Sunday, September 16, 2012

PROTOCOALELE DE CONTACT CU AUTORITĂȚILE ȘI MASS-MEDIA DE PE PĂMÂNT (1)


De la Federația  Galactică a Luminii.
(prima parte)
Acesta este anunțul pe care F.G.L l-a pregătit pentru toate statele lumii voastre.

Anunțăm populația planetei că guvernele statelor lumii voastre au refuzat să proclame renunțarea la puterea pe care o dețin și pe care au obținut-o pe seama altora.
Acum, Federația Galactică a Luminii se vede nevoită să facă publice aceste înțelegeri neonorate de către cei care inițial se angajaseră să le îndeplinească.

Cerem tuturor celor care o pot face, să difuzeze cele de mai jos prin mijloacele de care dispun, în toate limbile planetei, pentru ca umanitatea să cunoască poziția acestor guverne. În această acțiune veți primi sprijinul și protecția noastră.
     
Suferința  majorității ființelor umane de pe planetă și a Mamei Pământ a atins limite care au devenit inacceptabile.
Am decis să ne implicăm!
În prima fază ne manifestăm prin popularizarea prin toate mijloacele de comunicare în masă pe care le putem proteja de la distanță. Nu vă faceți griji!

Textul integral, necesar a fi transmis:
Deoarece situația geopolitică și geofizica a planetei evoluiază rapid spre o catastrofă umanitară, atragem atenția conducătorilor statelor lumii care au mari responsabilități față de umanitate, și care până acum și-au asigurat dezvoltarea cu ajutorul civilizațiilor extraterestre, în schimbul angajamentului că vor asigura pacea și liniștea pe planetă, dar s-au folosit de poziția lor pentru a avea un control total asupra planetei. Situația globală este complicată, dar soluția există și este deja amorsată.
Acest anunț a fost scris de către Comandantul Suprem al misiunii extraterestre și este dat în scopul de a anunța că dacă va fi nevoie, va lua măsurile care se impun pentru ca situația actuală deplorabilă să nu se agraveze și mai mult, procedând la restaurarea dreptății și pacii pe planetă, care să asigure prosperitatea întregii rase umane, în evoluția ei către o civilizație Galactică, devenind astfel parte dintr-un sistem exopolitic mult mai mare decât se poate imagina.
Noi înțelegem că acest anunț poate da naștere la multiple reacții, fapt pentru care vă rugăm să rămâneți calmi, căci tot ceea ce urmează se va desfășoara în sensul trecerii rasei umane în Epoca de Aur.
Reiterăm faptul că, în ciuda gravității situației, suntem în măsură să vă asigurăm că avem soluția ieșirii din acest impas în care a intrat civilizația voastră.
Pe planeta voastră există și alte rase, venite din afara Pământului, extratereștrii, cum le spuneți voi, veniți din alte galaxii și chiar alte universuri. Aceste realități indubitabile se regăsesc în evidențele și arhivele militare unde se găsesc și materiale probatorii în această privință.
Aceste informații v-au fost întotdeauna ascunse din motive de securitate, economice, politice, religioase și din intenția de a vă menține la un nivel de ignoranță care să permită oligarhilor să vă manipuleze.
Trebuie spus că rasele extraterestre sosite cândva pe planetă, au fost diferite, ca nivel de civilizație și planetă de origine.
Planeta voastră este goală în interior și în acel enorm spațiu există o civilizație binevoitoare, care a interferat cât s-a putut de puțin cu cei de la suprafață, din dorința de a nu interveni în evoluția rasei umane care sunteți voi.                              
De-a lungul secolelor, unele rase au ajuns pe planeta voastră în căutare de resurse naturale de care aveau nevoie. Ideea descoperirii altor planete este veche și se regăsește și la voi, rasa umană a Pământului. Și voi vă gândiți ca în viitor, pe măsură ce vă dezvoltați tehnica spațială, să explorați universul în căutarea de planete pe care, eventual, în caz de suprapopulare a planetei voastre sau a transformării ei, din diverse motive, într-o planetă care să nu mai poată asigura viața, să le colonizați.
Când aceste rase au ajuns pe planeta Pământ au găsit ființe umane cu care au stabilit un mod de viață convenabil ambelor părți.
Băștinașilor li s-au asigurat unele tehnologii care  le-a ușurat munca.
Predarea tehnologiilor către pământeni s-a făcut ținându-se cont de nivelul de conștiință al băștinșilor pentru ca aceștia să nu le folosească în războaie de cucerire și dominare interumană.
Aceste rase, care în timp, au creat o adevărată fraternitate cu umanitatea Pământului, au venit din nou, în ultimii ani, dar mai cu seamă în ultima perioadă, ca răspuns la cerearea Mamei Pământ, dar și a multora dintre voi, să salveze sistemul vostru planetar care era foarte aproape de colaps. Cei care au venit sunt din diferite galaxii, mulți făcând parte din organizații intergalactice, altele decât Federația Galactică a Luminii. Toți am venit la chemarea Gaei (Shan) și cu aprobarea Dumnezeului acestui univers.
Misiunea noastră este una de pace și într-ajutorare frățească pornită din iubirea pe care v-o purtăm. Am venit să vă ajutăm să scăpați de negativitate, de energiile și ființele întunericului, să vă punem la dispoziție tehnologii avansate și funcțiomale, să vă împărtășim din cunoașterea noastră care, cu siguranță, vă va ajuta să vă ridicați foarte repede nivelul de viață. Știind că pe planeta voastră mai există forțe întunecate, am venit corespunzător dotați cu tehnica cea mai avansată care să anuleze fără probleme orice opoziție a forțelor care v-au ținut atâtea secole în izolare și ignoranță.
Am venit să vă ajutăm să ascensionați într-o dimensiune superioară, așa cum prevede Programul Divin care ni s-a încredințat de către Creator spre realizare.
Rasele Fedreației Galactice a Luminii, sub coordonarea Comandantului Suprem al misiunii, au format o colectivitate bine închegată, chiar dacă din ea fac parte multe rase extraterestre. Credința noastră comună este de păstrare și ocrotire a tuturor speciilor și raselor din întreaga creație. La baza întregii noastre activități stau acorduri de mult în vigoare, acorduri care sunt respectate cu sfințenie. În aceste acorduri sunt stipulate și condițiile care se impun rasei întunecaților de a părăsi planeta, precum și altele referitoare la ajutorul pe care-l vom acorda rasei umane de a-și corecta structura ADN, în care, se mai regăsesc gene care programează limitarea duratei de viață, moartea din cauza unor boli, lipsa unor abilități precum comunicarea telepatică, translocația, călătoriile în cosmos, corectarea defectelor primare, regenerarea unor organe, indiferent de vârstă etc.
În ceea ce privește părăsirea de către întunecați a planetei, programul este în derulare, amintindu-vă în acest sens că am anihilat deja unele baze ale acestora, bine ascunse sub apele oceanului planetar sau subterane. Aceste baze sunt acum în mâinile F.G.L. care derulează un program de dezafectare a acestora.
În aceste momente istorice, toți pământenii au o șansă rarisimă, am putea spune unică, de a evolua rapid și în condiții extrem de acceptabile, spre o dimensiune superioară.
Se ține cont de particularitățile fiecărui individ, de nivelul spiritual de la care a plecat, de modurile diferite în care fiecare alege să evoluieze etc. Totul este ca fiecare să se trezească la realitate, să abandoneze ura, încrâncenarea, frica, minciuna și dorința de a acumula bunuri materiale prin căi frauduloase. Dacă ei aleg să fie un canal de transmitere a energiei iubirii necondiționate și compasiunii, au toate șansele să-și ridice suficient frecvența de vibrație care să le permită accesul în dimensiuni superioare. Cine nu va folosi această șansă va trebui să-și continuie existența în grelele condiții ale dimensiunii a 3-a, așteptând încheierea viitorului ciclu, care nici măcar nu a început.
Evoluția oferă un alt statut social, de fapt, crearea unei noi societăți, infinit mai corect alcătuită, echitabilă pentru toți indivizii care o formează. Noua Eră, în care cei înscriși pentru ascensiune vor păși, va fi una a bunăstării, fericirii și iubirii, unde nu vor mai exista boli, ură, invidie, luptă pentru putere.
Toți ne vom regăsi într-o mare familie a iubirii și iertării; veți deveni, așa cum suntem noi, ființe galactice, libere să călătoriți în univers pentru a vă cunoaște frații și surorile, dar și aspectele sufletului vostru cumulativ, existente în alte tărâmuri.

Binecuvântări!

2 comments:

  1. Asteptam cu incredere momentul ascensionarii noastre mai ales ca multi suntem inaintati in varsta si bolnavi iar timpul nu este de partea noastra. Lumina sa va insoteasca mereu!
    Cu dragoste frateasca !... Dorel-Liviu Tioc

    ReplyDelete