Thursday, May 23, 2013

Tolec: Transformările planetare continuă, reptilienii sunt disperaţi (1)


de Ionuţ Mihai (AIM)

Tolec de la Consiliul Andromeda a participat într-o emisiune radiofonică cu transmisie online, în data de 17 mai 2013. Emisiunea a avut 2 ore, iar Tolec a specificat încă de la început ca interviul nu va fi despre datele concrete ale începerii contactului direct şi oficial al extratereştrilor benefici cu oamenii de pe această planetă.

În schimb, el a continuat aducând în atenţia ascultătorilor o poveste reală despre care a fost informat în mod direct. Este vorba de cazul unui om cu care Tolec corespondează deja de mai mult timp, şi care a avut contacte cu o fiinţă extraterestră timp de aproape 20 de ani. Din descrierile făcute lui Tolec, el şi-a dat seama (după anumite cuvinte, idei şi expresii folosite) că fiinţa extraterestră aparţinea planului 4D, dar se materializase în planul fizic.

Această fiinţă extraterestră era femeie, avea trăsături extraordinar de frumoase, şi părea să aibă vârsta de 30 - 40 de ani (dar, cu siguranţă avea o vârsta mult mai înaintată). Unul din subiectele ei preferate de discuţie era scopul cel adevărat al vieţii umane pe Pământ.

Acel om care dicuta cu ea, a întrebat-o: "Care este scopul vieţii unui om pe Pământ?". Femeia extraterestră i-a răspuns: "Viaţa are ca obiectiv depăşirea confuziei printr-o perfecţionare interioară pentru crearea virtuţilor şi corectarea defectelor".

Apoi ea a continuat: "Ţi-am spus deja că viaţa în sine este o stare de "memorie" de tip electromagnetic. Atunci când eşti născut în acea "memorie", apari ca o colecţie concentrată de cunoaştere, cunoaştere pe care o descoperi conştient mai târziu, iar crearea unui echilibru în viaţa ta este ceea ce urmăreşti permanent."

"Urmăreşti să îţi creşti gradul de conştienţă ajungând la unul superior, pentru că astfel vei supravieţui mai mult, folosindu-te de memoria ta; pentru ca în lumea ta, amintirile supravieţuiesc."

Apoi el întreabă: "Oare asta nu înseamnă să încerci mereu să fii optimist, să vezi mereu partea bună a vieţii?" iar ea răspunde: "Nicidecum, mai degrabă este vorba de a ajunge la o stare emoţională calmă, liniştită. Odată ce atingi această stare [şi devine permanentă], vei observa aspecte interesante despre tine... O persoană care a atins adevărata serenitate, acea linişte şi pace interioară reală eternă, emite un cu totul alt fel de energie subtilă, faţă de persoana care este mai mereu neliniştită şi agitată în sine însăşi."

"Aceste transformări interioare evidente pentru tine se vor manifesta şi în exterior, şi astfel vei deveni un fel de "bijuterie" strălucitoare ce va fi recunoscută de ceilalţi. Atunci când ai calităţi de conducător, această tendinţă va fi vizibilă şi uşor recunoscută de ceilalţi. Comunităţile civilizaţiilor superioare [extraterestre] din spaţiu, vor apare în faţa ta, recunoscându-ţi toate aceste realizări interioare ale tale.

"Pentru că în virtutea legilor naturale ale afinităţii (cei asemenea se atrag), o persoană care NU vibrează pe frecvenţele vizitatorilor extratereştri NU este deloc atractivă şi NU prezintă nici-un fel de interes pentru aceşti extratereştri. Astfel, egoistul atrage egoişti, ahtiatul după putere atrage ahtiaţi după putere, sadicul atrage sadici, iar cel benefic atrage pe cei benefici".

Aceste dezvăluiri făcute de o fiinţă extraterestră sunt extraordinar de puternice, pentru că statuează în mod clar şi simplu adevăruri care sunt foarte utile celor interesaţi.

Tolec subliniază că a ales să expună acest exemplu, pentru că are meritul de a clarifica cine pe cine contactează în acest vast Univers plin de posibilităţi variate. În acest fel ne putem da seama cine din Univers contacteaza pe cine de pe Pământ, şi cu ce scop.

Daca eşti hărţuit de anumite fiinţe, vei şti acum de ce eşti hărţuit, iar dacă ai parte de contacte cu fiinţe benefice, atunci se explică de ce ai contacte cu astfel de fiinţe benefice.

Răspunsul acestei femei extraterestre clarifică toate aceste aspecte esenţiale, şi arată importanţa menţinerii unei stări emoţionale echilibrate şi pline de pace. Indiferent de ceea ce se petrece în viaţa ta, indiferent de felul de emoţii care abundă prin jurul tău, tu trebuie să-ţi menţii această stare de echilibru: toate acele emoţii iraţionale şi negative nu sunt deloc ale tale. Trebuie să ajungi la această stare de maturitate emoţională, de claritate şi echilibru, care îţi va permite să ai acces la un nivel superior de înţelegere a vieţii.

Moderatorul emisiunii continuă: "Oare are aceasta legătură şi cu ceea ce se poate numi "comportament de vampir energetic"? Unii dintre oameni au obiceiul, poate inconştient, să se simtă bine atunci cand tu te simţi rău..." la care Tolec răspunde: "Desigur, am întâlnit şi eu astfel de oameni. De exemplu, cunosc personal un om care are nevoie mereu de totala atenţie a celorlalţi, fără de care nu poate să trăiască. Trebuie să fie mereu în centrul atenţiei. El se hrăneste astfel cu energia pe care ceilalţi oameni i-o dau, fără să îşi dea seama. El se poate numi "vampir psihic".

Moderatorul punctează arătând că astfel de "vampiri" pot fi chiar membri ai familiei, şi e foarte greu să se rupă acest fel de dependenţă energetică. Dar, odată făcut acest pas, viaţa personală se îmbunătăţeşte considerabil. Tolec arată că se poate totuşi interacţiona cu astfel de persoane, dar cu atenţia ca să nu se iniţieze din nou modul specific "vampiresc" de relaţionare: "Trebuie să fii atent ca să nu te laşi atras din nou în "vârtejul" emoţional pe care acest fel de persoane preferă să îl creeze pentru a se hrăni energetic cu ceea ce pot "fura" de la tine. Iar modul de a face asta, este să avem grijă fiecare dintre noi, prin toate "uneltele" de care dispunem, acordându-ne timpul necesar, să menţinem curat, echilibrat, interiorul nostru."

"Stai puţin, dacă acele persoane ahtiate după "dramă" aleg să fie violente emoţional, atunci este alegerea lor, dar NU este şi alegerea mea, pentru că eu mă detaşez de astfel de experienţe, deşi le înţeleg, dar nu vreau să le şi trăiesc", întăreste moderatorul emisiunii.

"Viaţa pe acest Pământ este şi despre a descoperi fiecare cine este cu adevărat", continuă Tolec. "Acordă-ţi timp pentru a descoperi cine eşti cu adevărat... Foloseşte-ţi din plin acele daruri personale care te fac unic, trăind într-o zonă care-ţi place, ajutând în felul tău specific oamenii". "Dar trebuie mai întâi să îţi asiguri acea "fundaţie" interioară care îţi va oferi libertatea necesară de acţiune, pentru că vei şti pe ce disponibilităţi personale te bazezi, şi vei fi fericit".

Cu toate astea, "nu arunca perlele la porci", subliniază moderatorul, iar Tolec adaugă: "Nu arunca preţioasele seminţe pe pământ deşertic, pentru că nu vor creşte". În plus, eforturile tale de a ajuta o persoană ar putea să nu fie ceea ce are nevoie acea persoană în acel moment. Din acest motiv trebuie să avem discernământ să deosebim ocaziile bune de celelalte.

Tolec declară: "În ceea ce priveşte acţiunile Consiliului Andromeda, în urmă cu două săptămâni vă pot spune că, pe o scală de 1 - 5, în care 1 este nivelul de importanţă maximă, acest nivel era pe nivelul 2, deci foarte aproape de importanţa maximă. Este vorba de o serie de acţiuni şi măsuri ce sunt planificate a avea loc în perioada imediat următoare, şi care au o mare importanţă pentru această planetă. Pentru că vor surveni transformări planetare şi mai mari decât cele la care suntem astăzi martori".

"Am fost contactat de oameni care arătau că ei nu văd acele schimbari pe care sperau să le observe. Vreau să subliniez faptul că nu toate schimbările prin care trece Pământul au loc la suprafaţa sa. Vor continua cutremurele, erupţiile vulcanice, alunecările de teren, vor avea loc şi anumite transformări în societate. Trebuie să ştiţi că evenimentele naturale din Univers nu se petrec exact atunci când se aşteaptă oamenii care stau mereu cu ochii pe ceas... Există cauze şi efecte care se intercorelează, şi aici timpul şi datele fixe sunt complet irelevante. Este vorba de condiţii specifice care trebuie să fie îndeplinite, pentru a avea loc un anume eveniment".

"Iată ce se va petrece: va fi o iniţială schimbare MAJORĂ pe Pământ, care va declanşa o mulţime de transformări ulterioare, ca un domino. Va avea o cuprindere planetară, va afecta toate continentele, şi va depăşi puterea de intervenţie a actualelor guverne ale lumii. Pur şi simplu nu vor putea să administreze toate aceste schimbări masive de pe Pământ. Vor fi depăşiţi".

"Dar de ce vă spun toate astea? Pentru că, şi aici răspund celor care m-au întrebat "Unde sunt cei din Consiliul Andromeda care au promis că vor ateriza public?": în astfel de condiţii de uriaşe transformări planetare, care vor face ca eforturile guvernelor pământene să nu fie suficiente pentru a administra situaţiile, atunci când vor apare haosul şi confuzia oamenilor care vor vedea cu ochii lor că pământul începe să se deschidă în faţa lor, în acele momente veţi vedea bătălia forţelor binelui cu ale răului, ale luminii cu întunericul, şi veţi vedea că va fi la scară mare".

"Veţi începe să-i vedeţi pe înalţii oficiali reptilieni care au mai ramas, pe cei hibrizi reptilieni-umani care încă se mai află aici, că ies cu navele lor pe cer, deşi ei nu sunt deloc mulţi, dar au pus la dispoziţie înalta tehnologie reptiliană de care dispun oferind-o unor conducători ai Cabalei".

"Prin urmare, ceea ce vreau să spun este că, deşi veţi vedea o mulţime de OZN-uri zburând, asta nu înseamnă că toate sunt operate de reptilieni, multe dintre ele sunt manevrate chiar de oameni supuşi Cabalei. Este momentul în care ei se vor arăta în public, vor încerca să pună stăpânire în mod deschis asupra unor părţi ale planetei. Este exact momentul în care îi veţi întâlni pe reprezentanţii Consiliului Andromeda acţionând după cum va fi necesar pentru a "curăţi" toată această ultimă manevră disperată a reptilienilor".

"Draco-reptilienii, Hydra-reptilienii, reptilienii din Sirius-B şi cei din Orion, au mai rămas doar foarte puţini: multe mii dintre ei nu se mai află pe planetă, mai sunt doar 65 de înalţi oficiali reptilieni, aprox. 150 de lucrători hibrizi reptilieni-umani, şi câteva mii de oameni supuşi Cabalei care îi ajută. Va exista o încercare disperată a reptilienilor de a acapara în mod deschis o parte a planetei. În această situaţie ei vor încălca Directiva Galactică de non-intervenţie directă, ceea ce va duce la acţiuni corespunzătoare ale Consiliului Andromeda. Această planetă este o planetă umană, şi orice încercare reptiliană de a o prelua va fi sortită eşecului. De aceea, reptilienii au avut planul iniţial de a transforma această planetă într-una reptiliană, de a o reptilianiza [prin multiple şi diverse metode, la cele mai diverse nivele], pentru ca mai apoi să-şi poată justifica acţiunile de ocupare a ei. Au instalat emiţătoare specifice pe Luna, pe Marte, pe Phobos, au avut un plan foarte bine pus la punct."

"Consiliul Andromeda va interveni de îndată ce reptilienii vor încerca să acapareze în mod deschis Pământul. De asemenea, Consiliul nu va permite folosirea vreunei bombe atomice sau nucleare, şi vor interveni prompt de fiecare dată, aşa cum au făcut-o şi până acum de multe ori". Moderatorul confirmă cele afirmate de Tolec, şi adaugă: "Chiar şi ruşii au recunosut că unele OZN-uri au apărut în apropierea bazelor lor nucleare şi le-au dezactivat toate bombele, aşa cum şi noi, americanii, am recunoscut, în legătură cu bazele noastre nucleare". Din acest punct de vedere, nu va exista nici-un război nuclear pe Pământ, graţie supravegherii Consiliului Andromeda.

[Continuare in partea a doua]


Sursa: AIM

No comments:

Post a Comment