Thursday, September 15, 2016

Secretele Vaticanului: Legătura stranie dintre Iisus și extratereștrii

Biserica este instituţia care de-a lungul timpului, avidă după putere, a recurs la fel de fel de şiretlicuri pentru a-şi atinge scopurile murdare. Atunci când şi-a simţit poziţia ameninţată, Biserica (Vaticanul), a călcat chiar şi pe cadavrele cruciadelor sau îi năpustea asupra ereticilor pe cei cruzi inchizitori.
În timpurile noastre biserică a renunţat la practicile străvechi de manipulare sângeroasă dar uita că “să nu minţi” este una dintre “Cele 10 porunci”.

După credinţă populară, Noul Testament, a fost alcătuit în urma unor sinoduri ecumenice însă puţin ştiu forma sa actuală este rezultatul unor dezbateri riguroase. Atunci când o Evanghelie sau un pasaj nu respectă anumite norme impuse de reprezentanţii clerului,textele erau tăiate şi scoase din Noul Testament.

Toate aceste documente renegate în fata societăţii sunt păstrate în deja celebra bibliotecă a Vaticanului. Se crede că aici se regăsesc mai multe documente cenzurate precum Evanghelia lui Iisus, Evanghelia Mariei sau cea scrisă de Iuda.

EVANGHELIA LUI IISUS

Printre cele mai importante idei care se regăsesc în Evanghelia lui Iisus sunt cele legate de reîncarnare, despre evoluţia sufletelor, despre Dumnezeu sau despre evoluţia timpului. În acest sens, Iisus ne-a lăsat moştenire, negru pe alb povestea reincarnării şi a karmei. Fiecare suflet este nevoit să se reincarneze şi în fiecare viaţă trebuie să-şi dezvolte capacităţile iar scopul final este acela de a ajunge un suflet perfect, aşa cum era şi al Său.

Iisus şi-a asumat numele de Christ, nume ce reprezintă creatura perfectă din punct de vedere spiritual. Acest rol nu i-a fost atribuit şi pentru că a ajuns la iluminare şi l-a însuşit.

Timpul este împărţit în ere, fiecare având o durată de aproximativ 2000 de ani. După cum putem să ne dăm seama, era noastră este aproape de sfârşit şi aşa se poate explica şi nouă revenire a lui Cristos pe Pământ. Atunci când un suflet ajunge mă maturitatea spirituală, devine perfect şi primeşte rolul pe care însuşi Iisus l-a avut.

Dumnezeu este protectorul oamenilor şi El nu a uitat de niciun suflet. De aici deducem protecţia pe care o avem din partea divinităţii în evoluţia noastră spirituală. Singurul aspect mai puţin neplăcut, subliniat şi de Iisus în Evanghelia Sa, este faptul că oamenii l-au uitat pe Dumnezeu în adevăratul sens al cuvântului dar niciodată nu este prea târziu să ne întoarcem privirea spre Creator.

OZN-URI LA MOARTEA LUI IISUS

O icoană dintr-o biserică sârbească prezintă două nave extraterestre, una în stânga şi una în dreapta, atunci când Iisus a fost răstignit. De aici s-au născut foarte multe controverse, mai mulţi specialişti întrebându-se ce căutau extratereştrii în diverse ipostaze a lui Iisus.

O altă pictura celebra este “Botezul lui Iisus” când un obiect ce pare să fie un OZN îşi trimite razele luminoase către Pământ. Este straniu ca să admitem o legătură între Iisus şi o civilizaţie extraterestră dar adevărul se pare că a fost foarte bine ascuns încă o dată de Biserică.

Specialişti susţin că tema “Isus Hristos şi OZN-ul” a fost foarte prezenta în artă, până la revoluţia franceză, când Biserica şi-a simţit ameninţată poziţia şi a interzis acest gen de picturi. Vaticanul tine cu dinţii de poziţia socială pe care a dobândit-o de-a lungul anilor, pătată cu sângele a celor care au avut curajul să se opună în trecut şi având la baza minciună şi înşelătoria.
Aceasta este Biserica din zilele noastre, care ne vorbeşte despre cum trebuie să fim şi cât de mult trebuie să respectăm poruncile Domnului în timp ce ea îşi urmăreşte doar scopurile mârşave.
Întrebarea de rezistenţă, aflată pe buzele scepticilor se referă la adevărata poziţie spirituală a lui Iisus dar şi la legătura Sa cu fiinţele extraterestre. Poate că în viitorul apropiat Vaticanul o să-şi recunoască păcatele săvârşite de-a lungul timpului şi adevărul o să fie liber pentru întreaga planetă.


Sursa: efemeride.ro

No comments:

Post a Comment