Sunday, December 11, 2011

Arhanghelul Gabriel - Alinierea din 12:12


6 decembrie 2011Arhanghelul Gabriel - Alinierea din 12:12

Dragii mei,

Alinierea din 12:12 pe 12 decembrie, 2011 va aduce toata forta Dimensiunii Angelice in asistenta. Din acest taram exista claritate cu privire la capacitatea Sufletului vostru de a primi, precum si disponibilitatea voastra pentru integrarea celor mai inalte frecvente inca disponibile pentru transformare pe aceasta planeta.

Doisprezece reprezinta o activare a Iubirii Divine inauntrul vostru, prin voi si in jurul vostru. Atunci cand Iubirea Divina activeaza filamentele de lumina-codificate in interiorul fiintei voastre, exista o comuniune de trezire. Ea misca corpului in sistemul 12-helix si permite conectarea corzilor ADN-ului. Aceasta activeaza energia subtila care uneste noul sistem de 12 chakre. Lumina singura nu poate crea o conexiune, chiar daca Inteligenta Divina exista inauntrul Fortei de Lumina. Iubirea Divina este necesara pentru a trezi codificarea Uniunii Sufletului vostru cu finalizarea inerenta in cele Douasprezece. Acest lucru poate fi numit Lumina Cristului.

Prin puterea portalurilor asociate tinute deschise de Arhangheli, o noua forta a Constiintei Cristice va fi facuta disponibila in timpul Alinierii 12:12. Puterea acestei energii trezite, permite fiecarei persoane sa beneficieze de o experienta a Luminii Cristice in momentul de Codificare din 12:12. Odata experimentata, nu veti mai cadea inapoi in vechile cai, deoarece Lumina Aurie Cristica sterge literalmente frecventele din fiinta voastra care nu va mai servesc. Transformate de Lumina, celulele se trezesc la codificarea incorporata in sufletul vostru. Aceasta activare a fost suspendata pana cand constiinta pamantului va putea sprijini trezirea in masa. Constientizarea si pregatirea sunt semnaturile cheie pentru transformare disponibile prin Lumina Cristica. Acel timp este acum.

A primi Iertarea

In Alinierea 12:12,Iertarea Divina este prevazuta cu o vindecare a ranilor vechi. Treaba voastra este de a primi vindecarea prin acceptarea iertarii pentru greselile din trecut pe care credeti ca le-ati facut. Lasati Lumina Iubirii Divine sa patrunda toate structurile vechi pe care le-ati construit in jurul ideii de rusine si nevrednicie. Iertati-va pentru atacurile asupra voastra pentru ca nu ati reusit sa faceti ce v-ati gandit ca “ar fi trebuit” sa faceti. Aceasta noua Lumina codata cu energia Cristica poarta cu ea o frecventa de vindecare si iubire. Aceasta detine, de asemenea, o aliniere cu sinele voastre multi-dimensionale, pentru a crea mai multa unitate si intregime in interiorul fiintei voastre.

V-ati angajat razboinici spirituali care au pus piciorul pe aceasta cale in momentul in care v-ati nascut. Ati fost martor la dedicarea lumii din jurul vostru la tot ce ati considerat fals. Ati luat steagul sufletului vostru de Adevar, Iluminare si Expansiune si ati inceput sa va deplasati in directii care s-au intalnit cu frica si controverse. Acest lucru a cauzat poate chiar disensiuni, in dinamica familiei voastre, care continua pana in zilele noastre. Prin aceasta, toti ati fost dedicati credintei voastre in Lumina Divina si in procesul de evolutie - un mod care a onorat sfintenia tuturor formelor de viata pe Pamant.

O recunoastere a faptului ca exista alte dimensiuni, care se contopesc si coincid cu intelepciunea antica si Adevarul iluminat au patruns constiinta voastra. Ati fost deschisi pentru a primi invataturile care rezonau adanc in fiinta voastra, indiferent de modul in care aceasta parea altora. Prin valul de crestere in constiinta a fost nevoie de mare curaj sa mentineti puternice convingerile voastre. Pe data de 12 decembrie 2011, Alinierea din 12:12 este o ancorare a tot ceea ce a fost pastrat sa fie adevarat in sufletul vostru.

Unitatea divina

Prin portalul din 12:12 va exista un sentiment de a fi renascut in unitate, cu toate aspectele voastre. Salutati-va cu un nou nivel de respect si onorati-va angajamentul vostru fata de aceasta viata. Dorinta voastra de a continua pe Calea de Lumina, prin timp v-a adus la o completare a unui aspect al calatoriei sufletului vostru. Sarcina voastra este acum de a lua aceasta noua plenitudine profund in fiinta voastra. Lasati Lumina Cristica sa patrunda in fiecare celula si sa creeze o noua forta de vindecare, care patrunde constiinta voastra. Cand integrati aceasta aliniere in voi, Iubirea Divina in campurile voastre energetice va fi atat de extinsa, ca lumea va incepe sa se schimbe in jurul vostru.

Incepeti sa folositi aceasta noua conexiune la Forta de Lumina de vindecare si de a o aduce la toate povestile voastre, toate relatiile si toate locurile din viata voastra care nu apar inca asa cum vi le-ati imaginat. Folositi aceasta lumina pentru a va intari cu adevarata iertare si compasiune. Indiferent de ceea ce se intampla, concentrati-va pe centrul vostru de Adevarata Lumina si Iubire Divina, pentru a aduce aceasta compasiune voua insiva. Creati obiceiul de a face acest lucru inainte de a putea avea loc orice alta reactie si veti descoperi ca acesta este cu adevarat un moment nou.

Noi structuri in sistemul energetic uman

Cu alinierea din 12:12, noi structuri sunt construite in sistemul energetic uman. Alinierea de conectare a celor 12-corzi in structura ADN-ului deschide calea pentru crearea unui sistem de 12 chakre. Aceasta schimbare de paradigma in dezvoltarea fiintei umane codificate, creeaza si mai multa dezvoltare a unei structuri pe deplin aliniate care opereaza la cea mai inalta frecventa de energie disponibila in prezent. Acest nou sistem de energie aliniat, permite omului nu numai sa navigheze la acest moment nou pe pamant, dar, de asemenea, sa deschida calea pentru ca altii sa raspunda. Codificarile stabilite in sistemul energetic uman, care se activeaza in momente diferite, au creat valuri de schimbare in cadrul structurilor stabilite in paradigma lumii vechi. Fiecare persoana va simti acum impulsul sufletului de a sa se muta in actiuni deliberate, retragere sau de a alege sa paraseasca planeta in intregime pentru a astepta un timp mai dezvoltat pe Pamant.

Evolutia viitoare privind nivelurile planetare creeaza noi deschideri pentru sufletele care vor intra. Cei ale caror lumina codata a ADN-ului au permis frecventelor lor de energie sa se schimbe, lucreaza acum simultan intr-un pamant multidimensional magnetizand alte suflete. O antrenare a frecventelor de energie rezulta pe masura ce propria codificare interioara de ardere in rezonanta atrage mai multi care sunt gata pentru trezire. Este cu adevarat un moment interesant pentru a fi in viata si v-ati nascut pentru a fi creatorul noilor structuri de pe Pamant. In aceasta noua energie, va puteti simti ca si cum ati ajuns in sfarsit acasa.

Creati o viziune imputernicita pentru a va servi pe masura ce va ridicati frecventele de energie in cadrul noilor structuri de lumina din codurile 12:12. Asta va activa centrele voastre de energie intr-un mod nou. Creati o legatura profunda vitala pentru un Pamant care asteapta acest moment de onorare. Aveti parteneri nevazuti a caror activitate include evolutia voastra, pentru a ajuta la crearea unei lumi pe deplin functionale, care opereaza pe o frecventa mai inalta a Luminii si Iubirii Divine.

Ati fost nascuti pentru asta. Acum este timpul vostru. Vizualizati helixul celor 12 corzi ale ADN-ului codificate cu Lumina inauntrul vostru mergand adanc in pamant si deasupra capului. Acest lucru va permite conectarea sistemului de 12-chakre de mai sus, in si sub corpul vostru. Alaturati-va cu altii in temporizarile din 12:12 pentru a asista activarea noii matrici a codurilor de energie. Acestea vor fi structurile care vor ajuta la crearea unui nou Pamant - unul in cazul in care spiritul este onorat in toate lucrurile, si frumusetea si armonia sunt sfintite.

Daca cititi acest lucru, sunteti aliniati la Energia Cristica, care permite o viata noua, la momentul de codificare pe aceasta zi de 12:12 12 decembrie 2011. Este cu adevarat inceputul schimbarii de paradigma, care va continua pe tot parcursul lui 2012. Toate se vor schimba. Angajati-va la evolutia gratioasa si incepeti sa construiti noi structuri inauntrul fiintei voastre, astfel incat cei din lume sa poata urma planul. Ati fost intotdeauna cei care au netezit calea, si aceasta inca mai continua. Alinierea de energie din 12:12 este ceea ce a fost numit "a doua venire." Inteleasa gresit de secole, aceasta conexiune la Constiinta Cristica este in voi, si nu este sosirea unei singure fiinte iluminate in lume. Trezirea energiei spirituale evolutive depline este disponibila in toate fiintele, daca acestea aleg, si sunt dispuse sa aduca pe planeta schimbarea evolutiva in constiinta, pe care Pamantul o asteapta. Este timpul vostru de a alege.

Aici este o rugaciune pentru a asista la activare:

Prezenta Divina,

In timpul acestei Alinieri din 12:12, te rog sa aduci Lumina Aurie si Iubirea Divina, a Constiintei Cristice prin fiinta mea si ancoreaz-o pe Pamant. Daca este spre binele meu cel mai inalt, fie sa trezeasca conexiunea celor 12 corzi ale ADN-ului in mine si sa creeze helix-ul plin de Lumina care activeaza sistemul meu de 12 chakre. Eu cer pentru alinierea Sufletul meu toata Iubirea Divina si Lumina pe care le pot primi pentru binele evolutiei mele si evolutiei de pe Pamant la acest timp. Eu invit asistenta ingerului meu pazitor si toate fiintele de lumina care lucreaza pentru trezirea mea sa fie cu mine in acest proces.

Fie ca toate fiintele sa se trezeasca la potentialul lor Divin si sa aduca prezenta Iubirii Divine si tot mai multa Gratie pe aceasta planeta. Fie ca Pamantul sa fie onorat intr-un mod nou, care permite planetei noastre frumoase sa prospere. Fie ca fiecare inima sa simta darurile acestei Prezente iubitoare inautrul ei, astfel incat Pacea sa poata prevala pe Pamant. Multumesc Dumnezeule pentru aceasta si toate binecuvantarile noastre. Si asa este.

Arhanghelul Gabriel

December 4, 2011

www.TheGabrielMessages.com

1 comment:

  1. Multumesc si eu bunului Dumnezeu,si Sfantului Arhanghel Gabriel pentru aceasta aducere la cunosinta ,Pentru marele eveniment.Doamne Ajutane.

    ReplyDelete