Friday, January 11, 2013

Programele de control al minţii şi alienarea socială actuală

MK-Ultra a fost un program secret de top al CIA, pentru controlul minţii, pornit şi finanţat prin anii 1950. Îşi are rădăcinile în experimentele de control mental efectuate în lagărele de concentrare naziste din timpul celui de-al 2-lea război mondial. De fapt Operaţiunea Paperclip (Agrafa) prin care s-au adus oamenii de ştiinţă germani, după război, în SUA (cca. 1.800) acordându-li-se cetăţenia americană şi schimbându-le identitatea, face parte din acest mare program.

În acest proiect s-au folosit ca subiecţi fiinţe umane de la periferia societăţii, de multe ori din spitalele de psihiatrie, pedofili, personal din rândul militarilor, precum şi din familii foarte sărace. Mulţi dintre ei erau obligaţi să se supună experimentelor sub ameninţare. Indivizii erau uneori luaţi de către CIA de la vârste foarte fragede.

Erau folosite tehnici de tortură (atât fizice cât şi mentale) cu scopul de a "depersonaliza" fiinţa. Succesul acestui tratament fiind transformarea individului în robot uman. Unii au fost selectaţi, iar ceilalţi au fost pur şi simplu ucişi. Fără ajutorul unui "deprogramator", cei care au supravieţuit erau fiinţe rătăcite care îşi pierduseră sufletele, lipsiţi de înţelegerea a cine sunt cu adevărat, nemaiamintindu-şi de identitatea avuta şi nici de aspecte specifice ale programului din care au făcut parte.

În anii 1970 o Comisie a Senatului SUA a cerut dezvăluirea şi anchetarea CIA şi FBI pe această temă. Cu toate acestea, şeful de atunci, Richard Helms, a ordonat distrugerea documentaţiei. Abia prin anii 1977 s-a ajuns la un oarecare rezultat, supravieţuitorii dând mărturie sub jurământ în faţa unui tribunal federal. Recunoaşterea acestor experimente s-a făcut oficial de către preşedintele Bill Clinton care printr-un discurs şi-a cerut scuze familiilor în cauză exprimând şi faptul că aceste experimente s-au oprit şi nu mai există.

Cu toate acestea, numeroase rapoarte de la "insideri" şi supravieţuitori relevă faptul că acestea au continuat şi continuă şi astăzi, în moduri chiar mai sinistre. Aici aveţi mărturia în instanţă a Christinei Kola, o victimă a acestui proiect:
Un fost agent CIA (Victor Marchetti) scria în 1989 un articol în care specifica "CIA funcţionează ca un instrument secret al Guvernului şi Preşedintelui, a fost mult timp utilizat abuziv, şi continuă să o facă şi astăzi".

Unul din obiectivele acestui proiect este formarea de mercenari instruiţi să execute misiuni foarte delicate, cum ar fi asasinarea oficialilor de rang înalt din Guvern "incomozi", celebrităţi sau activişti pentru drepturile omului, în general personalităţi care prin actiunile lor ar spori conştientizarea de către public a "operaţiunilor negre" (black op.) întreprinse de către guvernul ascuns sau cabala.

Întrucat Proiectul MK-Ultra s-a deconspirat şi închis, a luat naştere Proiectul Monarch care este o ramură modernă a fostului proiect. Tehnologia fiind mai avansata în prezent, s-a ajuns până la tehnici de refrigerare şi tehnici mult perfecţionate şi subtile de programare mentală, inclusiv programare în masă.

Cathy O'Brien susţine că a fost salvată din acest proiect de fostul agent CIA, Mark Philips, care a asistat-o la procesul de "deprogramare" a ei. Ea a vorbit atunci despre acest proiect şi împreună au şi scris două cărţi pe această temă.

Piesa centrală a acestui proiect ar fi un experiment de spălare a creierului în masă la nivel naţional, prin intermediul mass-media şi a culturii celebrităţilor pop, Hollywood-ul fiind principalul promotor. De altfel Hollywood este şi "cuibul" multor celebrităţi pedofili. Recent, o poveste "scăpată" la Fox News de către Corey Feldman dezvăluie faptul că pedofilia este adânc înrădăcinată în sistemul de la Hollywood. El scrie: "Pot să vă spun că problema nr 1 de la Hollywood a fost şi este şi va fi întotdeauna pedofilia... Asta e cea mai mare problema pentru copiii din această industrie... E un mare secret."

Şi nu numai. De exemplu o dată pe an elitele planetei se întâlnesc în Bohemian Grove, oficial pentru a discuta şi a se pune la cale strategia mondială pe următorul an. Printre personalităţile participante de-a lungul timpului sunt majoritatea foştilor şi viitorilor preşedinţi ai SUA şi ai altor state, preşedinţi de mari concerne din toate domeniile. Se fac ritualuri satanice, se pare că inclusiv sacrificii umane, orgii homosexuale şi pedofilie (puteţi citi articolele şi vedea filmele lui Alex Jones, singurul care a reuşit să se strecoare prin 3 rânduri de eşaloane de pază securitate şi să filmeze acolo acţiunile, cu camera ascunsă).

Aspectul cel mai sinistru al acestui proiect, este faptul că anumite celebrităţi şi figuri politice, sunt de fapt victime ale acestui proiect de control al minţii. Multe celebrităţi au ieşit de sub tăcere şi au făcut aluzie la adevărata industrie de divertisment cu expresia "a vinde sufletul lor diavolului".

De exemplu Britney Spears, înainte de un spectacol live în 2007, începe să plângă incontrolabil. Multe vedete din cultura pop au secrete nedezvăluite din viaţa lor şi pe care CIA le manevrează în interes propriu prin programul de control al minţii. Amintesc aici pe Michael Jackson (şi moartea lui dubioasa), Lady Gaga, Beyonce, şi mulţi alţii.

Anumite celebrităţi de la Hollywood sunt alese adesea de la vârstă fragedă (vezi Hanna Montana, Justin Bieber, etc.) şi sunt programate de către CIA prin intermediul Proiectului Monarch, ca o modalitate de spălare a creierului în masă, pentru a le distrage atentia de la afacerile lumii, permiţând în acelaşi timp elitei globale să conducă lumea după bunul plac şi-n interese proprii. De asemenea, personalităţi controversate din istorie ca Lee Harvey Oswald, Sirhan-Sirhan, Charlie Manson, David Koresh, şi alţii sunt suspectaţi că ar fi fost produse ale acestui program.

După David Icke, cel mai "prestigios" dacă putem spune astfel în sens negativ, institut care se ocupă de aceste programe este totuşi Institul Tavistock din City of London care are filiale în SUA. Puteţi viziona un interviu condus de David Icke unei foste "mame preotese" care a suferit în acest tip de programe şi care spune că "mentorul" ei a fost însuşi vestitul şi înspăimântătorul dr. Mengele care s-a remarcat prin sinistrele experimente făcute în lagărele de concentrare naziste, aici: http://vimeo.com/49957920
După cum a ieşit la iveală, foşti nazişti, care oficial au fost daţi dispăruţi, au fost de fapt racolaţi de către CIA, şi folosiţi în dezvoltarea programelor secrete cu experienţă din fostul Reich. Se folosesc metode ca tortură, droguri, electro-şocuri, hipnoză şi viol, precum şi expunerea la o doză mare de radiaţii. Dealtfel aceste tehnici, mai ales cele ce ţin de tehnologie electronică, se folosesc şi în alte proiecte la fel de secrete (vezi cazul iradierii unui întreg oraş, precum şi a unui contingent de militari în cadrul Proiectului Montauk şi deasemenea cunoscuta tehnologie HAARP, cu baza în Alaska şi care acţionează de data aceasta la scară planetară).

Acum revenind la zilele noastre, n-aţi făcut niciodată o analiză a aşa-zişilor lunetişti care terorizau oraşe din SUA, sau acei "nebuni" care omoară copii nevinovaţi în şcolile americane? Chiar credeţi că nebunii apar aşa... de nicăieri, înarmaţi "până-n dinţi" şi încep să tragă, după care se sinucid?

Conform principiului expus de David Iicke, şi anume Problemă - Reacţie - Soluţie, elita malefică plănuieşte cu migală toate aceste acţiuni pentru a ţine populaţia într-o permanentă frică şi teroare (astfel scăzând şi nivelul de vibraţie al câmpului cuantic colectiv în anumite zone). Apoi oamenii chiar ei singuri cer rezolvarea situaţiilor apărute, de către autorităţi, în care au incredere, şi astfel aceşti malefici îşi pun în aplicare, cu voinţa şi la "cererea populaţiei", planurile de sclavizare socială, politică şi economică globală. Inclusiv actul de aşa-zis terorism din Norvegia, atât de mult mediatizat, este executat după acelaşi scenariu, şi pus în aplicare de către aceşti "roboţi umani", formaţi şi crescuţi în aceste proiecte secrete.

După atentatele din şcolile americane, va urma legea interzicerii posesiei de arme de către cetăţenii americani (asta este unul din scopuri), care drept este prevazut în constituţia lor. Şi asta pregăteşte terenul pentru alte pierderi de drepturi civile, ca până acum, astfel că populaţia nemulţumită şi care se va trezi din somnul conştiinţei nu va mai putea riposta împotriva unei dictaturi fasciste, instaurate subversiv şi mişeleşte sub sloganul democraţiei şi sub ochii adormiţi şi cu contribuţia noastră.

Aceeaşi formulă se aplică peste tot în lume, în toate ţările care fiinţează după sistemul politico-economic american. Societatea noastră este în stare de disonanţă cognitivă, de negare a dovezilor tot mai evidente şi copleşitoare despre această conspiraţie.

Apatia şi ignoranţa a pus stăpânire, din păcate, pe marea masă de oameni, care aleg să-şi trăiască vieţile în confortul iluzoriu al vreunei mici sau mari averi, iar cei săraci în disperarea de a supravieţui călcând pe moralitate şi legi universale. La umbra egoismului fiecăruia dintre noi, si a dezbinării, elita îşi duce la îndeplinire pas cu pas master-planul de transformare a umanităţii în grădina proprie, şefi supremi peste sufletele, aspiraţiile şi visurile noastre.

Singura cale ca toate acestea să NU se-ndeplinească, după mine, este iubirea de sine şi cei din jurul nostru, abandonarea tuturor fricilor şi temerilor, prejudecăţilor implementate de sistem prin învăţământ, familie, religie, etc., compasiunea faţă de fiinţele umane, animale şi planeta-mamă, şi deschiderea inimii şi a minţii către adevarurile spirituale, retragerea încrederii acordate instituţiilor guvernamentale, şi luarea în propriile mâini a vieţii şi viitorului nostru.

Noi, prin rutina noastră zilnică, menţinem acest sistem bolnav în actualitate. Toate se scumpesc mereu şi viaţa devine de nesuportat pentru tot mai multe fiinţe umane. V-aţi întrebat vreodată ce s-ar întâmpla dacă oamenii, în masă, n-ar mai vrea să plătescă impozitele, sau facturile, sau ar refuza o lună să mai alimenteze cu petrol maşinile...? Cred că schimbările s-ar produce în avalanşă în interesul nostru, al celor mulţi...

Numai bine, drum drept spre LUMINĂ !


Sursa: AIM

No comments:

Post a Comment