti putea, iar noi speram pentru o acoperire la nivel mondial (din partea mass media, n.t.) a acestor relatii.

Noi cautam initial pe aceia care nu vor fi timizi in fata reflectoarelor mass media si pe aceia care sunt buni vorbitori, pentru a impartasi mai eficient povestea voastra.

Noi nu va recrutam pentru a fi oratori de calibru profesionist, insa noi simtim ca un anumit nivel de abilitate este necesar pentru cei care vor ocupa aceste posturi.

Dupa ce noi simtim ca am recrutat suficienti dintre aceia care noi simtim ca sunt calificati pentru acest rol, noi vom incepe atunci recrutarea a tuturor celor care doresc sa lucreze cu noi si care intalnesc anumite calificari, iar acestea va vor fi pe deplin explicate la momentul oportun.

Noi avem un cod de conduita activ, iar noi v-am cere sa il revedeti daca veti vrea. Odata aceeptati spre a incepe sa lucrati cu noi, voi veti primi sesiuni de orientare, consiliere si formare cu noi, inainte ca voi sa incepeti misiunile voastre.

Sunt multe misiuni diferite care va vor fi disponibile, si pentru cea mai mare parte, voi veti fi liberi sa alegeti domeniul in care veti prefera sa lucrati.

Toate sarcinile asupra carora noi vom lucra sunt importante la acest moment, iar noi vom avea nevoie sa acoperim fiecare post, dar noi nu vedem aceasta ca prezentand o problema.

Odata ce performantele muncii voastre vor putea fi evaluate, noi vom discuta cu voi oportunitati de cariera mai permanente alaturi de noi.

Nu toti cei care vor lucra cu noi in serviciu adus planetei voastre vor continua in a deveni membrii ai organizatiei noastre, insa experienta pe care o veti castiga din a lucra cu noi va fi valoroasa in stradaniile voastre, si vor putea fi alte oportunitati de a lucra alaturi de noi in viitor.

Atat cat va permite timpul, noi vom vorbi cu voi toti in extenso despre toate oportunitatile alaturi de noi, iar voi veti putea decide daca o cariera in Federatia Galactica a Luminii v-ar interesa.

Ca si membru al organizatiei noastre, vietile voastre se vor schimba radical de ceea ce ele sunt astazi, iar noi simtim ca multi dintre voi veti fructifica oportunitatea unei noi aventuri.

Noi avem multe tipuri de fiinte in cadrul echipajelor noastre, iar multi dintre voi poate ca sunteti interesati in a intalni multe fiinte diferite din acest univers.

Toti membrii Federatiei Galactice a Luminii sunt fiinte ascensionate, si prin urmare, un anumit nivel de profesionalism, inteligenta si bunatate pot sa fie asteptate.

Nu va asteptati, totusi, ca toate fiintele sa aiba personalitati identice, iar aceasta este valabil de asemenea si pentru mmebrii aceleiasi rase.

Unii dintre voi, cei care urmariti aceste mesaje prin canalele noastre, se pare ca credeti ca toti membrii nostri, care trimit aceste mesaje, ar manifesta aceleasi trasaturi de personalitate.

Noi va asiguram ca acesta nu este cazul, iar noi va cerem sa priviti la cat de multe personalitati diferite formeaza rasa umana.

Fiintele care formeaza fortele organizatiei noastre nu sunt diferite, iar un foarte pozitiv talent al celor care vor considera posibilitatea de a lucra cu noi va fi capabilitatea de a lucra bine, de a comunica eficient, si de a se intelege cu multe tipuri diferite de personalitati.

Limbajul nu va reprezenta un obstacol, pentru ca noi avem metode care va vor permite sa comunicati eficient cu altii, indiferent de ce limbaj folosesc ei pentru a comunica.

Noi va vom prezenta aceasta tehnologie cand vom incepe sa lucram cu voi, si va fi important pentru voi sa comunicati imediat si eficient cu multe fiinte diferite, cat si cu membrii familiei voastre umane, care poate vor vorbi limbi diferite de ale vostre.

Per total, noi vedem o foarte emotionanta experienta pentru multi dintre voi, iar noi asteptam cu atata nerabdare sa vorbim la un nivel mai personal despre oportunitatile voastre cu noi.

Aceasta zi se apropie cu rapiditate, deci noi va cerem sa va pregatiti pentru schimbari in rutinele voastre zilnice.

Evenimentele mai au clipe pana la a se declansa, si multe alte importante evenimente vor urma cu rapiditate.

De acum pana la sfarsitul acestui an, va fi cu siguranta o perioada foarte incitanta si plina de incercari, si in fiecare zi veti vedea o rafala de schimbari si activitati, pe masura ce noi va ajutam sa va restructurati lumea la timp pentru marele final, care va fi ascensiunea planetei voastre in taramurile Divine.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.

Sursa: Inuaki

1 comment:

  1. Un mesaj plin de incarcatura emotionala si multa iubire,care de unii dintre noi poate sa para ciudata aceasta iubire neconditionata pt. fiinte necunoscute pentru moment.Asa cred ca functioneza aceasta dulce energie numita IUBIRE PENTRU TOTI.

    ReplyDelete