Monday, June 18, 2012

2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (6a)


[continuare din partea a cincisprezecea]

Odată cu transformările radicale ale vieţii pe Pământ, o serie întreagă de instituţii şi de organisme vor dispărea, pentru că ele nu vor mai avea corespondent în noua viziune a omenirii. Astfel, serviciile secrete şi de spionaj, cum ar fi CIA sau FBI, vor fi inexistente în societatea care se va construi.

Comerţul se va schimba în totalitate, iar legile lui de funcţionare vor îmbrăţişa alte principii decât cele actuale. Drake precizează că noile tehnologii, bazate pe energia liberă (free-energy) vor face posibile inclusiv aşa-numitele food-replicators, adică dispozitive care reproduc alimente.

Totuşi, el afirmă că folosirea lor nu va fi posibilă deocamdată, cel puţin nu pe scară largă, datorită faptului că acestea consuma foarte multă energie şi au nevoie de o mare putere de calcul, astfel că va fi nevoie de 1-2 ani înainte ca tehnologia de replicare a hranei să fie dată masiv în folosinţă.

Drake face nişte precizări importante cu privire la perioada imediat următoare, ce va urma după arestări, adică atunci când totul va fi în tranziţie. El spune că viaţa nu va fi uşoară şi că fiecare va trebui să-şi poarte singur de grijă o anumită perioadă.

Apare însă o dilemă: dacă ştiinţa şi tehnologia vor fi atât de dezvoltate, nu vor acapara ele oare locurile de muncă ale oamenilor? Răspunsul pe care îl oferă Drake este că viitorul va fi oarecum similar cu cel din serialul Star Trek, în care societatea îţi dă tot ce îţi doreşti, dar vrea de la tine să fii într-o oarecare măsură productiv, în sensul că alegi un talent din cele pe care le ai şi îl aplici folosind noile tehnologii.

Aceasta va fi de fapt noua şcoală, provocarea pentru fiecare individ, adică impulsul fiecăruia de a-şi folosi imaginaţia prin prisma noilor tehnologii, pentru a vedea cât de departe pot fi ele dezvoltate şi ce se poate obţine prin utilizarea lor benefică.

În furtuna care va fi declanşată de aceste evenimente, factorii militari responsabili şi-au exprimat opinia că ei vor ca omenirea să înveţe ceva din această experienţă. Cuvântul de ordine pare a fi: fără suferinţă, dacă e posibil. În această idee, acţiunile nu trebuie să fie pripite, ci ele trebuie îndelung planificate, chiar până la cel mai mic detaliu, însă mulţi oameni lucrează pentru ca acest lucru să fie împiedicat, iar evenimentele să degenereze într-un haos total.

De pildă, Drake a afirmat că din informaţiile pe care le avea, Grecia trebuia să părăsească zona Euro încă de acum două luni (mai precis, în luna aprilie 2012), dar probabil s-a vrut ca lucrurile să decurgă fluent, fără sincope şi acum Grecia poate ieşi în mod oficial în afara zonei Euro, fără să provoace prea mult haos. După aproximativ două săptămâni de la ieşirea Greciei din UE, efectul va începe să fie resimţit cu putere şi în SUA.

În orice caz, apare din ce în ce în ce mai evident că "Iluminaţii" pierd controlul asupra informaţiei şi că ei nu prea mai au bani ca să acţioneze. Când finanţele le vor lipsi cu desăvârşire, toţi "mercenarii" care au lucrat pentru ei vor pleca imediat şi atunci întregul castel de nisip, pe care l-au construit cu atâta migală, se va prăbuşi iremediabil.

Această prăbuşire va implica, fireşte, şi prăbuşirea tuturor valutelor în circulaţie, care astfel devin zero ca valoare. Argintul va fi foarte important atunci, pentru că el a fost scos în cea mai mare parte din mine şi se află fie în folosirea pe cale industrială, fie în circulaţie.

Pe de altă parte, aurul nu a fost încă exploatat în întregime, deoarece se ştie că încă mai există cantităţi uriaşe în minele de pe suprafaţa globului; prin urmare, preţul aurului va scădea. În această direcţie, un alt insider care a apărut cu informaţii în mediul online pe la sfârşitul anului trecut şi care semnează cu numele Jade Lion, afirmă că există un filon foarte masiv de aur, care traversează sudul Chinei şi unele zone ale Cambodgiei şi ale Laosului.

Felul în care s-a format acest filon extraordinar de aur este problema geologilor. Important este că ţările asiatice au scos de-a lungul perioadelor istorice zeci de tone de aur din acest depozit gigantic, manufacturându-l în felurite obiecte de artă sau monezi. Deşi s-a urmărit ca secretul acestui aur să fie ţinut cât mai bine, totuşi niciun secret nu este perfect, astfel încât bancherii "Iluminaţi" au aflat despre el încă de acum 200 de ani, punând la cale un plan pentru a-l exploata doar pentru ei. Modul în care au procedat este o dovadă cât se poate de clară a intenţiilor lor malefice în ceea ce priveşte omenirea şi din acest punct de vedere este util să cunoaştem firul acţiunii pe care ei au declanşat-o.

În 1776, economistul şi filosoful de origine scoţiană Adam Smith a publicat cartea sa fundamentală: Avuţia Naţiunilor în care, printre altele, argumentează că acele persoane care vor deţine mari cantităţi de aur vor crea în mod inevitabil războaie şi alte catastrofe, deoarece ceilalţi oameni vor continua să se lupte între ei pentru rezervele mici de aur care le vor mai rămâne la dispoziţie.

Pe de altă parte, ordinul "Iluminaţilor" a luat naştere în Bavaria (care acum face parte din Germania) în acelaşi an. Ăželul declarat al "Iluminaţilor" era acela de a domina în totalitate planeta şi resursele acesteia. Guvernul bavarez a publicat mai târziu documentele care expun planul sinistru al "Iluminaţilor" şi unii dintre conspiratori au fost arestaţi. Cu toate acestea, planul a rămas în acţiune.

Pentru a-l sprijini, a fost plănuit de asemenea Primul Război Mondial; liderii ţărilor au fost sfătuiţi că e mai bine pentru ei să depună tot aurul într-un depozit comun mondial, dacă doreau într-adevăr să se bucure de pace.

După încheierea Primului Război Mondial, în anul 1921 Împăratul Hirohito al Japoniei a participat la o întâlnire foarte importantă cu bancherii masoni în Londra, pentru a pune la punct împreună detaliile unui plan foarte amplu şi secret de confiscare a aurului care există în lume.

Acesta urma să fie depozitat în ceea ce avea să devină Banca Reglementărilor Internaţionale (Bank for International Settlements). Aparent, ideea foarte vicleană era ca prin ascunderea întregii cantităţi de aur, nicio naţiune nu va mai putea să încerce să obţină acel aur şi, prin urmare, pacea se va instaura pe Pământ.

"Iluminaţii" i-au asigurat pe liderii statelor lumii că vor putea avea acces oricând la aurul din acel depozit internaţional prin intermediul Miniştrilor lor de Finanţe. Oamenii nu ar şti niciodată cât aur se află în acel depozit, iar locul ar fi fost păzit de forţe foarte bine înzestrate.

Conducătorii statelor au fost în cele din urmă convinşi de aceste argumente şi astfel pretutindeni în lume au fost date legi care stipulau faptul că deţinerea de aur este interzisă şi că cei care nu-l vor preda de bună voie, îl vor pierde prin confiscare. Toate aceste lucruri pot fi consultate în arhive, deoarece ele au fost notate şi înregistrate de-a lungul timpului în documente.

Obligaţiunile Rezervei Federale, care era de fapt Banca Reglementărilor Internaţionale, au fost împărţite ţărilor care au depus aurul lor în depozitul internaţional de către una dintre cele 12 bănci ale Rezervei Federale de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Unele dintre aceste obligaţiuni au fost emise în 1928, însă majoritatea dintre ele au fost emise în 1934. Obligaţiunile au fost însă de la început emise în mod intenţionat cu greşeli, astfel încât oricine încerca mai apoi să-şi recupereze banii, era considerat un escroc, fiind pe loc încarcerat sau chiar executat.

Întrucât preţul aurului a crescut din ce în ce mai mult, Rezerva Federală a fost obligată să emită din ce în ce mai multe obligaţiuni către ţările posesoare din Asia, care deţineau cea mai mare parte a aurului din depozit, însă acele obligaţiuni nu valorau practic nimic.

De aceea, ţările în cauză din Asia au format o alianţă pentru a pune capăt corupţiei şi incredibilei minciuni din partea bancherilor "Iluminaţi". Ei i-au împuternicit pe Neil Keenan şi Keith Scott pentru a scoate la lumină toate aceste maşinaţii criminale ale cabalei masonice. De aici s-a ajuns la implicarea facţiunii benefice a generalilor din Pentagon şi a altor "băieţi buni" în lupta juridică ce a fost pornită pentru recuperarea acestei imense cantităţi de aur.

Fondul acestui proces este că garanţiile respective constituie prin ele însele mandate de arestare legale pentru conspiratorii Rezervei Federale. Astfel, facţiunea benefică a generalilor de la Pentagon, ajutaţi de o alianţă de mai mult de 140 de naţiuni, este acum pregătită să folosească aceste garanţii ca pe nişte mandate legale pentru arestările în masă ale "elitei" criminale a masonilor.

Dacă "Iluminaţii" nu s-ar fi infiltrat atât de adânc în toate structurile societăţii actuale şi mai ales la nivel guvernamental, aceste arestări ar fi fost mult mai simple. Aşa, însă, ele vor implica căderea guvernelor şi modificarea sistemului de conducere statală.

Situaţia este mult complicată de faptul că, cel puţin aparent, cabala criminală nu vrea să cedeze puterea, astfel încât să se realizeze transformarea fundamentală a civilizaţiei.

Ultimele zile par să indice însă anumite discuţii şi intenţii de culise, care sunt dezvăluite într-o anumită măsură de Benjamin Fulford şi de Drake. Recenta reuniune anuală a grupului Bilderberg a polarizat în cea mai mare parte atenţia mass-media, însă aceasta a constituit de fapt o mişcare abilă pentru a îndepărta atenţia de la întâlnirile secrete care au fost planificate pentru perioada imediat următoare, cum ar fi cea de pe 21 iunie, de la Kimball Castle (Colorado).

Fulford dezvăluie faptul că Societatea Dragonului Alb se află deja în posesia multor dovezi foarte clare, specifice şi detaliate despre sacrificiile umane, crimele şi abuzurile pe care "elita" satanică a masoneriei le-a realizat şi încă le mai pune în practică.

O parte dintre aceste dovezi provin din înregistrări cu camere de filmat de înaltă rezoluţie, de mărimea unui şurub, care au fost plasate în diverse locuri - de pildă în capacul de hidrant -, acolo unde "Iluminaţii" se întâlneau pentru a realiza ritualurile lor satanice.

Alte dovezi au fost strânse de la unele fiinţe implicate în astfel de orori, care au admis să depună mărturie, expunându-se astfel cu bună ştiinţă unor riscuri foarte mari. Chiar şi numai atât ar fi de ajuns pentru condamnarea definitivă a cabalei masonice. Dar, în timp ce membrii Societăţii Dragonului Alb tind să aibă o atitudine mai "paşnică", sugerând o ieşire "la înţelegere" a cabalei criminale de pe scena mondială, facţiunea benefică a generalilor de la Pentagon se pare că nu este la fel de dispusă pentru această "rezolvare".

O estimare generală ne arată că există aproximativ un milion de membri ai cabalei, pretutindeni în lume, care urmează să fie arestaţi pentru a da socoteală pentru crimele săvârşite, pentru incredibilele opresiuni şi pentru faptele abominabile pe care ei le-au săvârşit.

Actualmente, Rezerva Federală afirmă că este practic imposibil să plătească obligaţiunile la purtător, recunoscând astfel implicit cazul de forţă majoră şi admiţând public falimentul. Cu toate acestea, anunţul acestui faliment nu a fost făcut public, iar cabala nu s-a retras de la putere. Foarte curând însă va urma căderea totală a sistemului financiar actual.

După această cădere a sistemului bancar mondial, Fulford arată că se propune o împărţire la jumătate între Occident şi Orient a eforturilor şi acţiunilor de refacere a economiei lumii şi a vieţii oamenilor, odată cu ştergerea datoriilor guvernamentale si a celor bancare.

Să sperăm că nu vor exista "derapaje" ori "bonificaţii", ce nu ar face decât să întârzie progresul spiritual al civilizaţiei umane. Deja, într-un interviu oferit ziarului The Harvard Crimson la începutul lunii mai 2012, fostul Secretar de Stat în Administraţia Americană, Henry Kissinger - care a jucat de altfel un rol major în multe "afaceri" ale cabalei criminale, fiind el însuşi un membru marcant al acesteia -, afirma nonşalant că în criza care va urma, se va ivi probabil ocazia pentru "elită" să introducă Noua Ordine Mondială. (www.thecrimson.com)

[continuare în partea a şaptesprezecea]


Sursa: AIM

No comments:

Post a Comment