Wednesday, June 27, 2012

2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (10b)


[urmare din partea a douazecisiopta]

Întrebarea presantă, care agită spiritul omenirii în prezent, este: când va avea loc Evenimentul? Cobra afirma că acesta ar putea să aibă loc chiar şi în câteva zile de acum înainte, însă în această direcţie nu se pot oferi garanţii. Modul general de desfăşurare a planului era bine cunoscut încă de acum 10 ani; de pildă, se ştia că, în principiu, Evenimentul trebuia să aibă loc pe data de 8 aprilie 2012.

Faţă de această dată, acum există deja o întârziere de trei luni. Nimeni nu ştie cu precizie când anume se va petrece Evenimentul, însă ceea ce se ştie sigur (100%) este că el va avea loc negreşit şi într-un viitor apropiat.

Până atunci, negocierile continuă dar ele sunt complicate, pentru că membrii cabalei criminale nu reacţionează ca nişte oameni normali; de aceea, negocierile respective pot fi încadrate mai curând în categoria unui fel de "război psihologic".

Există modele de comportament, există reacţii care sunt analizate într-un mod complex, există chiar simulări pe calculator, dar cu toate acestea nimeni nu ştie cu certitudine felul în care vor decurge lucrurile, în special pentru faptul că aşa ceva nu s-a mai petrecut niciodată înainte pe planeta noastră şi nici pe vreo altă planetă din univers.

O explicaţie pentru repetatele amânări ar fi aceea că populaţia a fost atât de "spălată pe creier" de sistemul socio-economic implementat de "elita" masonică, încât acum este foarte dificilă aceasta deprogramare a ei, astfel încât să se respecte nişte termene fixe. De fapt, motivul principal al acestor amânări este că o parte destul de însemnată dintre oameni nu va dori să coopereze cu planul de salvare şi de evoluţie a umanităţii.

Bunul simţ ne face să ne întrebăm dacă populaţia planetei nu ar aprecia ajutorul oferit de civilizaţiile extraterestre şi de facţiunea pozitivă a pământenilor (militari şi civili) care va declanşa arestările cabalei criminale. Cobra avansează ideea că oamenii ar aprecia aceasta după încheierea operaţiunilor şi nu în timpul lor. Cu alte cuvinte, oamenii nu ar aprecia neapărat procesul în sine, ci ei ar vrea doar ca el să fie împlinit, să fie încheiat.

După cum ştim, există deja mai multe grupuri restrânse, dar puternice care acţionează în acest sens. Lucrurile trebuie realizate cu atenţie şi nu în mod precipitat, deoarece odată declanşate, ele se vor propaga în cascadă; dacă reacţiile şi efectele lor nu vor fi bine stăpânite, atunci Pământul şi o mare parte din universul local poate fi în pericol de a suferi foarte mult de pe urma acţiunilor care nu au fost integrate la momentul potrivit.

Lupta împotriva "elitei" satanice a masonilor nu e deloc simplă, pentru că membrii acesteia sunt sprijiniţi de aşa-numiţii Archon-i, care sunt entităţi satanice ce există atât în plan subtil cât şi în plan fizic.

Practic vorbind, ele acţionează la unison cu fiinţele reptiliene care au planificat decăderea şi supunerea planetei Pământ şi a populaţiei sale încă de acum mii de ani în urmă. Majoritatea Archon-ilor acţionează în plan astral şi eteric şi deţin tehnologii avansate care pot influenţa fiinţele umane în ceea ce priveşte modul lor de gândire şi de acţiune.

Scopul meditaţiilor la unison care sunt angrenate în această perioadă este tocmai eliminarea acestor Archon-i din planurile subtile şi din cel fizic, pentru că în realitate ei sunt adevărata problemă în acest război inter-rasial foarte complicat.

În prezent mai există câţiva Archon-i fizici care se regăsesc în aşa-numitul Ordin Secret al Iezuiţilor, o organizaţie "religioasă" ce cuprinde un grup militar ce a influenţat evenimentele cele mai importante din istoria Pământului în ultimii 400 de ani. Ei au realizat aceasta prin coruperea şi supunerea membrilor unora dintre cele mai importante familii de bancheri din lume, cum ar fi familia Rothschild.

Aceşti Archon-i fizici deţin o tehnologie foarte avansată şi cunosc multe secrete despre mintea umană şi felul în care ea poate fi influenţată, ori despre programările în masă. De asemenea, ei sunt experţi în tehnicile vechii Inchiziţii, pentru că în fapt ei sunt aceiaşi care au săvârşit acele fapte abominabile din istoria umanităţii, de acum câteva sute de ani. În principiu, Archon-ii fizici, cei puţini care au mai rămas, reprezintă un grup militar iezuit, care este infiltrat la vârful Biserii Catolice.

Aceste fiinţe umane sunt malefice şi ele au făcut un imens rău unor mase largi de oameni. Drake spune chiar că aceşti Archon-i fizici trebuie neapărat executaţi pentru a fi eliminaţi din planul fizic, deoarece altfel ei vor avea posibilitatea să influenţeze în continuare minţile majorităţii oamenilor, care nu sunt "şcolite", adică acele minţi care nu cunosc încă adevărul despre existenţa şi acţiunile "Iluminaţilor".

Tocmai de aceea subliniem încă o dată importanţa majoră pe care o are informarea pertinentă a populaţiei, măcar în ceea ce priveşte elementele principale ale situaţiei actuale. Altfel, ignoranţa, prostia, frica şi panica vor conduce la crearea unui haos care nu este deloc în avantajul unei tranziţii paşnice şi armonioase a umanităţii spre o nouă paradigmă a vieţii.

Rădăcinile acţiunii malefice asupra rasei umane se extind în timp spre originile galaxiei noastre. Din această perspectivă, găsim informaţii interesante în expunerile lui Alex Collier, care este o fiinţă umană ce a fost contactată de o rasă de extratereştri umani din Constelaţia Andromeda, asemănători rasei nordice de pe Pământ.

Informaţiile oferite de el au fost verificate de-a lungul timpului de mai mulţi ziarişti şi de persoane implicate în mod direct în acţiunile de dezvăluire a existenţei ET, ori a Guvernului Ocult la nivel mondial. De asemenea, Alex Collier a oferit mai multe interviuri în care a prezentat multe dintre informaţiile ce i-au fost date de către civilizaţia respectivă. Unul dintre aceste interviuri i-a fost luat de Paola Harris şi poate fi consultat în parte aici: http://www.bibliotecapleyades.net/andromeda/esp_andromedacom_8.htm.

În anul 2000, în urma ameninţărilor repetate pe care le-a primit din partea unor agenţii secrete ale Guvernului Mondial Ocult format din membrii "elitei" satanice a masonilor, Collier a luat decizia să nu mai împărtăşească informaţiile pe care le-a primit de la membrii civilizaţiei extraterestre respective. Totuşi, în ultimele luni şi sub presiunea evenimentelor din ce în ce mai acute care se petrec pe glob, el a reînceput să ofere informaţii, afirmând că de acum înainte nu se va mai lăsa influenţat de cabala criminală.

Unul dintre aspectele pe care el îl menţionează într-un interviu luat de Carlos del Angel şi produs de firma Shiny Demise pe 3 martie 2012 (http://www.youtube.com/user/ShinyDemise) este că pe la jumătatea lunii iulie 2012 vor avea loc unele evenimente care vor propulsa umanitatea pe drumul către ascensiunea spirituală.

Din acest punct de vedere am putea corela afirmaţiile lui Alex Collier cu cele oferite de Cobra, care vorbeşte despre iminenţa Evenimentului, pentru că este posibil ca cele două informaţii să se refere la unul şi acelaşi lucru. În plus, Collier menţionează interviul de trei ore de la Omega Man Radio, în care Steve Quayle şi Tom Horn deconspiră nişte secrete teribile ale Vaticanului cu privire la ceea ce se petrece la nivel spiritual în Biserica Catolică.

Interviul este prezentat în trei secţiuni şi el este într-adevăr şocant pentru că apare foarte clar faptul că la acel nivel există un război chiar fizic în dimensiunea noastră, în care entităţile demoniace şi satanice (pe care noi le putem asimila cu Archon-ii despre care vorbeşte Cobra) posedă efectiv unele fiinţe umane.

Partea I
Partea a II-a
Partea a III-a
[continuare în partea a treizecea]

Sursa: AIM



No comments:

Post a Comment