Tuesday, April 26, 2011

Meditatia iubirii

Lasati Iubirea Luminii Christice sa va patrunda fiinta.Aceasta va apartine cu conditia sa o cereti.Deschideti-va gandurile cu un simplu "Doamne fii cu mine" si Dumnezeu este.
Meditatie:Inainte de a incepe,spuneti o rugaciune: "Dumnezeu al Dragostei si al Luminii,ingaduie-mi acum sa-mi trezesc constiinta in celelalte Lumi ale Tale"
Exercitiul:Intindeti-va pe spate si puneti mainile pe piept,cu palmele in jos.Constientizati (dati-va seama) ca nu urmeaza sa adormiti - acest lucru este necesar! - dar lasati gandurile sa pluteasca si sa se agite cum vor,pana cand dispar.
Orientati-va ochiul interior catre cer,care este albastru intens si cu nori,asemenea cerului din realitatea voastra.Incercati sa vizualizati acest lucru.Lasati mintea sa se relaxeze in aceasta atmosfera pentru un moment sau mai mult pana cand simtiti ca linistea va cuprinde intreaga fiinta.
Daca apar iarasi ganduri,cereti-le in liniste sa plece.Vorbiti-le calm,dar ferm,intocmai cum ati vorbi musafirilor nepoftiti,cu care va treziti la usa: "va rog lasati-ma acuma,nu am timp de voi,am alceva mai important de facut".
Cand cerul este cat mai linistit posibil,concentrati-va asupra propriilor voastre trasaturi,profilate pe cer.Priviti-va pe cer ca intr-o oglinda.Cel mai simplu mod de a face aceasta,este sa va amintiti o fotografie dintr-o perioada mai recenta - propria fotografie.
Pastrati aceasta imagine in centrul atentiei,pana cand pare sa se miste.Incercati sa vizualizati aceasta.De fapt,ea chiar se misca - odata cu energia care exista,dar nu se vede.
De acum inainte,aceasta imagine a voastra,plina de seninatatea detasarii,va pleca in propria sa sfera de contact cu Campul Informational al Universului.
Lasati mesajele sa va pluteasca in minte,fara sa aveti nici o reactie - cat mai mult timp posibil.Incercati sa le receptionati si sa le retineti pe toate.Evitati sa adormiti.Dupa finalizarea acestei faze a exercitiului,notati mesajele primite.
Facand acest exercitiu timp de cateva zile,cu o foarte mare constiinciozitate,se pot primi mesaje continand poate sunete ciudate,poate contexte stranii - dar sa nu credeti ca sunt lipsite de importanta.Aceasta este o perioada de reamintire care vi se reveleaza,iar primele mesaje par a nu fi corelate cu nimic din ceea ce ati trait sau imaginat.S-ar putea sa fie asa ,dar nu sunt lipsite de importanta.Binecuvantati aspectul straniu al acestor mesaje,pentru ca el reprezinta o sfasiere a valului - chiar si pentru cateva momente.Vor urma perioade mai lungi in care veti auzi si veti vedea multe.Dar,sa nu va dezamagiti daca nu veti primi nici o comunicare.Inseamna,ori ca inca nu sunteti pregatiti, spiritual,sa aveti acces la campul informational al Universului,ori,pur si simplu nu ati facut exercitiul cum trebuie.Sau,inca nu meritati acest lucru,ceea ce este foarte putin probabil si,in acest caz,trebuie sa cautati in interiorul vostru,sa luati legatura cu "Eu-l" vostru superior care,va va arata ce trebuie sa faceti in continuare.
Pe langa detasarea de orice v-ar putea distrage atentia,un factor esential al acestei relaxari este o rugaciune scurta,care sa-i permita sufletului sa arate drumul catre memoria celulara: "Dumnezeu al Dragostei si al Luminii,ingaduie-mi acum sa-mi trezesc constiinta in celelalte Lumi ale Tale".
Mesaj catre fiintele de pe Pamant de la fiintele de Lumina.
"Deschideti-va inimile si mintile catre Dumnezeu.Lasati Lumina sa va patrunda.Eliberati-va de fortele intunericului,care poate va controleaza,si restabiliti legatura voastra constienta,direct cu Dumnezeu.Legatura sufletului vostru cu Dumnezeu este aceeasi care a fost in toata eternitatea ,care este acum si va fi intotdeauna.CUNOASTETI-O si TRAITI-O.Deschideti-va inimile catre Unime,catre inseparabilitatea intregii vieti,in orice loc s-ar afla ea in acest Univers - unde domneste Dumnezeu cu Iubire si cu Lumina".
Deschideti-va inimile si ganditi-va la minunea care inseamna a urma Calea Luminata.Este adevar de la Dumnezeu,direct catre copiii Sai - orice forme si convingeri ar avea ei - aflati fie pe calea intunericului,fie pe Calea Luminii Christice.Puneti-va in slujba lui Dumnezeu,deci a voastra insiva.Fiti cu Dumnezeu - in toate modurile,pe toate caile si intotdeauna.
Dumnezeul interior este legatura noastra ca familie,legatura noastra in suflet si iubire si in calea luminata catre Unitate.
Lasati-va inimile sa salte de bucurie nesfarsita la gandul schimbarilor ce vor veni,ca urmare a Decretului Creatorului.
Lumina care se va revarsa intr-o splendoare crescanda,va va scalda in Iubire si Bucurie atat pe voi cat si intregul Pamant.
Echilibrul este absolut obligatoriu pentru evolutia sufletului.Nu exista pe Pamant putere mai mare decat Lumina - iar energia Luminii in rugaciune este inestimabila.
Rugaciunea este,abilitatea interioara de a comunica cu Dumnezeu in ganduri si simtiri - oriunde,oricand.In calm si in liniste,cereti cu sinceritate ajutorul lui Dumnezeu. "Doamne ajuta-ma sa-mi depasesc dependenta de….sau Da-mi Doamne,vointa de a renunta la…."Dorintele inimii Ii vorbesc la fel de clar,lui Dumnezeu.Secretul este ca dorintele voastre de a-i cere ajutor lui Dumnezeu,sa vina din toata inima.
Vizualizarea Luminii in jurul vostru si in jurul altora - precum si in jurul Pamantului _ este a o metoda minunata de inaltare spirituala.
Iubirea este o componenta integrala a esentei sufletului luminat,care are o capacitate nelimitata de a simti si de a exprima -si ea este mult mai mult decat amabilitatea sau decat alte caracteristici sau trasaturi de comportament adoptate de o persoana si care,la un loc formeaza personalitatea ei.
Ascultati-va sufletul si aveti incredere la ce vibreaza,ce simtiti ca parcurge ca un suvoi intreaga voastra fiinta.Aceasta inseamna meditatia.Soptiti-va intrebarile si ascultati raspunsurile.
Controlul mintii este una dintre tacticile cele mai periculoase ale fortelor intunericului.Uneltele lor pe Pamant sunt sufletele care aleg sa indeplineasca planurile puterii intunecate,de a captura toate sufletele.Aceasta practica cumplita a controlului mintii este la fel de insidioasa ca un poluant care invadeaza Pamantul.
"Frica este incompatibila cu Lumina" Mesajul de la cele mai Inalte Fiinte ale Luminii este: "NU VA FIE FRICA!".
Iubiti-va si aveti grija unul de celalalt,indepliniti misiunea sufletului vostru,fiind linistiti,ascultand comuniunea voastra cu Dumnezeu.Iubirea,seninatatea si echilibrul sunt uneltele unui luptator al Luminii.Inarmati-va singuri.
Dumnezeu este numai Lumina si Iubire.Cu cat energia Luminii va curge mai repede si in deplina armonie prin fiecare suflet,cu atat mai repede toata activitatea va fi binecuvantata in mod egal in spiritul,mintea si trupul lui Tot Ceea Ce Este.Cand toate sufletele vor fi luminate de cat de ampla este starea de dumnezeire in perfectiune,nu va mai exista divizare.Atunci va fi intoarcerea tuturor sufletelor in Iubirea si Lumina lui Dumnezeu - si reintegrarea cu Creatorul.
Un ultim gand profund si cuprinzator,atat de inaltator si de inspirat pe care vi-l adresez este: "Cunoasteti-va Dumnezeul din voi"

1 comment:

  1. Multumim pentru acest comentariu ,foarte interesant ,Ne simtim mai increzatori ,Si nune mai este frica,,,

    ReplyDelete