Wednesday, September 23, 2015

Corey Goode: Stargate SG-1 dezvaluie elemente reale

Este posibil ca celebrul serial TV Stargate SG-1 (difuzat din anul 1997 pana in 2007) sa fie mai mult stiinta decat fictiune? Participantul la mai multe Programe Spatiale Secrete, Corey Goode, afirma ca foarte multe elemente din film reprezinta tehnologii avansate de calatorie interstelara CE SE GASESC PE TOT CUPRINSUL PLANETEI, IN SISTEMUL SOLAR SI IN GALAXIE.
In episodul 12 al seriei de documentare Cosmic Disclosure difuzate de GaiamTV, "Portaluri: reteaua cosmica", Goode raspunde intrebarilor lui David Wilcock despre diferite feluri de tehnologii folosite pentru calatorii cosmice care sunt folosite de civilizatiile terestre stravechi si de civilizatii extraterestre. Goode descrie diferentele intre diferite tehnologii de tip "portal" sau "gaura de vierme", care exista atat in mod natural cat si construite de catre o misterioasa civilizatie straveche foarte avansata care ramane inca necunoscuta pana si vizitatorilor extraterestri de pe planeta Pamant. Sa remarcam ca acesta este exact scenariul descris in serialul SF Stargate SG-1, unde se arata ca portalurile au fost construite de catre o rasa de fiinte numite "Stravechii" (Ancients).

Goode arata ca tehnologiile din Stargate SG-1 reprezinta o ilustrare corecta a felului in care arata si functioneaza acele portaluri stravechi de forma inelara (stargate). El a mai spus ca sistemul de navigatie este similar cu modul de identificare numeric al calculatoarelor conectate la internet: secvente numerice ce sunt atribuite calculatoarelor, retelelor de calculatoare, furnizorilor de servicii internet, si tarilor. Este vorba de baza conceptuala a adreselor IP ce face posibila functionarea si "navigarea" pe internet. Ca o ilustrare a acestui concept, va puteti afla adresa IP aici.

In mod similar, Goode arata ca o serie de coordonate numerice ce reprezinta identificatori matematici hiperdimensionali desemneaza diferite galaxii, sisteme solare, planete, etc. - iar acest identificator unic devine "adresa" unui anumit portal. Este similar cu ceea ce s-a ilustrat in filmul original Stargate din 1994 (care a stat la baza seriei Stargate SG-1).
De remarcat ca Goode NU ESTE SINGURUL care descrie un astfel de sistem numeric de adresare a portalurilor. David Wilcock arata ca un alt martor numit Henry Deacon (cunoscut si sub pseudonimul Arthur Neumann) sustine si el ca acesta este modul in care se foloseste un portal. Deacon a inceput sa isi publice informatiile secrete despre portaluri in anul 2006 intr-un interviu la Project Camelot.

Goode spune ca aceste portaluri stravechi au fost descoperite pe tot cuprinsul planetei, si ca ele sunt cautate fervent de catre echipe militarizate secrete atat din SUA cat si ale altor tari. Un alt martor, Dan Burisch, sustine ca a facut parte dintr-o astfel de echipa ce actiona sub acoperire si care a fost trimisa in Irak pentru a gasi astfel de portaluri stravechi ce existau acolo.

Deloc surprinzator, si Deacon a confirmat in mod independent faptul ca in Irak a fost descoperit un portal (stargate). Exista, de asemenea, dovezi circumstantiale care dau credibilitate dezvaluirilor lui Burisch si Deacon care sustin ca adevaratul motiv pentru invazia americana a Irakului a fost de a descopri tehnologiile si portalurile stravechi aflate pe teritoriul acestui stat, dupa cum am mentionat [dr. Michael Salla - nota AIM] intr-un articol publicat in 2003.

Intr-un alt episod al seriei Cosmic Disclosure, Goode arata ca soarele este un portal natural ce este folosit de catre anumite nave spatiale pentru a intra sau a iesi din sistemul solar. De asemenea, el mai spune ca filamentele solare formeaza campuri electromagnetice puternice sub forma de torsiune ce creeaza asa-numitele "gauri de vierme" ce sunt perfect traversabile si care unesc diverse stele si sori din galaxia noastra.

Dar cel mai intrigant aspect al marturiei lui Goode este acela ca sistemele de portaluri stravechi si naturale formeaza o retea super-vasta peste tot universul. "Sarind" prin astfel de portaluri dintr-un loc in altul, se poate calatori eficient pe distante incredibil de mari intre diverse galaxii, prin Univers. De mentionat ca si aceasta realitate fost perfect ilustrata in seria Stargate SG-1.

Numarul de asemanari intre afirmatiile lui Goode despre calatoria interstelara prin portaluri si ilustratiile artistice prezente in Stargate SG-1 da nastere unor intrebari legitime... Oare este posibil ca aceasta serie de filme sa fi facut parte dintr-un plan ce urmarea sa prezinte constiintei umanitatii acest mod uimitor de calatorie in Univers? Oare industria filmului a fost folosita in acest caz pentru a pregati umanitatea despre adevarul calatoriilor prin portaluri cosmice?

Aceste intrebari pot primi, deloc surprinzator, raspusuri pozitive. Astfel, este foarte plauzibil ca producatorii Stargate SG-1 sa fi primit ideile de inalta clasa stiintifica ce stau la baza calatoriilor prin portaluri, pe care apoi le-au "impachetat" intr-o forma de fictiune cinematografica. De mentionat ca multe episoade din serie ilustrau faptul ca aceste portaluri si tehnologia de operare a lor sunt mentinute Secrete fata de populatia Pamantului, tratand si problemele de etica ce apareau intre operatorii acestei tehnologii.

Fortele Aeriene americane si Comandamentul Spatial au cooperat cu producatorii Stargate SG-1

Intr-unul din episoadele din Stargate SG-1 chiar a aparut Seful de Personal al Fortelor Aeriene SUA de pe atunci, gen. Michael Ryan, intr-o scena ce ilustra locatia unui portal aflat in complexul Muntilor Cheyenne (SUA).

Trebuie observat ca este foarte neobisnuit ca unul din sefii militari americani sa apara intr-un film artistic! Mai ales ca este vorba de un film ce ilustreaza cum o tehnologie secreta este ascunsa de public din motive de securitate nationala... Acest episod din Stargate demonstreaza ca cel putin anumiti sefi vechi din Fortele Aeriene ale SUA erau in favoarea dezvaluirii "artistice" catre public a adevarului despre aceste realitati.

Mai sunt multe elemente interesante ce pun in paralel marturia lui Corey Goode si seria SF Stargate SG-1 in ceea ce priveste sistemul de calatorie prin portaluri ce este folosit in Programe Spatiale Secrete. El a mentionat anterior ca urmeaza sa se petreaca un eveniment prin care vor fi dezvaluite in mod complet secrete despre viata extraterestra si alte subiecte conexe, eveniment ce va implica publicarea a foarte multe documente ce vor demonstra totul. In acest episod din documentarele Cosmic Disclosure, Goode arata ca umanitatea a fost pregatita de mult prin astfel de "constientizari" mai putin evidente din productii cinematografice ca Stargate SG-1.


Sursa: RoAIM

6 comments:

 1. https://adevaruri-ascunse666.blogspot.ro/2016/08/dosarele-x-adevarul-te-va-alibera.html

  ReplyDelete
 2. As pune intrebarea ! Cum au ajuns prima data pe planete si au montat aceste portaluri. De acord , poate ele exista , dar cum au fost transportate prima data?

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete
  2. probabil cu o alta tehnologie mult mai costisitoare in prima faza

   Delete
 3. Cu nave clasice ... au vrut sa scurteze timpul de deplasare.

  ReplyDelete