Tuesday, February 26, 2013

Verdict: vinovati! Papa Benedict si prim-ministrul Canadei - vinovati de crime impotriva umanitatii!


Verdictul final a fost pronuntat in cazul de justitie penala impotriva Vaticanului si Canadei pentru genocid.

Papa Benedict (demisionar) si prim-ministrul Canadei au fost gasiti vinovati de crime impotriva umanitatii si pedepsiti cu 25 de ani de inchisoare.

Curtea de Justitie ordona ca ei sa se predea pana la 4 martie 2013, sau vor fi arestati.

Bruxelles, 25 februarie 2013

Papa Benedict va face inchisoare 25 de ani pentru rolul sau facandu-se vinovat de crime impotriva umanitatii, iar proprietatile si valorile Vaticanului vor fi confiscate, conform verdictului pronuntat azi de Curtea Penala Internationala de Justitie.

Tribunalul cu sediul la Bruxelles s-a pronuntat cu unanimitate de voturi gasindu-i vinovati pe cei 30 de acuzati, si a ordonat arestarea lor incepand cu data de 4 martie 2013, intr-o decizie a Curtii adoptata azi, 25 februarie 2013.

Iata un extras din verdictul Curtii:

"Noi, juratii, ii gasim pe acuzatii in acest caz vinovati de cele doua fapte penale, si anume ei sunt vinovati de savarsirea sau ajutarea la savarsire a crimelor impotriva umanitatii, si constituirea unei conspiratii criminale care actioneaza in prezent."

Completul de judecata a hotarat ca fiecare acuzat sa fie pedepsit cu 25 de ani de inchisoare, fara posibilitate de reducere a pedepsei, si ca toate bunurile lor personale sa fie confiscate.

Hotararea Curtii ITCCS are nr. 022513-001.

"Acuzatii sunt somati sa se predea singuri voluntar Ofiterilor de Pace si Agentilor autorizati de aceasta Curte, fiind gasiti vinovati de toate acuzele."

"Acuzatii au la dispozitie 7 zile de la data adoptarii acestei hotarari, pana la 4 martie 2013, ca sa se conformeze. Dupa data de 4 martie 2013, va fi emis un mandat international de arestare pe numele lor."

Partile vinovate includ pe Elisabeta de Windsor, Regina Angliei, Stephen Harper, prim-ministrul Canadei, si sefii bisericilor catolice, anglicane si unite din Canada.

Verdictul survine dupa aproape o luna de deliberari a celor peste 30 de jurati si a peste 150 de audieri si prezentari de dovezi realizate de procurori.

Aceste audieri au relevat dovezi clare si de necontestat cu privire la existenta unei conspiratii criminale masive constituite din institutiile conduse de acuzati prin care a fost comis si ascuns un genocid asupra a intregi generatii de copii, in asa-numitele scoli rezidentiale nativ-indiene din Canada.

Niciunul dintre acuzati nu a contrazis sau pus la indoiala acuzatiile ce le sunt aduse in mod public inca din septembrie 2012, si nici nu au oferit dovezi pentru sustinerea nevinovatiei lor in fata Curtii.

"Tacerea lor mi-a spus multe. De ce oare oameni nevinovati nu si-ar apara reputatia atunci cand sunt acuzati de asemenea crime teribile?" a observat unul dintre jurati, originar din Anglia.

"Aceste crime au avut ca victime niste copii, si faceau parte dintr-un plan rece si calculat care urmarea sa extermine pe nativii indieni care nu erau crestini. Iar acuzatii inca ascund si aciopera toate aceste crime, chiar si astazi. Asa ca trebuia sa facem mai mult decat sa le "batem obrazul". Intreaga masinarie de teroare condusa de bisericile finantate de stat care se afla deasupra legii, trebuie sa inceteze, pentru ca inca mai sunt copii care sufera de pe urma lor."

Curtea declara ca bogatiile si proprietatile bisericilor responsabile de genocidul copiilor nativ-indieni din Canada, sa fie confiscate si puse in proprietate publica, ca reparatii pentru familiile celor peste 50.000 de copii care au murit in aceste scoli rezidentiale.

Pentru a pune in aplicare hotararea sa, Curtea a imputernicit cetatenii din Canada, din SUA, din Anglia, din Italia si din alte 12 natiuni, sa procedeze ca agenti legali ai Curtii, si fiind "inarmati" cu mandate de confiscare, sa ocupe in mod pasnic si sa confiste proprietatile bisericilor romano-catolice, anglicane si unite, din Canada, care sunt principalii vinovati de moartea acestor copii.

"Aceasta hotarare da un fundament legal si legitimitate actiunilor de ocupare a bisericilor care deja au inceput, fiind realizate de catre victimele torturii bisericesti de pe tot cuprinsul lumii", a adaugat Kevin Annett, consultantul-sef de pe langa Biroul Procuraturii, care a prezentat acest caz opiniei publice (in 6 noiembrie 2012 si 30 ianuarie 2013).

"Verdictul curtii arata in mod clar ca aceste organizatii bisericesti criminale vor fi in mod legal si practic desfiintate, iar bogatiile si proprietatile lor dobandite prin furt vor fi restituite oamenilor. Justitia a inceput, in sfarsit, sa actioneze. Mortii se pot odihni acum in pace."

Ofiterii Curtii vor inmana Hotararea Tribunalului catre fiecare dintre acesti criminali in aceasta saptamana, inclusiv catre prim-ministrul Canadei, catre Regina Angliei, si catre Joseph Ratzinger, demisionarul Papa Benedict care evita arestarea la Vatican prin demisia sa anuntata in urma cu doua saptamani.

Arestarea acestor vinovati si a celorlalti se va infaptui de catre cetatenii tarilor respective la data de 4 martie 2013, daca vinovatii nu se predau de bunavoie, impreuna cu toate bunurile lor, asa cum a hotarat Curtea.

Aceste actiuni vor fi inregistrate video si publicate pe itccs.org saptamana urmatoare, impreuna cu alte noutati.

Vizionati urmatorul clip video.

Emis de Biroul Central,
Tribunalul international pentru Crime ale Bisericii si Statului,
25 februarie 2013
Bruxelles


Sursa: AIM


7 comments:

  1. Povestile de Ion Creanga nu mai sunt la moda?

    ReplyDelete
  2. Nu cred, ar fi sfarsitul Bisericii catolice!

    ReplyDelete
  3. NU CRED CĂ E ADEVĂRAT,ÎN ORICE CAZ ÎN CANADA NU SE STIE NIMIC.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici la noi nu s-a spus nimic pana azi, cand a aparut o stire pe Antena3, in care se vorbeste nu numai de acuzatiile de mai sus, dar se pare ca papa nu era strain nici de scandalurile de pedofilie sau de orgiile homosexualilor din biserica pe care a condus-o. Mai multe amanunte gasiti aici:
      http://www.antena3.ro/externe/mandatul-de-arestare-de-care-ar-fi-fugit-de-fapt-papa-benedict-ar-trebui-acuzat-de-crime-impotriva-umanitatii-205526.html

      Delete
  4. Binenteles ca din momentul in care nu citesti alte jurnale sau ziare scrise in intreaga lume in binenteles diferite limbi de circulatie,pentru ca ai handicapul limbii necunoscindo ,atunci sigur ca vii cu tupeu ,fara sa-ti ceri permisiunea de-al stampila ca :"Povestitor ale povestior de i.Creanga"Ce bine ar fi sa verificam mai intai o informatie si de-abia dupa aceia sa facem afirmatii jignitoare gratuite.

    ReplyDelete
  5. Lacramioara,tu ai verificat ceva din acest articol?

    ReplyDelete