Wednesday, July 4, 2012

2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (12a)

[urmare din partea a treizecisidoua]

Apatia fiinţelor umane de pe planeta noastră nu se datorează unei informaţii genetice lamentabile, ci ea este produsul direct al manipulării induse de rasele reptiliene care au avut şi au interese personale aici, în această zonă a cosmosului. De pildă, Enki, Enlil, Marduk şi alţii de pe Nibiru sunt cunoscuţi pentru intervenţiile şi manipulările genetice şi de altă natură pe care le-au aplicat rasei umane, în special din dorinţa de a reuşi să controleze diferitele facţiuni care apăruseră în rândul propriei lor populaţii (anunnaki).

În acele vremuri, ei erau consideraţi a fi mari zei de către oameni. Copiii lor au procreat cu "fiicele oamenilor", rezultând astfel o alterare a structurii ADN-ului uman, care a indus anumite trăsături specifice de personalitate şi de acţiune în fiinţa umană. De exemplu, în conformitate cu afirmaţiile andromedanilor cu care Alex Collier este în contact, rasele native americane descind de fapt din anticii babilonieni. Acei oameni au fost transportaţi în zona de nord a Americii înainte de potopul biblic şi au fost ascunşi în baze subterane, pentru a fi feriţi de cataclismul de la suprafaţa planetei.

Asupra potopului lui Noe au fost emise de-a lungul timpului diverse ipoteze, însă recent acestea converg spre concluzia generală că în urmă cu mai multe mii de ani a avut loc o colosală inundaţie ce a afectat aproape întreaga viaţă de pe Pământ. Cercetătorii înclină spre limitarea acestei "inundaţii" la anumite zone extinse, situate mai ales în partea de est a Europei actuale şi în Orientul Mijlociu, dar andromedanii sunt foarte precişi în această privinţă: ei afirmă că în realitate potopul biblic - despre care se spune că a durat 40 de zile şi 40 de nopţi - a fost rezultatul unei mişcări a Pământului de pe orbita sa de atunci pe o orbită mai îndepărtată în jurul Soarelui, ceea ce practic a afectat viaţa pe întreaga suprafaţă a planetei.

Deplasarea nu a fost mare, dar cu toate acestea ea a declanşat inundaţii devastatoare pe toate continentele. Din informaţiile care i-au fost oferite lui Alex Collier, se pare că acea modificare a orbitei Pământului a fost rezultatul unei acţiuni asupra lui cu o rază energetică tractoare, iar perioada de 40 de zile care este menţionată în Biblie a fost cea în care polii magnetici ai planetei s-au rotit efectiv cu 180 de grade.

Nu vom intra aici în amănunte cu privire la motivul acestei acţiuni asupra planetei noastre şi implicit asupra omenirii, deoarece subiectul este vast, însă vom spune totuşi că el a avut legătură cu tendinţa reptilienilor de dominare totală a omenirii şi de schimbare radicală a raportului de forţe la nivelul planetei. Planurile primite de Noe pentru construcţia "arcei" lui, precum şi mutarea unui segment de populaţie dintr-un loc în altul al planetei demonstrează, printre altele, că acţiunea a fost programată şi că realizarea ei tehnologică era cunoscută cu precizie şi în mod anticipat.

De asemenea, aceasta ne mai arată faptul că în cadrul civilizaţiilor reptiliene aflate în conflict existau facţiuni diferite, iar unele dintre acestea erau binevoitoare faţă de rasa umană, nedorind suprimarea ei. Însă la modul general vorbind, omenirea a fost intens manipulată în ultimele mii de ani de către "cei nevăzuţi", mai ales prin intermediul "păpuşarilor" lor, care actualmente sunt "Iluminaţii" din "elita" masonică mondială.

Liniile de sânge ale acestor progenituri ale reptilienilor au fost conservate cu grijă de-a lungul timpului, pentru a se prezerva astfel intenţiile malefice şi tendinţele satanice lăuntrice de subjugare şi control a umanităţii. Regăsim aceste linii de sânge în principalele familii monarhice occidentale şi în liniile aşa-zisei "aristocraţii negre", care actualmente încă mai deţine frâiele sistemului financiar şi economic mondial, având cumulate bogăţii inimaginabile.

Spre exemplu, la vârful acestei "elite" satanice se află familiile Rothschild şi Rockefeller, care deţin nu doar sume fabuloase şi cantităţi gigantice de aur, ci de asemenea şi o enormă influenţă asupra tehnologiei avansate pe bază de energie liberă, precum şi asupra armamentului de distrugere în masă. Cei care doresc să aibă o privire sintetică asupra ce înseamnă de fapt familia Rothschild pot urmări clipul video de mai jos:
O imagine mai completă a "cancerului" pe care l-a dezvoltat această familie satanică de bancheri pe suprafaţa planetei, a bogăţiilor inimaginabile pe care ea le deţine şi a influenţei pe care o are poate fi urmărită aici:
Presiunea controlului sistematic asupra omenirii, vălul ignoranţei care a fost azvârlit asupra ei, manipularea sub cele mai diverse forme la care a fost şi încă este supusă populaţia globului, secretul despre cele mai importante descoperiri care au fost realizate şi interdicţia ca ele să fie folosite şi răspândite pentru progresul şi binele omenirii, toate acestea au fost foarte bine şi inteligent sintetizate într-o succesiune de imagini animate din clipul video I, Pet Goat II, o producţie Heliophant în regia lui Louis Lefebvre:

Povestea este o sinteză extraordinar de elocventă şi sugestiv realizată despre suferinţa pe care a îndurat-o omenirea de-a lungul ultimelor mii de ani, expunând de asemenea şi o privire critică a evenimentelor din ultimul deceniu, care au modelat lumea noastră.

Deşi nu durează decât ceva mai mult de 7 minute, filmul frapează de la bun început prin realismul zguduitor pe care îl expune, prin modul aproape hipnotic de realizare a imaginilor, prin aparenta irealitate a sa - care de fapt ascunde foarte multe realităţi ale lumii contemporane, exprimate prin numeroase simboluri politice, religioase şi sexuale - şi totodată prin puterea sa evocatoare şi prin coloana sonoră excepţională.

Din păcate, descoperim că bravele marionete de la Google acţionează tot mai des în spiritul cenzurii; de pildă, acest clip a fost eliminat la adresa iniţială, făcând mult mai dificilă accesarea lui, care acum e posibilă doar printr-un mic artificiu.

De altfel, în ultimul timp YouTube şi-a intensificat foarte mult această politică de interzicere sau eliminare spre difuzare a unor clipuri video ce exprimă adevăruri fundamentale despre sistemul de manipulare al "elitei" masonice mondiale, precum şi a filmelor ce doresc să informeze publicul larg despre acţiunile de protest şi de împotrivire faţă de sistemul satanic impus cu forţa de cabala criminală a francmasoneriei şi a "Iluminaţilor".

Un exemplu în acest sens sunt protestele internaţionale ale Mişcării "Occupy", ori şi mai recent extraordinarele proteste civile din Mexic, la care au luat parte câteva milioane de oameni şi care sunt considerate cele mai mari din istoria umanităţii.

Ele au fost cenzurate aproape cu desăvârşire de sistemul principal al mass-media, aservit "elitei" satanice masonice şi aflat sub controlul şi conducerea familiei Rothschild, astfel încât practic nimeni de pe planetă nu a ştiut mai nimic despre acele formidabile mişcări de mase civile din Mexic, ce au avut loc în urmă cu mai puţin de două săptămâni (22-23 iunie, 2012). Serviciul YouTube a suprimat de asemenea orice clipuri video cu privire la ele, iar alte informaţii în legătură cu evenimentele respective au fost şi ele cenzurate aproape în totalitate, la aceasta contribuind şi relativa poziţie a Mexicului, de ţară mai puţin "conectată" la tehnologia modernă şi la mainstream-ul internaţional informatic.

Totuşi, găsim unele informaţii despre acele evenimente în articolul lui Jose Contreras Buenrostro, care a fost postat de Sylvain la adresa http://www.ashtarcommandcrew.net/profiles/blogs/millions-in-the-streets-in-mexico-censored. Articolul prezintă şi modul în care YouTube este aservit cererilor guvernamentale (mai ales ale marilor puteri) de a suprima clipurile video stânjenitoare, care prezintă lumii evenimente de foarte mare importanţă despre manipularea populaţiei, ori despre demonstraţii în masă.

În acest fel mass-media a fost direcţionată să înăbuşe şi să cenzureze aproape complet astfel de manifestări (cazul Mexicului), ori să dezinformeze până la ridicol populaţia, minţind cu o incredibilă neruşinare miliarde de oameni de pe planetă.

Un bun exemplu în acest sens sunt demonstratiile-gigant din Montreal şi Quebec din Canada, ce au fost prezentate ca însumând câteva zeci de mii de oameni, când în realitate au fost prezente 250-500 de mii de persoane. Un articol edificator în acest sens poate fi consultat aici: http://phdoctopus.com/2012/03/27/a-tale-of-two-cities-students-protests-in-columbus-ohio-and-montreal-quebec/, iar unele fotografii extraordinare de la manifestaţiile din Montreal pot fi văzute aici: http://www.ashtarcommandcrew.net/forum/topics/tribute-to-everyone-making-a-difference-we-got-your-back-iceland . . Nici Rezerva Federală a Americii nu se lasă mai prejos şi cere interzicerea publicării clipurilor video care critică guvernul american pe YouTube (http://powersthatbeat.wordpress.com/2012/04/27/feds-order-youtube-to-remove-video-for-containing-government-criticism/).

Uriaşele demonstraţii din Mexic au fost practic suprimate din fluxul informaţional internaţional al mass-media; "tehnica" aserviţilor este aceea de a minimiza foarte mult importanţa unor astfel de manifestaţii, prezentându-le ca fiind "minore", ori de a filma doar cadre foarte restrânse unde apar de obicei încleştări între demonstranţi şi forţele de ordine, pentru a arăta în acest fel lumii, chipurile, ce "răi" şi destabilizatori sunt civilii care participă la aceste manifestaţii.

În realitate, astfel de incidente sunt regizate cu perversitate de grupuri de agitatori plătiţi, din interiorul sistemului, de diversionişti şi de anumite servicii secrete aflate în slujba cabalei criminale, tocmai pentru a oferi astfel de instantannee ce vor fi mai apoi prezentate în mod repetat opiniei publice, manipulând în acest fel orientarea ei.

De pildă, pe YouTube nu vom putea găsi practic nicio informaţie cu privire la demonstraţiile din Mexic, iar cele din Montreal şi Quebec sunt doar foarte slab reprezentate şi într-o manieră părtinitoare, restrânsă. Un articol ce prezintă chiar anumite date statistice despre aceste intervenţii guvernamentale (SUA, Brazilia, India, Canada etc.) la YouTube poate fi citit aici: http://worldtruth.tv/government-orders-youtube-to-censor-protest-videos/, iar dovezi despre rata crescută a intervenţiilor guvernamentale în ultimile luni, pentru îndepărtarea anunţurilor, textelor sau clipurilor video de pe Internet care conţin critici faţă de sistemul politic actual a fost publicat chiar de reputatul ziar The Guardian (http://powersthatbeat.wordpress.com/2012/04/27/feds-order-youtube-to-remove-video-for-containing-government-criticism/). Rezerva Federală a Americii nu se lasă mai prejos şi cere interzicerea publicării clipurilor video care critică guvernul american pe YouTube (http://powersthatbeat.wordpress.com/2012/04/27/feds-order-youtube-to-remove-video-for-containing-government-criticism/).

Revenind la excepţionalul clip video I, Pet Goat II, el reprezintă o mărturie sugestivă, foarte sintetică şi totodată simbolică a adevărului ocultat despre omenire, care va ieşi foarte curând la suprafaţă.

Motivul pentru care am prezentat aceste aspecte este acela de a permite celor interesaţi să aibă o viziune sintetică de ansamblu asupra situaţiei mondiale, care să includă mai multe unghiuri şi perspective.

Populaţia omenirii a fost şi este manipulată aproape în orice domeniu sau orientare a vieţii de către cei aşa-zis "nevăzuţi" (reptilienii; mai apoi, tendinţa s-a extins la ceea ce am putea numi crema "elitei" masonice mondiale, întrucât nimeni nu a văzut vreodată membrii familiilor dinastice ale bancherilor lumii sau "Iluminaţilor" în lumina reflectoarelor, ori în atenţia mass-media).

Motivul pentru care ei preferă să rămână astfel ascunşi şi ocultaţi este că, în realitate, reptilienilor le este frică de rasa umană. Există ceva în legătură cu personalitatea umană care le provoacă fiori de spaimă, ceva care este considerată o adevărată ameninţare la existenţa lor.

Acest "ceva" se referă la posibilitatea ca oamenii să se unească, să fuzioneze în gândire şi în acţiune; reptilienii ştiu prea bine că, dacă acest lucru s-ar petrece, atunci întreaga urzeală a minciunii şi a manipulării ar ieşi repede la iveală şi tocmai de aceea ei se străduiesc prin orice mijloace să împiedice aceasta, utilizând în special controlul cu o mână de fier asupra informaţiei şi a răspândirii ei la nivel mondial prin mass-media.

[continuare în partea a treizecisipatra]

Sursa: AIM





1 comment:

  1. Cata nedreptate in aceasta lume ,,,,Si cata Minciuna ,,,,dar orice inceput are si un Sfarsit,Si Sfarsitul Lor a Sosit,,,,

    ReplyDelete