Thursday, February 14, 2013

Papa Benedict a demisionat pentru a nu fi arestat: este acuzat de crime împotriva umanităţii!


Asa cum spuneam in articolele anterioare, traim vremuri de mari schimbari si de revelare a adevarului. Uneori ma gandesc la cei care inca nu s-au trezit, cum vor suporta acest adevar? Pe langa existenta extraterestrilor, a bazelor subterane secrete si a proiectelor negre ale Cabalei, un alt adevar zguduitor iese la iveala, iar oamenii Noii Ere incep sa faca dreptate. Ma refer la faptul ca anul trecut George W. Bush, Tony Blair, Donald Rumsfeld, regina Elisabeth a Marii Britanii si Papa Benedict si inca cativa din "staff-ul" Cabalei au fost judecati de catre un Tribunal International din Kuala Lumpur (Malaezia) si condamnati pentru complicitate si trafic de copii, genocid si crime impotriva umanitatii.

Video aici: http://www.youtube.com/watch?v=t8WV5Bo3lBw

Acum a venit randul unui Tribunal dintr-o tara europeana sa faca acelasi lucru cu Papa Benedict. Iata de ce papa a demisionat asa, in mod neasteptat, dupa ce a primit instiintarea la Vatican. Cititi documentul mai jos:

Global Media lanseaza Declaratia Tribunalului International al Crimelor Bisericii si Statului (ITCCS) de la Bruxelles:

Demisia istorica, fara precedent, a lui Joseph Ratzinger ca Papă în această saptamana, a fost facuta ca urmare a unei actiuni a unui guvern european pentru arestarea lui Ratzinger si instituirii unui drept de gaj pe Proprietatea si activele Vaticanului de Pasti.

ITCCS, Oficiul Central de la Bruxelles este obligat ca urmare a abdicarii Papei Benedict sa dezvaluie urmatoarele detalii:

1. La data de 1 februarie 2013, pe baza dovezilor furnizate de catre Curtea noastra afiliata Common Law Court of Justice (itccs.org), Oficiul nostru a incheiat un acord cu reprezentanti ai unei natiuni europene si instantele sale de a asigura un mandat de arestare impotriva lui Joseph Ratzinger, alias Papa Benedict, pentru crime impotriva umanitatii si comanda unei conspiratii criminale.

2. Acest mandat de arestare va fi livrat biroului "Sfantului Scaun" de la Roma, vineri 15 februarie 2013. Acesta permite natiunii in cauza sa-l retina pe Ratzinger ca suspect de crima, daca el intra pe peritoriul sau suveran.

3. O nota diplomatica a fost emisa de catre guvernul natiunii in cauza secretarului de stat al Vaticanului, cardinalul Torcisio Bertone, luni 4 febr. 2013, informandu-l pe acesta despre mandatul de arestare iminenta si invitand, ca biroul sau sa se conformeze. Nici un raspuns la aceasta nota nu a fost primit de la cardinalul Bertone de la biroul sau, dar sase zile mai tarziu, Papa Benedict demisioneaza.

4. Acordul intre Tribunalul nostru si natiune a inclus sa emita o dispozitie secundara de drept de gaj comercial prin intermediul instantelor nationale impotriva proprietatii si bogatiei romano-catolice de Pasti, duminica 31 martie 2013. Acest gaj sa fie insotit de o publica si globala "Campania Recuperarii Pastelui", prin care proprietatea bisericii catolice urmeaza sa fie ocupata si solicitata de catre cetateni ca active publice executata in conformitate cu dreptul international si Statutul de la Roma al Curtii Penale Internationale.

5. Este decizia Tribunalului si guvernului nostru de a proceda la arestarea lui Joseph Ratzinger dupa parasirea biroului Pontifului Roman, sub invinuirea de crime impotriva umanitatii si conspiratie criminala.

6. Aceasta este decizia noastra de a continua mai departe cu punerea sub acuzare si arestarea succesorului lui Joseph Ratzinger ca Papa cu privire la aceleasi acuzatii, si sa puna in aplicare masura comerciala si "Campania Recuperarii Pastelui" impotriva bisericii romano-catolice, cum a fost planificat.

In incheiere, Tribunalul nostru recunoaste ca complicitatea Papei Benedict in activitatile criminale ale Bancii Vaticanului (IOR) a fost convingatoare in eventuala sa demisie dintre inaltii oficiali de la Vatican. Dar, conform surselor noastre, secretarul de stat Tarcisio Bertone a fortat demisia lui Joseph Ratzinger imediat si ca raspuns la nota diplomatica privind mandatul de arestare care a fost emis catre el, de catre guvern in 4 februarie 2013.

Facem apel la toti cetatenii si guvernele sa sprijine eforturile noastre de a aboli si destabiliza direct Vaticanul, si arestarea ofiterilor sai sefi si clericilor care sunt complici la crime impotriva umanitatii si conspiratie criminala in curs de desfasurare la protejarea torturii si traficului de copii.

Buletine suplimentare privind evenimentele din "Campania Recuperarii Pastelui" vor fi eliberate de biroul nostru din această săptămână.

Issued 13 February, 2013
12:00 am GMT
by the Brussels Central Office,
The International Tribunal into Crimes of Church and State


In lunile care vor urma vom trai si vom vedea desfasurarea evenimentelor...
Drum Drept spre Lumina!


Sursa: AIM



5 comments:

  1. Esti departe. Tu stii ce prostii spui aici?
    Totul este o facatura ca sa credibilizeze asa numita elita. Nu fi naiv, auzi Noua Era, stii macar cei aia?
    Papa a fost un mason imputit, sluga si sageata elitelor, iar la final de viata, probabil plin de remuscari nu a mai vrut sa continue cu ticalosiile impuse de mai marii sefi.Bineanteles ca acum este tras pe roata pentru ca a tradat cauza lor malefica.
    Intelege ca la nivel inalt totul e o caracatita, iar cand unul de-al lor este judecat aceasta nu este nimic altceva decat o pedeapsa, o corectia in vazul tuturor, un avertisment.La fel ca si fostul sef FMI.
    Nu mai pune botul la prostii, la ce spune presa, care e a lor.Incearca sa strapungi mantaua incetosarii, si a manupularii colective, pe care acestia o folosesc de 50 de ani.

    ReplyDelete
  2. o chestie; in 1789 masonii din Cluburile Jacobine au jurat sa distruga prin orice misloace crestinismul din Europa. sunt 3 variante; cei din ITCCS sunt 1. masoni(urmasi ai 'revolutionarilor francezi) 2 atei militanti (adepti ai lui richard dawkins)3.protestanti fanatici.

    ReplyDelete
  3. Nu suntem straini de aceasta cauza in care azi traim intr-o lume extrem de corrupta ,evident stim ca america este in fruntea tuturor ticalosiilor mondiale si in toate intrigiile de oriunde care nu a facut alceva decit sa dezembreze toate natiunile si sa creeze probleme mondiale tot timpul ,sa speram .....totusi ca adevaratii blestematii le vor venii rindul sa fie trasi pe roata asa cum au patito multi in trecut dar a singura diferenta ca acei chinuiti au fost pe nedrept de niste blestemati sub umbrela Bisericii.

    ReplyDelete
  4. Nu stiu cind raul va muri in lume si cind va fi dreptate pentru toti?Nu stiu de ce nu a creat D-zeu o lege universala valabila in tot universul si atunci cind unul minte,fura,santajeazeaza,omoara,violeza etc. sa-i fie oprita evolutia oriunde s-ar afla si sa-si primeasca automat fapta facuta inapoi ca un Bumerang in momentul urmator nu asteptata o noua reincarnare sa-si corijeze greseala si cum foarte des se-ntimpla sa fie si mai grava,tocmai dintr-un singur motiv ca atunci cind revenim nu mai stim ce-am facut intr-o viata anterioara.

    ReplyDelete
  5. RELIGIILE AU NASTERE CIND NISTE TICALOSI S-AU INTILNIT CU NISTE PROSTI . DE ATIUNCI PROSTII O DUC VAI DE CAPUL LOR SUB JUGUL BIBLIC . BISERICA CATOLICA TREBUIE JUDECATA PT CRIME CONTRA UMANITATII. PAPII ASTIA LA FEL .

    ReplyDelete