Tuesday, March 13, 2012

SaLuSa, March 12, 2012

Timpul se accelereaza mereu, in timp ce viitorul umanitatii este disputat in Orientul Mijlociu. Cel putin asa ar parea ca stau lucrurile celor care inca nu s-au trezit si raman neinformati.

Din pacate mass media este inca asfixiata de vechea abordare, care previne exprimarea libera si jurnalismul investigativ, care permite aducerea adevarului la suprafata.

Multe se petrec care ar trebui sa fie spuse, pentru a avea o priza asupra a ceea ce se petrece in spatele evenimentelor care ameninta pacea mondiala.

Si mai bine ar fi raportarea adevarului, pentru ca mintile voastre sa fie linistite, stiind ca desi au fost facute tentative de a incepe un alt Razboi Mondial, ele au esuat si vor continua sa esueze.

Noi nu dorim ca voi brusc sa va simtiti infricosati de un viitor despre care v-am asigurat ca totul va urma sa fie bine.

Totusi, noi va vom informa din nou ca tehnologia noastra este de o asa natura, incat avem control total asupra a ceea ce se petrece in Orientul Mijlociu si toate confruntarile vor fi in curand aduse la incetare.

Autoritatile au fost informate ca noi nu vom permite ca armele nucleare sa fie folosite si ca ne opunem oricarei forme de agresiune.

Este prin urmare lipsit de rost sa continuati jocurile de razboi si sa luati parte la posturile care inflameaza situatia. Rabdarea noastra este pe sfarsite si, daca lucrurile nu se imbunatatesc, noi vom face uz de autoritatea noastra pentru a opri toate tentativele de angrenare in miscari cu caracter de razboi.

Noi cei din Federatia Galactica ne aflam aici pentru a ne asigura ca Mama Pamant va ajunge in siguranta la destinatia ei, care este incheierea acestui ciclu al dualitatii.

Cu cat mai repede Cei intunecati si cohoartele lor vor fi inlaturati si influenta lor luata, cu atat mai repede ne vom putea concentra asupra activitatii de a va pune pe calea spre Ascensiune.

Cu toate acestea, noi inca tinem in echilibru diversele energii care exista pe Pamant, care cresc exponential si care ajuta la cresterea nivelelor voastre de constiinta.

Voi inca aveti o distanta considerabila de parcurs inainte ca sa dobanditi o stare de constiinta care sa fie oriunde in zona constiintei depline, insa acest punct va sosi la voi mai curand decat v-ati putea astepta.

Voi sunteti pregatiti sa deveniti Fiinte Galactice si sa va luati locul in randurile noastre, deoarece acesta este dreptul vostru divin.

Noi intelegem faptul ca cei care sunt treziti la ce i se petrece Rasei Umane sunt inca ingrijorati pentru cei care inca motaie.

Noi dorim sa va asiguram ca inainte de sfarsitul acestui an, fiecare suflet va stii despre Ascensiune si va avea posibilitatea sa aleaga daca sa se pregateasca sau nu pentru ea.

Timpul se scurge/se scurteaza, insa unii inca vor reusi sa se incadreze in timp, venind in aceasta viata pentru a face aceasta telul lor.

Aceasta Dragilor este factorul decisiv, pentru ca multi se afla aici pentru experienta care le va duce mai departe evolutia, insa nu sunt pregatiti sa faca un salt cuantic la nivelul constiintei.

Raspunsul este sa nu va ingrijorati de decizii luate de alte suflete, deoarece ele au ales ce este cel mai bine pentru ele si care le satisface dorintele.

Fiti siguri ca toti vor fi ingrijiti si ca Dumnezeu nu face distinctii de la un suflet la altul si ca toti sunt iubiti in mod egal.

Diverse programe care va vor duce mai departe sunt gata sa fie implementate, si pregatirile sunt incheiate.

Multe tin de schimbarile guvernamentale, pentru ca sigur avem nevoie de oameni in care sa putem avea incredere si care va pot conduce intelegand pe deplin ce se cere din partea lor.

Increderea in reprezentantii vostri alesi a fost compromisa de atatea ori de cei care nu si-au tinut promisiunile si v-au dezamagit.

In viitor liderii vostri vor fi alesi pentru intelepciunea si experienta lor spirituala si vor fi de incredere si onesti.

Prea des voi ati fost trasi pe sfoara de promisiuni care nu s-a intentionat niciodata sa fie pastrate, de cei care au preferat sa lucreze in folosul lor mai degraba decat in lolosul celorlalti.

Pe masura ce evoluati si continuati sa va inaltati in dimensiuni mereu mai inalte, voi veti afla ca nici un suflet nu il va putea insela sau minti pe un altul, fara ca intentia lui sa fie cunoscuta.

Intr-adevar, voi veti sti prin observarea emanatiilor lor aurice, care va dau multe informatii despre acel suflet.

Chiar si acum voi aveti oameni care pot vedea si interpreta aurele si ele spun multe despre voi. De exemplu conditia sanatatii voastre poate fi vazuta si de fapt chiar si debutul afectiunii inainte ca voi sa fiti constienti de aceasta.

Voi sunteti cu adevarat Fiinte chiar complexe si sunteti in intuneric (in ignoranta, n.t.) in legtura cu multe aspecte legate de voi insiva, asa cum este corpul vostru astral, pe care il folositi atunci cand iesiti din trup.

Multe suflete il folosesc pentru a-si vizita prietenii si familia plecata (care au parasit planul fizic, n.t.), insa putini aduc inapoi amintiri constiente ale lor (ale acestor calatori, n.t.).

Amintiti-va ca voi traiti vieti de o durata infinita si ca si suflet veti exista mereu intr-o forma sau alta si in cele din urma veti deveni o Fiinta de Lumina pura.

Scopul vietii este de a evolua prin experiente si voi sunteti aceia care alegeti cum reusiti aceasta.

Pamantul este o experienta dura si totusi voi ati stiut ca asa va fi si iata-va dupa sute de vieti in diverse civilizatii, care v-au expansionat nivelele de constiinta.

Nici una dintre experientele voastre nu este vreodata pierduta si voi nu trebuie neaparat sa va reamintiti circumstantele exacte.

Uneori este cel mai bine sa fie uitate si experientele extreme, care au fost neplacute, pot fi sterse din memoria voastra.

Voi aveti o bogatie de experiente, care va vor servi voua si altora foarte bine, in orice veti alege sa faceti in urmatoarea voastra aventura.

Unii dintre voi va veti alatura noua ca si Fiinte Galactice si chiar pe buna dreptate ca si egalii nostri.

Misiunea noastra s-a transformat foarte mult de cea care a fost atunci cand am inceput si calea voastra este mai clara pentru noi acum, necesitand o mai mare implicare in afacerile voastre.

S-a sperat ca, pe masura ce vremurile de pe urma se apropie, Illuminati vor vedea ca pozitia lor nu are sustinere si va vor permite sa va incheiati calatoria fara sa intervina.

Acesta s-a dovedit a nu fi cazul si ei au incalcat promisiunile de a-si incheia actiunile.

Aceasta nu ne lasa alta optiune decat aceea de a obtine permisiunea de a-i inlatura si ca cu cat mai multi dintre voi sa aflati ca acest demers a mers mai departe.

Pentru a-i preveni de la a-si continua interferenta, noi a trebuit sa le distrugem facilitatile care se aflau sub pamant.

In acelasi timp noi ne focalizam asupra Orientului Mijlociu, care pentru o lunga perioada de timp a avut potentialul de a se dezlantui intr-un razboi mondial.

Noi ne asteptam ca atunci cand diferitele tari vor vedea inutilitatea ignorarii cererilor noastre de a se opri, atunci ele isi vor inceta activitatile si vor permite pacii sa coboare pe Pamant. Trebuie sa fie astfel, deoarece aceasta a fost decretat in mod divin.

Eu sunt SaLuSa din Sirius si sunt incantat ca noi suntem atat de aproape de rezolvarea uneia dintre problemele majore ale lumii voastre, care sta in calea pacii permanente.

Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.

Sursa: Inuaki

No comments:

Post a Comment