Wednesday, July 18, 2012

2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (17a)

[urmare din partea a patruzecisidoua]
Membrii "elitei" satanice a masonilor şi servitorii lor - al căror cerc restrâns numără aproximativ 6000 de persoane în posturi-cheie din sistemul bancar, economic şi guvernamental - au început să părăsească aceste funcţii, dându-şi demisia sau pur şi simplu fiind arestaţi în număr tot mai mare.

Frica şi panica s-au insinuat în rândurile bancherilor, care simt că sfârşitul hegemoniei lor este foarte aproape.

Pe de altă parte, majoritatea statelor individuale care sunt reunite în federaţia americană se află în etapa de finalizare a actelor care sunt necesare pentru a deveni state suverane şi independente de Corporaţia bancară a SUA, aflată sub controlul exclusiv al Băncii Rezervei Federale; la rândul ei, aceasta este controlată în totalitate de "Iluminaţi".

Îndată ce independenţa bancară se va realiza, Armata SUA va face doar ce va dori poporul şi nu va mai trebui să îndeplinească ordinele cabalei criminale. Mulţi dintre generalii americani sunt foarte iritaţi că trebuie să se supună ordinelor unei "elite" demente, deoarece ei ştiu care sunt planurile din umbră ale membrilor ei, dar până în prezent nu au putut să ignore aceste ordine deoarece sistemul draconic de legi fusese deja implementat la începutul secolului trecut. Astfel, Armata SUA a trebuit să urmeze ordinele Guvernului SUA, care a fost şi este supus controlului "Iluminaţilor".

Prin coruperea membrilor Guvernului şi a majorităţii preşedinţilor americani, membrii "elitei" masonice au creat o datorie fabuloasă pentru Corporaţia băncilor din SUA, datorie ce însumează sute de trilioane de dolari. Practic vorbind, cabala criminală a forţat Trezoreria SUA să împrumute bani de la Rezerva Federală a Americii; aceasta este o bancă deţinută de "Iluminaţi" şi reprezintă o corporaţie particulară, care nu se supune nimănui. De pildă, Rezerva Federală este singura instituţie care deţine dreptul de a tipări dolari oricând doreşte şi în orice cantitate, pe care mai apoi îi împrumută băncilor americane.

În felul acesta a fost creată artificial o datorie uriaşă a SUA, ce trebuie achitată tot "Iluminaţilor"; cu alte cuvinte, "venerabilii" au creat datoria care trebuie plătită şi tot ei sunt cei care încasează această datorie. Imensa povară s-a răsfrânt asupra poporului, căruia i se pretinde să achite gigantică sumă. În timp ce zeci de milioane de oameni suferă şi trăiesc adevărate drame ale existenţei, luptând pentru a-şi asigura traiul de azi pe mâine, membrii "elitei" trăiesc regeşte şi cheltuie sume exorbitante pentru plăcerile lor egoiste.
Dacă luăm în considerare toate aceste aspecte, este uşor să ne dăm seama că unul dintre cele mai mari obstacole ce stau în calea evoluţiei omenirii e chiar sistemul economic mondial, ce a fost susţinut artificial de cabala criminală prin ingineriile ei financiare odioase. Actualul sistem economic corupt reprezintă sursa principală de înrobire a fiinţei umane, iar criza mondială din prezent este "rodul" gândirii şi planificării criminale a cabalei masonice.

Obiectivul acestei crize ce a cuprins întreaga lume a fost distrugerea clasei de mijloc, care după cum se ştie reprezintă "structura de rezistenţă" a societăţii, pentru a determina astfel SUA şi alte ţări (în special cele din Europa) să falimenteze chiar din interiorul lor. În acest fel ar fi fost create toate premisele pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale, deoarece atunci ar fi existat "justificarea" refacerii economice la nivel global.

Din fericire, a fost opusă o puternică rezistenţă din partea Chinei, Rusiei, Braziliei, Indiei şi Africii de Sud (care au format organismul internaţional denumit BRICS), la care s-au afiliat numeroase alte state. Structurarea BRICS a determinat mai apoi delimitarea facţiunii militare pozitive în cadrul Pentagonului. Aceasta deja efectuează operaţiunile fizice necesare pentru înlăturarea cancerului societăţii actuale, reprezentat de "elita" masonică. Acţiunea a început deja prin efectuarea arestărilor membrilor cabalei criminale.

Atenţia lumii este focalizată asupra Americii, deoarece Armata SUA este singura (în afara civilizaţiilor ET benefice care ajută omenirea) ce are mijloacele necesare pentru a duce la bun sfârşit această acţiune foarte importantă; în plus, fieful "elitei" satanice se găseşte pe teritoriul SUA. Dorinţa "băieţilor buni" de la Pentagon este aceea de a nu provoca panică în rândul populaţiei, pentru că arestările în masă nu reprezintă nici instaurarea Legii Marţiale, nici o lovitură militară de stat, nici o revoluţie pentru înlăturarea samavolnică a Guvernului.

Ele sunt menite să elimine în primul rând cenzura şi controlul asupra mass-media; să înlocuiască actualul sistem financiar satanic de îndatorare cu un nou sistem economic bazat pe transparenţă, cinste şi echitate; să permită progresul colosal al omenirii prin introducerea imediată a tehnologiilor avansate, bazate pe energie liberă; şi să realizeze contactul rasei umane cu civilizaţiile extraterestre benefice, care ne-au vegheat încă din zorii existenţei noastre.

Ceea ce urmează să se petreacă în perioada imediat următoare sunt nişte evenimente fără precedent în istoria umanităţii. Ele vor însemna sfârşitul plutocraţiei în întreaga lume, care conduce America din 1871 şi Europa încă din secolul al XVII-lea.

Un suflu nou se face tot mai mult simţit în rândurile maselor de oameni de pe întreg cuprinsul globului şi toţi par să realizeze cumva, ca după o trezire dintr-un somn greu, adevărul despre felul în care au fost manipulaţi şi jefuiţi de cabala criminală masonică. Oamenii înţeleg de asemenea că acţiunile fizice de înlăturare a cabalei trebuie să fie sprijinite de acţiuni spirituale, care purifică, însufleţesc şi ajută în mod fundamental la eliminarea răului din lume.

Åžcoala noastră [este vorba de scoala de yoga M.I.S.A., articolul este preluat de la ei - nota AIM] a propus şi susţinut în ultimii 4-5 ani programe complexe de meditaţii şi acţiuni spirituale consacrate tocmai acestui deziderat, de înlăturare a "elitei" satanice de la pârghiile de control ale omenirii şi de salvare a planetei de la teribila ameninţare a distrugerii ei de către satanicii "Iluminaţi".

În deplină consonanţă cu aceste acţiuni ale noastre, în ultimul timp apar în lume frecvente îndemnuri pentru meditaţii care să fie realizate la unison şi la momente bine stabilite, propunându-se chiar anumite metodologii simple. În acest sens, iniţiativa insider-ului Cobra este minunată şi ea a fost prezentată lumii întregi printr-un clip video:
După anunţul făcut de Drake în ceea ce priveşte începerea Operaţiunii Green Light, lumea întreagă a aşteptat cu sufletul la gură declanşarea arestărilor în masă. Totuşi, aparent marele "eveniment" nu a avut loc şi, aşa după cum ne-am aşteptat, criticile, ironiile şi "părerile competente" nu au întârziat să apară.

Drake a fost "mitraliat" din multe părţi şi nu puţini au fost cei care chiar au avansat ideea că el ar putea face parte din rândurile cabalei. În opinia noastră, un astfel de comportament este infantil şi el demonstrează fie că "intel"-ul sau informarea asupra problemei este deficitară, fie că resorturile ei nu au fost înţelese în mod corect.

Este adevărat că, iniţial, după anunţul Green Light făcut de Drake, unii insider-i (cum ar fi David Wilcock sau Cobra) nu au putut confirma anunţul deoarece ei nu aveau încă o informare precisă în acest sens de la sursele lor; aceasta nu înseamnă însă o negare a realităţii Operaţiunii Green Light. De fapt, pentru a fi mai exacţi, David Wilcock a anunţat că din informaţiile pe care le posedă, Operaţiunea se va desfăşura mai curând gradat, în etape, evitându-se în acest mod pe cât posibil incidentele violente sau inducerea panicii în populaţie. O sinteză video despre această Operaţiune de anvergură (Green Light), care a fost anunţată de Drake, poate fi urmărită aici:
Pe de altă parte, trebuie bine înţeles că atât Drake sau David Wilcock nu au, ca indivizi, niciun control asupra situaţiei, deoarece ei nu sunt implicaţi în mod direct în operaţiunile ca atare ori în planificarea lor. Ei doar ascultă informaţia care le este transmisă pe anumite canale securizate de la sursele lor (multe dintre aceste surse provin din mediul militar) şi apoi o fac cunoscută publicului larg prin intermediul blogurilor, site-urilor de pe internet sau al interviurilor online.

Dacă informaţia se dovedeşte a nu fi adevărată (aceasta se aplica mai ales atunci când sunt oferite termene de realizare a unor anumite acţiuni), sursa rămâne în siguranţă, dar cei care au difuzat-o încasează toate reproşurile şi acuzele internauţilor şi ale celor care şi-au pus speranţe în veridicitatea informaţiilor prezentate. O replică dură şi la obiect pentru toţi aceia care stau şi aşteaptă pur şi simplu "cadourile de Crăciun" - iar când nu le primesc atunci când vor ei, se supără şi îi învinuiesc pe ceilalţi - a fost dată de Julia May (reprezentanta organizaţiei ezoterice Războinicii Curcubeului) în acest clip video:

În mod pertinent, ea subliniază câteva aspecte esenţiale ale conduitei pe care ar trebui să o aibă toţi "detractorii" şi cei care "se simt înşelaţi în aşteptările lor": de fiecare dată atunci când oamenii vor "termene fixe", ei ţin de fapt procesul în loc; Drake a fost forţat sub presiune să ofere anumite date care sunt în detrimentul Operaţiunii Green Light; cei care abordează o atitudine ironică, superioară şi "atotştiutoare", fiind "nerăbdători" şi "lezaţi" de faptul că evenimentele se tot amână, nu au decât să facă ei singuri în continuare ceea ce cred de cuviinţă în acest sens şi să-şi asigure astfel libertatea şi bunăstarea.

Ei sunt precum copiii care au primit nişte jucării şi mai apoi se ceartă între ei, pierzând inutil timp şi energie.

Åžtim că mulţi îşi imaginează că sunt mai "deştepţi" decât cei care pun la punct cu migală toate aceste planuri laborioase, dar am avut de multe ori ocazia să ne dăm seama că remarcile şi observaţiile lor sunt pur şi simplu infantile, lipsite de maturitate, obtuze şi adeseori pline de contradicţii sau frustrări interioare.

La urma urmelor, care este contribuţia celor care nu ştiu decât să râdă ironic şi batjocoritor, stând în fotoliu, atunci când termenele avansate pentru evenimentele majore la nivel mondial nu se împlinesc din felurite motive?
Majoritatea oamenilor s-a obişnuit să i se dea totul pe farfurie, considerând că alţii sunt obligaţi să o salveze ori să îi aducă ce este mai bun, fără ca ea să facă vreun efort. Trebuie să învăţăm singuri, să ascultăm, să facem corelaţii, să ne interesăm, dacă dorim cu adevărat să ne aducem în mod activ contribuţia la victoria îndelung râvnită de fiecare dintre noi.

Problema este că, aşa cum subliniază Julia May, "copiii vor să deschidă mai repede cadourile, fără să mai aştepte Ajunul Crăciunului", iar atunci când nu reuşesc, se supără.

Sfatul ei este ca oamenii să urmărească mai mult să dea, decât să ia. Vremurile care vin vor fi dificile; analogia este că până acum am mers pe drum asfaltat, dar am ajuns la porţiunea în care deja am intrat pe drum de ţară, cu hârtoape, bolovani şi şanţuri.

Prin urmare, fiecare trebuie să contribuie într-un mod constructiv la realizarea autostrăzii care va lua astfel naştere foarte curând; e adevărat că noi, românii, avem o tristă istorie în ceea ce priveşte construcţia de autostrăzi, dar să sperăm totuşi că de această dată ne vom mobiliza, uimindu-i pe toţi ceilalţi.

Atitudinile imature vor fi sancţionate de însuşi cursul evenimentelor. Cei care nu se vor alinia măcar în parte cu "faza pozitivă" a piesei care se desfăşoară în prezent, vor suferi un "tratament" mai dur, sub impactul necesităţilor energetice.

Acest "joc" este însă mai complicat decât pare la prima vedere. "Eşecurile" aparente sunt de natură să slăbească într-o anumită măsură încrederea populaţiei şi să propage chiar o undă de pesimism ori deznădejde, care nu poate fi decât în favoarea cabalei criminale a masonilor. Tot ceea ce îşi doresc aceştia este ca apatia populaţiei să se reinstaleze cât mai repede, iar neîncrederea să cuprindă minţile şi sufletele oamenilor.

În acest fel, împotrivirea este minimă şi, în plus, se câştigă timp pentru realizarea planurilor lor satanice. Mai mult decât atât, speranţele neîmplinite ale oamenilor fac "victime colaterale", care sunt aşa-numiţii channelers sau alţi "lucrători întru lumină", deoarece încrederea populaţiei în mesajele împărtăşite de ei scade atunci în mod vertiginos.

Aceste reacţii sunt alimentate din plin de veninul împroşcat de mass-media coruptă, de blogger-ii plătiţi pentru a discredita anumite persoane, de investigatorii particulari sau de jurnaliştii online. De obicei sunt folosite idei şi exprimări de genul: "am spus noi că toate acestea sunt de fapt nişte prostii", ori "aceşti lunatici nu sunt decât nişte bieţi adepţi ai teoriilor conspiraţioniste", sfârşind de obicei prin a impune cu un mare tupeu manipulator conduita viitoare pe care ar trebui să o adopte oamenii: "cine să mai creadă fanteziile acestor escroci? doar un prost sau un nebun i-ar mai putea asculta de acum înainte".

În realitate, aceasta nu reprezintă decât o tehnică de control mental şi de manipulare, cunoscută sub numele de "direcţionare psihică". Ideea pe care ea o exprimă trebuie să rămână însă la nivel subconştient. În esenţă, miezul ei poate fi exprimat astfel: "Desigur, stăpânii noştri sunt atotputernici, ei nu pot fi înfrânţi niciodată; ei doresc binele întregii omeniri, chiar dacă aceasta va număra cu 5-6 miliarde de oameni mai puţin. Aşadar, să râdem cu toţii de aceşti câţiva sărmani care îşi riscă vieţile lor neînsemnate pentru a ne îndepărta de la putere."
Adevărul este că "elita" satanică a masoneriei a perfecţionat foarte mult "arta" disimulării, pentru a menţine controlul asupra omenirii. Tehnica lor de bază poate fi rezumată prin: "Înşeală; Distrage; Aruncă la coş". Iniţial, cabala criminală oferă unele informaţii care conţin ceva adevăr, dar şi multe lacune; astfel, oamenii sunt distraşi într-o anumită direcţie de informaţia respectivă; în final, aruncatul la coş se referă la atacurile concertate pentru discreditarea celor care sunt implicaţi.

Aceste metode îşi au originea încă de pe timpul celui care este considerat "părintele Noii Ordini Mondiale", generalul american Albert Pike, cel care a condus armatele Confederaţiei în Războiul Civil ce a măcinat America în secolul al XVIII-lea.

Pike era mason de gradul 33, unul din şefii grupării Ku Klux Klan şi totodată un satanist notoriu, ce realiza groaznice ritualuri luciferice. De altfel, se spune că generalul purta mereu la mână o brăţară specială, care îl ajuta să intre în comuniune cu cel Întunecat. El a fost Marele Maestru al unui important grup luciferic, numit Ordinul Palladiumului (sau Consiliul Suprem al Înţelepciunii (sic!)), care luase naştere la Paris, în anul 1737.

Planul satanic al lui Pike implica orchestrarea a trei mari războaie mondiale, în urma cărora s-ar fi obţinut controlul desăvârşit asupra întregii planete. În conformitate cu planul său, după primele două Războaie Mondiale ne aflăm acum în perioada aşa-numitului "război al terorii", care ar urma să ne conducă direct în cel de Al Treilea Război Mondial. Obiectivul trasat de Pike era crearea unui conflict armat teribil în Orientul Mijlociu, în care SUA, Rusia şi aliaţii lor pe de o parte, să se confrunte cu China şi ţările continentului asiatic, pe de altă parte.

Detalii despre aceste aspecte pot fi studiate aici: http://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm/.

Observăm cu câtă cerbicie satanică a fost urmărit şi realizat punct cu punct acest plan criminal la adresa omenirii până în prezent, când Armata SUA a îmbrăţişat altă direcţie, care este fundamentală pentru stoparea direcţiei nebuneşti de distrugere a civilizaţiei şi chiar a planetei însăşi.

[continuare în partea a patruzecisipatra]

Sursa: AIM

No comments:

Post a Comment