Saturday, August 24, 2013

Vindecarea catre unitate: de la de-generare, la re-generare (partea I)

NOTA CSP inseamna Consiliul Suprem Pleiadian

Chiar este luna august? Nu ca mi-a mai ramas vreun etalon al timpului, dar jur ca aici, in New York, tocmai a fost primavara. Si ce primavara minunata a fost!

Vestea buna este ca, dupa 3 luni de stagnare mentala si de cand s-a deschis Portalul Leului, la sfarsitul lunii iulie, simt ca am avansat, i n  s f a r s i t, la un nivel nou de informatii. A fost o calatorie cumplita, fara acces la concepte mai extinse, dar imi imaginez ca a trebuit sa aranjez cateva catene desprinse din ADN, ca sa fiu capabila sa receptionez informatii de nivel superior… si chiar daca, intr-un fel, astept mereu sa se intample ceva rau, sunt foarte sigura ca a meritat osteneala.

Din cate aflu, acest raport va fi partea I dintr-o serie de 2 parti… se pare ca scopul acestui prim articol e sa ne prezinte, pe plan mental, o intelegere mai larga, pe care desigur ca va trebui sa o asimilam si sa o integram in celulele noastre. Mi se spune ca dupa acest raport va veni un alt nivel de informatii, care va aduce mai multe detalii si o mai mare profunzime, pentru care vom avea o mai mare capacitate de a o decodifica, descifra si intelege la niveluri mai profunde.

Cu alte cuvinte, pleiadienii au multe de impartasit – si noi avem multe de inteles – dar ei imi precizeaza ca este important sa cream mai intai o fundatie pentru aceste informatii, ca sa nu ne distrugem sistemul. Dupa toate probabilitatile, urmatoarea descarcare de informatii va veni pe la sfarsitul lui august.

Acestea fiind spuse si inainte de a merge mai departe, Consiliul Suprem Pleiadian ne roaga sa incepem acest mesaj deosebit, cu o vizualizare:

„Iubiti frati si surori intru Lumina, aducem cu noi raza IUBIRII, pentru a ajuta la integrarea acestor informatii venite din cer. Va rugam sa va scaldati in raza roz a IUBIRII divine si in raza alba a puritatii, ca sa va ajute sa va adaptati la frecvente, protejand spatiul dintre locul in care va aflati acum si aceste concepte viitoare.”



Conexiunea bioenergetica

Mai intai de toate, CSP vrea ca eu sa mentionez faptul ca ne aflam in prezent atat in procesul de desprindere de biologia polaritatii, cat si de integrare concomitenta a unimii, IN corpul nostru fizic.

Intram in lumea unimii, intr-un ritm la care faptura noastra fizica poate face fata si in care ea poate mentine frecventele de Acasa. Aceste frecvente ne impamanteaza si ne reconecteaza sinele fizic, la intregul a cine suntem, in totalitate. Din aceasta cauza, Consiliul afirma ca este important sa incepem sa intelegem cateva notiuni de baza, referitoare la dinamica bioenergetica, cu privire la ceea ce se intampla practic, in celulele noastre.

Ei spun ca invierea este CEA mai impresionanta actiune pe care corpul fizic o poate intreprinde vreodata – si asta, deoarece exista realmente trilioane de celule ce lucreaza armonios, in vederea aceluiasi scop – un scop care necesita mai multa energie decat ne-am putea imagina. Este un proces care ne aduce corpul fizic la o stare de reaprovizionare deplina, prin intermediul mediului de comunicare universala din biologia noastra… sangele… care, potrivit Consiliului, esteforma cea mai sacra de apa biologica, al doilea dupa el fiind apa din celula.

Iar acum, apa inseamna totul:

Intr-un om Christic, sangele (care contine 90% apa, fiind un purtator bine cunoscut al vibratiei) devine transportatorul sacru si mediul de comunicare care ne hraneste, ne alimenteaza, ne revitalizeaza si ne intinereste celulele si corpul, cu frecventa de 528 Hz… energia datatoare si sustinatoare de viata, a IUBIRII universale.

– Cele Sapte Surori din Pleiade, via Cell Speak™

Din cate inteleg, acest lucru este important, deoarece din 29 iulie, primul dintre cele 2 Mari Sextile… activarea „Stelei (portii stelare) cu sase varfuri (hexagrama) a lui David/Merkabei”, despre care am vorbit in recentul meu articol de pe blog*… mediul nostru sacru de comunicare (sangele) a fost modificat, re-structurat si intra in rezonanta/armonie (geometrica) cu IUBIREA universala… si exact datorita acestui lucru, corpul nostru fizic va deveni in sfarsit capabil de schimbari spectaculoase.



* a fost trimis prin newsletter si se gaseste aicihttp://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/message/6126



Iata locul in care toate astea incep sa fie, cu adevarat, grozave…

Daca termenul de apa structurata va este nou, aceasta forma de apa e numita uneori apa vie, apa sfanta, apa hexagonala sau apa cristalina lichida. In propriile cuvinte, este apa in forma ei (geometrica) desavarsita.

Multi au contribuit la descoperirea si importanta structurii apei, dar probabil ca Dr. Masaru Emoto a fost cel mai renumit, datorita cercetarii sale revolutionare asupra cristalelor de gheata. El a descoperit o metoda pentru a demonstra vizual structura apei, fotografiind-o in starea ei inghetata.

Observand numeroase molecule de apa, diferite, din diverse surse, el a descoperit ca apa, in forma ei pura – apa care detine un echilibru sanatos de substante minerale si care nu este poluata sau contaminata de substante toxice – tinde sa formeze un cristal avand o simetrie hexagonala, cu 6 varfuri, ceea ce inseamna ca moleculelor de apa pura, cristalizata, se dispun intr-un tipar geometric deosebit de organizat (ganditi-va la fulgii de nea, care au mereu 6 laturi).

Structura hexagonala este doar una dintre structurile pe care le poate lua apa, dar este o structura PUTERNICA, deosebit de importanta pentru biologia noastra. Ea este creata din sase molecule de apa, unite de legaturi obisnuite de hidrogen, intr-un model hexagonal, care produce o structura cristalina lichida, coerenta. Apa care are o legare hexagonala cu hidrogenul este numita adesea apa vie, deoarece realmente este plina de constiinta… structura ei rezoneaza cu energia vitala si o transmite (ganditi-va la geomantie). – Cell Speak™

Iar asta devine si mai grozav…

Studiile au demonstrat ca legatura moleculelor de apa din jurul celulelor si ADN-ului sanatos este… atentie… hexagonala!… in timp ce legatura moleculelor de apa din jurul celulelor si ADN-ului bolnav sau anormal nu este. Structura (geometrica) a apei joaca un rol atat de URIAS in biologie – in special cu privire la regenerarea si intinerirea celulara – incat ea schimba totul cu privire la felul in care ne raportam atat la apa, cat si la corpul nostru.

Surorile efectiv ma roaga sa repet ca structura (hexagonala) a apei – si nu compozitia ei – este cea care stimuleaza detoxifierea, regenerarea, intinerirea, rehidratarea celulara, care conduc, in final, la inviere. – Cell Speak™

S-ar putea sa ma insel, dar legand toate aceste puncte intre ele, simt puternic ca aceste Mari Sextile (formatiuni de hexagrame cu sase varfuri, de pe cer) intre care ne aflam in prezent ,reflecta sau activeaza (in functie de perspectiva voastra), formarea apei structurate (hexagonale), in sangele si in celulele noastre fizice… care, potrivit Celor Sapte Surori, initiaza invierea noastra.

Daca asta e adevarat, inseamna ca asupra noastra vin unele schimbari mai mari decat cele care schimba viata… in adevaratul sens al cuvantului.
Vindecare versus intregire

Din iulie, pleiadienii imi spun ca ne aflam in punctul de rascruce intre lumea nemanifestata si (noua) lume manifestata a (co)creatiei si ca o parte din acea „trecere” – intrucat are legatura cu desavarsirea noastra biologica – necesita sa lasam in urma conceptul 3D despre vindecare. De fapt, aflu ca aceia care in prezent se insufletesc, trebuie sa transceanda acum ideea de „vindecare”, intru totul si in totalitate.

Ceea ce voi numiti „vindecare” nu este cu adevarat posibil in 5D… intrucat in unitate totul e desavarsit in puritatea sa. Motivul pentru care vindecarea nu este calea inainte, e acela ca actul de vindecare isi are originea in imperfectiune. A admite ca cineva are nevoie de vindecare, inseamna a admite ca cineva se afla intr-o stare imperfecta… ceea ce e daunator, potrivit acestor standarde.

In acest caz, perfectiunea este starea de deplinatate, de intregire, in care persoana actioneaza din tiparul de perfectiune… nivelul de intelegere ca nimic nu este vreodata cu adevarat gresit sau lipseste, ci doar perceptia despre asa ceva, il face sa fie astfel. – CSP

Potrivit celor din Consiliu, paradigma vindecarii se bazeaza pe modelul 3D-4D al timpului liniar, pe care ei il numesc matricea de-generarii, in timp ce „intregirea” se bazeaza pe modelul ciclic 5D, pe care ei il numesc matricea re-generarii… prima avand la baza lipsa, a doua avand la baza abundenta.

A vindeca inseamna a ne reduce gandirea la un nivel temporal de liniaritate… de finit (mortalitate) versus infinit (imortalitate). Aceasta schimbare de paradigma este o cerinta pentruunitate, caci fara ea ne consolidam/mentinem legatura cu tiparul 3D si continuam sa ne cream realitatea, potrivit celor trei D [in engleza: dis-ease, decay si death. N.tr.: boala, declin si, in final, moarte… care seamana atat de mult cu anul trecut.

Pe masura ce ne eliberam de legatura  noastra cu acest model de vindecare liniara (3D), suntem totodata incurajati sa intelegem ca, la fel ca intreaga calatorie de a ajunge aici, cresterea progresiva a starii de sanatate nu inseamna automat procesul de inviere, care este ciclic… asa ca, nu fiti descurajati.

CSP spune ca procesul de intregire poate fi asemuit unei succesiuni de ameliorari, in care inaintam pas cu pas – mai exact, ne invartim in cerc, in sus, intr-o aparenta uniformitate… inaintand spre perfectiune… dar fara a avea niciun indiciu clar ca asa stau lucrurile. Din aceasta cauza, e posibil sa avem senzatia ca nu are loc nicio amelioare, pentru ca apoi, brusc si intr-o clipa, totul sa-si gaseasca locul potrivit la un nivel, iar apoi inapoi la munca, mergem la nivelul urmator.

Aflu ca acesta va fi cursul de actiune al lunii august, in cea mai mare parte… ca nu vom cunoaste neaparat o progesie liniara de schimbare pozitiva, ci ca ne putem astepta la un numar substantial de schimbari, cum s-ar spune. Asa lucreaza intregirea (ciclica). Ea nu inseamna sa te concentrezi pe repararea a ceea ce este stricat (asa cum se intampla in modelul de vindecare 3D), ci rezultatul de a ajunge Acasa la noi insine, de a aduce inapoi numeroasele parti disparate, a ajunge la intregul a cine suntem cu adevarat… in fragmente mari, dupa cate se pare.

Intrucat acest proces de intoarcere acasa este lateral si nu liniar, e posibil ca mintea inferioara sa lupte (cititi: va lupta) uneori impotriva intelegerii lui. Pentru aceasta, cei din CSP recomanda IUBIREA, ca pe un leac linistitor si lumina (intelegerea/claritatea), ca pe ghidul nostru.



Modelul de perfectiune

Asa cum am mentionat mai sus, conceptul de intregire se naste din intelegerea ca suntem din fire perfecti si intregi – totusi, Consiliul precizeaza ca in ADN-ul nostru sunt prezente si activari codificate temporal, care acum fac posibil acest lucru.

Pentru persoanele care incep procesul, la nivelul fizic devenim acum UNA cu energia universala, non-polara, a IUBIRII si, datorita acestei fuziuni de frecventa, incepem sa manifestam noi trasaturi, un nou nivel de intelegere si chiar cateva exceptii de la legile/regulile 3D.

De acum inainte, veti primi informatiile in bio-computerul vostru, sub forma descarcarilor de geometrie sacra si algoritmi, care va vor informa si instrui ADN-ul, harta incarnarii voastre fizice, sa revina la starea lui originala, de perfectiune. – CSP

Acest concept de fizicalitate, ce se alinieaza cu modelul nostru original de perfectiune, mi-a fost mentionat de curand, ca vindecare prin calatorie in timp (vezi cel mai recent articol de pe blog), pe care il inteleg acum drept intoarcere la starea de intregire… aceeasi stare la care cei din lumea nevazuta spun ca fiecare fiinta revine dupa moartea fizica.

Procesul mortii, desi e perceput in primul rand ca un eveniment mistic, este in foarte mare parte, un proces alchimic. Pleiadienii imi cer sa ma gandesc la el astfel: in fizica, atunci cand transpunem o substanta solida in lichida sau una lichida in solida, noi pur si simplu stabilim din nou ca moleculele de materie sa se formeze intr-o stare diferita – chiar daca din aceeasi esenta (ganditi-va la transformarea apei in gheata).

Acelasi lucru se intampla prin incarnarea fizica si experienta mortii… moleculele de materie din corpul fizic si corpul de Lumina sunt, pur si simplu, rearanjate ca sa formeze o stare diferita de existenta, chiar daca facand parte din aceeasi esenta… un proces pe care cei din Consiliu il numesc densificare si dez-densificare.

Aflu ca acest proces de rearanjare este exact ceea ce se intampla prin inaltarea noastra fizica si ca e foarte similar – daca nu identic – cu experienta de moarte fizica, doar ca el are loc intr-un ritm mai lent, mai redus, mai constient.

Acum ne dam seama ca acest lucru poate parea descurajant, avand in vedere ca majoritatea stiu prea putin – pana la nimic – despre ceea ce are loc de partea cealalta a voalului, insa intelegeti ca partea cealalta vine, in realitate, la voi, in aceasta situatie… ca voi va uniti cu cealalta parte, daca acest lucru este mai clar. – CSP

Procesul de dez-densificare are numeroase grade, niveluri si frecvente, iar cei din CSP spun ca fiecare nivel va fi diferit, pentru fiecare dintre noi. Pentru toti, el va fi un proces de a accepta mai multa IUBIRE in corp, o lepadare de incongruente, de tipare genetice miasmice si de integrare concomitenta a armoniei celulare.

Insa, pentru unii, el va fi un proces de incidente aparente, prin aceea ca noi frecvente se deblocheaza si se fac accesibile celor aflati in rezonanta deplina cu armonica IUBIRII. Pentru acest grup, aflu ca vor exista noi informatii de asimilat, aproape zilnic si ca va parea ca si cum intregul cosmos e depozitat in biblioteca celulelor noastre – ceea ce, in realitate, chiar este.

Pe masura ce ne conectam cu modelul nostru divin original si pe masura ce aceste coduri deblocheaza depozitul de informatii din genetica noastra… si, in final, din genomul uman… vom fi la curent cu informatiile despre mostenirea noastra stelara, cu inflitrarea tiparelor noastre genetice ereditare umane particulare si chiar cu cauzele din care organismul nostru se poate sa ne fi dezamagit, in maniere foarte specifice.

Atunci cand aceste informatii ne devin accesibile si dobandim acces la ceea ce CSP numeste momentele de inceput biologic ale bolii, se pare ca atunci avem capacitatea de acalatori inapoi in timp, pentru a corecta aceste mutatii genetice si a ne redobandi sentimentul de intregire, pe niveluri multiple.

Acum, ACESTA e genul de dar care pare sa fie proportional cu nivelul si volumul de munca investita. Iar aceia care rezoneaza cu acea afirmatie, nu ar trebui sa accepte nimic mai putin.



Genomul uman

Ca si cum toate aceste informatii nu ar fi fost suficient de captivante, Consiliul mai adauga ca primul val de fiinte iluminate, de pe aceasta planeta, urmeaza sa dobandeasa acces lagenomul uman:

Genomul uman adaposteste materialul genetic al biologiei noastre si este dispus in 12 aranjamente matematice dimensionale, fiecare dintre ele stabilind tiparul pentru o catena din ADN.

Exista 12 frecvente care corespund celor 12 chakre ale noastre, care comunica cu ADN-ul nostru cu 12 catene… si o a 13-a frecventa, care corespunde chakrei a 13-a, care comunica cu a 13-a catena din ADN. (A 13-a catena mi-a fost descrisa ca fiind un strat care ne acopera sistemul de 12 catene… un fel de energie guvernanta, care ne ghideaza in integrarea celor 12 niveluri de maiestrie, pe care fiecare dintre noi a ales sa le stapaneasca.)

Pleiadienii imi impartasesc ca aceasta reconectare (a catenei a 13-a din ADN) reprezinta faza de reformatare biologica, ce va avea in vedere focalizarea constiintei pentru a restructura corpul uman. Asta inseamna ca, incepand cu 2013, ajungem la capacitatea noastra dimensionala superioara de a ne modifica istoria [in engleza, joc de cuvinte, HIStory, insemnand istoria lui/aspectului masculin. N.tr] genetica si genomul uman.

… pana in prezent, accesul la informatiile noastre genetice a fost impiedicat de eoni de deformare a corpului emotional, astfel incat repararea genomului uman… mai exact, readucerea lui la modelul lui original… reclama mai intai integrarea celor 12 dimensiuni sau niveluri de maiestrie – un proces prin care multi au trecut in mod intens, in perioada 1999-2012.

Aceasta initiere/etapa de initiere de 12 ani e ceea ce activeaza al 13-lea an/nivel de inteligenta a IUBIRII, cel care face posibila modificarea genetica, necesara refacerii genomului uman, la perfectiunea lui originala. – Cele Sapte Surori via Cell Speak™

Prin urmare, aflu nu numai ca genomul uman (in starea sa desavarsita) poate fi modificat in conformitate cu constiinta, dar si ca acest portal de accesare se deschide acum. Drept rezultat, cei care au participat la reteaua unimii, de la inceputul ei pe Pamant (Lucratorii intru Lumina), vin acum in contact cu ceea ce CSP numeste „rana originala de incepere a separarii”, in corpul nostru fizic.

Ei spun ca acest lucru este influent, din doua motive:

1.                  Mergand inapoi in timp, inainte de rana originala, ii dam sistemului nostru bioenergetic posibilitatea sa se remodeleze, potrivit intentiei originale pentru omenire si…

2.                  Drept urmare, devenim UNA cu aspectul Christic al constiintei noastre, care ne va ingadui sa ne inviem corpul fizic, ca atare.

Ei imi mai cer sa precizez faptul ca depozitul de inteligenta si informatii, care il constituiecelulele noastre, se trezeste, la nivel cosmic – ceea ce inseamna ca devenim fiinte cosmice, ce detin in ele toate capacitatile.

Desi acest concept ar putea parea coplesitor, va asiguram ca aceasta este starea voastra naturala, cu care sunteti mai mult decat obisnuiti.

Cu siguranta ca, din punctul in care va aflati deocamandata, acest concept este mai degraba unul vast…. retineti totusi ca, pentru cei care cititi aceste randuri, conceptul despre locul in care va aflati in prezent este mai degraba limitat. Sau ar trebui sa spunem ca, pana in prezent, ati jucat rolul „unuia limitat”. – CSP

Eu cred ca ei incearca sa ne transmita ca nu devenim nimic nou, in sine… dimpotriva, revenim la ceva foarte vechi. De fapt, ei impartasesc ca aceasta tranzitie la starea Christica este la fel de naturala ca respiratia si, intrucat suntem atat de obisnuiti cu ea, vom descoperi ca fiecare pas din redescoperirea lui Acasa, e la fel cu faptul de a respira pentru prima oara.



Corpul cauzal

Pleiadienii mai mentioneaza ca vin numeroase schimbari, indeosebi la nivel cauzal, ce vor fi direct responsabile nu doar de capacitatea noastra de a ne modifica fizicalitatea, dar care ne vor face accesibile si numeroasele noi daruri, despre care am aflat de foarte mult timp. Ei spun ca asta va schimba multe – daca nu chiar totul – cu privire la modul in care existam pe aceasta planeta.

Urmatoarele doua saptamani sunt, in primul rand, pentru a ne cufunda in aceste informatii, la nivel mental, dupa care vom digerea si vom asimila din nou aceste informatii, in corpul nostru celular. Mi se spune ca asimilarea acestor informatii va constitui stagiul cu ajutorul caruia vom incepe sa ne aliniem cu corpul cauzal.

Motivul pentru care ei spun ca acest lucru de importanta capitala in aceasta perioada, este ca aceia aflati pe calea spre inaltare deplina vor accesa, in curand, unele informatii foarte valoroase.

Corpul cauzal este detinatorul tuturor darurilor de maiestrie pe care le-ati dobandit, inregistrat si mentinut in acest aspect al sufletului vostru. In zilele ce vin, veti dobandi acces la aceste informatii, in moduri in care nu ati facut-o pana acum. – CSP

Dupa cate inteleg eu, toata starea de maiestrie dobandita in cursul tuturor vietilor noastre din aceasta experienta universala, este depozitata in mintea noastra cauzala/corpul nostru cauzal. Atunci cand atingem un anumit nivel de frecventa, incepem sa avem acces la aceste informatii, talente, intelepciuni ce sunt depozitate in ea/el.

Asta inseamna, mai presus de toate, ca devenim UNA cu totalitatea noastra, fiind pe cale sa cunoastem intregul a cine suntem… si aflu ca vom dobandi totodata o intelegere despre intreaga anvergura si intregul scop al acestei incarnari – si a fiecarei alta incarnare.

In acest nou nivel de DEVENIRE, veti fi inzestrati cu multe aparente noi aptitudini care sunt, de fapt, numeroasele daruri de maiestrie, dobandite in aceasta incarnare si in altele.

Ceea ce am numit, in trecut daruri spirituale – care sunt, de fapt, daruri Umane – rezuma esenta acestui adevar, intrucat veti avea acces la abilitatile voastre desavarsite – si le veti utiliza de-a lungul numeroaselor experiente de incarnare, in aceasta viata. – CSP

Cel mai imediat dar dintre acestea va fi, desigur, aptitudinea noastra inerenta de a ne re-structura la nivel genetic – o trasatura care este cuprinsa drept o amintire originala, in genomul uman – trasatura pe care foarte multi dintre noi (realmente) mor de nerabdare sa o asalteze.



Ce mai urmeaza…

Si tocmai cand ma desfatam in fantezia tuturor acestor bunataturi ce urmeaza sa vina, am aflat ca:

Mai dorim sa va prevenim cu privire la unele energii care vin si va vor duce din nou catre limitele voastre. Nu va spunem asta ca sa va alarmam, ci ca sa va informam ca transformarile pe care le cautati sunt cuprinse in aceste energii si ca, desi in aparenta ar putea sa va faca sa deraiati, ele va ofera de fapt niste coduri foarte importante, necesare reformatarii voastre biologice.

Grozaaaav!

Presupun ca acesta va fi rezultatul final al acelui Mare Sextil/Steaua lui David, insa Consiliul imi spune ca, spre sfarsitul lunii, va avea loc o serie de descarcari responsabile de o crestere majora in constiinta.

Singura speranta pe care o simt in acest destin iminent, este ca mi s-a mai spus ca, desi e posibil sa fim provocati fizic la un nivel, vom deveni totodata mai capabili spiritual la un alt nivel –si ca, desi acest lucru se va echilibra in final, inertia provocata de acest eveniment deosebit vadeschide calea de a ne dezlipi din dualitate.

In acest lucru exista oportunitati importante de transformare permanenta. Va fi avantul necesar pentru a va catapulta spre noi culmi – dar el ii va oferi fiecaruia dintre voi si capacitatea de a face unele schimbari reale de viata. In loc sa va temeti sau sa va impotriviti acestor energii, va recomandam sa le anticipati ca pe ceva asteptat cu nerabdare, ca pe ceva necesar pentru a va duce la bun sfarsit calatoria spre Acasa. – CSP

Din fericire, suntem veterani experimentati acum. Si, ca de obicei, am inteles asta.

Ne vedem in (partea a II-a!)


No comments:

Post a Comment