Sunday, July 15, 2012

2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (15b)

[urmare din partea a treizecisinoua]

În ultimii ani, proiectul Disclosure la nivel mondial s-a amplificat din ce în ce mai mult, fiind o urmare directă a acţiunii oamenilor şi a celei a extratereştrilor; de asemenea, el se corelează cu noile condiţii energetice din sectorul galactic prin care trece sistemul nostru solar şi planeta noastră.

Toate acestea determină transformări majore la nivelul conştiinţei oamenilor şi implicit asupra acţiunilor pe care ei le realizează. Chiar şi anumite agenţii guvernamentale din unele state considerate puteri ale lumii, cum ar fi Franţa şi Anglia, au desecretizat în ultimii trei ani documente importante care atestă realitatea existenţei extratereştrilor.

Totuşi, dintre toate agenţiile internaţionale, NASA ar trebui să fie vârful de lance în realizarea proiectului Disclosure, contribuind la cunoaşterea unor realităţi cosmice şi observaţii care au fost ascunse până acum cu mare grijă. Din păcate, NASA nu îndeplineşte aproape deloc acest rol, ci dimpotrivă, ea pare să fie foarte interesată de ocultarea şi ascunderea unei cantităţi imense de informaţie valoroasă în legătură cu existenţa şi activitatea civilizaţiilor extraterestre atât pe planeta noastră, cât şi în spaţiul cosmic al sistemului nostru solar.

Există însă chiar şi aici (la nivelul conducerii NASA) unele persoane care nu doresc să se supună controlului "elitei" şi oferă din când în când opiniei publice unele informaţii şi documente secrete sub acoperirea anonimatului. Doar aşa ne putem explica unele "scurgeri" de informaţii despre fenomenul OZN, care sunt puse de NASA pe seama "neglijenţei" sau care sunt pur şi simplu ignorate de această instituţie guvernamentală a SUA.

Unele dintre aceste documente foto sau video sunt extraordinare şi ele demonstrează o dată în plus fenomenala desfăşurare de forţe extraterestre care există actualmente în preajma Terrei. În această privinţă, probabil cea mai uluitoare dovadă provenită de la o "sursă necunoscută" din interiorul NASA implică unele imagini extraordinare, care au fost captate de telescopul Hubble la data de 5 mai 2010, care au surprins un OZN uriaş în spaţiul cosmic ce a trecut prin dreptul oglinzii telescopului. Aproape sigur "scurgerea" informaţiei a fost făcută în mod deliberat, deoarece s-au luat totuşi unele precauţii elementare; de pildă, imaginea OZN-ului a fost segmentată, pentru a nu se vedea întregul ansamblu, aşa cum a fost el capturat de camerele telescopului Hubble:
Mai ales în ultimii 3 ani, contactele vizuale cu felurite tipuri de nave extraterestre au crescut foarte mult, aşa după cum Federaţiile Galactice ale civilizaţiilor ET benefice anunţaseră cu mai mult timp în urmă. Această etapă importantă face parte atât din planul general de pregătire a Primului Contact dintre omenire şi civilizaţiile extraterestre benefice, cât şi din dorinţa acestor civilizaţii de a ajuta proiectul Dezvăluirea prin probe şi dovezi de necontestat, fără totuşi a şoca prea mult populaţia Pământului în această fază a înţelegerii ei.

Astfel, există sute şi chiar mii de filmări ale unor nave ET în cele mai diverse colţuri ale lumii şi în toate perioadele zilei, care expun diverse detalii sau moduri de manifestare ale lor un timp destul de îndelungat pe cer. Unele dintre aceste apariţii OZN sunt extraordinar de elocvente. De exemplu, cea care a avut loc pe 8 aprilie 2012 deasupra oraşului Cuzco din Peru este foarte valoroasă mai ales prin puterea detaliului şi a distanţei mici de la care nava a fost fotografiată:
Alteori, navele ET apar în adevărate "flote" deasupra oraşelor, realizând superbe spectacole aeriene, cum ar fi cazul din Homestead (Florida � SUA), din 16 februarie 2012:
sau cel de deasupra Champaign (Illinois � SUA), de pe 4 aprilie 2012:
În majoritatea acestor "spectacole", se observă că OZN-urile se dispun mai ales în forma anumitor constelaţii, dintre care cea mai des întâlnită este Constelaţia Orion. Alteori, jocul lor complicat semnifică probabil şi alte "chei" ce trebuiesc descifrate, ca în cazul "flotei" de nave extraterestre observată în noaptea de 12 ianuarie 2012 la Sanibel Beach (Florida � SUA):
Unele filmări sunt fenomenale atât prin ineditul lor, cât şi prin claritatea excepţională a imaginii; de asemenea, ele demonstrează unele caracteristici extraordinare ale navelor ET. Un exemplu edificator este cel surprins în Suedia anul acesta, clip ce poate fi vizionat aici:
În aceeaşi categorie intră şi filmarea surprinsă undeva, pe o plajă din Croaţia, de asemenea anul acesta:
Alte filmări ale navelor extraterestre sunt cu atât mai elocvente, cu cât ele sunt surprinse chiar de camerele de filmat ale unor televiziuni (locale sau chiar naţionale) în timp real, fiind mai apoi prezentate pe post. Aşa este cazul petrecut recent în Colorado (SUA), în 28 iunie 2012, când un OZN a zburat "la pas" în urma unui elicopter al autorităţilor locale, care era angrenat în operaţiunea de stingere a unui mare incendiu de vegetaţie izbucnit în acea zonă:
În aceeaşi categorie intră şi OZN-ul gigantic filmat deasupra Braziliei în 2012, care a realizat un spectacol luminos de o rară frumuseţe. El a fost filmat şi prezentat atât pe posturile de televiziune, cât şi de alte surse independente (din diferite unghiuri şi locaţii ale oraşului), eliminând astfel orice "bănuieli" de farsă ori de trucaj:
Chiar şi deasupra Chişinăului, pe 21 martie 2012 au fost filmate în condiţii atmosferice excelente trei OZN-uri, care s-au dispus în formă de triunghi pe cer şi au rămas un timp destul de îndelungat astfel; prezentarea şi analiza video este inteligent realizată, iar calitatea imaginii este şi ea foarte bună:
Totuşi, există unele cazuri foarte rare în care apariţia unor OZN-uri se încadrează în categoria "dominării şi a cuceririi". Până în prezent cunoaştem un singur caz de acest gen, care fără îndoială este tulburător prin puterea rezonanţei imprimate şi prin felul intempestiv, ameninţător şi dur prin care nava s-a manifestat deasupra plajei uneia dintre insulele din arhipelagul Los Roque (Venezuela), pe 15 august 2007.

Aceasta este o manifestare rarisimă a unui OZN, care în mod evident aparţine unei civilizaţii orientată malefic. Atitudinea lui poate fi interpretată chiar ca un incredibil "tupeu galactic", care în mod evident are o natură malefică. Structura (forma) navei, felul în care ea s-a deplasat, modalitatea de intimidare şi chiar o anumită răutate care se poate intui din percepţia subtilă transmisă de imagine, ne determină să credem că fiinţele din navă aparţineau unei civilizaţii neprietenoase:
Justeţea hotărârii reprezentanţilor civilizaţiilor extraterestre de a se face cunoscuţi omenirii într-o manieră gradată, prin îndesirea apariţiilor pe cer ale navelor lor, se dovedeşte nu doar foarte inspirată, ci şi corectă în ceea ce priveşte analiza psihologică a structurii emoţionale a societăţii umane actuale.

Exemplul reacţiei populaţiei din St. Petersburg (Rusia), din aprilie anul acesta, este elocvent în acest sens. Între 9 şi 11 aprilie 2012, deasupra oraşului au apărut multe OZN-uri, oferind "spectacole" nocturne minunate de lumini şi staţionând un timp îndelungat pe cer. Presa a prezentat câteva ştiri despre acel eveniment, din care ne-am putut da seama de impactul emoţional asupra populaţiei.

De pildă, unul dintre cotidienele online naţionale titrează: "Au venit, gata, ĂSTA E SFÂRŞITUL LUMII". Obiectul misterios de pe cer care i-a făcut pe oameni să creadă că extratereştrii dau navală, comentând mai apoi: "Imagini incredibile au fost filmate în urmă cu câteva săptămâni pe cerul din oraşul rus St. Petersburg. Mai mulţi cameramani amatori au surprins ceea ce pare a fi "o invazie extraterestră".

Mai multe lumini ciudate au apărut pe cer în apropierea aeroportului Pulkovo şi zeci de oameni au sunat la 112 pentru a avertiza autorităţile asupra luminilor de pe cer."

Link-ul pe care ziarul îl oferă nu prezintă o filmare satisfăcătoare (http://www.youtube.com/watch?v=LkVf7GgL69A), însă un alt clip video surprinde acelaşi eveniment într-o manieră mai sugestivă:
Cazul este interesant de analizat, deoarece ne oferă o imagine aproximativă a felului în care populaţia înţelege şi percepe fenomenul OZN, precum şi modul în care reacţionează autorităţile şi mass-media (se observă însă o diferenţă majoră faţă de reacţiile din Brazilia sau Mexic).

Pentru edificare, oferim un citat mai amplu din articolele apărute într-un alt cotidian online în legătură cu evenimentele respective: "Imaginile înregistrate pe cerul de deasupra St. Petersburgului par a fi o adevărată invazie extraterestră dacă ne luăm după numărul mare de lumini care apar şi a numărului mare de oameni care au dat telefoane pentru a avertiza autorităţile.

Nopţile dintre 9 şi 11 aprilie ale acestui an le-au dat fiori ruşilor din zona oraşului St. Petersburg. Ei au putut vedea la început câteva luminiţe care se mişcau pe cer, după care numărul lor a început să crească.

Unele dintre cele mai ciudate formaţiuni luminoase au fost surprinse chiar şi de camerele de vederi ale unor amatori.

Cei de la site-ul de ştiri LifeNews din Rusia susţin că, din informaţiile obţinute de ei, prezenţa navelor extraterestre a pus probleme avioanelor care aterizau sau intenţionau să decoleze de pe aeroportul Pulkovo."

Apoi, inevitabil, ne confruntăm cu modul specific de ocultare a problemei de către autorităţile guvernamentale ori cele implicate în realaţiile cu publicul: "Autorităţile nu au făcut nicio declaraţie oficială în legătură cu luminile ciudate înregistrate chiar şi de camerele de vederi pe cerul St. Petersburgului."

Pentru a ne edifica şi mai bine, oferim în continuare probabil cele mai bune filmări ale unor cazuri de apariţie a OZN-urilor (The Best UFO cases ever on tape), sintetizate într-un remarcabil clip video ce poate fi urmărit aici:
Dacă până acum au fost prezentate doar apariţii ale unor OZN-uri, există totuşi suficiente surse (deocamdată doar fotografii; probabil vom oferi imagini filmate într-o prezentare ulterioară, când timpurile vor permite mai multe în acest sens) şi pentru cunoaşterea unor fiinţe extraterestre (majoritatea fac parte din categoria micilor cenuşii � Greys).

Imaginile respective pot fi urmărite la adresa: http://www.thetruthbehindthescenes.org/alien-pictures-40-images/.

Revenind la categoria navelor cosmice ET, sugerăm în mod deosebit vizionarea unor sinteze admirabil realizate de AnonymousFo&tm; sub genericul Best UFOs of..., care prezintă "crema" cazurilor OZN observate pe suprafaţa globului (anual şi, de asemenea, lunar). Oferim în continuare link-urile pentru multitudinea de cazuri excepţionale care, deşi sunt postate în mediul virtual, totuşi nu sunt absolut deloc mediatizate de organismele guvernamentale ori de mass-media:

Pentru anul 2009, Best UFOs of 2009
Pentru anul 2010, Best UFOs of 2010:
În particular la această sinteză este surprinderea de către camerele de luat vederi ale unor sonde cosmice ale NASA, a unei nave gigantice care iese din zona inelelor planetei Saturn. În legătură cu această descoperire inedită la nivelul inelului F al planetei Saturn, sugerăm urmărirea următorului clip video:
Pentru anul 2011, Best UFOs of 2011:
Pentru anul 2012, sinteza pe luna aprilie, Best of UFO sightings on April:
Sinteza pe luna mai, Best of UFO sightings on May:
Sinteza pe luna iunie, Best of UFO sightings on June:
[continuare în partea a patruzecisiuna]

Sursa: AIM

No comments:

Post a Comment