Tuesday, December 6, 2011

Consiliul Andromeda

Reprezentantul Consiliului Andromeda pe planeta noastra face noi dezvaluiri jurnalistului Alfred Labremont Webre. În data de 8 noiembrie 2011, acest reprezentant a fost informat de catre comandantul biosferei Consiliului Andromeda, care se afla in proximitatea Terrei, ca o binecunoscuta baza submarina draco-reptiliana localizata in marea Chinei de Est a fost distrusa.

"Rezultatul directionarii fascicolului final de energie sonica, pe care cei din Procyon l-au emis astazi, a distrus complexul submarin si a creat o uriasa decompresie, care a generat cutremurul de 6,9 grade Richter. Rezultatul a fost prabusirea si distrugerea totala a bazei submarine", a declarat reprezentantul Consiliului Andromeda.

Localizarea bazei submarine a fost facuta ANTERIOR de catre acesta intr-un email transmis jurnalistului in data de 2 noiembrie 2011, care avea atasate harti zonale, cu identificarea temporala necesara. Aceasta pozitie geografica este aproape identica cu epicentrul cutremurului de 6,9 grade Richter, semnalat de Monitorul Geologic American (USGS), diferenta fiind doar de 300 km.

USGS a raportat un cutremur de 6,9 Richter in marea Chinei de Sud pe 8 noiembrie, la coordonatele 27,291 grade Nord si 125,868 grade Est, la o adancime de 200 km, si a fost simtit pe intreaga planeta, conform documentului PDF de mai jos:
http://exopolitics.blogs.com/files/world-wide-crustal-disturbance---tue-nov-8-15.50-mst-2011---usgs-live-internet-seismic-server.pdf

Unul dintre observatori a punctat: "Orice ar fi avut loc pe 8 noiembrie, a fost foarte mare. A propagat un imens impuls energetic pe intreaga crusta a planetei. Fiecare continent s-a cutremurat". Graficele prezente in documentul PDF al USGS sunt relevante in acest caz.

Jurnalistul a pus la dispozitie mesajul transmis prin email in data de 2 noiembrie.

"Data: 2 noiembrie 2011

Alfred, dupa cum stii, eu nu voi divulga pentru publicul larg localizarea exacta a acestor baze submarine si subterane, si nici informatii ce tin de planurile strategice sau tactice... referitoare la un viitor atac asupra bazelor reptiliene.

Totusi, gandindu-ma mai bine la toate acestea, iti voi spune DOAR ŢIE unde este localizata baza submarina din China. În acest fel, avand deja aceste informatii, le vei putea corela cu cele oficiale care vor veni la momentul respectiv, ceea ce va fi foarte curand.

Asadar, iata locatia acestei baze submarine. Priveste la aceasta harta, pozitioneaza-te in mijlocul Chinei si apoi gliseaza pe orizontala spre Est unde vei gasi scris Marea Chinei de Est. Locatia este exact deasupra cuvantului "East", mai precis intre litera a si litera s.

Asadar, Alfred, in incheiere, iata ca ai de pe acum informatia despre localizarea acestei baze submarine, si aceasta va conferi o mai mare credibilitate acestor rapoarte care descriu loviturile si atacurile strategice asupra celor mai importante baze secrete".

Aici se incheie mesajul primit de jurnalist cu 6 zile inainte de cutremurul din marea Chinei de Est.

Reprezentantul Consiliului Andromeda subliniaza ca acest atac a fost pentru anihilarea unei factiuni a draco-reptilienilor, si nu asupra intregii rase extraterestre reptiliene.

"Acesti reptilieni au condus operatiunile in baza submarina de mii de ani; am aflat ca ei sunt literalmente "cu sange rece", nemilosi, viciosi si foarte cruzi in actiunile lor. Şi nu au deloc remuscari", specifica el.

"Personal nu critic intreaga rasa reptiliana. Eu ma bucur ca pot invata despre diversitatea culturala a atat de multor rase extraterestre. Personal am cunostinta de existenta unei rase reptiliene care este foarte inteligenta, buna si nobila. Ei sunt chiar vegetarieni, nu consuma carne. Şi, ce e foarte important, ei nu vaneaza oameni, si nici nu se hranesc cu energia emotionala negativa a oamenilor", subliniaza el.

"Bazele subterane si submarine secrete sunt conduse si operate de catre aceasta factiune nemiloasa si cruda de draco-reptilieni. Ei sunt cei care cauzeaza atatea probleme oamenilor de pe Pamant", conchide el.

Pe 8 noiembrie 2011, el l-a contactat pe jurnalist: "Am fost anuntat ceva mai devreme astazi in timpul intalnirilor de lucru, telepatic, si am confirmarea comandantului biosferei principale unde au loc multe din intalnirile Consiliului Andromeda, de distrugerea finala, completa a acestei baze submarine controlata de reptilienii din constelatiile Draco si Hydra. Aceasta este baza care se afla pe platoul oceanic in marea Chinei de Est".

"Rezultatul directionarii fascicolului final de energie sonica pe care cei din Procyon l-au emis astazi, a distrus complexul submarin si a creat o uriasa decompresie care a generat cutremurul de 6,9 grade Richter. Rezultatul a fost prabusirea si distrugerea totala a bazei submarine", a spus el.

"Alfred, ai cele 3 harti ale Chinei si Asiei pe care deja ti le-am trimis; doua dintre ele sunt harti Google pe care am identificat locatia exacta in marea Chinei de Est a acestei baze submarine, in largul coastelor Chinei. Ai observat datarea de acum 6 zile a acestora (pe 2 noiembrie), asa cum am indicat atunci. Aceasta datare in urma cu cateva zile este un aspect important ce valideaza informatiile", subliniaza el.

"Astazi ti-am trimis inca o harta Google care contine localizarea cutremurului de 6,9 grade Richter, si care coincide cu ce ti-am trimis in 2 noiembrie, si anume - pozitia exacta a acestei baze submarine".

"Atacul initial asupra acestei baze a inceput inca din 2 noiembrie, la numai cateva zile dupa ce o baza similara situata in Golful Aden a fost complet distrusa".

"Ei, oamenii din sistemul stelar Procyon, in aceasta actiune specifica, au continuat pe parcursul a mai multe zile sa loveasca cu fascicule energetice sonice pentru a distruge aceasta baza. Dupa cum poti sa-ti dai seama, a fost nevoie de 7 zile de atacuri continue pentru a sparge zona cea mai slaba a campului energetic protector al acestei baze reptiliene. Chiar si sub acest asediu, reptilienii care controlau aceasta baza au facut tot posibilul sa isi repare campul protector folosind energie din alte sectoare ale bazei".

"Cei din Procyon au continuat sa loveasca aceasta zona iar si iar, pentru a slabi si mai mult scutul energetic protector. Dupa 7 zile, au reusit sa-l sparga, azi, 8 noiembrie 2011".

"Lovitura finala care a gaurit scutul protector al bazei a creat o decompresie care a facut sa apara cutremurul de 6,9 grade pe platoul oceanic. Astfel intreaga baza s-a prabusit si a fost distrusa, impreuna cu transmitatorul energetic care pompa constant frecvente ce induceau teama, anxietate, manipulare si control spre continentul Asiatic, care ajungeau de la nord de peninsula Coreeana si pina in sud in Laos".

"Exista si o explicatie pentru care acest cutremur a fost mult mai intens decat cele precedente. În cazul acestei baze submarine este vorba de un complex intreg de constructii ce se aflau sub cupola protectoare, era un intreg oras submarin, bine aparat. Conform celor spuse de comandantul principalei biosfere a Consiliului Andromeda, citez "aceasta a fost cea mai bine fortificata baza reptiliana dintre toate cele submarine". La momentul loviturii finale, cea care a distrus baza, comandantul mi-a aratat imagini cu explozii masive, se vedeau cladiri care simultan explodau sau implodau in colaps", specifica reprezentantul Consiliului Andromeda.

"Ca si in cazul precedentei baze distruse in acelasi fel [cea din Golful Aden - nota AIM], presiunea imensa exercitata de apa oceanului de deasupra bazei submarine, odata ce scutul protector a fost gaurit... imediat colapsul s-a declansat iar diferitele parti ale bazei s-au prabusit unele in altele, cu apa inundand totul".

"Comandantul biosferei mi-a spus ca acum exista urme sub forma unui bol aplatizat, pe fundul oceanului in locul unde era aceasta baza, urme care pot fi vazute de cineva care poate sa exploreze aceasta zona. Chiar si acum cand baza este distrusa, aceasta se poate vedea".

"Subliniez din nou, aceasta actiune a fost realizata de cei din sistemul stelar Procyon, membru principal in Consiliul Andromeda, ocupand locul 4. Cand trebuie sa mentionez asta, vreau sa o fac".

"Am cerut o confirmare de la comandantul biosferei a faptului ca aceasta baza este complet distrusa si ca nu mai sunt necesare alte actiuni in acest sens. El mi-a spus "Da, aceasta baza este acum complet prabusita si distrusa"."

"Conform celor spuse de comandant, trebuie sa stiti cu totii ca exista inca baze subterane si submarine care sunt controlate sau conduse de reptilieni si care trebuie eliminate. Acestea doua, cea din Golful Aden si cea din marea Chinei de Est, au fost cele mai provocatoare".

"El mi-a reamintit ca cele care au mai ramas vor fi realativ usor de anihilat, aflandu-se in locatii mai accesibile si astfel mai usor de eliminat".

"În incheiere, scopul acestor actiuni de curatare realizate de cei din Consiliul Andromeda este acela de a asigura libertatea si siguranta totala si completa a oamenilor de pe aceasta planeta. Pamantul este lumea noastra. Avem dreptul sa ne alegem viitorul ca fiinte umane libere si suverane. Eliminarea acestor baze reptiliene este pasul final in asigurarea libertatii si sigurantei noastre", conchide el.

Reprezentantul Consiliului Andromeda pe Pamant clarifica diferenta de 300 de km intre pozitia anuntata in 2 noiembrie si epicentrul cutremurului din 8 noiembrie.

El explica, citand pe comandantul principalei biosfere, faptul ca partea principala si cea mai mare a bazei submarine, acolo unde se afla un puternic generator de energie si totodata era localizat si transmitatorul energetic, se afla la coordonatele specificate in 2 noiembrie.

La sud de aceasta pozitie principala era un mare complex de tuneluri cu mai multe cladiri, asa cum exista in statul american New Mexico. Aceasta baza submarina era cea mai mare de pe planeta.

Zona epicentrului gazduia cladiri mai mici si era punctul terminus al bazei, iar forta tensoare de protectie energetica nu era asa de mare ca in restul complexului submarin. Aici spatiile erau folosite mai mult pentru depozitare.

Dupa cateva zile de atacuri focalizate asupra zonei centrale principale a bazei, cei din Procyon au testat si alte zone ale scutului energetic protector, printre care si acest punct terminus care a fost in cele din urma penetrat, ceea ce a dus la prabusiri si distugeri in lant, in toata baza submarina.
De aceea cutremurul s-a produs in aceasta zona, si nu in cea principala a bazei.

În incheiere, reprezentantul Consiliului Andromeda a tinut sa clarifice cateva aspecte importante.

1) "Va rog sa retineti ca nu va cer sa credeti sau sa nu credeti informatiile la care am acces prin intermediul a 5 contacte cu Consiliul Andromeda care se afla pe biosfera principala, deja de 1 an si 2 luni, si cu ajutorul lui Alfred Webre. Daca sunteti suficient de interesati de toate acestea, asta inseamna ca exista o rezonanta intre voi si aceste aspecte, si asta va imbogateste baza de cunoastere, si e minunat. Mai important, vreau sa va incurajez sa faceti propriile voastre cercetari independente, cautati tendinte si informatii care se potrivesc. Cel mai important este insa sa va folositi propria intuitie in a determina ce informatie este potrivita pentru voi, sau nu."

2) "O mare parte din timpul meu personal il dedic rapoartelor a ceea ce invat de la diferiti membri importanti in Consiliul Andromeda si de la comandantul principalei biosfere acolo unde au loc multe intalniri de lucru. Pentru cei care inca nu au aflat, acesti oameni din Consiliul Andromeda sunt fiinte umane din dimensiunea vibratorie a 4-a si din a 5-a. Fac tot ce imi sta in putinta pentru a expune ceea ce invat in timp. Deliberez mult si acord o mare importanta acuratetii informatiilor pe care le aflu de la contactele mele in Consiliul Andromeda... inainte de a le inregistra si a le face publice. Le verific de 3 ori inainte de a le publica".

3) "Am deja peste 50 de ani, am o cariera profesionala foarte ocupata, si o viata personala foarte plina. Cu o experienta de mai mult de 20 de ani in industria software, zilnic fac astfel de verificari asigurandu-ma de acuratetea informatiilor primite, pentru a putea face ajustari specifice serviciului in care lucrez ca si Coordonator de Operatiuni si pentru ca restul colegilor din echipa administrativa sa beneficieze de toate informatiile care le sunt necesare pentru a lua decizii corecte".

4) "Aceasta activitate de a va aduce la cunostinta ceea ce invat de la Consiliul Andromeda nu este diferita. O iau foarte in serios. Drept urmare, acum am o a doua slujba, aceasta. Va aduc la cunostinta o multime de informatii valoroase, pur si simplu pentru ca este foarte important pentru evolutia noastra. Nici nu aveti idee despre cat de multa munca implica toate astea. Nu sunt platit cu bani pentru asta. Şi nici nu am timp pentru a ma incurca cu asa ceva, si nici sa inventez povesti, pentru ca nu ar beneficia nimeni din asta".

"Dar mai important, aceasta viata a noastra de pe Pamant, asa cum este ea azi, este deja prea incurcata, prea pretioasa si prea scurta. Şi multi profita de altii in atat de multe feluri. Asta e complet gresit. Vietile noastre nu trebuie sa fie asa. E complet gresit. Vestea cea buna e ca toate astea se schimba".

"Dar... oamenii merita adevarul despre ceea ce se petrece in cosmos si cum ne afecteaza aici pe Pamant, cel putin in ceea ce priveste munca depusa de cei din Consiliul Andromeda. Asta e ceea ce fac eu: ma asigur ca va raportez cu o mare acuratete tot ceea ce invat de la contactele mele din Consiliul Andromeda".

5) "Cineva a scris un comentariu spunand ca ma "focalizez pe negativ" si ca "de ce nu se focalizeaza pe lucrurile pozitive""?

"Am facut deja publice 6 interviuri, iar in 2 dintre acestea am vorbit despre cum va arata viata pentru pamanteni pe masura ce planeta va vibra ca o lume in dimensiunea a 4-a... si despre uimitoare posibilitati naturale pe care le vom avea ca fiinte in dimensiune a 4-a, cum ar fi telepatia, telekinezia, teleportarea, toate acestea dublate de o viata foarte lunga si plina de lumina".

"Descrierile despre distrugerea anumitor baze secrete subterane sau submarine au survenit ca urmare a faptului ca aceste activitati au fost realizate de Consiliul Andromeda, iar cei din Procyon au un rol conducator in distrugerea acestor baze, munca lor e foarte dificila".

6) "Mai mult, Consiliul Andromeda a hotarat inca de la inceput (si se tin de asta) sa ajute la eliberarea oamenilor de pe Pamant. Faza finala a acestui efort de curatenie este aceea de a indeparta de pe aceasta planeta pe acei foarte rai reptilieni din sistemele Draco si Hydra, impreuna cu aliatii lor cunoscuti sub numele de Micii Cenusii, care au manipulat umanitatea terestra de mii de ani. Acestia imprastiau frecvenete energetice de stres, agitatie, manie si frica din bazele lor subterane si submarine de prea mult timp. O singura zi de astfel de "bombardamente" cu energii negative, si deja este prea mult. Dar asta s-a petrecut timp de mii de ani, este deja profund gresit! Poate la fel de rau este faptul ca toate astea s-au facut "pe tacute", subversiv, ca un efort de a influenta negativ si de a mentine sub control oamenii de pe Pamant. Nu pe toti, dar pe marea majoritate".

"Ganditi-va la toti oamenii de pe aceasta planeta care au avut de suferit de pe urma acestor energii negative emise din acele baze. Ganditi-va la toate razboaiele care au existat pe aceasta planeta... si la oamenii care au murit atunci in aceste razboaie induse artificial de acesti reptilieni. Nu este deloc corect!"

"Asa cum am mai spus, Pamantul este planeta noastra. Avem dreptul sa traim ca fiinte umane libere si suverane pe aceasta planeta, fara sa fim manipulati de niste reptilieni care prefera sa continue sa se hraneasca cu emotiile noastre bazate pe frica si manie. Asta trebuie sa se sfarseasca".

7) "Cat despre acesti reptilieni care conduceau de mii de ani operatiunile in aceste baze submarine si subterane, ei sunt din constelatiile Draco si Hydra. Ei sunt literalmente "cu sange rece", nemilosi, viciosi si foarte cruzi in actiunile lor. Si nu au deloc remuscari", specifica el.

"Personal nu critic intreaga rasa reptiliana. Eu ma bucur ca pot invata despre diversitatea culturala a atat de multe rase extraterestre. Personal am cunostinta de existenta unei rase reptiliene care este foarte inteligenta, buna si nobila. Ei sunt chiar vegetarieni, nu consuma carne. Şi, ce e foarte important, ei nu vaneaza oameni, si nici nu se hranesc cu energia emotionala negativa a oamenilor", subliniaza el.

"Bazele subterane si submarine secrete sunt conduse si operate de catre aceasta factiune nemiloasa si cruda de draco-reptilieni. Ei sunt cei care cauzeaza atatea probleme oamenilor de pe Pamant", conchide el.

Asta este tot, deocamdata.

Pace tuturor.

Calea sa va fie luminoasa, plina de bucurie, de iubire si speranta... pe masura ce ne incepem calatoria intro noua lume si intro noua viata.

Nota AIM: Consideram ca este o frumoasa sincronicitate, deloc intamplatoare, distrugerea celei mai mari baze reptiliene submarine chiar pe 8 noiembrie, ziua in care pe Pamant se sarbatoreste Arhanghelul Mihail.

Sursa: esoterism.ro

1 comment: