Monday, November 30, 2015

Adevăruri șocante despre istoria noastră!

Nu credeam că așa ceva este posibil… Deși aceste pământuri au scos la lumină dovezi ale unei istorii excepționale, sistemul bolnav și agenții anti-români își fac treaba mai bine decât vă închipuiți pentru ca această istorie să nu ajungă la urechile tinerilor români.

Astfel, acum 4 zile, vorbind unui grup de 30 de studenți de la jurnalism despre istoria antică și neolitică a acestor meleaguri, am constatat uimit că din cei 30 de tineri, niciunul nu și-a adus aminte să fi auzit vreodată despre cultura Cucuteni, doar unul sau doi auziseră vag despre tăblițele de la Tărtăria iar despre geto-daci știau doar varianta oficială de doi bani: că Traian i-a învins pe daci și că dăcițele s-au cuplat cu militarii și coloniștii romani, din treaba asta rezultând poporul român. Iar faptul că acestea sunt lucrurile pe care le știu majoritatea tinerilor români, nu este din vina lor!…

Din punctul meu de vedere situația este dramatică și arată, dincolo de orice semn de întrebare, că oamenii sistemului care decid ce trebuie să cuprindă manualele de istorie, or nu au habar pe ce lume trăiesc, or sunt niște nenorociți care au ca misiune ștergerea identității românilor. Peste toate, profesorii de istorie care nu sunt capabili să iasă din schema idioată a programei școlare și să le vorbească copiilor și despre acele mari adevăruri pe care cărțile de istorie le ignoră, nu-și merită calitatea de dascăli. Pentru că, în acest caz, nu sunt decât niște slujbași fără conștiință.

De ce spun toate acestea? Pentru că nu este acceptabil ca lucrurile excepționale ale istoriei noastre să nu fie cunoscute de copiii și tinerii români.

Oameni buni, Cultura Cucuteni a fost vârful cultural și social al Europei timp de 1.500 de ani, de acum 7.000 de ani, până acum 5.500 de ani. Cucutenienii aveau case cu etaj și pe piloni, aveau podoabe din aur și unelte din aramă, o ceramică excepțională din toate punctele de vedere, ale cărei motive decorative concurează arta contemporană, cultivau aproape toate cerealele cunoscute, cultivau viță de vie și pomi fructiferi, creșteau animale domestice, aveau o spiritualitate surprinzătoare… Cum să nu dedici pagini întregi acestei culturi în manualele de istorie? Cum să nu faci această cultură un brand de țară? Ei bine, ignoranții și rău intenționații din sistem au grijă ca informațiile despre această extraordinară cultură să nu ajungă la tinerii români!
Apoi, Tăblițele de la Tărtăria sunt recunoscute astăzi de mari savanți străini ca dovezi sigure ale primei scrieri din lume, cu 2.000 de ani mai veche decât cea sumeriană. Este puțin acest lucru? Nu, este un adevăr uriaș! Așadar, cum îți permiți tu, Stat Român, să nu îți asumi această realitate și să dedici bani, specialiști și timp pentru a transmite acest mesaj întregii lumi, prin toate canalele pe care tu, Stat Român, le ai? Nu mai vorbesc de câte pagini ar trebui să îi dedici subiectului în cărțile de istorie destinate copiilor români…
Nu în ultimul rând, cât timp o să mai tolerăm minciuna romanizării dacilor, ca și ignorarea faptului că geto-dacii s-au războit cu romanii încă 200 de ani după înfrângerea lui Decebal sau că Imperiul Roman a ajuns să fie condus de Împărați de Orgine Dacică, cum ar fi Regalianus sau Galerius? Imaginați-vă: sursele latine recunoscute în toată lumea spun, negru pe alb, că la conducerea Imperiului Roman au ajuns, la un moment dat, împărați de origine dacică, iar cărțile noastre de istorie se prefac că nu știu acest lucru sau că nu e important și îl ignoră. Chiar așa? Nu e oare un episod spectaculos? Ba da. Poate nu este pentru oligofrenii din unele instituții ale statului – fie ele politice sau științifice – dar pentru orice om cu o minimă inteligență este important și, în același timp, este deosebit de suspect că nu se vorbește despre acest fel de episoade istorice în cărțile destinate copiilor noștri.

În concluzie, ticăloșia ștergerii identității românilor funcționează din plin, iar stoparea acestei agresiuni trebuie să vină din spațiul „civil”. Dacă doar dați mai departe informațiile pe care cercetătorii loiali acestui neam le fac publice, este deja un mare câștig. Într-o zi, nimeni nu o să mai poată ignora aceste realități!Sursa: DanielRoxin

5 comments:

 1. Eu am trimis info, documentare (si de-ale tale/Daniel Roxin si de-ale mele) la circa 400.000 de romani, pana acum. Si o fac zilnic de cateva zeci de ori, la toti care fac cerere la grupurile mele pe facebook.
  Vezi si http://www.nationalisti.ro/2015/06/asistam-la-programul-de-stergere-a-identitatii-nationale-a-poporului-roman/

  ReplyDelete
 2. Bravo! Felicitari! Citim si dam mai departe, tuturor!

  ReplyDelete
 3. Adevarul trebuie sa iasa la Lumina!

  ReplyDelete
 4. Recent am cumparat cartea " Romanii in Mileniul de Intuneric " de Marius Finca , despre care am aflat in emisiunile lui Roxin.

  Multe argumente gasite in carte sprijina aceste informatii istorice si scot la lumina identitatea noastra ca popor a carui identitate se doreste a fi musamalizata si stearsa din memoria noastra cu orice pret.
  O identitate si civilizatie de la care a pornit cultura tuturor popoarelor europene si despre care multi cercetaori straini afirma ca locul acesta este leaganul civilizatiilor, de unde au aparut celelalte popoare.

  De asemenea in cartile lui Radu Cinamar autorul mentioneaza acelasi lucru dar si ca aceasta cultura a avut influente pana in india sugerand deci ca obiceiurile si traditiile acestora isi au originea pe pamantul romanesc. Autorul relateaza in carte mult mai multe informatii istorice unele chiar socante despre istoria omenirii si a acestui neam dar si unele informatii ce intra in sfera SF cu referire la anumite tehnologii descoperite pe teritoriul tarii noastre precum Descoperirea din Bucegi 2003 sau cea din Muntii Sureanu si altele.

  ReplyDelete