Sunday, June 17, 2012

2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (5a)


[urmare din partea a douasprezecea]

Atunci când vorbim despre necesitatea arestării membrilor "elitei" masonice trebuie totodată să avem în vedere faptul că aceştia nu numai că nu aşteaptă liniştiţi să fie arestaţi, ci ei chiar se străduiesc prin toate mijloacele să provoace haos, suferinţă, confuzie şi nenorocire în orice domeniu al vieţii umane. În acest fel, ei speră să profite de nivelul scăzut de vibraţie al conştiinţei majorităţii oamenilor, pentru a-şi menţine puterea şi influenţa prin semănarea minciunii, a dezinformării, a incertitudinii şi mai ales prin mijloace catastrofale.

"Iluminaţii" doresc cu orice preţ declanşarea celui de Al Treilea Război Mondial, care în viziunea lor satanică ar trebui neapărat să fie nuclear. În dezastrul care s-ar crea atunci, aproape nimănui nu i-ar mai păsa de arestări, ori de ridicarea frecvenţei de vibraţie a conştiinţei. În astfel de situaţii primează instinctul de conservare şi asigurarea hranei pentru ziua următoare.

Acelea ar fi condiţii propice pentru "elita" masonică astfel încât ea să preia puterea la nivel mondial şi să dirijeze apoi în aşa fel evenimentele, încât în final să apară ca fiind "salvatoarea" din marasmul şi suferinţa în care omenirea a intrat. În asemenea condiţii ar fi într-adevăr foarte greu pentru a se anihila forţa şi influenţa "Iluminaţilor" la nivel mondial.

Din fericire, planurile lor de război – cel puţin în ceea ce priveşte exploziile nucleare – nu se vor îndeplini şi acest lucru reprezintă acum aproape o certitudine. Aceasta este posibil datorită controlului şi monitorizării foarte atente de către civilizaţiile ET benefice a bazelor şi instalaţiilor nucleare de pe suprafaţa pământului, astfel încât niciun focos nuclear să nu explodeze şi nicio rachetă nucleră să nu poată fi lansată cu succes.

Cabala criminală "testează" mai multe puncte "fierbinţi" care ar putea constitui tot atâtea posibilităţi de amorsare a conflictului mondial. Între acestea, Iranul şi Siria constituie ţintele principale. Atacarea facilitaţilor nucleare ale Iranului a rămas o posibilitate activă pentru "elita" satanică a masoneriei mondiale, care în acest caz acţionează mai ales prin intermediul Statelor Unite ale Americii, chiar dacă Iranul a admis o nouă comisie de verificare a Autorităţii Nucleare din partea ONU.

Pe de altă parte, Israelul este o altă ţară care a devenit extrem de agitată şi nervoasă cu privire la înarmarea nucleară a Iranului. Israelul declară că singura modalitate acceptabilă prin care s-ar putea permite Iranului să-şi dezvolte industria nucleară ar fi aceea în care el închide toate uzinele de îmbogăţire a uraniului de pe teritoriul său şi recurge la combustibilul radioactiv din import.

Marile puteri şi mai ales Israelul sunt îngrijorate de atitudinea Iranului, chiar dacă acesta participă la negocieri sau este de acord cu unele inspecţii ale facilităţilor sale nucleare, deoarece ele spun că acest lucru nu reprezintă deloc o garanţie a respectării angajamentelor pe care această ţară şi le-a asumat. Coreea de Nord a procedat la fel, negociind ani la rând cu Occidentul în legătură cu producerea armelor atomice şi în final tot le-a testat şi este preocupată în continuare să realizeze astfel de teste.

Mai mult decât atât, recent (la sfârşitul lunii mai) ambasadorul SUA în Israel, Dan Shapiro, a afirmat că Pentagonul are un plan pentru intervenţia militară în Iran şi ar putea să facă uz de el, în cazul în care situaţia se înrăutăţeşte. El a spus că, preferabilă ar fi o soluţie diplomatică sau prin utilizarea diferitelor presiuni de ordin economic asupra Iranului, în loc de utilizarea forţei militare, însă America nu va ezita să facă uz de aceasta în cazul în care va fi nevoită.

Planul despre care vorbeşte Shapiro s-ar putea foarte bine să fie de fapt planul SUA de invazie a 7 ţări (Irak, Siria, Liban, Libia, Somalia, Sudan şi Iran), pe care generalul Wesley Clark l-a dezvăluit într-un interviu din luna martie 2007 (http://vaccineliberationarmy.com). El a afirmat că prima parte a planului a fost pusă la punct după zece zile de la prăbuşirea Turnurilor Gemene din New-York (pe 11 septembrie 2001), dar mai apoi planul a fost extins astfel încât să cuprindă cucerirea şi altor naţiuni.

Generalul Clark a spus că această invazie nu era deloc legată de organizaţia teroristă Al-Qaeda, ori de alte informaţii primite de la serviciile secrete, ci pur şi simplu pentru că armata SUA este atât de puternică, încât ea trebuie să-şi manifeste această forţă asupra altor naţiuni şi să le cucerească într-un interval de cinci ani, până în 2012.

Planul actual al Statelor Unite implică una dintre cele mai mari operaţiuni militare din timpurile moderne, care depăşeşte cu mult războaiele din Golf împotriva Irakului. Acest plan vizează în final Iranul şi în această idee Administraţia prezidenţială americană presează Senatul să ratifice Convenţia Naţiunilor Unite asupra Legii Mărilor, care a rămas nelegiferată din 1982. Astfel, regimul american actual spera să dobândească o nouă "armă" pentru a înfrânge Iranul, Rusia şi China.

Ca răspuns la aceste acţiuni ale americanilor, Şeful Statului Major rusesc, Nikolai Makarov, a declarat că Rusia "îşi rezervă dreptul de a lovi fără avertisment sistemele de apărare antirachetă din Europa". De altfel, comandamentul militar rus anticipează că SUA va ataca Iranul în această vară; ca urmare, Rusia şi-a deplasat deja o mare parte dintre trupe în Armenia, ţară care se învecinează cu republica islamică.

Posibilitatea unei intervenţii militare a forţelor occidentale reunite în Iran a fost discutată timp de luni de zile şi nu puţine au fost disensiunile chiar între opiniile aliaţilor. Israelul în mod special insistă asupra dreptului de a lovi militar Iranul atunci când şi dacă va considera necesar, atrăgând atenţia că nu va cere pentru aceasta permisiunea nimănui. Israelul se află astfel într-o alertă continuă şi insistă asupra unei intervenţii militare, dorind să forţeze şi intrarea SUA în acest conflict, mai ales pentru faptul că Iranul îi este un duşman declarat şi "tradiţional".

Unii se întreabă dacă nu va exista cumva o reiterare a "războiului de 6 zile" a Israelului, din 1967, prin care acesta a înfrânt usturător Arabia Saudită şi Egiptul, asigurându-şi Fâşia Gaza, Înălţimile Golan, controlul asupra Peninsulei Sinai şi partea de est a Ierusalimului. Pentru detalii în legătură cu această viziune a lucrurilor se poate consulta articolul excelent scris de Ray McGovern (http://www.opednews.com).

Totuşi, surse din Ministerul Apărării din Rusia au declarat că generalii ruşi nu cred că Israelul este capabil să înfrângă Iranul şi tocmai de aceea ei spun că cel mai probabil statul evreu va fi ajutat de intrarea SUA în război. Pentru imaginea în faţa restului lumii, aparenta şovăială şi incertitudine a aliaţilor (dacă să atace sau să nu atace Iranul) se datorează ideii că, dacă va fi agresat militar, Iranul va lovi în orice ţară pe care o va considera un potenţial duşman, lucru ce va rezulta într-un conflict regional major, iar de aici într-un conflict la nivel mondial.

În realitate, acesta este chiar planul pe care "elita" se străduieşte din răsputeri să-l pună în aplicare foarte repede, dar intenţiile ei au eşuat până acum datorită vigilenţei civilizaţiilor ET benefice, precum şi a unui număr de fiinţe umane benefic orientate, care deţin o anumită putere de decizie şi de influenţă pe planetă, mai ales la nivel militar.

O altă "ţintă", chiar mai atractivă decât Iranul este în prezent Siria. Ea apare ca fiind prima vizată de planul "Iluminaţilor", apoi Iranul, apoi alte naţiuni. Dacă aruncăm o privire la alte războaie regionale sau confruntări care au avut loc până acum, recunoaştem acelaşi model pe care SUA (în realitate "elita" care foloseşte această sărmană ţară pentru a-şi realiza ţelurile abominabile asupra omenirii) l-au urmat în dorinţa lor de dominare a întregii lumi.

Programul nuclear al Iranului pare să fie pretextul războiului pe care SUA vor să-l declanşeze în această vară sau cel târziu după luna noiembrie a acestui an, în conformitate cu unele informaţii secrete care au "transpirat" în presa online. Până atunci, Siria cu problemele ei - pe care le trenează de mai bine de un an de zile - reprezintă în viziunea "Iluminaţilor" un focar ideal de amorsare a războiului regional şi apoi al celui mondial.

Recentul masacru de la Houla, în care au fost omorâţi cel puţin 109 oameni – printre care femei şi copii - şi care a fost orchestrat aproape la vedere de comandourile CIA, demonstrează acest lucru cu prisosinţă. Aceea a fost o acţiune abominabilă, o provocare a "elitei" masonice care a sfidat opinia întregii lumi. Preşedintele Assad a fost cel găsit vinovat pentru acele crime odioase, când aproape fiecare sirian ştie că acest lucru nu este adevărat.

De altfel, în una dintre rarele lui cuvântări de după începerea violen?elor în Siria, preşedintele Bashar al-Assad a făcut pe 3 iunie, în faţa noului parlament al ţării, unele declaraţii elocvente despre implicarea intereselor străine în ţara sa: "Poporul sirian e inteligent. Un popor cu o civilizaţie atât de complexă precum a Siriei nu e un papagal şi nu va accepta comenzi din afara graniţelor. Poporul sirian e civilizat. Ei nu sunt". El a mai adăugat: "Duşmanul e acum în interiorul ţării. Riscăm un război din afara graniţelor", avertizând astfel la pericolele enorme ale declanşării unui astfel de război.

Dorinţa de a ataca Siria, sub pretextul instaurării democraţiei şi a libertăţii populaţiei este un subiect pe ordinea de zi a marilor puteri. Deşi iniţial SUA s-au pronunţat pentru soluţii diplomatice, după numai o zi se pare că au revenit, afirmând că cel mai probabil vor ataca Siria, trecând astfel peste autoritatea rezoluţiei Consiliului de Securitate al ONU.

Pe de altă parte, poziţia Rusiei şi a Chinei este în total dezacord cu cea a americanilor. Ceea ce se petrece în prezent în Siria este oarecum o copie la indigo a ceea ce s-a petrecut în 1999 în Kosovo, când SUA şi NATO au intervenit în fosta Iugoslavie fără să aibă un mandat de la Consiliul de Securitate al ONU. Cu alte cuvinte, ignorând cu aroganţă orice autoritate mondială - pentru că acesta este modul specific de acţiune al francmasoneriei mondiale -, SUA se pregăteşte să declanşeze un nou conflict armat, care de această dată poate să devină extrem de periculos.

Ambasadorul Statelor Unite la ONU a declarat că, dacă Rusia şi China nu se hotărăsc să participe alături de ţările din Occident la sancţionarea dură a Siriei pentru nerespectarea "democraţiei" şi a atrocităţilor care se petrec în această ţară, atunci SUA şi aliaţii ei (NATO) îşi rezervă dreptul de a ataca militar Siria fără să mai ţină cont de decizia Consiliului de Securitate, adică aşa cum au făcut cu 13 ani în urmă în Kosovo.

În realitate, informaţiile transmise pe internet ne arată faptul că până în prezent acest război (fie cu Siria, fie cu Iranul) ar fi trebuit să înceapă demult, însă repetatele tentative ale cabalei satanice de a declanşa explozii nucleare ori de a crea pretexte viabile pentru război au eşuat în mare parte datorită vigilenţei şi tehnologiei ET foarte avansate, care nu a permis acest lucru.

O altă modalitate satanică de a crea premizele unui război mondial are legătură cu acţiunile de terorism nuclear, puse în scenă de maşinaţiile cabalei criminale.

Astfel, ultimele informaţii ne arată că uzina foarte secretă de producţie de plutoniu de la Rokkasho Mura din Japonia este în plan să devină ţinta unui bombardament cu un focos nuclear de provenienţă rusească, ceea ce ar provoca radiaţii devastatoare şi o adevărată catastrofă pentru America de Nord. În prezent se ştie că marele cutremur de anul trecut din Japonia - urmat de tsunami-ul care a devastat ţara - a fost provocat nu de un eveniment natural, ci de nişte explozii nucleare dirijate.

Se pare că o serie întreagă de servicii secrete, printre care NSA, Royal Navy şi Biroul Agenţiei Navale din SUA plănuiesc repetarea acţiunii, în care America de Nord şi Nordul Europei vor avea teribil de suferit de pe urma contaminării radioactive, la un nivel foarte ridicat astfel încât să inducă repede imbolnivirea de cancer şi reducerea numărului populaţiei. Deja în nordul statului Indiana din America de Nord se înregistrează niveluri de radiaţie extrem de ridicate care, aparent, nu au nicio explicaţie. Detalii despre această situaţie pot fi aflate de aici:

Lupta pentru îndepărtarea "Iluminaţilor" capătă astfel accente teribile şi chiar dramatice, însă credinţa noastră neabătută este că felul în care se desfăşoară forţele şi evenimentele la nivel mondial şi la nivel cosmic atestă fără nicio îndoială victoria totală şi definitivă a omenirii împotriva cabalei masonice.

Pentru a realiza aceasta este imperios necesară îndepărtarea "elitei" şi revelarea adevărului către întreaga populaţie a lumii. Dovezile în ceea ce priveşte existenţa "elitei" masonice criminale şi a acţiunilor ei abominabile au fost strânse cu grijă şi o parte dintre ele au fost prezentate de mai multe persoane prin diferite canale de informare în mediul virtual.

[continuare în partea a paisprezecea]

Sursa: AIM





No comments:

Post a Comment