Sunday, February 28, 2016

PROGRAMUL SIGINT, SUPRAVEGHERE NEURONALĂ LA DISTANȚĂ

La începutul anilor 60, cele mai performante computere se găseau la NSA, National Security Agency, la Fort Meade,SUA. În prezent, NSA dispune de computere nanotehnologice care sunt cu 15 ani mai avansate față de ceea ce utilizăm noi. Cu ajutorul lor, NSA monitorizează toate comunicațiile de pe teritorul SUA, indiferent de mediul prin care sunt transmise.
Computerele supraveghează tot arealul comunicațiilor, atât la emițător cât și la receptor. Proiectul se numește NSA SIGINT. NSA ține sub strictă supraveghere toate vânzările de computere și PC-uri din SUA.
S-a ajuns la performanța în care câmpul bioelectric emis de un individ este detectat de la mare distanță. Mai mult, specialiștii pot stabili, de la distanță, starea mentală a persoanei urmărite. Acest sistem poate monitoriza oricare persoană din SUA, minut cu minut.
Programul SIGINT folosește stimularea electromagnetică a encefalului. Stimularea encefalică a fost folosită, pentru prima dată, în anii 50, în cadrul programului MK ULTRA. NSA dispune de echipament electronic performant, cu care se analizează de la distanță activitatea cerebrală a fiecărui individ care este urmărit.
Stimularea encefalică este folosită și în armata americană, în cazul conexiunilor creier computer, metodă utilizată în cadrul avioanelor de atac. Având ca țintă supravegherea electronică, activitatea electrică desfășurată de centrul vorbirii, care este situat în encefal, poate fi transpusă într-o redare verbală a gândurilor acelei persoane.
RNM poate transmite semnalele codificate către cortexul auditiv din encefal, înlesnind comunicarea audio nemijlocită cu cea a creierului, fără a mai fi nevoie de ajutorul urechilor. Agenții NSA pot îmbolnăvi subiecții prin emiterea către ei a unor senzații auditive halucinante, caracteristice schizofrenilor și paranoicilor.
Fără a avea vreun contact cu persoana urmărită, supravegherea neuronală de la distanță, poate întocmi o hartă a activităților electrice a cortexului vizual din encefalul persoanei urmărite, după care se redă pe un ecran imaginile din creierul persoanei urmărite.
Agenții NSA văd exact ceea ce văd ochii persoanei urmărite. Totodată pot fi așezate imagini în creierul persoanei, mai ales în timpul somnului, astfel încât persoana să fie programată pentru ceea ce va urma.

O altă tehnică utilizată de agenții NSA este introducerea în țevile de apă și de aerisire a unor substanțe chimice și toxice care ajută la spălarea creierelor. Acestea sunt rezultate ale cercetării psihofarmaceutice ale CIA.


Sursa: Efemeride

3 comments:

  1. de vis dar inca totusi cred ca nu s-a atins chiar atat de bine..eu mai am habar de creiere si sa fie al dracu daca poti sa vezi ceva de acest gen cum ar fi citirea gandurilor prin orice fel de RMN

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete