Monday, March 18, 2013

Sfantul Malachia avea dreptate! Francisc I este primul “Papa Negru” de la Vatican


Ieri, 13.03.2013, a fost ales un nou Papă. După mai bine de o lună, perioadă în care fel de fel de speculații s-au născut cu privire la viitorul Papă, iată-ne că într-o dată dominată de cifră 13, catolicii din întreaga lume au un conducător.
După cum scriam și ieri, noul șef de la Vatican este cardinalul argentinian Jorge Bergoglio, care și-a ales numele de Francisc I pentru a conduce Biserica Catolică.
Dacă facem o incursiune în timp și ne aducem aminte de profeția Sfântului Malachia este imposibil să nu știm că acesta a prevestit că cel de-al 266-lea papă va fi “negru”. Toată lumea s-a așteptat ca papa ales ieri să fie cardinalul Peter Turkson, doar pentru că este de culoare. Însă nu a fost așa și toată lumea a răsuflat ușurată pentru că Sfântul Malachia s-a înșelat iar Apocalipsa se amână într-un fel sau altul.
Lucrurile sunt puțin mai complexe de atât pentru că Jorge Bergoglio sau Francisc Iascunde un secret important pe care toată lumea l-a ignorat. El face parte din ordinul iezuiților și conform organizării acestei societăți secrete, Jorge Bergoglio poartă titlul de general al Americii Latine. Fiecare general al ordinului iezuiților este supranumit și “Black Pope” sau ” Papa Negru“.

Ordinul iezuiților sau Societatea lui Iisus
Bazele ordinului au fost puse la data de 15 august 1534 de către un grup de studenți ai Universității din Paris, în frunte cu Ignațiu de Loyola. Ordinul a fost aprobat pe 27 septembrie 1540 de Papa Paul al III-lea, prin bula „Regimini militantis Ecclesiae”. Totodată, Superiorul general al iezuiţilor (aşa-numitul “Papa negru”, “negru” semnificând activităţile malefice, ascunse) da ordine actualului papa. De altfel, ordinul iezuiţilor îşi are sediul tot în Roma, în apropierea Vaticanului.
Se mai spune că iezuiții superiori sunt adevărați vrăjitori, ei închinându-se lui Lucifer.  Alberto Rivera, cel care a făcut parte în anii ’60 ai secolului trecut din conducerea ordinului iezuiţilor, a fost invitat la o “ceremonie neagră” în Spania, organizată de iezuiţi, în care participanţii purtau pelerine negre şi se închinau lui Lucifer.
De asemenea, se vehiculează ideea că iezuiții sunt una și aceeași persoană cu reprezentaţii masoneriei. Istoricul american James Parţon este de părere că „dacă veţi lua urma masoneriei, prin toate ordinele sale, până veţi ajunge înspre vârf, spre capul masonilor, veţi descoperi că individul din vârf şi şeful iezuiţilor, sunt una şi aceiaşi persoană.”
Sfântul Malachia avea totuși dreptate
Conform predicțiilor Sfântului Malachia ultimul papă de la Vatican va fi negru. Bineînțeles că nu culoarea pielii contează, ci faptul că este reprezentantul unui ordin malefic, care a ajuns în vârful piramidei de la Vatican. Astfel, Francisc I sau “Papa Negru” este pe cale să îndeplinească scopul suprem al iezuiților, acela de a conduce lumea cu ajutorul Papei, din interiorul templului lui Solomon.

Ordinul iezuiților, în frunte cu noul Papă, Francisc I, controlează numeroase servicii se crete din întreaga lume. Interesant faptul e că CIA, agenţia centrală americană, a fost creată de cavalerii de la Malta. Unul dintre fondatorii CIA a fost un romano-catolic fanatic irlandez, Bill Donovan, fratele său fiind preot dominican, Vincent Donovan. Aşadar, CIA a fost fondată sub oblăduirea Bisericii Romano-Catolice, care astfel are un control asupra sa. Totodată, iezuiţii sunt cei care au adus în rândurile CIA o mulţime de soldaţi nazişti, pe care iezuiţii i-a folosit pentru a-i ucide pe evrei în Europa. Astfel că CIA de azi este o armă, o armă de spionaj folosită de Vatican.
Apocalipsa
Un vechi proverb francez spune că “atunci când doi iezuiți se întâlnesc, diavolul este întotdeauna acolo pentru a face un trio“. Odată ce generalul iezuiților a devenit Papă, un Papă Negru, atunci putem spune că profeția Sfântului Malachia este pe cale să se petreacă, iar Apocalipsa va pune stăpânire pe întreaga planetă.


Preluat de pe Efemeride.ro


10 comments:

  1. greu de citit cu fondul maro!!!! de fapt, noi toti vom pleca intr-o zi, este inevitabil. ideea e ,unde vom pleca...... nu stiu de unde va informati, dar nu cred nimic!!! ati spus ca papa benedict va fi inchis si nu a fost asa.!!!

    ReplyDelete
  2. Cu parere de rau trebuie sa-ti spun ca acel articol e o MARE , MARE PROSTIE !!!!

    Daca ai fi citit macar ceva despre ordinul iezuitilor , sau despre Sfantul Ignatiu de Loyola ,nu ai fi indraznit sa faci trimiterea catre acel articol aberant.

    Cu siguranta cand doi iezuiti se roaga e prezent Dumnezeu !!!

    Uite aici , o mica mostra din exercitiile spirituale ale iezuitilor.Daca vei citi vei intelege cu cata atentie isi traiesc viata incercand sa traiasca cat mai fidel in Cristos , sa devina asemeni Lui.

    http://mmarysplendoareaiubirii.blogspot.ro/2010/08/exercitii-spirituale-impreuna-cu.html


    Aici , vei gasi siteul iezuitilor din Romania:

    http://www.iezuiti.ro/

    Sper sa citesti cu acelasi interes cu care ai citit aberatia de articol pe care mi l-ai recomandat.

    Apoi trebuie sa stii ca Papa negru se numea Ignatiu de Loyola si actualul superior al iezuitilor , si se numeste asa deoarece iezuitii poarta asemeni preotilor o haina neagra. :) ... nu din alte motive...

    Apoi , daca tot te refereai la Profetia lui Malachia , referitor la Papa Francisc ii este atasat urmatorul motto:

    "În timpul ultimei persecuții a Sfintei Bisericii Romane, pe scaun va sta Petru romanul, care-și va păstori turma printre foarte multe suferințe (încercări); iar când aceste încercări se vor sfârși, orașul celor șapte coline va fi distrus, și judecătorul cel de temut va judeca poporul său. Amin (Așa să fie)."

    Aici gasesti totul despre aceasta profetie:

    http://ro.wikipedia.org/wiki/Profe%C8%9Bia_Papilor

    Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Pacea , Iubirea si Bucuria Sa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Desi nu-mi place sa polemizez, trebuie sa subliniez faptul ca fiecare organizatie, indiferent de natura ei, trebuie sa aiba un statut plin de intentii bune, pentru ca altfel,

      nu si-ar mai gasi adepti. Credibilitatea dogmelor se verifica in timp, in functie de "realizari". Si daca la baza piramidei exista persoane cu buna credinta, la varful acesteia
      se afla de fapt cei care cunosc adevaratele scopuri ale organizatiei respective.Iar acestia sunt o mana de oameni. Acum, legat de papa negru si iezuiti, cititi pe larg aici:
      http://biblioteca-secreta.blogspot.ro/2012/07/2012-interventia-extraterestra-pe_23.html. Articolul face parte dintr-un serial vast, publicat tot aici, pe blog, prin vara, cand am
      prezentat detaliat intreaga conspiratie mondiala, la care e supusa omenirea de mii de ani incoace.
      Lectura placuta!

      Delete
  3. Inernetul e supus si el gusturilor oamenilor care il frecventeza...De ce nu se comenteaza faptul ca iezuitii au fost primii care au tradus din chineza in franceza Confucius ???ca ei au introdus educatia ca valoare a fiintei umane si pt ea! ca unii vor sa vada doar Raul ,si nu avem incredere ca deasupra tuturor exista o Forta mult mai mare!!! Ne jucam cu "profetii" dar nimeni nu aminteste de Evanghelie.Stim ce zice Insusi Isus ref sfarsitul lumii.Dar nu spunem pe blog... Devine insuportabil ,cu exceptii desigur!

    ReplyDelete
  4. Interesant, din toate pricinile! Nu am nici un motiv să fiu de partea vreuneia dintre tabere, dar mărturisesc sincer că a publica un astfel de material, başk mai vezi "sursa: primit prin e-mail", k şi cum acel mesaj nu ar avea în spate o... sursă, a piblica astfel de rînduri, zic, aşa, total dezinteresat, fără cel mai mic scop (afară de acela de a ridica traficul pe pagină şi alte asemenea, fireşti pînă la un punct), să mă ierte Dumnezeu, dar prea nu-mi pică a fi în regulă... Zic şi eu :) Şi că tot am zis, sunt curios dacă acest comentariu trece...

    ReplyDelete
  5. Vreau sa vad si eu profetia referitoare la popa negru....
    #112: "Petrus Romanus” (Petru Romanul).
    În timpul persecuţiei finale a Sfintei Biserici Romane va domni Petrus Romanus (Petru Romanul), care-şi va hrăni credincioşii în mijlocul multor suferinţe. După aceea, cetatea celor şapte coline va fi distrusă şi temutul judecător va judeca poporul său. Sfârşitul.

    ReplyDelete
  6. textul este scris de mine pe Efemeride.ro...daca nu respecti drepturile de autor o sa ai probleme foarte mari...

    Toate drepturile rezervate Efemeride.ro. Copierea articolelor integrale este strict interzisa. Preluarea articolelor se face in limita a 60% din text care sa contina linkul spre sursa. Nerespectarea acestei prevederi constituie o incalcare a drepturilor de autor si se pedepseste in consecinta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna,

      Am verificat sursa, si este autentica. Dupa cum am scris, articolul este primit pe mail dar am adaugat fara nici o problema un link la articolul de pe efemeride.ro.
      Tin sa precizez ca primesc zeci de articole zilnic, si la toate care aflu sursa, o trec in josul articolului.
      Multumesc pentru sesizare,

      O seara cat mai frumoasa.

      Delete
  7. asa sa fie deoarece noul papa se dovedeste oarecum diferit fata de ceilalti.In rest ce ne doare pe noi ce fac boaitele de la Vatican,ati putea sa va interesati ce fac cei de la Athos,nu neaparat legatura cu patriarhia Romana ,dar pe undeva ortodoxia romana nu are legatura cu ce se intimpla la Vatican. Politica si economia din Romania da, sint mult mai influentate, deoarece si catolicii si iezuitii au avut pretentia de a conduce lumea si popoarele. Noi sintem ortodocsi,in plus avind radacini mai adinci decit s-ar vrea in ritualuri precrestine cit si obiceiuri ceva mai noi fara legatura cu crestinismul, trebuie sa scuipam in sin numai cind privim catre Vatican.

    ReplyDelete
  8. Actualul papa are origini piemonteze, adica tatal lui la un anume timp a plecat spre America Latina, bunicul papei este ingropat intr-un sat din regiunea Piemonte din Italia. Alte rude in viata, da , traiesc niste veri de-ai lui, normal sunt in varsta. Probabil mama lui era din America Latina. Doar despre originea dinspre tata am vazut un filmulet. Toate cele bune, o seara frumoasa.

    ReplyDelete