Tuesday, February 12, 2013

Basiago şi Stillings confirmă : Obama a vizitat planeta Marte


Doi fosti participanti la programul CIA "Mars" din anii '80 confirma faptul ca printre tinerii racolati si instruiti de CIA in vederea calatoriei pe Marte, prin tehnologia "jump room" se numara si Barack Obama. Ca este bine sau nu, ramane sa vedem. Actualul presedinte in functie, daca ar actiona cu deschidere si constiinta treaza ar putea fi promotorul dezvaluirii extraterestrilor si a acestor programe secrete care ar putea deschide "Epoca de Aur" a omenirii, din moment ce el a participat la unul din ele si a fost martorul existentei vietii pe Marte.

Andrew D. Basiago, 50 de ani, avocat in statul Washington care a servit in DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency), in cadrul proiectului "Pegasus" de calatorie in timp in anii '70, si colegul sau "crononaut" William B. Stillings, 44 de ani, care a facut parte din acelasi program datorita geniului sau tehnic, au confirmat in mod public ca Obama in anii '80 a fost inrolat si instruit intr-o clasa speciala pentru calatoria pe Marte. Ei l-au intalnit in cadrul vizitelor din bazele americane existente acolo intre anii 1981 - 1983. Revelatiile lor ofera o noua dimensiune in controversa din jurul presedintelui Obama.

Potrivit lui Basiago si Stillings, in vara lui 1980 au participat la un seminar de trei saptamani despre Marte, pentru a-i pregati in vederea teleportarii lor acolo. Cursul a fost predat de catre pionierul "vederii la distanta" maiorul Ed Dames, care a servit apoi ca ofiter de informatii stiintifice si tehnice in cadrul U. S. Army. Acesta a avut loc la colegiul Siskiyous, un colegiu mic de langa muntele Shasta in California (un important vortex al planetei si loc de intalnire a grupurilor spirituale din intreaga lume, unde se tin conferinte pe teme spirituale, n.t.).

Ei precizeaza ca 10 adolescenti au fost selectati pentru proiectul Marte. In afara de ei doi, doi din cei opt adolescenti, din clasa maiorului Dames se identifica astazi ca Barack Obama cu numele de atunci Barry Soetoro si Regina Dugan, pe care actualul presedinte a numit-o director al DARPA in 2009, primul director de sex feminin si al 19-lea de la infiintarea agentiei.

Sapte parinti din zece ale studentilor selectati aveau legaturi cu CIA. Acestia au inclus pe Andrew F. Basiago, un inginer la Ralph M. Parsons Company, care a fost sef de legatura tehnica intre companie si CIA privind teleportarea bazata pe principiile lui Tesla ; Thomas Stillings, analist ale operatiunilor pentru Lockheed Corporation, care a servit in cadrul Naval Intelligence si (surpriza... n. t.) mama lui Barack Obama, Stanley Ann Dunham, care a efectuat misiuni pentru CIA in Kenya si Indonezia (se pare ca si tatal sau a flirtat cu CIA, mai tarziu fiind asasinat chiar de CIA in Kenya, n. t. ). Din 1981 pana in 1983, acesti tineri au fost teleportati pe Marte cu ajutorul tehnologiei "jump room ", situata intr-o cladire ocupata de Hughes Aircraft pe Bulevardul Sepulveda, in El Segundo, California, langa aeroportul international Los Angeles.

Pe 21 august 2011, d-l Basiago a declarat: "Ceva foarte important sa-ntamplat, si anume faptul ca doi indivizi din aceeasi clasa de formare pentru Marte in 1980 (Basiago si Stillings) s-au intalnit, au comparat experientele lor si sunt in masura sa coroboreze, nu numai ca ei au fost pe suprafata lui Marte impreuna, dar ca inainte sa ajunga pe Marte prin intermegiul "jump room", au fost instuiti in cadrul unui grup de adolescenti, care a inclus pe actualul presedinte al SUA (Obama) si actualul director al DARPA (Dugan)".

Declaratia D-lui Stillings, in acelasi timp spune : "Pot confirma ca Andrew D. Basiago si Barack Obama (Barry Soetoro) au fost la acelasi curs de antrenament pentru Marte in vara lui 1980, si in perioada 1981 - 1983 am intalnit pe Andy, Courtney M. Hunt de la CIA si alti americani pe suprafata lui Marte, dupa teleportarea prin "jump room" din El Segundo, California".

Intr-o declaratie facuta la 20 septembrie 2011 de D-l Basiago, el confirma ca s-a antrenat in aceeasi clasa cu Barry Soetoro, viitorul Barack Obama, el spune: "Barry Soetoro, student la Colegiul Occidental, a fost cu mine in clasa de antrenament a maiorului Ed Dames, pentru programul Marte, la Colegiul Siskiyous din Weed, California in 1980. Acest fapt a fost confirmat de unul din colegii mei, Brett Stillings. Doi ani mai tarziu, cand el era mai inalt, subtire, mai matur si un bun ascultator, folosind numele Barack Obama si participand la un colegiu diferit, Columbia University, ne-am intersectat din nou in Los Angeles si nu l-am recunoscut ca pe persoana cu care participasem la antrenament pentru programul Marte si pe care am intalnit-o pe suprafata lui Marte. De fapt, acest lucru ar fi fost imposibil, deoarece au fost luate masuri pentru ca amintirile noastre despre acest program sa fie blocate, la scurt timp dupa ce am terminat formarea noastra din 1980".

Basiago afirma ca in timpul unei calatorii a sa pe Marte prin intermediul "jump room" intre 1981-1983, a fost asezat pe un perete, sub un acoperis arhaic care acoperea una din facilitatile "jump room", l-a urmarit pe dl. Obama cum a mers pe jos inapoi pana la "jump room" de pe terenul martian. Atunci cand dl. Obama a trecut de el, Basiago l-a recunoscut, iar Obama a spus cu un sentiment de fatalism :"Acum suntem aici!".

Dl. Stillings afirma ca intr-una din vizitele sale pe Marte, a iesit afara din facilitatea "jump room" (camera de salt, n.t.) si l-a intalnit pe Obama care statea langa aceasta facilitate si care privea in gol undeva spre un defileu situat adiacent.

Dl. Basiago crede ca este aproape sigur ca doamna Dugan, de asemenea, a fost pe Marte, deoarece odata ei s-au intalnit in cladirea din El Segundo, unde exista "jump room". Ea a exclamat :"Te cunosc!" si apoi salutandu-l si trecand pe holul cladirii.

Basiago, Obama, Stillings si Dugan a fost doar un un inceput al prezentei SUA pe Marte. D-l Basiago afirma ca in anii '80, facilitatile SUA acolo erau rudimentare, semanau cu faza initiala de constructie a unui proiect minier rural. Desi nu exista o infrastructura de sprijin a tehnologiei "jump room" pe Marte, prima dezvaluire publica facuta de catre sg. maj. Robert Dean la Summitul European Exopolitica de la Barcelona in 2009, exprima existenta unei baze americane pe Marte.

Conditiile primitive pe care le-au intampinat "crononautii "pe Marte ar putea explica nivelul ridicat de pericol existent. Basiago si Stillings sunt de acord cu afirmatia d-lui maior Dames care a declarat in timpul formarii lor la clasa Colegiului Siskiyous in 1980 ca din cele 97.000 de persoane trimise pe Marte, doar 7.000 au supravietuit acolo dupa 5 ani.

In lumina acestor riscuri, inainte de a merge pe Marte, dl. Basiago a beneficiat de formare suplimentara din partea domnului Hunt. Hunt, cu o cariera de ofiter CIA, i-a aratat d-lui Basiago cum sa opereze dispozitivul de respiratie pe care el il purta numai in timpul primei sale vizite prin "jump room" pe Marte in iulie 1981, cu conditia ca el sa aiba o arma pentru protectia personala, si l-au dus la facilitatea Lockheed in Burbank, California pentru antrenament in vederea evitarii pradatorilor de pe suprafata planetei Marte.

Cand s-au teleportat prima oara pe Marte, in vara lui 1981, tinerii vizitatori s-au confruntat cu situatia care le-a fost expusa pe larg de maiorul Dames la cursuri - pentru a evita sa fie devorati de unul din speciile de pradatori existente pe suprafata planetei; de unele ar putea sa se sustraga iar de altele nu, daca le-ar intalni.

Programul Marte a fost lansat, conform lui Basiago si Stillings, pentru a stabili un regim de aparare al Pamantului impotriva amenintarilor din spatiu, si de trimiterea de civili, pentru a stabili un temei juridic pentru SUA, ca sa afirme o revendicare de suveranitate teritoriala asupra lui Marte. Aceste obiective sunt in scopul promovarii asteptarilor pe care fiintele umane de pe Terra vor incepe vizita in masa pe Marte. Misiunea lor a fost de a aclimatiza (cu alte cuvinte de a obisnui) umanoizii si animalele de acolo cu prezenta lor, asa cum a spus maiorul Dames la cursurile din 1980 de langa muntele Shasta: "Pur si simplu, sarcina voastra este de a fi vazut si nu mancat". Nu se cunoaste daca NASA-JPL (Jet Propulsion Laboratory) - situat in Pasadena, California, a avut o mana in selectarea tinerilor pentru misiunea lor interplanetara periculoasa pentru Marte dar, este evident ca toate patru aveau conexiuni cu Pasadena, California.

Dl. Basiago este fiul unui inginer care a lucrat la Ralph M. Parsons Company, care are sediul in Pasadena. Dl. Stillings avea resedinta in La Canada, California, care este o suburbie a Pasadenei. Obama a finalizat doar un an de studii universitare la Occidental College din Eagle Rock, California, in apropiere de Pasadena. D-na Dugan a participat la Institutul de Tehnologie din California, care este situat in Pasadena.

Declaratiile de prima mana facute de dl. Basiago si Stillings, cu privire la existenta unei prezente permanente a SUA pe Marte prin intermediul tehnologiei "jump room", care a fost ascunsa publicului din anii '80 sunt sustinute si cu dezvaluirile altor "insideri", astfel :

1. Fostul tehnician american Michael Relfe, care a petrecut 20 de ani ca membru al personalului de securitate permanent al unei instalatii SUA pe Marte;
2. Omul de stiinta Arthur Neumann, care a marturisit public ca a fost teleportat pe Marte printr-o instalatie detinuta de SUA, in cadrul proiectului Mars din cadrul Departamentului Apararii;
3. Laura Magdalene Eisenhower, stranepoata fostului presedinte american Dwight D. Eisenhower, care in 2007 a refuzat o incercare de recrutare sub acoperire, in ceea ce a descris teleportarea intr-o colonie secreta a SUA de pe Marte.

Cercetatorii planetei Marte, inclusiv fizicianul David Wilcock (autorul cartii si conferintei video "Investigatiile Campului Sursa"), estimeaza ca prin intermediul tehnologiei "jump room" la care se refera Relfe, Basiago, Neumann si Stillings, colonia de pe Marte la care a facut referire Laura Magdalene Eisenhower, ar putea numara 500. 000 de persoane.

In 10 noiembrie 2011, Basiago, Stillings si Laura Magdalene Eisenhower, au aparut public la postul de radio Coast to Coast AM, la miezul noptii, intr-o emisiune istorica si au dezvaluit tot ce stiu despre proiectul Marte, in care a fost implicat si actualul presedinte al SUA, Barack Obama.

Acest lucru a fost pentru prima oara, cand doua persoane care au vizitat planeta Marte, fac dezvaluiri in direct intr-un program mass-media de masa, si intr-un aspect comun cu o persoana invitata sa se alature coloniei secrete de pe Marte.

Sursa audio aici: http://www.coasttocoastam.com/show/2011/11/10
sau aici : http://www.bibliotecapleyades.net/marte/esp_marte_78.htm (la sfarsitul paginii dati play)
Si un interviu al lui A. L. Webre cu Laura Magdalene Einsenhower aici:

Dl. Basiago a afirmat ca colonia de pe Marte este majoritar compusa din persoane care descind din liniile genealogice ariene specifice, care au un substrat genetic martian si nu sunt reprezentative pentru diversitatea genetica a omenirii de pe Terra. Intr-un interviu comun, dl. Basiago si d-na Eisenhower au facut o declaratie comuna si ei au declarat: "Este un lucru pozitiv pentru rasa umana sa se stabileasca in colonii pe alte planete. Pamantul a fost lovit de multe cataclisme in trecut, si noi ar trebui sa protejam genomul uman, prin plasarea de asezari umane pe alte organisme ceresti. Cu toate acestea, cand guvernul, incadrand un astfel de proiect, incearca sa fure liberul arbitru al oamenilor si exclude umanitatea din discutii pe acest subiect de viitor al ei, deviaza destinul unei planete pentru a servi o agenda ascunsa (un plan ascuns). Constiinta unor oameni liberi impune ca astfel de chestiuni sa fie sub control public, la vedere si cu totala informare, nu in coridoarele intunecate ale complexului militar - industrial".

Cu toate aceste marturii si probabil care or sa mai apara, acoperirea acestui proiect este o sarcina tot mai grea si chiar banala pentru guvernul SUA. Speram ca in aceste vremuri de mari dezvaluiri si trezire in masa a constiintelor oamenilor, sub presiunea tot mai mare a mass-mediei care nu este obedienta puterii planetare sau locale si a oamenilor, Desecretizarea sa se faca cat mai curand (poate chiar de Obama) si de-acolo, viata pe pamant va lua o alta turnura. Subiectele sunt legate, daca ati observat, nu putem vorbi de ET, daca nu vorbim de "free energy"; astfel ca daca se desecretizeaza un anumit subiect, totul se va desecretiza in avalansa, si nici chiar marile concerne energetice nu vor mai putea opri tavalugul Noii Ere.

Doamne Ajuta! Cu speranta si incredere... Drum Drept spre Lumina!


Sursa: AIM


1 comment:

  1. Doamne ajuta!Adevarul trebuie spus si cunoscut de toti locuitorii acestui pamant.Multumim pt. informatii!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete