Monday, June 18, 2012

2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (5c)


[urmare din partea a paisprezecea]

În ultimii 20-30 de ani lucrurile au degenerat însă foarte mult, ajungând în pragul colapsului actual. "Iluminaţii" fac în realitate jocul reptilienilor, plănuind o invazie ET a acestora şi un război nuclear. În aceste condiţii, directiva a fost aplicată direct şi dur, eliminându-se prin atacuri succesive toate bazele reptiliene şi distrugându-se de asemenea un mare număr de nave şi baze cosmice care le aparţineau acestora. După cum se ştie, acţiunile de acest gen au început încă din luna august 2011.

Pe de altă parte, bazele respective nu erau numai reptiliene, ci şi umane; în ele existau de asemenea şi fiinţe hibride, care deşi erau umanoide, aveau totuşi puternice caracteristici reptiliene în informaţia ADN-ului lor. Armata SUA a avut iniţial o colaborare cu reptilienii, însă mai apoi şi-a dat seama că aceştia nu respectau deloc înţelegerile iniţiale.

Din nefericire, tehnologia reptilienilor era cu mult mai evoluată decât cea terestră, astfel încât problema devenise spinoasă. În acea fază au intervenit civilizaţiile extraterestre, anihilând fizic toate aceste baze reptiliene şi eliminând astfel nişte focare foarte periculoase şi nocive de influenţare psihică a maselor de oameni, precum şi de susţinere logistică şi cu personal a unor acţiuni profund malefice, îndreptate împotriva omenirii.

De asemenea, Drake a oferit informaţii preţioase care confirmă o dată în plus situaţia financiară dezastruoasă a economiei Europei şi a Statelor Unite ale Americii. El spune că SUA sunt o naţiune creditoare, care în realitate este falită, însă acest lucru este ascuns cu bună ştiinţă oamenilor de rând. Banii din SUA nu au acoperire, pentru că ei sunt "virtuali": se schimbă pur şi simplu nişte biţi în informaţia de pe servere şi mai apoi apar bani în diferite conturi.

Situaţia băncii centrale a Statelor Unite e chiar mai rea decât cea din Europa. Drake spune că modificarea sistemului financiar este în curs de desfăşurare şi chiar au existat anumite speculaţii că Rusia (care face parte din rândul ţărilor afiliate în BRICS) a avut în mod neaşteptat bursa închisă mai mult timp pentru că dorea trecerea la noul sistem financiar mondial.

El precizează însă că oprirea bursei s-a petrecut deoarece marele bancher George Soros a declanşat un atac organizat asupra rublei ruseşti, pentru a o slăbi şi chiar pentru a o distruge; din acest motiv, Soros are în prezent mandat de arestare în Rusia. Atacul lui Soros asupra rublei ruseşti nu a fost însă încununat de acelaşi succes, pe care bancherul l-a avut atunci când a speculat cursul de schimb al lirei sterline, ceea ce i-a adus în mai puţin de 24 de ore câştiguri de peste un miliard de dolari.

Drake a precizat că pregătirile în sensul modificării sistemului financiar mondial se află în faza terminală. El a spus de asemenea că forţa "elitei" criminale a slăbit foarte mult, pe de o parte datorită eliminării de pe scenă a influenţei malefice a reptilienilor din bazele lor, iar pe de altă parte datorită climatului financiar actual, care a făcut ca "Iluminaţii" să piardă foarte mulţi bani.

Astfel, ei au căzut chiar în groapa pe care au săpat-o pentru alţii, căci banii de pe burse nu sunt "materiali", ci virtuali, astfel încât e foarte uşor să faci să dispară ceva care deja nu există. Când sume enorme se "volatilizează" pur şi simplu, nimeni nu ştie precis ce s-a petrecut cu ele, deoarece în realitate aceste sume nu au acoperire, ele nu sunt reprezentate, de pildă, de un metal rar, cum ar fi aurul; cu alte cuvinte, ele nu sunt "tangibile".

Aparent, oricine poate să facă orice cu banii "virtuali". Iată că acum aceste probleme încep să atingă chiar şi pe cei care le-au orchestrat din umbră de foarte mult timp, dându-le senzaţia că "le fuge pământul de sub picioare". De pildă, de curând a avut loc la Chicago un mare summit al NATO, la care iniţial şi-au anunţat participarea şi membrii întunecatului grup Bildergerg, format numai din "Iluminaţi" şi membri de seamă ai "elitei" masonice.

Ulterior, datorită agitaţiei extraordinare care a cuprins în ultimul timp lumea financiară şi datorită activităţii secrete din "subteran", legată de iminenţa arestărilor anunţate, grupul Bilderberg a anunţat că nu mai participă la summit-ul respectiv. Până acum ceva vreme, membrii săi se simţeau imuni şi atotputernici, însă acum situaţia pare că s-a modificat foarte mult.

Drake explică problema asemănând-o cu o stradă care are două sensuri: o combinaţie care la început pare a fi cât se poate de rea şi dezastruoasă pentru omenire (cum era considerată reunirea membrilor NATO, a unor reprezentanţi din Guvernul SUA şi a grupului Bilderberg), poate să se transforme într-un mare avantaj pentru cei buni.

Astfel, membrii grupului Bilderberg au realizat că, pentru a intra în clădirea summit-ului, ei ar fi trebuit să iasă din maşină şi, pentru că acela era un eveniment expus atenţiei publice şi a presei, fotografierea lor putea fi lesne realizată şi apoi ei puteau fi arestaţi. Pericolul era prea mare, astfel încât au mutat întâlnirea lor anuală într-o obscură suburbie a Washingtonului. Drake afirmă însă faptul că nu cunoaşterea acestor persoane e o problemă, deoarece ele deja sunt luate de mult timp în vizor, ci mai ales momentul de timp când aceste arestări vor trebui făcute, într-un mod sincronizat.

Ca o dovadă a fricii care i-a cuprins pe membrii grupului Bilderberg, recenta lor întâlnire a fost atât de securizată, încât se pare că însuşi vestitul Secret Service american ar fi fost implicat în asigurarea măsurilor de pază.

Drake certifică de asemenea o serie de acţiuni abominabile de distrugere şi îmbolnăvire a populaţiei, la comanda "elitei" criminale, cum ar fi aşa-numitele chemtrails, adică substanţe chimice otrăvitoare împrăştiate în aer din avioane, dezvăluind că acestea sunt de fapt nişte "cocktail"-uri realizate din 128 de chimicale.

El deconspiră de asemenea planul "Iluminaţilor" de a distruge orice posibilitate de a realiza producţii sănătoase de plante şi cereale, prin confiscarea pământurilor, a utilajelor şi a seminţelor bune, pe care fermierii le aveau de generaţii, pentru a fi înlocuite cu seminţe modificate genetic şi pentru a obţine astfel produse alimentare ce duc iremediabil la îmbolnăvirea şi chiar la moartea consumatorului. Totuşi, Drake afirmă că în viitorul apropiat producţia SUA se va orienta mai ales pe activitatea fermieră şi agricolă, revenindu-se astfel la starea naturală şi pură a alimentaţiei oamenilor.

Odată cu începerea arestărilor, Drake spune că cei răi vor încerca să distrugă mai ales uzinele electrice şi alte centre de furnizare a energiei, precum şi podurile şi şoselele principale, pentru a limita astfel posibilitatea oamenilor de a comunica între ei, ori de a se deplasa.

Din această cauză, Drake sugerează ca populaţia să fie cât mai vigilentă şi, pe cât posibil, să aibă în dotare sisteme walkie-talkie, care să permită totuşi o comunicare de la distanţă. El a dat un exemplu din trecut, când guvernul american a vrut să confişte utilajele fermierilor dintr-o localitate, sub pretextul că ele erau primitive şi necorespunzătoare cu "normele" impuse, dar atunci s-au adunat cam 150 de persoane care s-au opus şi astfel acţiunea abuzivă nu a mai avut loc.

Drake a oferit acest exemplu atunci când a încurajat fermierii de produse organice, deoarece a spus ca "elita" masonică va dori să le distrugă fermele şi atunci ei trebuie să fie pregătiţi, să se mobilizeze şi să ceară ajutor la nevoie.

Planul de modificare a sistemului financiar şi de efectuare a arestărilor este astfel conceput încât populaţia să nu sufere. Există de asemenea înţelegeri şi notificări, care vor conferi temporar putere unor părţi civile (timp de aproximativ 120 de zile), pentru a face faţă cu succes la noua realitate.

În cazul arestărilor, vor fi multe situaţii delicate; unele nume vor surprinde, altele vor fi evidente. Mulţi bancheri vor rămâne fără slujbe. Pentru fiecare dintre aceştia, pedeapsa va fi o combinaţie între ce anume au făcut, cât vor să repare din răul adus până acum şi noua cale spre care se îndreaptă omenirea. Aşa după cum s-a menţionat, organizaţiile cetăţeneşti vor fi informate cu 24 de ore înainte de aceste evenimente extraordinare.

Unul dintre cele mai importante aspecte care se vor rezolva este acela că lumea se va elibera de controlul financiar sub care a trăit până acum ca sub un jug. Conturile comune realizate de Federal Reserve Bank a Americii, precum şi de Banca Centrală Europeană includ porţiuni din conturi publice, care au fost ascunse sau pur şi simplu au fost furate.

Aceste fonduri cumulate în timp au devenit imense, însă nicio instituţie nu a avut dreptul să le folosească vreodată. Acum băncile trebuie să plătească aceste sume colosale de bani care au fost furate, dar plata se va cere în aur, ceea ce se traduce în zeci de mii de tone de aur. Nicio bancă nu deţine această cantitate de aur, prin urmare datoria nu va putea fi plătită şi astfel băncile vor intra în faliment.

Cu alte cuvinte sistemul bancar central, care este deţinut de "elita" masonică, va fi închis în curând.

Aceste colosale fonduri sunt în prezent păzite şi protejate cu vigilenţă de extratereştrii benefici şi de anumite fiinţe celeste superioare, astfel încât răutatea şi acţiunea satanică a "Iluminaţilor" să nu le distrugă. Prin ele însele, conturile respective reprezintă o dovadă a acţiunii malefice de până acum a cabalei criminale şi în acelaşi timp ele sunt şi sursa eliminării "elitei" masonice de pe scena financiară şi economică a lumii.

Există deja planuri precise şi înţelegeri referitoare la aceste conturi imense, care să ajute infrastructura, piaţa muncii şi alte domenii vitale ale omenirii. Practic vorbind, aceste fonduri vor reprezenta veritabile sisteme de amorsare a economiei mondiale în viitorul apropiat, deoarece valoarea lor imensă este suficientă pentru a permite trecerea la un nou sistem financiar la nivel mondial.

Într-o primă fază, după ce vor fi făcute primele anunţuri despre arestări, se va crea probabil o mare agitaţie. Lumea nu trebuie însă să intre în panică, pentru că ceea ce se va petrece va fi de fapt o acţiune de amploare, de distrugere a unei mafii care a infestat de foarte mulţi ani întreaga lume. Există suficiente rezerve de hrană pentru cazuri majore de haos şi ele vor fi folosite corespunzător, deoarece nu se doreşte ca populaţia să sufere de pe urma acestor acţiuni.

Totuşi, va fi aproape imposibil să se evite uriaşul val de panică şi dezechilibru, care va cuprinde minţile şi sentimentele populaţiei în urma anunţurilor care vor fi făcute şi a demarării acţiunii de arestare. Tocmai de aceea, în SUA se fac deja pregătiri pentru instaurarea temporară a Legii Marţiale.

Problema e că oamenilor le este frică de faptul că aceste arestări vor conduce exact la Legea Marţială şi de aici la instaurarea Noii Ordini Mondiale, însă diferenţa va fi aceea că cei care într-un astfel de caz ar fi vânat puterea, sunt acum ei înşişi vânaţi. Mai mult decât atât, nu va exista o preluare samavolnică a ceea ce a furat "elita" masonică, adică nu va fi pur şi simplu o "naţionalizare" a banilor şi a bunurilor acesteia, ci totul va avea loc în mod legal, transparent şi mai ales constituţional.

În felul acesta oamenii vor putea vedea că operaţiunea respectivă este benefică şi vor prinde astfel încredere, înţelegând sensul în care se transformă viaţa lor. Cu alte cuvinte, se va acţiona la rădăcina copacului, nu la crengile lui, deoarece este necesar să se modifice întregul sistem, atât de acţiune, cât şi de gândire. Finanţele, comerţul, industria, societatea, totul se va transforma din temelii şi va avea un alt sens şi o altă energie.

Drake a afirmat că eforturile depuse în acest plan de amploare au costat până acum viaţa a 14 oameni; el spune că chiar şi lui îi este puţin teamă de trupele speciale, deoarece cunoaşte foarte bine modul în care pot acţiona siniştrii lunetişti (snipers). El vrea însă ca lumea să afle adevărul şi să pregătească aceste acţiuni astfel încât să se realizeze o tranziţie cât mai uşoară şi fără incidente violente.

Pentru a acţiona, armata aşteaptă cadrul legal definitiv şi mai ales ea aşteaptă ca informaţia să se propage cât mai mult, pentru a se micşora astfel posibilele incidente dintre militari şi civili după instaurarea Legii Marţiale. Este necesar ca oamenii să înţeleagă faptul că armata nu va veni după ei, ci că militarii au sarcina de a controla eficient procesul de tranziţie la o nouă stare de lucruri a societăţii.

Aceasta va implica o anumită perioadă, care se poate extinde chiar la o săptămână sau două. În legătură cu acest lucru, Drake se întrebă dacă civilii vor fi capabili să reziste câteva zile fără îngheţată, acadelele sau produsele cu care erau obişnuiţi, accentuând ca toată lumea va trebui să-şi modifice radical sistemul de gândire şi concepţia despre viaţă.

Scepticii ar putea spune: Iată, suntem deja în luna iunie şi nici vorbă de arestări în masă, chiar dacă ele au fost anunţate, în principiu, pentru sfârşitul lunii mai. Drake afirmă că acea estimare i-a fost oferită chiar de cei din armată şi că în această privinţă el nu a făcut decât să aducă la cunoştinţă informaţia respectivă.

A adăugat, însă, că sunt foarte multe aspecte legale care trebuie să fie foarte bine puse la punct, pentru ca noul sistem şi acţiunea de arestare să se desfăşoare conform planului. Situaţia actuală la nivel mondial nu se desfăşoară după regulile unui joc mecanic, ci ea este încă foarte sensibilă la numeroase influenţe ce o pot orienta într-o direcţie sau alta.

Prin urmare, este necesar să judecăm cu maturitate aceste aspecte, să avem răbdare şi totală încredere în realizarea cu succes a planului de eliminare definitivă a "elitei" masonice, căci timpurile sunt aproape, iar posibilităţile ce ni se oferă sunt minunate.

[continuare în partea a saisprezecea]

Sursa: AIMNo comments:

Post a Comment