Monday, April 25, 2016

Moartea starului Prince o altă confirmare a dictonului ,,Nimeni nu iese din sistem dacât cu picioarele înainte”

Celebrităților americane niciodată nu le este permis să părăsească ,,Rezervația”
Există o cultură a celebrității exagerată, generalizată și profundă, care a fost cultivată cu înverșunare de-a lungul mai multor decenii începând din America și propagată întregii lumi prin globalizare și ,,rezonanța” tinerelor generații cu aceste nonvalori. Nu sunt tinerii de condamnat, căci ei vor un ghid, un etalon al valorii după care să se ghideze în viață, iar cei care manipulează planeta știu acest lucru. Și atunci au creat aceste etaloane ce au fost apoi expuse cu vehemență pentru ca tinerii și copiii să-și dorească să ajungă ca acestea. De fapt, cultura americană a celebrității servește ca matriță, care a fost duplicată în jurul planetei, ca un succes al Guvernului din Umbră
Cultura celebrității include în special toți muzicienii celebri, sportivi și desigur actori exaltați de la Hollywood. Acest grup excepțional de "personaje stelare" include, de asemenea, oficiali guvernamentali și lideri politici, directori generali și președinți de companii, precum și alte persoane care se află în poziții de mare putere și influență. Numitorul comun al tuturor este faptul că aceștia sunt în poziția de a exercita o influență mare asupra maselor. Prin urmare, aceștia sunt urmăriți foarte atent și monitorizați cu orice ocazie care ar traversa linia corectitudinii politice.

  Linia de jos aici este faptul că celebrităților nu le este niciodată permis să traverseze o anumită linie. Dacă o fac, ele vor fi puse în atenționare foarte repede. În cazul în care ignoră asta, ele se expun unui mare pericol (vezi cazurile Michael Jackson, Whidney Houston, Paul Walker, John Lennon, Robin Williams, etc.). Toate pe Pământ sunt efectiv ținute sub control, în special în ceea ce privește chemtrails, vaccinuri, organisme modificate genetic, fluorura din apă și pasta de dinți, FED sau IRS, războiul din Irak, 9/11 și economia de război perpetuu. Toată lumea de la un anumit nivel mai sus este necesar să aibă un agent. Stelele au de asemenea nevoie evidentă de avocați pentru contractele lor care  să binecuvânteze în mod legal alte aranjamente de afaceri. Acest lucru este necesar pentru ca fiecare ,,stea”, sau sferă a vieții să fie ținută sub control total.

  Aceste ,,staruri” de obicei, sunt racolate din fragedă copilărie (vezi emisiunile de pe multe canale TV cum ar fi Dysney) și sunt supuse subtilelor tehnici de spălare a creierului și programare mentală astfel încât la vârsta maturității să apară dintr-o dată în culmea gloriei și pline de bani (vezi cazul Hanna Montana alias Miley Cyrus sau Lady Gaga). Muzica le este fabricată pe anumite frecvențe joase cu impact profund asupra creierului, la fel și videoclipurile cu evidente expuneri de simboluri ezoterice malefice și cu semnale subliminale care au un enorm impact emoțional și vizual la nivel de masă și ne mai întrebăm de ce tinerii noștri nu se trezesc…. Iată de ce ! ( a se citi articolele din blog despre proiectele de control mental MK-Ultra si Monarch).
Acum trecând în sfârșit la subiectul Prince, este clar că și el a fost mazilit ca mulți alții. Nu trebuie să-mi demonstreze nimeni asta. În ultimele show-uri TV începuse să vorbească despre chemtrails foarte convingător, numele unei piese interpretate de el ,,Purple Rain” , în traducere ,,ploaie purpurie”, adică ceea ce cade asupra noastră datorită pulverizărilor toxice din avioane.        http://stateofthenation2012.com/?p=36394


El avertizase cu 3 ani înainte de operațiunea steag fals 9/11. Într-un show din 1998 din Utrecht – Olanda el cânta :
,,Trebuie să merg înapoi în America. Trebuie să mă pregătesc pentru bombă.”
,,Osama bin Laden pregătește-te să bombardezi.”
 ,,America ai face bine să ai grijă”
 ,,2001 mă lovește”
Acesta era și un fan al lui David Icke, citindu-i toate cărțile. Cu toate că nu am fost un fan al lui, acum descopăr aceste lucruri și vi le revelez. Vedeți…, asta înseamnă trezire…, celebrități care au trăit toată viața lor în huzur, nu au știut ce înseamnă să nu ai bani, copilul să-ți ceară și tu să nu-i poți oferi, au avut tot ce și-au dorit, iar la un moment dat au avut o sclipire de conștiință și moralitate față de umanitate, au ieșit în față și au expus adevărul știind poate că-i va costa viața.
Da fraților, trebuie să ne asumăm expunerea adevărului pentru că numai acesta ne va face liberi!

Drum drept spre Lumină !


No comments:

Post a Comment