Thursday, January 7, 2016

Efectul de piramidă, un mister încă neelucidat

În ultimii ani, oamenii de știință au studiat fluctuațiile câmpurilor informaționale și energetice ale formelor piramidale. În apropierea Moscovei au fost construite două forme piramidale, de înălțime, una are 22 de metri și cealaltă 44 de metri.

Sunt construite din sticlă. Nu au fost folosite metale. Greutatea lor este de 53 de tone. La marea piramidă a lui Keops, raportul dintre bază și înălțime este de pi/2. La aceste două piramide raportul este de 0,5, de trei ori mai mic, dar respectându-se proporția.

Numărul pi a fost aplicat, cu mult înainte de a-l descoperi Pitagora. Egiptenii cunoșteau secretele proporțiilor cu mult înainte ca omenirea să le cunoască. Egiptenii antici numeau piramidele casa naturii. Rolul lor era de a transforma și transmite energie.

Cercetătorii ruși au realizat mai multe teste în interiorul acestor piramide. Printre acestea se numără și efectele câmpului piramidal asupra activității antivirale a imunoglobulinei. Testele au fost extinse asupra organismelor vii, față de contaminări. Șoarecii au fost expuși la contaminări și s-a constatat că, 60% dintre aceștia nu s-au îmbolnăvit.

Șoarecii care au băut apă din piramidă au fost mai rezistenți la aceste contaminări, față de cei care au băut apă obișnuită. Pe timpul iernii, timp de trei luni, cercetătorii au plasat apă distilată, în interiorul piramidelor. Temperatura în interiorul piramidelor era de -38 de grade Celsius. Apa a rămas fluidă.

În momentul în care sticlele cu apă au fost agitate, apa a înghețat. Cercetătorii ruși au realizat inele de granit și cristal, cu greutatea de până la 200 de kilograme pe care le-au ținut o perioadă în interiorul piramidelor, după care, le-au amplasat în diferite puncte din Moscova. Se spune că, aceste inele asigură o protecție populației, față de posibilitatea unei contaminări.

Pe o rază de 150 de kilometrii, în jurul celor două piramide, aerul este mult mai ionizat. Lângă o sondă de petrol a fost instalată o mică piramidă. După câteva zile, s-a constatat că, vâscozitatea petrolului scăzuse cu 30%, situație care a dus la extragerea mai rapidă a acestuia.

Înainte să fie însămânțate, semințele au fost ținute câteva zile în interiorul piramidelor. Creșterea plantelor a fost cu 100% mai mare, față de zonele unde s-au folosit semințe obișnuite.
Un alt experiment s-a realizat cu amplasarea unor pietre, care au fost ținute în interiorul piramidelor, în jurul culturilor. Creșterea și dezvoltarea plantelor s-a realizat mai repede, față de celelalte cazuri.



Sursa: Efemeride

No comments:

Post a Comment