Tuesday, June 19, 2012

2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (6b)


[continuare din partea a şaisprezecea]

Interesul major este însă focalizat asupra negocierilor în ceea ce priveşte introducerea noilor tehnologii nepoluante, adică a tehnologiilor bazate pe energia liberă. Dintr-un anumit punct de vedere, acest aspect este de asemenea hilar, pentru că sentimentul este acela că ni s-ar face o "favoare" prin accesul la aceste tehnologii, care ne-au fost furate şi interzise timp de zeci de ani. Aceste "negocieri" se fac cu consiliile de conducere ale marilor concerne economice, pentru eliminarea surselor de energie bazate pe hidrocarburi (petrol, cărbune).

În acest sens, Societatea Dragonului Alb pare să aibă din nou o atitudine relativ conciliantă, propunând o introducere gradată a acestor tehnologii în viaţa oamenilor, pentru a nu provoca şocuri sociale ori chiar haos. Dar, dacă - vorba din popor - "stăm strâmb şi judecăm drept", de unde ar putea proveni acest teribil haos?

Probabil este vorba despre zecile de milioane de oameni implicaţi în sectorul energetic, ale căror slujbe vor dispărea. Totuşi, acestea ar putea fi reconvertite în procesul de producţie al noilor dispozitive tehnologice şi, în plus, să nu uităm că atunci producerea energiei nu va mai costa practic nimic, astfel încât traiul zilnic va deveni şi el mult mai uşor şi mai plăcut.

Prin urmare, o astfel de "înţelegere" apare de asemenea ca un fel de atenuare a pierderilor pe care le vor suferi marile companii şi concernuri petroliere, carbonifere sau chiar hidroenergetice. În opinia noastră, transformarea vieţii pe Pământ va trebui să implice în egală măsură găsirea unor mijloace alternative de activitate, astfel încât omenirea să nu mai depindă de vechile obiceiuri sau paradigme ale gândirii.

Altfel, este posibil să ne confruntăm cu o situaţie asemănătoare celei din binecunoscutul proverb al înţelepciunii populare: "Câinele moare de drum lung, iar prostul de grija altuia."

Pe de altă parte, este de înţeles că gestionarea vechilor concernuri şi industrii trebuie să fie echilibrată, căci ele vor fi atunci precum un aparat casnic pe care îl avem şi îl folosim de mulţi ani; într-o zi, pe piaţă îşi face apariţia un alt aparat mult mai bun, care serveşte acelaşi scop, dar cu toate acestea oamenii nu aruncă imediat la gunoi vechiul aparat.

E necesară, deci, o anumită perioadă de tranziţie, însă ceea ce dorim să spunem este că această perioadă de tranziţie ar trebui să fie cât mai scurtă, deoarece orice prelungire nejustificată ar duce la complicaţii şi întârzieri ale procesului transformării spirituale şi tehnice a civilizaţiei.

Este deci normal să se ofere o anumită protecţie marilor corporaţii energetice, care au angajate sute de mii de lucrători, până când ele vor fi capabile să gestioneze aşa cum trebuie trecerea de la folosirea surselor energetice pe bază de hidrocarburi la cele bazate pe energia liberă.

Mai mult decât atât, conform lui Benjamin Fulford, Societatea Dragonului Alb poartă discuţii cu reprezentanţii guvernului SUA pentru ieşirea dolarului de pe piaţă şi înlocuirea lui cu o nouă valută.

De fapt, noi, populaţia lumii trebuie să decidem felul în care cabala criminală să fie înlăturată de la putere şi acest lucru nu poate fi realizat decât în două moduri: fie printr-un război total, fie printr-o "negociere" cu "elita" masonică, astfel încât tranziţia să se facă într-un mod paşnic, lin şi fără suferinţă pentru populaţia globului.

Drake afirmă că ambele părţi (atât cabala criminală, cât şi "băieţii buni") optează pentru o tranziţie fără violenţe şi război, care ar duce la pierderea a două treimi atât din efectivele armatei benefice, cât şi din cele ale trupelor care sunt loiale cabalei criminale. De aceea, Drake informează oamenii că facţiunea benefică a militarilor de la Pentagon doreşte ca lumea să-şi exprime opţiunea într-un fel de referendum, ca vot, între cele două posibilităţi.

Familiile cabalei satanice doresc să se predea, dar deocamdată nimic nu există scris şi semnat în acest sens. Totuşi, rezultatul votului este edificator: 99,4% din cei care au votat pe internet (aproximativ 5000 de voturi) şi-au exprimat acordul pentru noul program de reconstrucţie economică a lumii (implicit pentru reevaluarea economică a SUA prin programul NESARA), ceea ce reprezintă un puternic impuls pentru facţiunea benefică a generalilor de la Pentagon în negocierile pe care le poartă cu membrii "elitei" masonice în vederea capitulării acestora.

Zilele şi săptămânile care vor urma imediat după arestări, după căderea monedei euro şi a dolarului, precum şi după modificarea sistemului financiar vor fi relativ dificile, însă ele nu trebuie să constituie motiv de panică, deoarece nu reprezintă o simplă devalorizare a unei valute, nu înseamnă doar căderea unei bănci şi nu semnifică doar o criză economică regională.

Tot ceea ce se va petrece reprezintă de fapt schimbarea din rădăcini a unui sistem corupt şi profund malefic, care a condus la dezastrul economic mondial pentru a satisface nebunia unei "elite" de bancheri psihopaţi, care îşi spun "Iluminaţi". Prin urmare, este vorba de căderea întregului sistem financiar şi a economiei mondiale; mai bine zis, este vorba despre despre o reconvertire a modului de a face comerţ şi de a înţelege viaţa.

Aşa cum e şi firesc, în momentul în care se va face anunţul public, oficial, toate economiile din bănci şi toate conturile vor deveni în mod automat zero. De asemenea, toate economiile "la saltea" sau "la cutie" vor avea aceeaşi soartă.

Orice valută va fi atunci nulă, pentru a permite introducerea unei noi valute internaţionale şi mai ales pentru a putea reevalua toate valutele existente după noul sistem care va fi propus. Astfel, se va trece de la ceea ce se ştie a fi un sistem bazat pe datorie, la un sistem bazat pe echitate. Băncile înseşi, ca instituţii, dacă nu sunt afiliate cu Rezerva Federală sau la sistemul central bancar al "Iluminaţilor", nu vor fi suspendate.

Va exista o perioadă de o săptămână sau două în care schimburile comerciale nu vor putea fi făcute decât în aur sau argint. Mai apoi, odată cu startul noului sistem, care nu va mai fi un sistem de debit (ca în prezent), ci un sistem bazat pe valoarea reală a produsului sau a tranzacţiei, comerţul va demara încetul cu încetul, iar valutele curente vor dispărea în timp.

Anunţurile vor fi făcute la început pe anumite posturi, cum ar fi CVN (Cosmic Vision News) (www.blogtalkradio.com) şi la posturile locale, până când mass-media centrală va prelua şi ea toate ştirile şi le va difuza la nivel global. Ne putem aştepta ca, imediat după ce vor fi anunţate primele arestări, oamenii să înceapă să ceară să li se facă dreptate.

Este însă important să ştim că noua societate şi noul sistem va fi edificat pe baza unor principii total opuse celor din prezent, astfel încât nimeni nu va mai putea înşela justiţia şi nu se va mai putea sustrage de la acţiunea ei. Prin urmare, ura, violenţa sau resentimentele nu vor avea de ce să anime spiritele în acele momente, pentru că fiecare dintre cei răi îşi va primi pedeapsa cuvenită.

Ne putem întreba dacă "elita" este conştientă că această intervenţie şi arestările care vor începe o va opri din planurile ei satanice. Din datele şi informaţiile care "transpiră" mai ales în mediul virtual, putem înţelege că "Iluminaţii" ştiu deja că au pierdut bătălia, însă ei continuă totuşi "să încerce marea cu degetul" dintr-un fel de inerţie şi, în plus, pentru că lupta se poartă la mai multe nivele.

Nu toate nivelele masonice au acces la aceleaşi posibilităţi. Astfel, la nivel superior, "elita" masonică interacţionează cu mai multe specii extraterestre şi de asemenea ea ştie foarte bine că oamenii sunt de fapt o combinaţie a mai multor rase ET, însă orgoliul şi aroganţa îi face pe membrii ei să-şi asume anumite drepturi şi merite care în realitate nu sunt adevărate.

În plus, o parte - e drept, destul de restrânsă - din această "elită" criminală are acces la aşa-numita tehnologie stargate, care îi permite să părăsească oricând această planetă, având ca destinaţie orice altă planetă din univers pe care doreşte să se teleporteze.

Este interesant de asemenea de observat modalitatea divin integrată prin care civilizaţiile ET benefice nu vin şi nu extermină imediat şi total cabala satanică, ci doar o "faultează" şi îi dă avertismente repetate, ajutându-ne în acest fel pe noi, oamenii, să înţelegem menirea acestui joc foarte complicat de forţe şi experienţe.

Oricât de neplăcută şi dificilă a fost hegemonia "Iluminaţilor" în lume, totuşi ea nu a fost lăsată în mod gratuit de Dumnezeu, ci a avut rolul ei şi în această direcţie putem înţelege într-o anumită măsură că acest rol a fost acela de a ne face să întrevedem cu mai multă claritate ţelul nostru în lume şi necesitatea ascensiunii spirituale, în antiteză cu scufundarea în materialism, plăceri şi ţeluri inferioare.

La urma urmelor, fiecare civilizaţie îşi are modul propriu de evoluţie spirituală. În cazul omenirii, se poate spune că ea s-a confruntat cu o situaţie specială, un fel de "experiment" cosmic şi chiar planeta însăşi (Pământul) este cunoscută în galaxie ca fiind un loc foarte special, chiar exotic am putea spune, prin extraordinara diversitate a vieţii şi a speciilor de fiinţe care o locuiesc.

Există apoi un nivel inferior al "elitei" criminale, care nu are acces la tehnologia stargate sau la alte tehnologii de vârf, dar totuşi este capabilă să construiască numeroase baze subterane şi adăposturi, în ideea că se va "proteja" în timpurile care vor veni, asociate de membrii ei cu evenimente apocaliptice.

"Iluminaţii" credeau că planeta noastră va deveni nelocuibilă pe la sfârşitul anului 2017, datorită evenimentelor cataclismice care o vor afecta; în această direcţie ei se bazau pe anumite profeţii care, în lumina noilor realităţi şi a noii linii temporale pe care omenirea a intrat, nu mai sunt valabile în prezent.

Deşi acest aspect are partea lui de adevăr, totuşi în prezent el este "reconvertit" într-un viitor mai paşnic şi mai luminos. La aceasta, o contribuţie esenţială au avut civilizaţiile extraterestre benefice, care au monitorizat continuu activele nucleare ale marilor puteri, nepermiţând declanşarea unor explozii devastatoare, care de multe ori ar fi putut să modifice radical destinul omenirii.

Orice explozie atomică - cu atât mai mult dacă ea este o explozie termonucleară - alterează înclinarea axei planetei noastre, astfel încât dacă s-ar fi declanşat un război nuclear, care ar fi putut să implice câteva zeci sau chiar sute de astfel de explozii, efectele asupra vieţii pe Terra ar fi fost devastatoare, datorită perturbării dramatice a axei sale de rotaţie. Aceasta ar fi condus la crearea unor valuri tsunami ce ar fi putut avea înălţimi chiar şi de câteva sute de metri.

La o analiză mai atentă descoperim că precauţiile "elitei" masonice nu erau deloc nejustificate. Există anumite relatări din antichitate, cum ar fi unele scripturi hinduse, în care se vorbeşte efectiv despre atacuri şi explozii atomice. Epopeea hindusă Mahabharata este un bun exemplu în acest sens; acolo este descris chiar şi felul în care mureau elefanţii răpuşi de radiaţii, sunt date descrieri perfecte ale echipamentelor atomice şi sunt redate efectele nocive ale radiaţiei atomice asupra fiinţei umane.

După efectuarea primei detonări nucleare din istoria modernă a umanităţii, care a purtat numele de cod: Trinity şi a avut loc în 1945, în zona deşertului White Sands din statul New Mexico (SUA), conducătorul proiectului la acea vreme, fizicianul Robert Oppenheimer, a afirmat că "nu e prima dată când omul a făcut aşa ceva". Lumea ştiinţifică modernă nu e însă dispusă să se "complice", aplecându-se asupra studiului acestor elemente, deoarece în felul acesta s-ar strica liniştea şi confortul unor teorii aberante despre originea speciei umane şi a vieţii ei pe pământ, pe care ştiinţa modernă încă le mai susţine cu o încăpăţânare tâmpă.

Însă cabaliştii masoni, chiar dacă sunt malefici în intenţii şi aspiraţii, nu înseamnă că sunt şi proşti. Ei cunosc foarte bine elemente detaliate despre trecutul real al omenirii şi a istoriei Pământului şi ştiu că toate culturile care amintesc despre aşa-zisa "epocă de aur" spuneau adevărul (în această direcţie, lucrarea lui Graham Hancock, Fingertips of the Gods, este edificatoare; o sinteză a elementelor pe care ea le cuprinde poate fi citită aici: wikipedia.org).

Problema cu "elita" masonică e că ea îşi imaginează că această "epocă de aur" se referă la Noua Ordine Mondială, pe care "Iluminaţii" sunt atât de interesaţi să o instaureze, profitând de haosul care s-ar putea crea în această perioadă.

Evenimentele cu care s-ar putea confrunta omenirea în viitorul imediat nu sunt doar de natură economică, financiară ori socială, ci ele pot implica şi anumite evenimente de natură cosmică. Dintre acestea, exploziile solare ar putea constitui ameninţarea imediată cea mai probabilă.

De altfel, NASA a anunţat mai "şoptit" încă de acum câţiva ani că întregul nostru sistem solar pare că "se schimbă". De pildă, a fost necesară înlocuirea grilei de încadrare a exploziilor solare, pentru că exploziile din ultima perioadă depăşesc cu mult intensitatea celei mai mari explozii solare care era figurată până atunci cu 10.

Astfel, a apărut sistemul cu clasele C (explozii solare slabe), M (explozii solare medii) şi X (explozii solare foarte puternice). În plus, s-a observat că planetele din sistemul nostru solar au devenit mai luminoase, mai calde, iar câmpul lor magnetic s-a intensificat; la toate acestea se adăugă evenimentele de pe Terra, din ce în ce mai bulversante şi mai intense, care nu pot fi negate. Prin urmare, nu poate fi o coincidenţă că toate planetele se încălzesc şi aceasta ne arată că ceva de natură energetică se petrece în mod evident în sistemul nostru solar.

Unii cercetători contemporani, cum ar fi Harold Aspden (1927 - 2011) au descoperit ce domenii de frecvenţe de microunde vor emite dimensiunile înalte ale universului (pentru conformitate, detalii şi informaţii despre lucrările sale de referinţă se pot găsi pe site-ul său (lifeforcegenie.com).

Mai apoi, aceste game de frecvenţă au fost chiar descoperite în spaţiu, fiind emise de galaxii. Astfel, s-a constatat că cele mai înalte frecvenţe sunt în centrul galaxiei; apoi, ca foile unei cepe, aceste frecvenţe scad pe măsură ce ne apropiem de periferia galaxiei.

Fiecare stea dintr-o zonă a galaxiei are "semnătura" ei specifică; apoi se trece la nivelul următor, dar această trecere este bruscă, adică nu există valori intermediare pentru emisia de frecvenţă a energiei. Aceste zone nu sunt însă fixe, ci ele se expansionează şi atunci când acest lucru se petrece, energia lor "încarcă" planetele şi le "încălzeşte".

[continuare în partea a optsprezecea]

Sursa: AIM
No comments:

Post a Comment