Sunday, August 23, 2015

Zone energetice benefice sistemelor vii

Zone energetice benefice sistemelor vii (umane, animale, vegetale.)



Exista zone in Romania unde, inexplicabil pentru omul de rand, turistii simt o stare de bine, liniste si echilibru, unde plantele cresc miraculos si clima este echilibrata.Sunt locuri cu o incarcatura energetica extraordinara, locuri in care pamantul "pulseaza". Cercetatorii le-au studiat ani la rand si au scris tratate peste tratate, ajungand la concluzia ca Romania beneficiaza de unul dintre cele mai puternice scuturi energetice de pe planeta.Stramosii nostri cunosteau toate punctele energetice de mare putere ale Romaniei si le insemnasera cu megaliti si altare ciclopice, dedicandu-le zeilor primordiali. Cercetatorul Gheorghe Serbana si un fost ofiter in unitatea de extrasenzoriali ai generalului Ilie Ceausescu ne ajuta sa construim aceasta harta energetica a Romaniei.


Cum se formeaza energiile


Din punct de vedere bioenergetic, Pamantul este o formatiune cu linii geoenergetice care se intretaie, se leaga in noduri si se modifica sub influenta proceselor geofizice si cosmice. Aceste linii de putere ating forta maxima in anumite zone, care emit radiatii numite "curenti de inteligenta".Locurile in care "biocurentii inteligenti" ai Terrei se intalnesc cu emisiile energetice cosmice de aceeasi valoare sunt considerate puncte privilegiate sau "puncte de dragoste" si sunt marcate, in general, de megaliti.Deloc intamplator, in acele zone a existat ocultata civilizatie a uriasilor si, mai tarziu, au aparut nucleele civilizatiei oamenilor, care au construit temple, schituri, biserici, manastiri, aparand aceste locuri divine. Asa cum constatase regretatul bioenergoterapeut Dan Seracu, deasupra Romaniei se intinde una dintre cele mai puternice "umbrele" protectoare de pe intreaga planeta.



Ce invatau paranormalii generalului Ilie Ceausescu


Unul dintre ofiterii "paranormali" ai generalului Ilie Ceausescu a precizat ca intregul lor antrenament urmarea sa le amplifice aptitudinile extrasenzoriale. Iar pentru asta erau dusi in anumite centre energetice. Din punct de vedere al randamentului extrasenzorial, aceste centre sunt: COZIA - FRUNTI - NEGOIU, GHITU - NEGOIU, IEZER - NEGOIU, denumit si TRICORNUL DACIC.Acesta este cel mai activ si cel mai anihilant pentru multitudinea centrelor de negativare. Urmeaza NEHOIASU - PENTELEU, GORU - LACAUTI; PETROSANI - TISMANA; ABRUD - CAMPENI; INA - CALIMANI; BARGAU - GIUMALAU; TOROIAGA - ROTUNDA; GRINTIESU - RARAU; SLANIC MOLDOVA; SOVEJA - LA GROTE(!). In acest ultim punct ajungeau ofiterii care trecusera la un stadiu superior al cursurilor de perceptie extrasenzoriala.


Triunghiul divin Omu - Babele - Sfinxul


In Romania, cel mai cunoscut triunghi energetic este Omu - Babele - Sfinxul, de o putere incalculabila. In jurul acestuia apar, la anumite intervale, conuri de lumina alb-laptoasa, care se rotesc ca un vortex de nori, amplificand perceptia extrasenzoriala.


Tot atunci se inregistreaza semnale radio venite dinspre interiorul muntelui. Un alt loc geoenergetic este Polovragi, Targu Jiu, cu a sa "pestera fara capat", unde se crede ca Zamolxis ii invata pe vraci tehnici de tamaduire a sufletului si trupului (poli-vraci).Bioenergoterapeutii de azi spun ca Polovragiul este cea mai buna zona pentru tonifierea generala a organismului. Sarmizegetusa era un adevarat panteon al cunoasterii spirituale. Acolo, pe un platou aproape inaccesibil, imprejmuit pe trei parti de prapastii adanci, se afla un altar megalitic pe care sunt inscriptii intr-o limba nedescifrata. Pentru bioenergoterapeuti, Sarmizegetusa este o zona ce activeaza creativitatea si aptitudinile pentru educatie.


Panteonul de la Cascioarele


Cercetatorul Gheorghe Serbana indica o alta zona a "uriesilor", Panteonul de la Cascioarele, o vatra primara a civilizatiei. "La Cascioarele a inceput Istoria, care se trage de la Istru!", spune Gheorghe Serbana. "Aici a existat o minunata civilizatie a zeilor tatani ai omenirii. Aici au fost gasite necropole de uriesi si pietre cu inscriptii ciudate, cu linii ce parca delimiteaza zone numai de stravechi stiute. Cu aparatura moderna se poate constata o zona geoenergetica deosebita si o acustica nemaipomenita. Cine doarme noaptea aici, in zona Panteonului de la Cascioarele, aude clar si Soaptele oamenilor de pe malul celalalt al Baltii Izvorului Catalui".


Pentru Infoenergeticieni parametrii acestor informatii sunt: EBF-ul informatiei -100% AID-ul -94%


In aceasta geografie sacra se inscrie si Romania, cu altarele sale ciclopice si chipurile de zei sculptate in rocile masivelor muntoase, cu necropolele de uriasi, acei stramosi indepartati pomeniti de toate miturile lumii si de cartile sfinte!


Marcahuasi, „Monumentul Umanitatii”„Capul unui Inca” sau „Monumentul Umanitatii” din Platoul Marcahuasi, Peru, infatiseaza 14 tipuri umane


Profesorul peruan Daniel Ruzo (1900-1991) – doctor, arhitect, filosof, istoric, facand parte dintr-o organizatie cu adevarat oculta – isi propusese sa scoata la lumina aceasta magnifica istorie straveche. El a fost cel care s-a straduit sa descifreze mesajele incifrate in piatra ale civilizatiei de dinainte de Potop. Totul a pornit cand prietenul sau Enrique Dammert i-a aratat o fotografie a unei stanci cu chip de om de pe Platoul Marcahuasi, din Peru, aflat la o altitudine de 3.600 de metri. Era in 1952. Chipul maiestuos al unui inca i-a „vorbit” imediat si l-a cuprins o pasiune care avea sa-l tina toata viata. Noua ani si-a petrecut Ruzo in Anzi, cartografiind o parte a unei geografii sacre care se intindea pe tot Pamantul. Samanii i-au spus ca imensele fete sculptate in stanca – in roca la fel de dura ca obsidianul – de pe Platoul Marcahuasi, sunt „de dincolo de valul timpului”. Ceea ce, mai precis, se refera la mii de ani inainte de Potop. Figurile infatiseaza animale – cele mai multe care n-au trait in
aceasta regiune, ca rinoceri, camile, lei, broaste testoase – si tipuri umane indigene, negroide, caucaziene, asiatice. Numai „Capul unui Inca”, prima sculptura cercetata de Ruzo, infatiseaza 14 tipuri umane, de aceea a si denumit-o „ Monumentul umanitatii”. Platoul peruan este strabatut de vaste galerii si tuneluri care alcatuiesc o misterioasa retea cu functionalitate religioasa, dat fiind artefactele sacre gasite in subterane.


Calea zeilor Soarelui



Daniel Ruzo considera Sfinxul din Bucegi reprezentant al celei mai vechi civilizatii, Dr. Daniel Ruzo a descoperit ruinele unui oras preistoric fortificat, care se desfasura pe o suprafata de peste doi kilometri patrati si care cuprindea, in cele patru puncte cardinale, varfuri sculptate si altare impresionante. Toate acestea puteau fi observate cu precizie in anumite conditii de luminozitate, dar care nu sunt aleatorii, ci tin de solstitii. Si toate au o legatura cu constructiile subterane. In urma acestor descoperiri, publicate in lucrarea sa „Pe urmele Zeilor Soarelui” – dat fiind ca totul indica un cult solar stravechi – Ruzo a pornit o serie de cercetari in toate colturile lumii, atragand atentia asupra acestei civilizatii puternice, pierduta in negura timpului. Toti „marii” istorici au refuzat teoria lui, preferand sa creada ca sculpturile megalitice in stanci sunt fantezii geologice sau rezultat al intemperiilor. Doar cele evidente, de pe peretii masivelor ce faceau odata parte din civilizatia
hitita sunt recunoscute ca atare, dar ele sunt mult mai recente.


Ruzo este cel ce a descoperit, in 1961, la peste 50 de metri in spatele templelor tebane al lui Mentuhotep al II-lea, al Reginei Hatsepsut si al lui Tutmes al III-lea, un imens perete de granit acoperit cu basoreliefuri infatisand zeitati stravechi. Si nu a inteles de ce istoricii egipteni nu-l iau in considerare, din moment ce „numai vechimea sculpurilor de pe acest perete devanseaza cronologia stabilita de ei cu mii de ani”. „De ce vor sa uite de Egiptul de dinainte de Potop care a lasat aceste magnifice sculpturi pe peretele campiei sacre unde ulterior si-au ingropat faraonii?”, se intreba Daniel Ruzo. De ce vrea omenirea, in general, sa uite de uimitoarea civilizatie de dinainte de Potop, cu al sau cult al Soarelui care a dat omenirii datele necesare supravietuirii?


Bucegi, centrul religios al celei mai vechi civilizatii



Javier Ruzo, nepotul lui Daniel Ruzo, a pozitionat vortexurile energetice manifestate pe Platoul Marcahuasi. In 1968, dr. Ruzo a sosit in Romania, pentru a cerceta Platoul Bucegilor, dupa ce vazuse „Sfinxul” pe o carte postala si primise mai multe lamuriri de la un coleg roman. „Am cercetat muntii din cinci continente”, scria el, „dar in Carpati am gasit monumente unice dovedind ca in aceste locuri a existat o civilizatie mareata, constituind centrul celei mai vechi civilizatii cunoscute astazi”. El a recunoscut ca sculpturile din Bucegi au legatura cu cele din Platoul Marcahuasi si a indemnat cercetatorii romani care l-au insotit – multi dintre ei specialisti in „ochiul si timpanul”, trimisi sa vada ce vrea „nebunul” si sa intocmeasca rapoarte catre Cabinetul 2, al Elenei Ceauseascu – sa cartografieze sculpturile si retelele de galerii si tuneluri subterane. Mai ales, ca toate aceste repere eterne constituie, conform demonstratiilor arhitectului peruan, si o „cale a aurului si a mirului”. El a si semnalat
colegilor romani, orientandu-se dupa sculpturile din stanci si dupa denumirile stravechi ca un tezaur nepretuit pentru omenire se ascunde in pantecele Bucegiului cu varful sau atat de sugestiv intitulat OM, cu apa sa explicit numita IA(-)L.OM. ITA! Ce ita de om s-a dezvoltat pe meleagurile noastre in timpuri despre care istoria scrisa de alte v(ite) /natii nici nu vor sa auda, preferand sa ignore evidentele si sa distruga dovezile?



Cultura Masma


Daniel Ruzo a venit in Romania in 1968 ca sa cerceteze Platoul Bucegi


Daniel Ruzo o numeste „cultura Masma” – cea mai veche de pe glob, care s-a dezvoltat si a inflorit cu peste 50.000 de ani in urma. „Aceste monumente megalitice de o uimitoare expresivitate presarate pe tot globul pamantesc au fost facute de aceeasi civilizatie. Tehnica sculpturii in roca la nivelul la care a fost aplicata pentru aceste monumente nu a mai fost repetata ulterior, la lucrari similare. Linia comuna care uneste toate monumentele acestei civilizatii stravechi este amplasarea lor pe munti sacri, temple ale unei omeniri pierite, dar amplasate astfel incat sa nu dea voie urmasilor sa o uite si poate aceste puncte de geografie sacra vor purifica si salva candva samburii umanitatii de cine stie ce cataclism major, cum a fost in trecut Potopul”, concluziona Daniel Ruzo in cartea sa „Marcahuasi. Istoria unei fantastice descoperiri”. Vindecatorii peruani cunosteau de mult geografia sacra descoperita de dr.Ruzo. Prin traditie, orice act de vindecare, ca sa fie complet, trebuie sa treaca pe la „pietrele
sfinte”, cum numesc ei chipurile cioplite. Pentru vindecatorii peruani, varful cu cel mai puternic efect curativ este Paceamama ( Mama Pamantului ).



22 de vortexuri energetice



La fel ca „Mama Pamantului”, din Peru, Babele din Bucegi amintesc de mituri primordial. Cum rezultatele acestor excursii cu rol curativ sunt evidente, un grup de cercetatori peruani, vrand sa demonstreze ca este vorba doar de vindecare prin autosugestie, a efectuat o serie de masuratori energetice in punctele cheie ale geografiei sacre indicate de vindecatori. Spre uimirea cercetatorilor, dotati cu aparatura moderna, au identificat pe Platoul Marcahuasi din Peru 22 de vortexuri energetice pe care le-au numit „cruzes”, „cruci”, formate din trei tipuri diferite de energie. Trei vortexuri din primul tip de energie, cea mai puternica, se manifesta intr-o zona abrupta ce permite un acces limitat spre platou. Al doilea tip energetic formeaza sapte „cruci” si se manifesta in anumite zile ale saptamanii, intre anumite ore, iar al treilea tip formeaza 12 cruci energetice, manifestarile lor depinzand de fazele lunii. Toate aceste intersectii energetice sunt vizibile cu ochiul liber si nu trebuie sa fii extrasenzorial
ca sa le observi. Vindecatorii le cunosteau manifestarile din traditiile orale pe care breasla le transmite din generatie in generatie de mii de ani.



Gura Raiului din Bucegi


Sfinxul” din Toplet, de pe Valea Cernei, se alatura Sfincsilor din muntii sacri ai Romaniei. In 1999, cercetatorul Vasile Rudan a efectuat un studiu asupra unei zone din Bucegi. A observat accidental ca pe o panta cu o suprafata de un kilometru patrat, in preajma Varfului Doamnei, organismul se incarca energetic, toate functiile fiind revigorate. Masuratorile indicau o anomalie magnetica atipica. Cercetatorii au denumit sugestiv zona “Gura de Rai”, conform unei legende populare , care spune ca „la ingemanarea Cerului cu Pamantul viata trece prin moarte si moartea devine viata”.


Adica se deschide o poarta spre alta lume. S-au facut masuratori prin magnetometrie diferentiala, respectiv radiografierea subsolului cu aparate de tip Partington. Anomalia geomagnetica atipica pusa in evidenta de masuratori era cu totul necunoscuta. Era o anomalie cu efecte pozitive, spre deosebire de alt gen de anomalii atipice, care emiteau radiatii patogene, pe care profesorul Rudan le cerceta de multi ani. “ Pe diagrame, profilele micromagnetice ale zonelor malefice, despre care aveam mai multe date, sunt ascutite, pe cand cele ale zonei benefice sunt liniare, aproape drepte”, spunea prof.Vasile Rudan. Ar fi interesant de aflat daca pe Platoul Bucegi se manifesta „cruci” energetice avand un efect curativ ca cele din Platoul Marcahuasi din Peru. O alta cercetatoare care a efectuat un amplu studiu asupra masivului Bucegi a fost Cristina Panculescu. Conform teoriei ei, bazata pe o serie de analize ale mostrelor de roca si electronografie, in Bucegi, in apropierea Varfului Omu, se afla un centru energetic
– informational natural al Terrei, cu efecte benefice asupra organismului uman. La fel ca Pachamama din Peru!



Kogaioanele din Romania



Karina Agurto, medic, dar si vindecator prin puteri oculte, din Peru, a auzit de incarcatura energetica a Varfului Omu. Karina, ca majoritatea vindecatorilor peruani, organizeaza excursii in nordul tarii, la piramidele incasilor si pe inaltimele despre care traditia spune ca sunt incarcate de energii pozitive. Ea a atras atentia ca si romanii ar trebui sa includa Varful Omu ca traseu de energizare, fundamental pentru o vindecare completa, atat fizica, cat si spirituala. Dr. ing. Ioan Olaru este autorul unor studii de specialitate privind energiile “kogaioanelor” din Romania. Potrivit istoricilor antici Herodot si Strabon, Kogaion era muntele sfant al dacilor, unde se afla vatra de cult al celor ce se credeau nemuritori. Dr. ing. Ioan Olaru este de parere ca exista mai multe kogaioane, trei fiind principale: cel din Bucegi, care cuprinde Varful Omu, in Apuseni – Muntele Gaina si Raraul. Sub aspectul energo-informational, orice varf cu aspect de piramida este un posibil kogaion, aceasta structura facilitand
schimbul energetic si informational cu Cosmosul. Kogaionul din Bucegi are, insa, o particularitate aparte: este inconjurat de 13 coloane de cuart, care creeaza o energie extraordinara, iar apa care izvoraste direct din stanca este “apa vie”. Din cercetarile dr.ing. Ioan Olaru a rezultat ca muntele si apa refac echilibrul energetic al omului, fapt cunoscut de renumitii tamaduitori daci si abia redescoperit in prezent..



Pentru Infoenergeticieni parametrii acestor informatii sunt: EBF-ul informatiei -90% AID-ul -96%


MARILE TAINE ALE PAMÂNTULUI ROMÂNESC -Zone cu beneficitate energetica deosebita din Romania



Zona Bucegieste al saselea punct principal, si al treilea din zona romaneasca. Este zona de unde se pot accesa si folosi aproape toate elementele (pamant, apa, aer, foc) si subelementele. Puncte de referinta: Moraru – Bucsoiu – Padina Crucii
Actiune benefica:


1. Manifestarea puterilor oculte (considerate oculte sau paranormale) precum si a clarsimturilor (clarauz, clarvedere, clarmiros etc.). Matricea specifica din acest centru energetic permite scoaterea la suprafata a unor talente dobandite in vietile anterioare, precum si accesul la energii elementale.

2. Dezvoltare – se obtine sprijin subtil pentru diferite proiecte in planul fizic. Zona este excelenta pentru cei care vor sa intocmeasca proiecte de viitor, sa-si dezvolte sau diversifice afacerile curente.

3. Crestere (dezvoltarea unor capacitati deja manifestate)
Acest punct energetic, fiind mai aproape de pamant, este stabilizat de catre alte doua regiuni: Piatra Craiului si Ciucas.



Zona Masivului Retezat este al saptelea punct principal si al patrulea din zona romaneasca. În structurile cristaline ale Retezatului se afla o piramida energetica impresionanta, care are rolul de-a mentine o buna armonie intre dinamica anahatei planetare (matricea carpatica) si grila energo-informationala, responsabila de evolutia civilizatiei umane.
Piramida energetica a Retezatului este una octaedrica, adica avem doua varfuri si o singura baza patrulatera. Acest lucru nu mi-a fost permis sa aflu decat de putina vreme, si asta datorita unei experiente avuta in timp ce eram intr-o stare de explorare in zona continuumul energetic planetar.



Puncte de referinta: Godeanu – Valcan – Ţarcu


Actiune benefica:

– evolutie (mentala, spirituala)
– activarea puterilor subtile (in acest loc pot fi activate mai usor toate capacitatile asa-zis paranormale)
-conexiuni cu vietile anterioare
-conexiuni cu entitati inalt vibrationale (comunicari cu fiinte extraterestre, energetice, fluide)



Fiind mai aproape de pamant, si avand mai multe structuri energetice in apropiere, acest centru este protejat de mai multe structuri, dintre care doua principale: Parang si Gugu.


Zona Rosia Montana – desi este un punct secundar al traseului energetic, nu inseamna ca nu este defel foarte important. Chiar daca sunt lezate anumite interese financiare, este important ca acesta zona sa ramana curata.


Exploatarea aurifera de la Rosia Montana trebuie stopata! Cianurile folosite in procesul de rafinare, vor avea un efect deosebit de nociv asupra energeticii subtile a zonei si, implicit, asupra societatii romanesti.


Zona Rosia Montana este foarte importanta in restabilirea contactului cu structura energo-spirituala a stramosilor daci. Este echivalentul Salilor din Amenti ale egiptenilor, zona de legatura cu generatiile ancestrale.


Generatiile trecute lasa in urma lor structuri energetice subtile care au rolul de suport pentru noile generatii. Aceste structuri energetice subtile sunt cele care au ridicat Germania, Japonia, Franta, Anglia, dupa distrugerile catastrofale din cel de-al doilea razboi mondial. Multi vor spune ca este vorba de disciplina, traditie, cultura, resurse; este adevarat, dar acestea nu „prind” la marea masa daca nu exista un suport energetic subtil, iar acesta este conectat cu pamantul locului. Din pacate pentru noi, generatiile de dupa intemeierea Valahiei si Moldovei nu prea au lasat (din diverse cauze) un suport energetic subtil foarte puternic. Au fost prea multe tradari, inselaciuni, chinuri, prigoniri, despoti cruzi, si influente nefaste. Acestea raman in subconstientul colectiv si cu greu se pot evita influentele, chiar daca anumite informatii sunt ascunse.


Refacerea legaturii cu structura energetico-spirituala geto-dacica trebuie neaparat facuta, iar Rosia Montana este unul din locurile cheie. Pangarind locul, veti otravi legatura dintre generatiile trecute si cele urmatoare.


Deschiderea exploatarii ar echivala cu o noua forma de agresiune asupra traseului energetic. Cu toate ca se pot face anumite corectii (in caz de exploatare), daunele pot fi enorme iar Geea (structura vie a planetei) va riposta ferm. Este vorba de inima ei… Elementele vor sari in ajutorul Geei si nu cred ca vreti corectii din partea pamantului (prin cutremure, alunecari de teren), a apei (prin inundatii, seceta), a aerului sau focului. Nu va jucati cu elementele!
Chiar nu merita…



Zona Ulpia Traiana este fostul Tapae, localitatea unde dacii au repurtat doua mari victorii impotriva romanilor si mai multe (ramase necunoscute) impotriva navalitorilor celti (desi istoria oficiala spune altceva). Acolo este zona unde discipolii lui Zamolxe au reusit sa creeze un prim tunel de legatura intre banda energetica a circuitului sacru si pamant (pasul dintre Poiana Rusca si Ţarcu). Zona era vestita intre daci la acea vreme si se credea ca nicio armata din lume nu-i poate infrange acolo. Era una dintre portile de acces catre capitala Sarmizegetusa Regia.


Este pacat ca multi dintre istoricii nostri moderni se simt oarecum rusinati de vechii daci, preferand sa se considere mai mult ca fiind urmasii Romei. Ţin sa le reamintesc ca legiunile nu erau formate din cetateni romani (exceptand conducatorii) ci mai mult din mercenari ai vastului imperiu.


Faptul ca dacii nu foloseau scrierea in mod curent nu inseamna ca erau inferiori, ba dimpotriva. Romanilor nu le-a fost rusine sa ridice un amplu monument – unul dintre marile monumente ale Romei, dedicat victoriei impotriva dacilor (Columna lui Traian), si nicio alta victorie a imperiului nu a fost celebrata cu atat de mult fast (123 zile de sarbatoare).


Dupa grelele victorii din 105-106, romanii au ridicat acolo noua capitala a provinciei, sub numele de Ulpia Traiana Sarmizegetusa.


Hasmas – situata la aprox. 30 km mai jos de Ceahlau, este o zona relativ putin cunoscuta dar destul de activa din punct de vedere energetic.


Zona Hasmas este extrem de benefica pentru echilibrare pe emotional-mental, energizari, purificari, comunicari cu entitati superioare.


Între banda energetica sacra si sisturile cristaline ale Hasmasului sunt puternice conexiuni energetice, de aceea zona este una excelenta pentru formarea de viitoare comunitati spirituale (bineinteles, alaturi de celelalte zone).

Dintre orasele Romaniei, cele mai avantajate sunt: Brad, Tg. Jiu, Busteni, Brasov, Sfantu Gheorghe, Campulung Moldovenesc. Cu o influenta destul de puternica a circuitului sacru sunt si Alba Iulia, orasele Vaii Jiului, Rm. Valcea, Pitesti, Curtea de Arges, Campulung. Miercurea Ciuc Bineinteles, in categoriile de mai sus intra si localitatile aferente mai mici (comune si sate).


Trebuie spus ca exista o conexiune subtila foarte puternica intre toate cele patru zone romanesti, astfel ca se pot delimita doua zone foarte importante din punct de vedere energetic. Aceste zone sunt focare energetice foarte puternice si pot avea rolul de acceleratori evolutionali.


Prima este formata la intersectia liniilor de influenta dintre Retezat-Bucegi si Rarau-Ceahlau, iar a doua este la intersectia liniilor de influenta dintre Retazat-Rarau si Bucegi-Ceahlau. Ambele zone au un diametru de circa 80 km.
Zona de mai jos (conturata de cercul mare gri) este cunoscuta sub numele de Curbura Buzaului, fiind una cu foarte multe puncte de atractie. Evenimentele ciudate petrecute in aceasta zona, precum si caracteristicile (unele unice) speciale o fac sa fie una de interes major pentru ezoteristi. Dintre ele amintesc: celebrii vulcani noroiosi; focul viu de la Lopatari; Pestera de sare de la Meledic, unica in Europa prin modul de formare; zacaminte bogate in chihlimbar; locuintele rupestre sapate in piatra si cu inscriptii inca nedescifrate.


Curbura Buzaului prezinta si ea (alaturi de zona Hasmas) numeroase conexiuni cu banda energetica sacra insa numai anumite locuri sunt recomandate pentru formarea de comunitati spirituale. Se pare ca zona prezinta o dinamica oscilatorie a energiilor vital-telurice, electro-magnetice si chiar gravitationale.


Cealalta zona de confluenta este de asemenea una foarte speciala, aici fiind cele mai multe si mai speciale manastiri din tara – vestitele manastiri bucovinesti: Voronet, Gura Humorului, Humor, Slatina, Rasca, Moldovita, Arbore, Sf. Ioan cel Nou, Dragomirna, Putna, Bogdana, Sucevita, Zamca, Rasca, Probota. Aceste manastiri prezinta puternice conexiuni cu energiile amintite si se comporta asemenea unor baterii spirituale si energetice. Efectele se fac simtite (chiar daca invatatura ortodoxa nu admite astfel de invataturi) in scurt timp, iar persoanele care vor vizita aceste manastiri vor avea de castigat atat din punct de vedere energetic cat si din punct de vedere sufletesc (liniste, armonie, deschidere spre ceilalti).


Este o zona excelenta pentru dezvoltarea de comunitati spirituale sau pentru petrecerea concediului, si spre deosebire de Curbura Buzaului, aici nu exista nicio restrictie (nu exista conexiuni cu tensiunile scoartei terestre sau energiile telurice oscilante).


În urmatoarea perioada, datorita cresterii puterii de influenta a centrului energetic, foarte multe persoane vor simti nevoia unor schimbari fundamentale in vietile lor. Nu este vorba doar de felul in care vor relationa cu ceilalti (si cu ei insisi) si cu sistemele traditionale de valori (materiale si spirituale), ci si cu mediul inconjurator. Cei care aspira spre evolutie (din toate punctele de vedere) vor simti nevoia unei rupturi de vechiul mediu de trai, astfel ca cei mai multi vor fi nevoiti sa paraseasca mediul urban si se vor stabili in zone mai linistite (si mai curate din punct de vedere vibrational).


Pentru cei care au ales evolutia spirituala, vor constata ca mediul urban constituie o sursa majora de dezechilibru si poluare (de natura fizica, energetica si psiho-emotionala) si vor alege calea mutarii. Acest lucru presupune o schimbare spectaculoasa, din absolut toate punctele de vedere.


Zonele cele mai bune pentru formarea unor astfel de comunitati spirituale.


Zona 1, formata intre masivele Trascau – Mare – Gilau – Zarandului – Poiana Rusca – Ţarcu este cea mai indicata. Aici este zona unde banda energetica strapunge pamantul. Aici energiile ceresti se intalnesc cu cele pamamtesti (telurice si elementale), iar in subtil se vede ca glob de lumina, de parca ar fi un arc electric. Cand marele Arsenie Boca spunea ca „de la Prislop se va aprinde tara” nu se referea la Manastire sau la mormantul sau, ci de la globul urias de lumina. Multi au gresit cand au spus ca parintele s-ar fi semetit prea mult cand a spus acest lucru. Fiindca ajunse la nivelul de constientizare 4.5D Arsenie Boca avea formata vederea subtila (duhovniceasca). Simtea si intelegea si procesele de ciclicitate, convergenta, trancendenta, rezonanta si sincronicitate, avand astfel un succes foarte mare in a prognoza evenimentele, atat personale cat si sociale.
Zona 1 este cea mai bogata din punct de vedere subtil energetic si spiritual!


Pentru cei care au atins un oarecare grad de echilibru interior, pot alege chiar zona Sarmizegetusa Regia (intersectia diagonalelor dreptunghiului „de aur” – cercul alb), aici fiind „interfata” cu structurile atlante si extraterestre. Aici este locul unde banda energetica formeaza un vortex secundar foarte puternic. Tot aici avem si o convergenta intre energiile elementale si telurice, iar campul magnetic prezinta o „aranjare” speciala.
Avand in vedere faptul ca vibratia este foarte ridicata, este recomandat ca zona Sarmizegetusa Regia sa fie folosita doar pentru vizite si initieri.



Zona 2 – intre Hasmasul Mare si Tusnad este de asemenea una cu o vibratie foarte ridicata. Aici se gasesc numeroase „linii de forta” intre structurile cristaline subterane si banda energetica. Este o zona excelenta, atat pentru purificari si echilibrari cat si pentru energizari.


Zonele 3 si 4 prezinta caracteristici ale tuturor celor patru centre de „foc”, fiind puncte de proiectie ale acestora.
Mici comunitati se pot forma si de-alungul benzii energetice, pe o raza de pana la 20 km.
Pentru Infoenergeticieni parametrii acestor informatii sunt: EBF-ul informatiei -100% AID-ul -94%



Sursa: Esoterism.ro

1 comment:

  1. Foarte mult mister. Publicat de un anonim Claudiu si o sursa cam suspecta.

    ReplyDelete