Tuesday, May 14, 2013

COBRA : Sunteti gata pentru Eveniment ? (1)


Cobra, dupa cum probabil stiti, este liderul unei importante miscari spirituale si de actiune numita Miscarea de Rezistenta, organizatie care actioneaza pentru dejucarea planurilor malefice ale cabalei si care este in legatura si actioneaza la unison cu fortele civilizatiilor ET benefice care ne supravegheaza. Foarte activ in ultima vreme, a tinut conferinte publice in importante vortexuri energetice planetare precum si meditatii la unison pentru grabirea asa-zisului "Eveniment", adica inceperea operatiunilor de arestare a varfurilor piramidei elitei malefice care a subjugat planeta si omenirea in ultimii mii de ani si schimbarea cursului evolutiv planetar. Au avut loc conferinte la Londra intre 15 - 17 februarie, Roma intre 15 - 17 martie, Zurich intre 19 - 21 aprilie, si urmeaza Irvine, California intre 24 - 26 mai. El ne informeaza asupra evenimentului major care va avea loc foarte curand.

Nici o autoritate umana nu va decide cand acest "Eveniment" se va-ntampla. Ultimul cuvant atunci cand "Evenimentul"este gata sa se-ntample vine direct de la SURSA. Acesta este un eveniment de importanta cosmica. Ultima planeta prinsa de fortele intunericului este pe cale de-a fi eliberata si acest lucru va trimite valuri de Lumina in intreaga Galaxie.

Chiar inainte de "Eveniment", Sursa va trimite un puls de Lumina iar Confederatia Galactica si Pleiadienii vor instrui 300 de agenti activi din Miscarea de Rezistenta de pe suprafata planetei noastre de a contacta persoanele-cheie din interiorul armatei in vederea aplicarii legii si atunci operatiunea va incepe.

Dupa ce operatiunea va fi finalizata cu succes, ar putea exista oameni care sa profite de situatie, prin stabilirea propriilor guverne si confiscarea fondurilor( este vorba de acele fonduri care deja exista si vor fi puse la dispozitia tuturor tarilor pentru pornirea noului sistem financiar si demararea noii economii in folosul oamenilor). Deoarece cabala va fi luata in grija fortelor Luminii, lacomia umana si dorinta de putere va fi exterminata. Ele sunt o parte a caracterului pentru un anumit procent din populatia umana neiluminata. Sigur ca Miscarea de Rezistenta cunoaste cine sunt acei oameni, actiunile lor sunt monitorizate si nu li se va permite sa profite de situatie.

Pana cand va fi atins un anumit grad de constientizare pe planeta, Miscarea de Rezistenta va lucra in spatele scenei pentru beneficiul omenirii. La un moment dat, cel mai probabil cu putin inainte de primul contact cu extraterestrii pozitivi, aceasta se va face publica. Ei au creat un fond de 120 trilioane de dolari (120.000 de miliarde), care va fi dat omenirii, impreuna cu alte pachete de prosperitate. Ei sunt in posesia unor tehnologii foarte avansate, cea mai mare parte de origine extraterestra. Ei vor oferi o asistenta de fundal in a pune mai departe 6000 de inventii la dispozitia omenirii, care au fost create de genii din intreaga lume si au fost suprimate de cabala malefica.

In aceasta perioada Lumina a crescut constant pe planeta si continua sa creasca zi de zi iar schimbarea este iminenta.

"Evenimentul Flash" este exact un "flash" de energie Divina din Sursa, care trece prin soarele central galactic (steaua Alcione) si va fi primit de Confederatia Galactica (mai ales Pleiadienii) si care se va transforma in informatii trimise "lucratorilor in Lumina" din cadrul Miscarii de Rezistenta. La primirea informatiilor, aproximativ 300 de membrii operativi vor lua legatura cu fortele intunecate pentru a vedea daca sunt dispuse sa coopereze. Daca nu, vor fi izolate. Toate aceste lucruri se vor desfasura foarte rapid. Din momentul Flash-ului Divin, Evenimentul va dura 15 minute.

Nu va fi niciun anunt, nici mass-media nu va fi implicata. Acest lucru, doar se va-ntampla. Aceasta va fi o surpriza pentru toata lumea, nu in ultimul rand a cabalei. Acest lucru se poate intampla in orice moment. Atunci cand vom simti o energie puternica.

Dupa "Eveniment" lucrurile vor urma o anumita ordine. Vom avea un nou sistem financiar echitabil si echilibrat ; va fi devoalata adevarata istorie a planetei noastre ; vor fi lansate noile tehnologii bazate pe energia libera ; va fi un nou salt in Ascensiune pentru umanitate ; va fi un guvern interimar temporar care va pregati noile alegeri. Atunci vom fi pregatiti progresiv pentru Primul Contact cu Familia noastra Galactica.

Primul Contact va fi cu Pleiadienii. Asa cum specifica si Tolec, reprezentantul Consiliului Andromeda, primele civilizatii care vor lua contact cu noi sunt umanoide si sunt de pe planetele Ventra, Nikotae, Toleka si Ritol. Puteti gasi, la momentul respectiv activarea programului de vizite in masa, in fiecare tara de pe glob aici:
http://www.andromedacouncil.com/AndromedaCouncil-VisitationSchedule.html
In programul de vizitare este si Romania, desigur.

[Nota redactiei AIM: Acest program de vizitare este anuntat de reprezentantii Consiliului Andromeda (ambasadorul Tanka Wheneh, diplomatul Maka Nahiweh si vicepresedinta Tania Piekae), prin intermediul lui Tolec.]

Atunci va fi oficial Primul Contact. Mai tarziu va fi Contactul in masa. Mai tarziu, dupa acestea vor aparea Maestri Inaltati.

Intensitatea crescuta pe care o simtim cu privire la tot ce se-ntampla, este un semn ca lucrurile se misca mai repede si ca ne apropiem de "Eveniment".

Acestea sunt grupurile malefice ale cabalei care ne tin ostateci pe planeta noastra frumoasa. Ei creeaza violenta si durere, iar noi platim pretul (in mare procent datorita ignorantei noastre):

Factiunea Iezuita - Cea mai mare parte o gasim la Vatican. Munca lor este de control al mintii - controlul oamenilor. Ei utilizeaza indoctrinarea religioasa despre pacat si iad si sunt in spatele multor operatiuni de control al populatiei. Ei controleaza educatia (cum specifica si David Icke, este una din trinitatea malefica a cabalei care controleaza latura ideologica a lumii, celelalte fiind financiara, in City of London si militara la Washington DC).

Factiunea Rothschild - Este cea care gestioneaza banii pentru iezuiti. Aceasta factiune s-a infiltrat in totalitate in medicina moderna prin nenumaratele programe de vaccinare. Ideea lor este de a ne pastra pe noi, cei multi ca sclavi de lucru. Exista alternative de vindecare pentru toate bolile si acestea vor fi eliberate pe scara larga cat mai curand.

Aceasta factiune a dezvoltat vaccinuri in lagarele naziste din al 2-lea R. M. iar intre 1945 si 2010 am primit aceste "biochips" implantate prin vaccinuri. Functia lor era de a ne lipsi de abilitatile constiente si vointa, de a ne transforma in "zombie". Miscarea de Rezistenta a eliminat pana acum aceste "chip-uri".

Factiunea Rockefeller - Circa de 2000 de oameni implicati in medicina, stiinta, nazistii (probabil factiunea Bush) si tehnologie. Exemplu: fuorizarea apei (in SUA, in Europa nu a fost aprobata, dar ingeram in fiecare zi din pasta de dinti si produse cosmetice). Fluorul este o substanta neurotoxica care provoaca leziuni cerebrale severe si interfereaza cu functionarea creierului. Afecteaza nivelul IQ-ului, provoaca cancer osos si afecteaza tiroida si rinichii.

Archonii - Sunt fiinte energetice non-umane. Ei nu sunt reptilieni. Putini se manifesta fizic in corpurile fizice ale familiilor Nobilimii Negre din Italia, unii dintre politicieni si de la Vatican.

Reptilienii - Ei sunt slujitorii archonilor. Ei au pus presiune pe punctele slabe ale oamenilor, lucrand pentru a incuraja oamenii sa bea mai mult, sa le fie teama, etc. Reptilienii pot fi gasiti atat in planul fizic cat si in planul astral. Miscarea de Rezistenta a lucrat intens pentru eliminarea acestora.

Blobs - Acestea sunt ca Amoeba - precum calutii de mare - entitati plutind in planul astral. Ele fac ce li se spune sa faca. Ele se conecteaza la campurile energetice umane si controleaza emotiile. Sarcina lor este de a creea conflict intre oameni, in special in sentimentele calde dintre cupluri. Avem puterea in noi insine pentru a respinge aceste emotii cu vointa noastra.

Cabala avea planuri avansate pentru initierea unei false "invazii extraterestre" pentru a speria omenirea. Acestea au fost anihilate de catre Miscarea de Rezistenta.

Rothschild controleaza Europa, Rockefeller controleaza SUA, iar Iezuitii restul lumii.

Miscarea de Rezistenta, aici pe Pamant, este conectata la o confederatie mult mai mare de fiinte galactice. Se poate spune ca Miscarea de Rezistenta impreuna cu Pleiadienii, este o factiune intr-o confederatie cunoscuta sub numele de Alianta Gardienilor. Cobra descrie acest grup ca o confederatie de rase pozitive din interiorul acestei galaxii, care au denumiri diferite. El subliniaza ca nu este important numele, ci faptul ca exista mii si mii de rase ET pozitive care au atins un nivel inalt de evolutie si care nu mai au nevoie de negativitate in experientele lor de viata. Ei au creat o confederatie.

Cobra a explicat ca din punctul de vedere al confederatiei, planeta noastra este ca o celula canceroasa intr-un corp sanatos. Ultima celula de cancer din galaxie trebuie vindecata si va fi. Planeta noastra a fost ultimul bastion al fortelor intunecate din acest univers.

A fost nevoie ca cei mai calificati razboinici galactici sa se incarneze aici in ultima suta de mii de ani. Motivul este ca se stia ca aceasta planeta era cel mai dur loc si cel mai dificil de a o elibera. Cele mai avansate suflete cu cele mai mari abilitati posibile au fost intrupate aici tocmai pentru acest scop.

Cobra a explicat ca a existat un anume fel de testare care a determinat ca aceste suflete sa se incarneze aici sau nu. Nu au existat multe planete in galaxie sub un control atat de puternic al fortelor intunericului. Pamantul a fost una dintre cele mai dure - o provocare enorma atat datorita dificultatii de a o elibera, cat si dificultatii datorata frecventei de vibratie foarte joasa care exista aici.

[continuare in partea a 2-a]


Sursa: AIM


3 comments:

  1. Nu exista nicio dovada ca Miscarea de rezistenta a facut ceva din tot ce spune ca face. Tolec , frate cu Lolek si Bolek, e un aberant care a prezis ca miscarea de rotatie a pamantului se va inversa in 21 dec 2012 ... In rest numai vorbe. De 2-3 ani se tot aresteaza elite, se distrug buncare reptiliene, nave interdimensionale si interstelare ... Cobra, Fulford, Wilcock si mai nou Steven Greer (prietenul fractiunii Rockefeller) se agita ca pepsiurie cu marile lor dezvaluiri. Multe informatii sunt adevarate, insa cand le combini cu aberatii le decribilizezi. Incetati sa ma promovati astfel de tampenii sau va scoatem din blogroll ...

    ReplyDelete
  2. Suntem in 2017 si a venit Mos Craciun cu sacul plin de minciuni.nu exista abetatiile lui Cobra decat la el in creier.

    ReplyDelete
  3. repet cuvintele Silviei ....suntem in 2019 ,,alooo Cobra SUNTEM IN 2019 SI TOT DESPREA ASA CEVA VORBIM ,!!!! CE FACEM ?// publicatii de dragul de a posta iluzii???

    ReplyDelete