Monday, May 23, 2016

Grupul Anonymous a atacat 20 de bănci centrale

 Gruparea Anonymous este una dintre grupările care își face simțită prezența tot mai des în prezent în lupta cu cabala malefică. Specificam cu ceva vreme în urmă că aceasta este în legătură cu Militarii Pozitivi din Pentagon și probabil și cu Mișcarea de Rezistență. Acțiunile grupării nu sunt ale unui grup anonim de hackeri, așa cum rareori ne este prezentată la știrile TV și sunt aleatoare. Ele sunt coordonate și sincronizate funcție de obiectivele și țelul ce se dorește atins împreună cu alte forțe ce se opun instaurării Noii Ordini Mondiale.
După ce a anunțat pe Youtube, printr-un apel la nivel mondial că va acționa împotriva "cartelului bancar corupt la nivel mondial" gruparea, colaborând colectiv cu  numeroase alte grupuri ,,hacktiviste”, au preluat 20 de bănci centrale off-line, lovind inclusiv centrul imperialist occidental - S.U.A., Federal Reserve Bank din Boston, Banca Angliei și Banca Franței. Această operațiune a fost denumită Operațiunea Icarus.


Cum specificam mai sus că operațiunile grupării nu sunt aleatoare, dovada este faptul că aceste zile, pe lângă președintele Putin care anunța prăbușirea dolarului foarte curând, numeroși analiști economici de top americani trag disperate semnale de alarmă și confirmă acest lucru. Unii merg atât de departe cu previziunea lor încât au dat și o dată exactă : 28 Mai 2016. Se mai specifica faptul că deja de vreo săptămână multe state ale lumii refuză deja plata în dolari americani în schimburile economice. Spuneau că în prezent mai sunt doar 25 de state care mai acceptă dolarul, acestea fiind cele vasale (vândute) SUA. Pe de altă parte în SUA este în curs restaurarea Republicii Americane conform Constituției originale. Deja există un guvern interimar și se pregătește momentul anunțului oficial. În curând vom respira aerul curat al Libertății !

  Iată ce spune Anonymous în mesajul său către omenire:
,, Băncile au mers mai departe cu crima, frauda, conspirația, profiturile din război, spălarea de bani pentru teroriști și cartelurile de droguri, au pus milioane de oameni în stradă fără hrană sau adăpost și au cumpărat cu succes toate guvernele noastre pentru a ajuta la menținerea și reducerea noastră la tăcere. Reprezentăm  vocea celor fără de voce. Noi ne unim pentru a face un stand. Băncile centrale care au fost atacate în ultimele zile, au fost atacate pentru a reaminti oamenilor că cea mai mare amenințare cu care ne confruntăm într-o societate deschisă și liberă este băncile. Bancherii sunt problema și Operațiunea Icarus este soluția ".

Operațiunea Icarus a fost lansată printr-un comunicat video care anunță începutul unei ,,campanii de 30 de zile împotriva site-urilor băncilor centrale din întreaga lume”. Din acel moment, domeniul de aplicare și amploarea atacurilor au crescut exponențial, cu Anonymous, Ghost Squad Hackers, un număr de grupuri Sec și atacuri de coordonare BannedOffline - fiecare concentrându-se asupra instituțiilor financiare separate, într-un efort de a maximiza numărul de obiective lovit. Unele persoane și-au exprimat rezerve cu privire la atacarea sistemul bancar central - considerând că aceasta va avea în vreun fel impact asupra conturilor lor individuale ce le au în bănci.

Într-un interviu acordat în exclusivitate The Free Thought Project, un membru anonim a explicat că această operațiune este îndreptată exclusiv asupra celor 1% din populația planetei:
"Dorim să fim foarte clari, că obiectivele Op. Icarus au fost Rothschild, BIS și  băncile centrale. De fapt, cele mai multe dintre obiectivele din prezent, cum ar fi Guernsey, Cipru, Panama, Iordania, Insulele Britanice Virgine, etc., sunt în primele 10 locuri de paradisuri fiscale ale elitei. Conturile de consum, ATM-urile, nu au fost blocate și nici datele personale ale clienților nu au fost desecretizate. Acesta a fost un protest împotriva băncilor centrale, iar cei 1% lezați, nu sunt oameni nevinovați sau săraci."

Operațiunea a început cu un atac inițial asupra Băncii Centrale a Greciei și a fost urmată rapid cu un atac DDoS similar asupra Băncii Centrale a Ciprului. Weekend-ul trecut, hackerii relatau ca ținte Banca Centrală a Republicii Dominicane, Banca Centrală Olandeză, Banca Centrală din Maldive, și Guernsey Financial Services Comission. Banca Națională a Panama și Banca Centrală din Kenya au fost, de asemenea, a vizate o zi mai târziu. In plus, a fost raportat de Ghost Squad Hacker, despre luarea Băncii Centrale a Bosniei-Herțegovina offline. Contul @ BannedOffline Twitter, de asemenea, a raportat Banca Centrală a Mexicului a cedat unui atac DDoS. Grupurile hacktiviste on-line au continuat să efectueze o serie de (DDoS) - atacuri de mare putere distribuite de negare-of-service - care au forțat site-ul web al Băncii Centrale a Iordaniei, Banca Centrală din Coreea de Sud, Bank of Compagnie și Banca Centrală a Muntenegru off-line.

Sâmbătă, hackerii au efectuat o serie de 250 de atacuri Gbps DDoS asupra Băncii Franței, Banca Centrală a Emiratelor Arabe Unite, Banca Centrală a Tunisiei, Banca Centrală a Trinidad Tobago și Banca Națională a Filipine. Recentul atac, luni dimineață, a prăbușit Banca Centrală a Irakului. Dar cel mai înalt obiectiv de până acum al Op. Icarus a fost S.U.A.- Federal Reserve Bank din Boston, Banca Angliei și Banca Franței.

 Într-un interviu acordat în exclusivitate The Free Thought Project, un reprezentant Anonymous a explicat:
,, Op.Icarus în sprijinul Nuit Debout a luat banca Franței off - line pe tot parcursul zilei și vom continua să abordăm corupția elitei bancare. Acționăm în numele nenumăratelor victime împotriva cartelurilor fără voce bancare care-și continuă agenda lor de cumpărare a guvernelor, în timp ce acestea ne vând când ar trebui să ne guverneze cinstit. Această Operațiune în nici un fel nu este menită să dăuneze sau perturba persoanele comune și activitățile lor de zi cu zi. Noi suntem voi, am putea fi vecinii, cei pe lângă care treci pe stradă sau clasa muncitoare. Un hacker filipinez al Anonymous a perturbat serviciile din Filipine ca un act de protest împotriva unui guvern corupt și brutal. Nu vom sta cu mâinile în sân, în timp ce sistemele bancare calcă în picioare omul și demnitatea sa.”

Anonymous a lansat o listă a instituțiilor plănuite a fi ținte colective, care este împărțită în patru secțiuni; site-uri asociate cu Federal Reserve SUA, Fondul Monetar Internațional (FMI), site-uri deținute de Banca Mondială și peste 150 de site-uri asociate cu băncile naționale din întreaga lume. În două săptămâni a Op. Icarus hackerii au lovit zeci de instituții financiare, enumerate în manifestul lor online. Orice întrebări cum ar fi dacă hacktiviștii ar fi în măsură să atace instituții bancare de top, pare să fi primit un răspuns prin recentele atacuri reușite asupra US Federal Reserve Bank din Boston, Banca Franței și Banca Angliei - băncile centrale din Marea Britanie și Franța. Atacul asupra Băncii Angliei a fost unic față de atacurile anterioare, acesta a doborât serverul de e-mail intern.

În timp ce unii au pus la îndoială eficacitatea Op.Icarus, senior director la Corero Network Security, Stephanie Weagle a declarat pentru revista de Info Security : ,, În timp ce impactul asupra obiectivelor individuale ale campaniei atacurilor DdoS ale Op.Icarus este neclară; obstrucționarea sau eliminarea disponibilității serverelor pentru e-mail este semnificativă. Într-o lume on-line orice tip de întrerupere a serviciului este abia tolerat, mai ales în industria bancară în care tranzacțiile și comunicațiile sunt adesea sensibile la timp iar securitatea contului este de cea mai mare importanță.”

Nu fac nici o greșeală când spun că această operațiune a fost deja extrem de eficientă – în evoluție și creștere rapidă. În lumea marii finanțe timpul este bani, și în fiecare minut în care o bancă este forțată să-și întrerupă activitatea, pierde din venituri potențiale, care la rândul lor îi doare pe cei care susțin mașina de război imperialistă. Până în prezent, toate băncile vizate au refuzat să comenteze cu privire la daunele provocate de atacurile cibernetice continue.No comments:

Post a Comment