Friday, December 9, 2011

Vizualizare la nivel mondial pentru Depasirea Tiparelor

Va rugam sa va alaturati noua!


Dec. 11 & 22, Vizualizare la Nivel Mondial a unei străpungeri/depăşiri ireversibile a tuturor limitărilor puse în faţa noastră de către Cei intunecati 

Va rugăm să vă alăturati nouă la orice oră, pe durata zilelor de 11 si 22 Decembrie!
PUTETI SA FACETI ACEASTA CHIAR DE MAI MULTE ORI :)
Noi vom persevera, pană la reusită!
(haideti să simţim launtric că deja am reusit, s-a implinit.)
 
 Dragă cititorule,
Trăim pe o planeta minunată. Există aici atât de multa Iubire şi Frumuseţe. Insa puterile care o conduc, guvernele şi elitele, se pare că pur şi simplu nu vor sa acţioneze corect. Pamantul-Mama produce suficiente resurse, care să permită unui număr de cel puţin 10 miliarde de oameni sa trăiască în pace şi belşug, dar toţi conducătorii noştri nu pot să se gândească decât la modalităţile prin care să-şi păstreze puterea, creând conflicte şi războaie, obligându-ne să plătim tot mai mult şi mai mult. Prin frăţii obscure şi operaţiuni secrete, ei ignoră voinţa oamenilor. Încearcă să ne tina intr-o stare de dependentă si frică prin intermediul mass-mediei, pe care ei o controlează.

Nu a sosit momentul să schimbăm toate acestea? Nu a sosit momentul ca NOI să fim cei care decidem cum trebuie să fie condusă planeta noastră?

Cum?

Este mai uşor decât ai crede. Da, într-adevăr. Există o lege a fizicii, despre care probabil că ai auzit deja şi care este perfectă pentru a pune capăt acestei vechi paradigme, acestui sistem învechit şi depăşit, în care cei bogaţi şi puţini ne controlează pe noi, ceilalţi. Această lege se numeşte ”Legea Atracţiei”. Aceasta susţine că orice lucru asupra căruia ne concentrăm si pe care-l simţim cu adevărat în inimile noastre, îl putem atrage către noi. Te poţi documenta despre această lege pe internet sau la biblioteca (poţi citi cartea ”Secretul”, de exemplu). Vei găsi foarte multe istorisiri ale unor oameni, care au reuşit să-şi schimbe vieţile în acest mod.

Aceasta lege se poate pune în practică prin vizualizare. Când vizualizezi ceva ce îţi doreşti şi simţi o bucurie, CA SI CAND S-AR FI ÎNTAMPLAT DEJA, obiectul vizualizarii se va manifesta.

Poţi aplica această lege în viata ta personală, dar şi în beneficiul planetei şi al omenirii. Cu cât se concentrează mai mulţi oameni asupra acestei legi, cu atât devine mai puternică energia ei. Energia creată de un grup de oameni se multiplică şi devine mai puternică decât simpla adunare a energiei corespunzătoare celor care i-au dat naştere. Nu trebuie sa ne crezi pe cuvânt, totul a fost demonstrat ştiinţific. Poţi urmări un clip pe care l-am realizat despre acest subiect, pe care-l găseşti mai jos:
Există deja numeroase vizualizări şi meditaţii în grup. Pentru Pace Mondiala, de exemplu. Si totuşi, nu avem parte de aceasta pace. Oare nu au funcţionat aceste acţiuni ? Bineînţeles că au funcţionat. Poţi observa aceasta în clipul nostru. Problema este că, odată ce energia paşnică şi-a îndeplinit rolul, dacă, între timp, puterile aflate la conducere continua să lucreze în direcţia opusă, totul se întoarce la situaţia anterior existentă. Soldaţilor li se ordonă să pună mana pe arme din nou, aceasta după ce renunţaseră la ele, nivelul criminalităţii creste din nou, din cauza situaţiei dificile cu care oamenii încă se confruntă, etc. De aceea trebuie să ne concentrăm asupra unui lucru, care nu va mai putea fi reversibil. Niciodată.

Iar acest lucru este: O STRAPUNGERE (eng. BREAKTHROUGH, n.t.) (o străpungere/depăşire pentru totdeauna a tuturor limitărilor puse în faţa noastră de către Cei intunecati, dincolo de care, revenirea la starea iniţială să fie cu neputinţă, n.t.). 
Nu te ingrijora că nu ştii asupra cărui lucru anume trebuie să te concentrezi. Energia este, de la sine, foarte inteligenta şi îşi va găsi singură calea. După cum ai putut observa în clipul nostru, atunci când oamenii vizualizează pacea, numărul crimelor se reduce, la fel şi cel al accidentelor, la fel şi cel al pacienţilor care ajung la urgentă, iar piaţa valutară este clar influenţată pozitiv. Pacea este pace, o străpungere/depăşire ireversibilă a tuturor limitărilor puse în faţa noastră de către Cei intunecati ESTE o străpungere/depăşire ireversibilă a tuturor limitărilor puse în faţa noastră de către Cei intunecati. Energia ştie încotro să se îndrepte. Dacă ne concentrăm pe o asemenea străpungere/depăşire ireversibilă a tuturor limitărilor puse în faţa noastră de către Cei intunecati, aceasta va găsi cea mai slabă veriga din lanţ, care încă menţine in picioare această paradigmă învechită. Si O VA RUPE.

Când un număr suficient de mare de oameni o vor vizualiza şi o vor simţi in inimile lor, atunci se va întâmpla. Poate că va fi cel de-al 6.578-lea participant cel care va da un ultim impuls vechii paradigme sau poate că va fi cel de-al 10.234-lea, dar această paradigmă învechită VA DISPAREA. Aşteaptă (actionând, n.t.) şi vei vedea că aşa se va petrece.

Concentrează-te pe ceva care te face foarte, foarte fericit/ă. Si încearcă sa simţi ca şi cum s-ar fi petrecut deja. Fie că este un discurs a lui Obama, care dezvăluie existenta OZN-urilor, sau că oamenii vor avea acces la energie gratuită/liberă, sau că un ziar sau un post de televiziune va dezvălui că atentatul de pe 11 septembrie a fost comandat din interior, sau orice altceva la fel de important. Totul se rezumă la acelaşi lucru: sfârşitul erei controlului Celor întunecaţi. Eşti liber/ă sa alegi :) 
Mai important ca orice este bucuria pe care ai simţi-o dacă, această străpungere/depăşire ireversibilă a tuturor limitărilor puse în faţa noastră de către Cei intunecati, tocmai s-ar fi petrecut. Vizualizează, de exemplu, că războiul şi foametea lasă cale liberă păcii şi belşugului pe toată suprafaţa planetei, că disperarea copiilor este înlocuită de dreptul la a spera, că stresul şi frica lasă loc fericirii şi timpului petrecut cu cei dragi, că politicienii corupţi şi cadrele medicale inapte cedează locul conducătorilor dăruiţi si adevăratelor metode de vindecare. Toate acestea EXISTA DEJA pe planeta noastră, dar încă se află sub opresiunea sistemului obscur. De aceea avem nevoie de această străpungere/depăsire ireversibilă a tuturor limitărilor puse în faţa noastră de către

Cei intunecati. Si vom face tot ce ne stă in putinţă, şi care este paşnic, pentru ca aceasta să devina realitate!

Noi am ales datele de 11 Decembrie 2011 şi 22 Decembrie 2011, pentru a reuni in mod masiv forţele noastre, ale tuturora.

Nu contează cât timp acorzi acestui lucru; şi 5 secunde sunt suficiente. Contează să simţi cu adevărat bucuria acestei reusite, ca şi cum ea s-ar fi petrecut deja. Aceasta este suficient ca mica (dar IMPORTANTA) ta contribuţie să se adauge nenumăratelor căi prin care funcţionează Legea Atracţiei. Împreuna o vom transforma într-o putere URIASA, care va schimba pentru totdeauna această lume, în beneficiul oamenilor.

Dacă ai realizat acest exerciţiu de vizualizare, acum vine a doua parte importantă, care funcţionează după principiul ”toată lumea cunoaste pe toată lumea”. Se spune ca prin şase mesaje date mai departe, poţi ajunge la fiecare persoană de pe planetă. Aşa că, te rugăm să dai mai departe acest mesaj TUTUROR din agenda ta de adrese, despre care ştii că le-ar face plăcere să ia parte la o asemenea acţiune. Făcând aceasta, putem da naştere unei enorme armate a Luminii, chiar şi într-o singură zi.

Iţi mulţumim din suflet că te-ai alăturat acestei cauze. Mama Pamant şi noi toţi, cei care acţionăm în numele păcii şi a armoniei, la fel ca şi tine, îţi vom fi recunoscători ţie şi tuturor celor care au luat/vor lua parte la această acţiune, pentru că putem face toate acestea DOAR IMPREUNA! Te rugăm să dai acest mesaj mai departe acum. Nu amâna. ACUM este momentul.

Iţi mulţumim!!!

Adriano, Boogy, Guillermo, Jimena, Ale, Teddy, Eduardo, Cristian, Kiki, Stephan, Martin, Ute, Alain, Luísa, Kees, Alexandre, André, Winny, Milna, Puk, Per, Cagga, Diana, Dana, Gertie, Mara, U2awaking, Camelia, Gloria, Steve, Krystal, Elizabeth, Livia, Siniša, Leif, Sorin, Danusa, Yonghun, Takuya, Toni, Gloria, Charlotte, Guillermo, Maja, Zeljka, Haim, Claudio, Bénédicte, Stella, Darko, Slava, Javier, Michelle, Louise, Anneliese, Casandra, Eniko, Diana, Georgiana, Claudiu (esti liber să iti treci şi numele tău aici: VisualizeDaily.com).

P.S. După ce paradigma se va fi schimbat, ne putem folosi puterea colectivă in alte cauze. Cum ar fi curăţarea planetei, ajutorarea celor nevoiasi, etc. Dacă ti-ar placea sa te alături şi unor astfel de actiuni, lasă-ţi numele in partea de jos a site-ului nostru, VisualizeDaily.com

No comments:

Post a Comment