Monday, July 23, 2012

2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (19b)


[urmare din partea a patruzecisisaptea]

Deoarece de-a lungul acestei serii de articole au fost prezentate gradat anumite informaţii esenţiale cu privire la lupta contra masoneriei mondiale şi de asemenea au fost revelate planurile criminale ale acesteia în lume, considerăm că acum a venit timpul pentru a revela adevărata structură a puterii întunecate în lume, aşa cum ea este cunoscută doar de puţini oameni.

În general vorbind, familiile Rothschild, Rockefeller, Bush, Warburg etc. sunt considerate ca fiind "vârful" cabalei criminale, de la care pornesc toate deciziile şi sunt coordonate toate acţiunile de control a omenirii. Într-o anumită măsură acest lucru este adevărat, dar în esenţa sa el ascunde o "redută" chiar mai înaltă a masonilor satanici, care este practic necunoscută lumii şi care nu iese niciodată în evidenţă.

Aceasta reprezintă suprema conducere a cabalei criminale pe Pământ. "Reduta" la care ne referim este un mănunchi de câteva familii nobiliare foarte vechi, care au fost susţinute de cei 13 Archoni sau spirite satanice ce au controlat Pământul în ultimii 26 000 de ani, adică în acest ultim ciclu precesional al planetei noastre.

Cei 13 Archoni sunt practic responsabili de toate evenimentele majore negative care au îndreptat omenirea pe calea suferinţei şi a ignoranţei. Ei sunt cei care au provocat marele cataclism al Atlantidei de acum 13 000 de ani, ei au distrus minunatele civilizaţii matriarhale ale culturilor neolitice de acum 5000 de ani şi tot ei au pervertit şi au distrus toate liniile şcolilor iniţiatice şi de mistere din Antichitate (cele din Egipt, cele cretane, cele greceşti etc.).

Unul dintre obiectivele lor principale a fost acela de a menţine un "embargo" extrem de dur pentru omenire, astfel încât aceasta să nu intre în legătură cu civilizaţiile extraterestre benefice. Aşa după cum am amintit în articolele anterioare, unii dintre Archoni s-au încarnat pe Pământ, alegând cu precădere poziţiile-cheie din aşa-zisa "nobilime neagră" italiană.

Încarnarea unora dintre cei 13 Archoni le-a permis acestora să realizeze un control mai eficient asupra planurilor lor satanice, deoarece în acest fel ei au putut acţiona direct la nivelul realităţii fizice pentru a implementa diferite idei şi direcţii de acţiune malefică.

În urmă cu aproximativ 2500 de ani Archonii au hotărât să creeze un grup specializat pe o anumită idee-forţă de dominare şi control a întregii planete; fiinţele din acest grup au fost infiltrate gradat în dinastia Ptolemeilor din Egipt, care a urmat la conducerea ţării după moartea reginei Cleopatra.

Acest grup satanic de fiinţe, care au format un fel de "linie descendentă" a răului pe planeta noastră este responsabil de programele malefice de control mental (mind-control) şi de controlul maselor de oameni atât prin manipularea prin intermediul mass-media, cât şi prin anumite proiecte negre (black projects), ce au fost derulate mai ales în ultimii 70 de ani.

După dinastia Ptolemeilor din Egipt, grupul şi-a extins influenţa spre Europa, infiltrându-se în liniile dinastice ale Împăraţilor romani până la Constantin şi Teodosiu, iar după căderea imperiului el a intrat în familiile regale bizantine din linia lui Iustinian cel Mare.

În perioada Evului Mediu, membrii grupului satanic iniţiat de Archoni s-a încarnat cu precădere în interiorul familiilor nobilimii negre din Italia, iar apogeul puterii lor - accentuat de o infuzie de fiinţe extraterestre malefice care au venit atunci în număr mare pe Pământ - a fost între anii 1996 şi 2003. Acela a fost momentul în care grupurile de civilizaţii ET benefice au hotărât cu fermitate să rezolve o dată pentru totdeauna problema negativităţii pe planeta noastră, astfel încât ele au acţionat în baza dispenselor divine care au fost date, obţinând o considerabilă slăbire a forţelor şi puterii cabalei criminale.

În anul 2010 "elita" satanică a masonilor a înregistrat deja mari pierderi, iar din 2011 se poate spune că ea a pierdut în totalitate lupta pe toate liniile temporale derivate.

Cea mai sinistră "creaţie" a grupului satanic iniţiat de Archoni încă din perioada Egiptului Antic - grup ce poate fi considerat pe bună dreptate "matca" masoneriei mondiale de mai târziu - a fost ordinul Iezuiţilor. În "economia" cabalei criminale se poate spune că iezuiţii fac legea pe planeta noastră în ultimii 500 de ani. Amănunte despre aceste aspecte, chiar dacă ele nu se mai aliniază neapărat cu situaţia la zi, pot fi citite aici: http://www.illuminati-news.com/black-pope2.htm.

Pentru a înţelege mai bine structura supremă din rândul cabalei criminale este necesar să ştim că Papa, recunoscut oficial ca şef al Bisericii Catolice reprezintă de fapt aşa-zisul Papă Alb; de pildă, Benedict al XVI-lea reprezintă actualul Papă Alb. Există însă şi un Papă Negru, faţă de care Papa cel Alb este subordonat.

Ceea ce trebuie ştiut este ca Hans Kolvenbach (care este menţionat în articolul indicat de link-ul de mai sus) este vechiul Papă Negru; în prezent, Papa cel Negru este Adolfo Nicolas, care a fost impus de facţiunea iezuiţilor în directă legătură cu planul cabalei criminale a masonilor de a muta zona de acţiune a "elitei" pe teritoriul Asiei, ca zonă principală de desfăşurare a viitoarelor planuri malefice de control a omenirii.

Motivul pentru care el poartă acest nume (Papa cel Negru) este acela că la Vatican el este îmbrăcat totdeauna în veşminte negre. Interesant de menţionat e faptul că, în general vorbind, ambii Papi (atât cel Alb, cât şi cel Negru) nu fac parte din linia de sânge papală a iezuiţilor masoni, ci sunt din afara acesteia.

De altfel, Ordinul Iezuiţilor a fost oficial creat în anul 1540 de familia Farnese (familie ce face parte din liniile de sânge ale dinastiei Ptolemeilor) în timpul mandatului papal pe care ea îl deţinea în acea vreme (secolul al XVI-lea) prin Papa Paul al III-lea. La crearea Ordinului Iezuiţilor a contribuit de asemenea foarte mult şi familia de Borgia, care este una dintre cele 13 familii principale ale liniilor de sânge dinastice ale "elitei" satanice a masonilor la nivel mondial.

Ordinul Iezuiţilor a devenit astfel o forţă teribilă religioasă şi militară în lume, ai cărui membri se dedică în totalitate slujirii conducătorului lor spaniol, ce poartă titlul militar de General. Ca şi în cazul Papei cel Alb, Generalul iezuit (sau Papa cel Negru) este ales pe viaţă; astfel, dinastia iezuită este un fel de "paralelă" a papalităţii catolice şi ea a asigurat în ultimii 500 de ani controlul spaniolilor asupra Vaticanului prin intermediul Inchiziţiei spaniole.

Toţi iezuiţii sunt complet supuşi şi devotaţi Generalului lor (Papa cel Negru) de la Roma, iar acesta la rândul său acţionează totdeauna din umbră, la ordinele marilor familii dinastice ale liniilor de sânge ale Ptolemeilor din antichitate, menţinând în echilibru ostilitatea care există de sute de ani între familiile nobilimii negre din Italia şi familiile aristocratice din Spania.

Cei doi Papi sunt folosiţi ca un fel de "înaintare" sau de "purtători de cuvânt" ai puterii la vârf a masoneriei mondiale. Astfel, Papa cel Negru este considerat Preşedintele Lumii, servind interesele iezuiţilor masoni în calitate de General Militar ce protejează şcolile de mistere magice ale zoroastrianismului şi mitraismului antic; pe de altă parte, Papa cel Alb (care este inferior ca grad şi funcţie) este considerat "reprezentantul spiritual" al omenirii. Următorul pe scara ierarhică a "elitei" satanice a masonilor, fiind subordonat iezuiţilor, este reprezentantul Casei de Bourbon, adică Regele Carlos al Spaniei.

Un comentariu bine conceput despre liniile de sânge ale Papilor poate fi citit la adresa: http://www.theoilage.com/ptolemaic-dynasty-bloodlines-t2854.html, în care se explică de asemenea cum au reuşit iezuiţii să conducă, printre altele, şi destinele Americii.

În aceste planuri supreme de subjugare a întregii omeniri şi de cucerire totală a planetei, diferitele facţiuni din cadrul cabalei criminale a masonilor colaborează între ele şi se sprijină pentru a-şi îndeplini intenţiile satanice. De pildă, membrii familiei Rothschild sunt foarte buni în ceea ce priveşte finanţele şi obţinerea fondurilor care sunt necesare feluritelor proiecte malefice ale "elitei" masonilor.

Actualmente, cei mai influenţi dintre membrii ei sunt Jacob de Rothschild, Evelyn de Rothschild, David de Rothschild şi Nathaniel Philip de Rothschild. Planurile "elitei" vizează în special folosirea banilor ca pe un mecanism de control a omenirii, ceea ce din păcate au reuşit în mare parte, aducând întreaga lume în pragul dezastrului.

Prin urmare, familia Rothschild şi facţiunea iezuiţilor au nevoie unii de alţii, dar în acelaşi timp ei se controlează reciproc. Totuşi, în multe aspecte iezuiţii sunt superiori liniei dinastice a Rothschild-ilor, însă au nevoie de aceştia pentru a dispune de sumele imense de bani care sunt necesare pentru îndeplinirea planurilor de control a întregii planete.

Putem spune că între cele două facţiuni ale cabalei criminale (Ordinul Iezuiţilor şi familia Rothschild) se realizează un anumit echilibru dinamic. Chiar dacă membrii celor două părţi se duşmănesc, ei trebuie totuşi să găsească o modalitate pentru a coopera, însă ea este profund distructivă. De altfel, aceasta reprezintă una dintre trăsăturile distinctive ale răului în manifestare: el se distruge pe el însuşi, neputând să creeze ceva armonios şi durabil.

Pe de altă parte, dinastia Rockefeller-ilor constituie aşa-numitul ordin al "Iluminaţilor", fiind o "creaţie" a facţiunii iezuiţilor la începutul secolului trecut. Ţelul principal al acelei acţiuni a fost ca familia Rockefeller să ascundă omenirii orice cucerire tehnologică de anvergură, instituind astfel un control total asupra evoluţiei ei, aşa după cum se poate afla din următorul articol: http://www.humanresonance.org/veil.html.

Orice invenţie deosebită a fost preluată imediat şi făcută "proprietatea" familiei Rockefeller, fiind folosită în cadrul "proiectelor negre" militare sau pur şi simplu tăinuită de cunoaşterea publică. Adeseori aceasta a implicat asasinate (atunci când "elita" întâmpină o rezistenţă deosebită din partea inventatorilor), dintre care cele mai renumite sunt cele ale lui Otto Diesel, John Townsend etc.

"Vârfurile" de lance ale acţiunii familiei Rockefeller-ilor sunt o serie de personaje foarte cunoscute din viaţa politică a planetei noastre, dintre care îi menţionăm pe David Rockefeller, Henry Kissinger, George Herbert Walker Bush (George Scherf Jr.), Dick Cheney, Jay Rockefeller, Donald Rumsfeld, Karl Rove and Paul Wolfowitz.

Prin urmare, adevărata putere mondială se află în mâinile unui număr mic de familii ale "nobilimii negre" italiene, care deţine supremaţia decizională în ceea ce priveşte controlul la nivel planetar. Aceste familii sunt practic inexistente în viaţa publică şi membrii ei nu sunt cunoscuţi decât în cercuri foarte restrânse.

Averile lor gigantice nu pot fi contabilizate, depăşind orice închipuire, iar liniile lor de sânge sunt ţinute în mare secret. Toate celelalte familii masonice majore cunoscute şi "la vedere" (Rockefeller, Rothschild, Bush, Morgan, Warburg etc.), despre care se crede că reprezintă vârful "elitei" satanice a masonilor, sunt de fapt subordonate şi simpli executanţi ai celor cinci familii principale care conduc destinele planetei noastre de mii de ani, prin intermediul liniilor de sânge instituite de Archoni (ce constituie grupul satanic operaţional ce a fost creat în urmă cu 2500 de ani).

Nimeni nu are acces la trecutul acestor familii sau la aspectele de culise din interiorul lor; totul este menţinut în cel mai mare secret, iar ordinele şi comenzile date de membrii lor sunt respectate cu stricteţe.

Niciunul dintre membrii "elitei" satanice nu "mişcă în front" atunci când vin ordinele de la aceste familii, deoarece într-un anumit fel se poate spune că ele sunt descendenţii direcţi ai Archon-ilor, adică ale marilor spirite satanice care au adus întunericul asupra planetei în acest ciclu precesional al ei.

Cei care se nasc în aceste familii şi care fac parte din Ordinul Iezuiţilor deţin cea mai mare putere conferită de Archoni prin intermediul unor ritualuri groaznice de magie neagră. Ei îl adoră pe şeful lor suprem, care este unicul reprezentant încarnat ce are acces direct la grupul celor 13 Archoni.

Ceea ce este cunoscut doar de către puţini oameni, e că pe data de 5 mai 2012 această fiinţă extrem de malefică a fost eliminată din planul fizic printr-o "extracţie" realizată de civilizaţiile ET benefice şi anihilată prin proiecţie directă în "soarele central al galaxiei noastre" sau Sursa, după cum mai este el numit (în realitate, Sursa reprezintă gigantica gaură neagră din centrul galaxiei).

Actualmente cabala masonică este profund zdruncinată şi ea se află într-un "vid de putere", deoarece membrii ei nu mai au pe cine să adore şi nici la cine să se raporteze, ca intermediar al Archonilor. Această "extracţie" fizică a avut un rol esenţial, fiind de asemenea corelată cu evenimentul astrologic important de la data respectivă şi eliminând astfel veriga principală de legătură cu rădăcinile răului, reprezentat de Archoni.

Planul masonic a fost deja în mare parte anihilat şi acum e doar o problemă de timp până când totul va ieşi la iveală; omenirea se va elibera după o lungă perioadă de sub tirania răului, iar lumina divină va străluci cu putere asupra întregii planete.

Cele cinci familii care fac parte din ordinul Iezuiţilor şi a liniei de sânge dinastice a Papilor, care deţin puterea supremă în rândul cabalei criminale a masonilor sunt familiile Orsini, Breakspeare, Farnese, Somaglia şi Aldobrandini.

Pentru a întări legăturile care sunt dictate de interesele lor comune împotriva omenirii şi a controlului pe care doresc să-l instituie asupra întregii planete, aceste familii se înrudesc adeseori între ele, perpetuând astfel nu doar liniile de sânge în cadrul aceloraşi caracteristici ale ADN-ului, dar de asemenea şi ţelurile pe care le au şi metodele satanice prin care le îndeplinesc. De exemplu, David Rothschild (din clanul Rothschild) s-a căsătorit cu prinţesa Olimpia Aldobrandini (din familia Aldobrandini).

Şeful suprem al acestei "elite" satanice este în prezent Pepe Orsini, care trăieşte în Italia, urmat de Henry Breakspear, care trăieşte în Macau (China). Aceste două familii deţin întreaga putere de decizie şi acţiune la nivelul cabalei criminale masonice din întreaga lume. Legăturile lor de sânge descind pe linie genealogică încă din antichitate, de pe vremea Imperiului Roman; de pildă, în cazul familiei Orsini, aceasta descinde din vechea familie nobiliară romană Maximus.

Pepe Orsini este actualmente ceea ce în "cancelaria" cabalei masonice este cunoscut ca Papa cel Gri; subordonaţii lui sunt, în ordinea importanţei, Papa cel Negru (Adolfo Nicolas) şi Papa cel Alb (Benedict al XVI-lea).

Această ierarhie secretă a Papilor, care este în totalitate de sorginte iezuită, reprezintă adevărata putere masonică din umbră, care acţionează împotriva progresului şi evoluţiei omenirii. Pe lângă cele cinci familii principale ce alcătuiesc "elita" masonică supremă pe Pământ, mai există câteva familii extrem de puternice, care de asemenea fac parte din "nobilimea neagră" italiană, a căror influenţă şi manipulare politică şi economică este foarte mare în viaţa publică pe planeta noastră, dirijând practic multe dintre destinele monarhice ale Europei şi ale Asiei.

Una dintre aceste familii este familia Pallavicini; de pildă, pentru a ne face o idee despre uriaşa putere de influenţă pe care o deţine această familie, putem menţiona că Maria Camilla Pallavicini este cu mult mai puternică decât regina Elisabeta a II-a a Angliei. Multe dintre aceste familii ale liniilor de sânge papale trăiesc în prezent în Asia (cu precădere în China şi în India), pentru a sprijini în acest fel mai bine planul amintit, de schimbare a "polului" masonic din America (ce a urmat la începutul secolului trecut celui din Europa) în Asia.

În conformitate cu "moştenirea" lăsată de cei 13 Archoni, "elita" la vârf a cabalei masonice ce acţionează în plan fizic pentru controlul întregii planete şi a omenirii este formată de asemenea din 13 familii principale, ce reprezintă liniile adevărate de sânge - sau, cu alte cuvinte, descendentele directe - ale "Iluminaţilor" zoroastrieni din antichitate, fiind cunoscute ca Frăţia Saturniană. Aceasta cuprinde urmaşii dinastiei Ptolemeilor din Egiptul Antic, care la rândul lor sunt grupaţi în diferite organizaţii şi consilii masonice în interiorul "elitei".

Este foarte dificil ca o linie familiară să fie transmisă de-a lungul miilor de ani, fără ca ea să fie "disipată", însă regula de bază în interiorul lor este ca legăturile de sânge să nu fie "rupte", ci să fie întreţinute prin repetate înrudiri chiar între membrii aceleiaşi familii.

În aceste condiţii ADN-ul degenerează în timp, dar în acest fel familiile masonice menţin cu îndârjire "puritatea" descendenţei lor iniţiale, care are sorginte extraterestră; astfel, ea nu se va combina cu alte linii de ADN mai impur sau care este "ineficient" în ceea ce priveşte planurile şi rezonanţele lor satanice.

[continuare in partea a patruzecisinoua]

Sursa: AIM





No comments:

Post a Comment