Tuesday, May 9, 2017

Regresia vârstei există? Este folosită în cadrul Programului Spațial Secret? Se pare că DA!

 Subiectul regresiei vârstei fizice atrage tot mai mult atenția din mărturisirile lui Corey Goode și a altor dezvăluitori care au activat în cadrul Programului Spațial Secret. Cum se întâmplă? Ce este implicat? Ar putea fi adevărat? Să abordăm în cele ce urmează acest subiect.

     Ce este regresia vârstei?
Imaginați-vă luat din pat, răpit în mijlocul nopții și transportat într-o instalație necunoscută unde sunteți obligat să semnați un contract de muncă undeva în afara planetei. Apoi, imaginați-vă că după 20 de ani, după un tur rigid și uneori, extrem de neplăcut al datoriei sub acel contract, sunteți regresat în vârstă și pus înapoi în pat, călătorind în timp la doar câteva momente după răpirea originală. Te trezești, ai o senzație de confuzie și greață, cu amintiri cețoase ale unei nopți dinainte. Devi conștient de confuzia și sentimentul că ceva nu este corect, și îți continui viața de zi cu zi, ca de obicei ... până când amintirile încep să-ți revină încet, încet, în mentalul conștient. Această călătorie în timp prin regresia vârstei, sună ca intriga unui film science-fiction, dar de fapt, este mărturia pe o auzim de la mai multe persoane care au ieșit în față ca dezvăluitori ai Programului Spațial Secret.

Noțiunile de călătorie în timp și regresia fizică a vârstei – dintr-un om în vârstă într-un tânăr - sunt privite în mod similar ca pur științifico-fantastic. Călătoria în timp și regresia vârstei au fost subiectul interesant și popular al romanelor și ecranizărilor science fiction de succes. Există nenumărate cărți cu povestiri care implică fântâni ale tinereții veșnice și de călătorie în timp precum - Mary Pope Osborne „The Treehouse Magic“ sau seria ecranizată a salturilor în timp vârstă precum „Cronicile din Narnia” a lui CS Lewis. Avem toate acestea pentru a accepta, într-o măsură mai mare sau mai mică aceste idei, ca scenarii viabile sau utile, chiar dacă ele par a fi fictive (dealtfel s-a demonstrat în timp, că în majoritatea filmelor SF defapt, se afișau informații viabile ale Programului Spațial Secret, comparați realitatea tehnologică din prezent cu filmele SF a anilor ”70, n.b.).

    Ce este adevărat?
 Să intrăm în Programul Spațial Secret - PSS. Conform unui tot mai mare număr de indicatori, NASA este doar o interfață publică pentru programul spațial american, proiectat, printre altele, să se rostogolească în progresele tehnologiei printr-un ritm de melc, pentru a păstra publicul în ignoranță și necunoaștere față de tehnologiile avansate care sunt în secret utilizate în spatele scenei. Unii cercetători și dezvăluitori au estimat că această tehnologie este cu 50 la 100 de ani înainte de ceea ce este oferit publicului larg (Steven Greer, inițiatorul și coordonatorul proiectului Dezvăluirea, afirma în cartea sa „Adevărul Ascuns – Informații Interzise”, că tehnologia neagră, cum este de acesta denumită, este cu 10.000 de ani mai avansată decât ceea ce folosim noi în mod curent).

Inițial descris ca un program american finanțat din „bugetul negru”, care s-a dezvoltat prin dobândirea tehnologiei extraterestre și aplicată prin inginerie inversă (adică replicarea tehnologiei extraterestre prin construcția unor modele identice sau demontarea unor componente de pe navele ET prăbușite sau doborâte și remontarea lor pe un model pământean, n.b.), există mai multe descoperiri recente că Programul Spațial Secret (PSS) este de fapt internațional în domeniul de aplicare. Și chiar mai spectaculos, că PSS a devenit un termen generalizat folosit pentru a se referi la zeci de organizații care au încorporate o gamă diversă de tehnologii extraterestre avansate. Aceste operațiuni diverse interacționează cu civilizații umane secesioniste care există în întregime în afara planetei, precum și cu numeroase specii extraterestre. Programul „20 și Înapoi“, așa cum este descris de către dezvăluitorii PSS, este doar o mică parte dintr-o realitate interstelară complexă, care este literalmente galactică în dimensiune.

    Pierdut în Spațiu
Un astfel de dezvăluitor al PSS este Corey Goode (a se citi articolele cu dezvăluirile lui de la categoria David Wilcock din blog). Într-o asemenea dezvăluire, Corey Goode descrie experiența sa de a-i fi fost regresată vârsta, ca parte a Programului „20 și Back“. Potrivit lui Goode, în Programul „20 și Back -Turul Datoriei” au fost implicați mii de oameni, inclusiv civili ca și el și mulți din armată. Răpirea inițială implică ca individul să fie răpit din patul lui, luat într-o facilitate secretă și mai mult sau mai puțin forțat să se ofere voluntar în acest program. Sunt făcute promisiuni că la finalizarea acestui contract beneficiezi, tu și familia ta de facultate gratis, burse de studiu, un venit cu șase cifre, etc... Aceste promisiuni nu sunt păstrate, din moment ce, destul de convenabil, la sfârșitul celor 20 ani de serviciu memoria individului este ștearsă cu ajutorul tehnologiei „Blank Slate“. „Blank-slating“ este concepută pentru a șterge memoria răpirii, memoria experiențelor celor 20 de ani de serviciu, toate promisiunile și orice altceva din mintea individului. Alte amintiri îi sunt implantate pentru a acoperi câteva minute care se suprapun răpirii inițiale și reinserția punctelor temporale.
Ø Blank Slating nu funcționează pe 3 până la 5% dintre cei supuși acestui program, iar Goode este inclus. Goode a început să-și recapete adevăratele sale amintiri numai după câteva săptămâni după întoarcerea sa.

Pentru mulți alții, după mai mult de 20 de ani de la momentul în care își termină contractul, amintirile încep să apară. A fost cazul atât cu Randy Cramer cât și cu Michael Relfe, alți doi dezvăluitori supuși Programului „20 și Back” (a se citi: http://burebista2012.blogspot.ro/2013/10/veteranul-michael-relfe-omenirea-este.html).

Atât Cramer cât și Relfe au fost în armată și au început să-și recapete adevăratele lor amintiri după 20 de ani de la datele lor de întoarcere. Ei au primit, de asemenea, terapie de curățire a programelor de control al minții extinse, pentru a-i ajuta să-și recapete amintirile. Dr.Michael E. Salla, un pionier în dezvoltarea „Exopoliticii“ (studiul politic al actorilor-cheie, instituțiilor și proceselor asociate cu viața extraterestră) și fondator al Exopolitics.org, a strâns referințe încrucișate referitor la Goode, Relfe și Cramer și a găsit foarte puțină contaminare. De fapt, deși implicat în aspecte foarte diferite care deservesc diferite funcții în cadrul PSS, detaliile descrise în mărturisirile acestor trei bărbați, par să susțină le reciproc relatările lor.

     Cum se întâmplă regresia în vârstă?
Potrivit Dr. Salla, descrierile procesului de regresie a vârstei ale lui Goode, Cramer și Relph, conțin de foarte multe ori aceleași detalii și par să fie coerente între ele. În episodul Dezvăluirea Cosmică cu David Wilcock, Corey Goode oferă o descriere destul de detaliată a procesului de regresie a vârstei. În primul rând, la sfârșitul contractului său, el este adus la COL, sau Comandamentul Operațional Lunar, într-o bază care, deși necunoscută publicului larg, există pe Lună. El este făcut să semneze acorduri de non-divulgare a tot ce a văzut și trăit în cei 20 de ani de serviciu. Subiectul este apoi trecut printr-o varietate de teste medicale și de interogare extensivă. Conform Dr. Salla, aceste proceduri din COL, inclusiv promisiunile neținute, sunt consecvente în relatările lui Relfe și Cramer, de asemenea.

 Goode descrie că era pus pe ceea ce părea a fi un pat normal de spital, și îi erau administrate medicamente în timp ce o spumă era plasată în jurul său, care îi fixa corpul. El a spus că îi era indusă coma timp de două săptămâni și că era important ca el să nu se miște. El apoi era conștient de faptul că mai multe produse farmaceutice îi erau administrate, și în cele din urmă își pierdea cunoștința. Când se trezea, el era cu 20 de ani mai tânăr și nu mai era în același mediu. De fapt, el era destul de sigur că a fost regresat în timp, în timp ce dormea. El este interogat încă o dată de către personalul care există în acel moment, cu 20 de ani mai devreme, după care îi este dat ceva ce-l adoarme încă o dată. Data viitoare când el se trezește se află în patul lui, în casa lui, la câteva momente după răpirea lui originală. El se simte amețit și confuz. Nu-și amintește evenimentele de răpire, turism spațial sau reinserția.
Câteva săptămâni mai târziu, amintirile încep să apară într-un conflict cu amintirile implantate. De exemplu, Corey descrie faptul că are o memorie când merge pe jos în casa lui, prin ușa din față, intrând în pat, dar el are, de asemenea, o memorie când merge printr-un portal direct în camera lui și intră în pat. Uimitor, acesta este, probabil, portalul care este memoria reală, iar mersul prin ușa din față, este cel fals! După cum se pare nu totul este așa cum pare...

Deși relatările lui Goode, Cramer și Relfe se sprijină una pe alta, nu există nici o dovadă grea, se netăgăduit. Cu toate acestea un alt dezvăluitor, William Tomkins a apărut, iar acesta a furnizat documente care să justifice pretențiile sale de participare într-o varietate de proiecte aerospațiale corporative ale US Navy, legate de Programul Spațial Secret. Documentația este furnizată în cartea sa „Selectat de Extratereștrii“, dar de asemenea, el a dezvăluit în particular Dr. Salla că aceste corporații au fost implicate în tehnologia de regresie a vârstei (http://exopolitics.org/age-regression-time-travel-in-secret-space-programs/) .
Această tehnologie este de sorginte extraterestră cu siguranță. Potrivit lui Tomkins, TRW este implicată în prezent în construirea de cariere și grupuri de luptă, care sunt utilizate de către PSS. TRW a fost preluată de Northrop Grumman în 2002, care, potrivit paginii lor de web „aduce capabilități de nivel mondial în proiectarea sistemelor și vehiculelor aeriene de proiectare“ și dezvoltă „tehnologii pentru aplicații subacvatice, în spațiul cosmic și în spațiul virtual.“ În 2013, Northrop Grumman i-a fost atribuit un contract guvernamental pentru „Capacitatea de Reacție la Bio-Apărare”. Manipularea Bio-Apărării necesită cunoașterea sistemelor biologice și necesită cercetări biologice. Domeniul cercetării biologice este specialitatea Institutului Salk, un alt greu în tehnologii emergente.

În decembrie 2016, SALK a anunțat cu succes că a regresat vârsta unui șoarece viu, precum și celule umane in vitro. Studiul autorului Alejandro Ocampo afirmă că "«în teorie, reprogramarea epigenetică ar trebui să lucreze la șoareci cât și la oameni la orice vârstă», adăugând că, chiar și celulele centenarilor umani ar putea fi în cele din urmă întinerite. El și [autorul principal al studiului], Belmonte spun că „pot îmbunătăți eficiența și rezultatele tehnicii cu mai multă cercetare și că aceasta poate anula modificările epigenetice responsabile de îmbătrânire, prin utilizarea substanțelor chimice mai ușor de manevrat [...] - se deplasează spre posibilitatea de tratament pentru oameni. Acest lucru pare să sugereze dezvoltarea unei abordări farmaceutice, cum ar fi cea experimentată de dezvăluitorii PSS.

    Este momentul reanalizării
Călătoria în timp este o altă problemă. Deși binecunoscutele evenimente istorice, cum ar fi Experimentul Philadelphia par să fi spart continuumul spațio-temporal 3D, acesta nu este un experiment care a fost repetat și acceptat în mod public. Din acesta, ulterior s-a dezvoltat Proiectul Montauk, unde dezvăluitorul Preston B. Nichols a făcut dezvăluiri despre experimente fantastice ale călătoriei în timp și despre călătoria prin portalul spațio-temporal pe Marte (așa numita tehnologie Jump Room, despre care mărturisește și Andrew Bassiago – a se citi articolele vechi din blog: http://burebista2012.blogspot.ro/2014/12/calatoria-in-timp-si-controlul-politic.html ), atunci când și-a recăpătat amintirile șterse prin regresie.
Uimitor, alte persoane implicate în Proiectul Montauk au venit în față și au coroborat afirmațiile sale. În ciuda dezvăluirilor uimitoare, cum ar fi aceasta, călătoria în timp este încă privită de către publicul larg drept ficțiune. În 2014, fizicienii de la Universitatea din Queensland, Australia, au efectuat un studiu folosind Închiderea Buclei Temporale ce a permis unei particule unice de lumină (foton) să treacă printr-o gaură de vierme și să interacționeze cu sinele ei mai în vârstă. Deci, poate, în cazul în care în „50 la 100 de ani de acum încolo“ estimarea este adevărată, călătoria în timp nu este atât de imposibilă de accesat până la urmă, asta dacă nu în viitorul apropiat tehnologia neagră nu este lansată și folosită public, pașnic, în folosul omenirii.

    O analiză a Realității
Se pare că trăim într-o lume în care Science Fiction-ul devine rapid realitate. Tehnologiile uimitoare sunt în curs de dezvoltare (ori chiar există deja), la o viteză amețitoare, și multe tehnologii care au fost (și încă mai sunt) considerate ca ficțiune devin realitate. Narațiunile dezvăluitorilor PSS în ceea ce privește regresia temporală în vârstă par fantastice, dar după cum am văzut, se pare că există deja marile corporații implicate aparent într-o astfel de tehnologie, și au anunțat în mod public experimente care par să susțină pretențiile lor. Dacă acest lucru este adevărat, se ridică întrebarea, unde mergem?
Impactul potențial al regresiei vârstei și a tehnologiei călătoriei în timp este un pic năucitoare. În aceste vremuri de schimbare rapidă, este important că există sensibilizarea opiniei publice, discurs, dezbatere și consens cu privire la calea unde aceste tehnologii, cum ar fi acestea ne duc. Și cum se spune, doar timpul ne va spune...  Sursa: Burebista2012

No comments:

Post a Comment