Tuesday, May 13, 2014

Interviu cu ALKESH la FINDING VOICES Radio (feb. 2014) 1

Interviu realizat de Maarten Horst (duminică, 2 februarie 2014)

[Prima Parte]

MAARTEN HORST: Dragii mei prieteni, bine aţi venit la emisiunea ET FIRST CONTACT Radio! În această seară avem o emisiune foarte, foarte importantă împreună cu oaspetele meu, Alkesh, cu care am vorbit joia trecută la BBS Radio; dacă aţi auzit interviul în direct sau dacă l-aţi ascultat mai apoi pe You Tube [http://www.youtube.com/watch?v=awPWtEIRmUw], atunci sunteţi la curent [cu ceea ce vă spun acum].

Totul a început, bineînţeles, cu filmul pe care Esoteric Golden Spirit l-a făcut în urmă cu câteva săptămâni şi care a luat o mare amploare [Cometa Ison. Evenimentul. Adevarul despre ele - http://www.youtube.com/watch?v=nYXZCz_2Rcg ]. În această seară vom împărtăşi cu voi informaţii cruciale şi, din câte cunosc şi din felul în care rezonez cu această informaţie, ea este cea mai aproape de adevăr din tot ce există pe internet până acum despre acest subiect.

Aş vrea să îi urez bun venit dragului meu prieten Alkesh, care este numele lui stelar. Bine ai venit, Alkesh!

ALKESH: Bună, Maarten. Mă bucur să te aud din nou.

MAARTEN HORST: Este o mare plăcere să te am din nou în emisiune, prietene.

ALKESH: Da. Și pentru mine este o plăcere [să iau parte la emisiunile tale].

MAARTEN HORST: Am muncit zi şi noapte, tu şi cu mine, pentru a pregăti această emisiune şi clipul de pe YouTube al interviului de joia trecută şi aş vrea să le spun dragilor noştri ascultători că pentru acest interviu va fi de asemenea o versiune YouTube. Dar dacă puteţi asculta chiar acum, în direct, atunci vă rog rămâneţi pe recepţie, pentru că energia şi informaţia care vine pe undele radio, de pe internet, este importantă şi deci acum este momentul cel mai bun pentru a asculta emisiunea. Aş vrea să urez din nou, la toată lumea, bun venit, lumină şi armonie! Dacă eşti pregătit, Alkesh, aş vrea să încep cu prima întrebare.

ALKESH: Da, Maarten. Sunt pregătit. Te ascult.

MAARTEN HORST: Ok. Am discutat, bineţeles, despre cometa Ison, că ea este de fapt o navă spaţială; am vorbit despre detalii şi tu ai oferit unele explicaţii...

ALKESH: Da.

MAARTEN HORST: Ok. Atunci ce poţi să ne spui în legătură cu nava spaţială extraterestră din jurul cometei Ison? Poţi elabora subiectul?

ALKESH: Da, pot. În legătură cu această navă spaţială, aşa după cum ni s-a spus şi arătat, ea este o navă uriaşă. Totuşi, nu la fel de mare ca nava mamă siriusiană Anais, care este cu adevărat imensă. Nava din jurul nucleului cometei Ison se află de asemenea în planul eteric şi este sferică, fiind compusă din segmente radiale. La acest plan grandios legat de cometa Ison au contribuit multe civilizaţii extraterestre benefice; ele s-au implicat în proiectarea şi construcţia navei din jurul nucleului cometei. Aceasta există în planul eteric, adică în planul subtil 4D, deci în cea de a patra dimeniune, şi nu poate fi văzută cu mijloace obişnuite. Rolul ei este fundamental din punct de vedere energetic şi reprezintă baza de susţine a întregului plan complex care a fost conceput, astfel încât să se realizeze saltul vibraţional al Pământului şi totodată al umanităţii într-o dimensiune superioară de existenţă. Am vorbit despre unele dintre aceste aspecte în interviul de acum câteva zile.

Fiinţele extraterestre benefice au dorit însă să asigure cea mai bună pregătire a planetei noastre şi a fiinţelor umane [care trăiesc pe suprafaţa ei], pentru ca acestea să fie capabile să facă faţă giganticului impuls energetic iluminator al Evenimentului, atunci când el se va produce. Pentru aceasta, extratereştrii au ales o cometă, pe care astronomii au numit-o după ce au observat-o pe cer: cometa Ison. Această alegere a extratereştrilor benefici s-a bazat pe faptul că Ison era deja o cometă "muribundă". Nucleul ei era foarte mic şi cantitatea de gheaţa era de asemenea mică.

Acea cometa [Ison] se îndrepta direct către Soare şi mergea pentru ultima dată pe traiectoria ei. Fiinţele extraterestre care sunt foarte evoluate spiritual şi technologic nu doresc să încalce legile universale şi de aceea au folosit această cometă în planurile lor, care sunt de fapt integrate într-un mod divin în armonia universală. Extratereştrii benefici nu vor să perturbe această armonie, pentru ca Ison să-şi împlinească planul. S-au folosit astfel de oportunitatea pe care o oferea cometa, a cărei existenţă era aproape de sfârşit. Şi nu numai atât, ci într-un anume fel extratereştrii chiar au "reînviat-o". Cu alte cuvinte, ei i-au prelungit viaţa, dar au respectat de asemenea în mod perfect traiectoria ei către Soare, integrand toate fenomenele legate de ea într-un mod natural.

După "renaşterea" cometei de rocă şi gheaţa prin intermediul aliajului inteligent despre care am vorbit - de fapt, a fost mai mult o "amestecare" a acestuia, am putea spune, cu piatra şi gheaţa cometei muribunde; ceva asemănător cu felul în care apa curge prin sau în porii unui burete uscat - deci, revenind: după aceasta veritabilă "renaştere" a cometei, nucleul metalic format a constituit centrul în jurul căruia s-a construit nava extraterestră în planul eteric.

Însă era necesar ca observatorii şi astronomii de pe Pământ să vadă o cometă obişnuită cu o coadă care trebuia să fie strălucitoare. Strălucirea nu era o problemă, pentru că aliajul metalic are o culoare argintie-gri, uşor închisă, dar în legătură cu coada - care, după cum ştii, reprezintă elementul distinctiv al fiecărei comete -, ea a trebuit "fabricată", pentru că nu era suficient material original din vechea cometă pentru ca ea să fie generată în mod natural. Şi, în plus, piatra şi gheaţa erau amestecate cu aliajul metalic inteligent.

Ca să creezi o coadă pentru o cometă, care să măsoare câteva milioane de km - ştii că de obicei o cometă are o coadă lungă de aproximativ 3-4 sau chiar 5 milioane de km -, ca să creezi deci o astfel de coadă nu e deloc uşor. Pentru a face asta, pe lângă nava sferică eterică din jurul nucleului cometei, extratereştrii benefici au proiectat şi au creat de asemenea alte două nave cilindrice uriaşe, cu o lungime de aproximativ 20 de km fiecare, aşa după cum ne-au fost arătate nouă. Ele au fost plasate în spatele navei sferice principale din jurul cometei, iar rolul lor era precum cel al unor "aspiratoare" cosmice şi, de asemenea, acela de a împinge cu putere materia cosmică în urma lor, creând astfel coada cometei, aşa-numita coadă a cometei. Deci, într-un fel, a fost un proces artificial de creare a unei astfel de cozi a cometei.

Nucleul metalic, după cum am mai spus, se caracterizează printr-o forţă magnetică extraordinar de puternică şi, atât datorită creşterii masei cometei cât şi datorită magnetismului accentuat al noului ei nucleu, materia cosmică din jurul cometei a fost ionizată, tinzând să fie prinsă şi să se rotească în acest câmp magnetic din jurul cometei în timp ce aceasta se mişca prin spaţiu.

Gândeşte-te însă: dacă acest fenomen ar fi fost observat de pe Pământ, ar fi dat naştere la suspiciuni şi la multe întrebări fără răspuns; astronomii s-ar fi întrebat, de exemplu: ce fel de cometă este aceasta, în jurul căreia orbitează materie cosmică? Din acest motiv, un alt rol al celor două nave cilindrice uriaşe - plasate de ambele părţi ale navei sferice - era să demagnetizeze materialul cosmic şi să-l împingă spre în spate, formând astfel o coadă lungă de mai mult de 1 milion de km. Şi asta este exact ceea ce s-a petrecut. Cometa a fost fotografiată, după cum ştii, de pe Pământ de către astronomi, din diferite unghiuri şi, deşi [la modul general] ea arăta ca o cometă, acele "anomalii" au fost totuşi observate de asemenea, cum ar fi cele două uriaşe nave cilindrice ca nişte turbine, care însoţeau cometa.

Până să ajungă la Soare, cometa Ison şi-a păstrat traiectoria ei obişnuită, lăsând impresia că nu este nimic anormal cu ea. Au fost totuşi suficiente fotografii care au surprins mai mult sau mai puţin clar anomaliile despre care am vorbit, în special prezenţa celor două nave cilindrice de ambele părţi ale nucleului cometei. Acestea au apărut în multe fotografii. Însă aspectele cu adevărat interesante încep abia aici, în apropierea Soarelui. Deci Maarten, aceasta este toată informaţia pe care pot să ţi-o ofer în legătură cu ce m-ai întrebat despre nava extraterestră care însoţeşte cometa Ison.

MAARTEN HORST: Vreau să-ţi mulţumesc pentru acest răspuns minunat! Este foarte interesant şi bineînţeles aş vrea ca ascultătorii să fie atenţi la ce spune Alkesh aici, pentru că informaţia e complexă şi ar putea fi greu de înţeles. Deci vă rog să vă concentraţi la următoarea întrebare care este foarte importantă. Alkesh, ce s-a întâmplat de fapt atunci când cometa Ison s-a apropiat de Soare? Ai spus mai devreme că această informaţie este foarte importantă. Poţi să explici?

ALKESH: Da, este important şi de asemenea este complicat de înţeles. De aceea nu am vrut să vorbesc despre acest subiect în emisiunea de joi. Dar cred că acum avem suficient timp să explic. Trecerea cometei pe lângă Soare, adică trecerea ei prin spatele Soarelui a fost folosită pentru o operaţiune foarte delicată şi totodată importantă în contextul producerii Evenimentului. Trecerea cometei Ison pe lângă Soarele nostru a fost evident calculată astfel încât să coincidă cu scurta perioadă de schimbare a câmpului magnetic a Soarelui, despre care se ştie că a avut faza critică la finalul lunii noiembrie [2013]. Cred că ai auzit despre asta.

MAARTEN HORST: Da, am auzit şi cred că şi ascultătorii noştri au auzit.

ALKESH: A fost o fază evolutivă foarte importantă, din punct de vedere energetic, în legătură cu soarele nostru. În acel moment câmpul magnetic al Soarelui a fost foarte scăzut, a fost foarte slab ca intensitate şi pentru câteva momente [se poate spune că] polii lui magnetici au dispărut înaintea resetării magnetice a stelei. Este un "proces obişnuit" al stelelor, dar în acest caz a fost ceva foarte special.

Când cometa cu nucleul ei metalic şi nava extraterestră care îl înconjoară în planul eteric a ajuns în spatele Soarelui, au intrat în Soare şi s-au îndreptat rapid către centrul acestuia. Poate că acest fapt este uimitor şi chiar fantastic pentru unii, dar totuşi el reprezintă purul adevăr. Lucrurile s-au petrecut exact aşa cum ni s-a arătat în proiecţie holografică. Totuşi, putem spune că metoda de pătrundere într-o stea este adeseori aplicată în univers de către civilizaţiile care sunt foarte avansate din punct de vedere tehnologic şi spiritual. Ea nu este foarte rară, dar în cazul sistemului nostru solar ea este foarte semnificativă.

Din punctul de vedere al tehnologiei actuale 3D - mă refer la planul fizic în care noi existăm - şi din cauza limitărilor inerente ale acestei dimensiuni fizice în care ne aflăm, a intra într-o stea poate părea ceva de domeniul SF. Totuşi, spre surpriza multora, aceasta este ceva foarte posibil, dar aş vrea să spun că în acelaşi timp necesită un nivel ridicat de precizie operaţională. Este evident că într-o astfel de acţiune foarte specială sunt două aspecte care trebuie rezolvate [cu precădere]: pe de o parte, presiunea şi căldura extraordinară din interiorul Soarelui datorită fuziunii termonucleare, iar pe de altă parte intensitatea extraordinară a luminii emanate de Soare. Ambele probleme sunt rezolvate de către civilizaţiile extraterestre avansate, ca cele despre care vorbim aici, prin proiectarea şi menţinerea unui câmp energetic foarte intens cu o frecvenţă de vibraţie specială, care este menit să protejeze interiorul navei ca într-un cocon. Sper că aceasta comparaţie a fost bine înţeleasă.

Aceasta s-a petrecut în cazul navei extraterestre din planul eteric şi al cometei Ison. Nucleul inteligent al cometei are, după cum am spus, capacitatea de a genera un câmp magnetic uimitor de intens, care a protejat întregul ansamblu nava-cometă de condiţiile extreme din interiorul soarelui nostru. Totuşi, ni s-a spus că, chiar şi în aceste circumstanţe, pentru a se asigura că temperatura extraordinar de înaltă [din centrul Soarelui] nu va slăbi scutul energetic enorm al navei, intrarea în Soare sau în orice altă stea nu se face într-un mod haotic, adică ea nu se realizează la întâmplare, prin orice punct al stelei, ci ea are loc întotdeauna pe o linie a câmpului magnetic al soarelui respectiv.

[Aşadar], cometa Ison şi nava spaţială - protejate fiind de câmpul energetic din jurul navei - au intrat exact pe o linie a câmpului magnetic al Soarelui, aspect suficient cât să asigure o operaţiune de succes. Totul a fost astfel calculat încât sosirea navei şi a cometei în spatele Soarelui să coincidă cu resetarea pulsului magnetic al acestuia. Acel scurt moment de hiatus reprezintă o discontinuitate, deci atunci apare un scurt moment de discontinuitate în continuumul spaţiu-timp.

MAARTEN HORST: Ok.

ALKESH: În perioada scurtă în care câmpul magnetic al Soarelui a scăzut aproape la zero, iar polii lui magnetici s-au inversat - atunci liniile câmpului magnetic al Soarelui scad şi mai mult - cometa, adică nucleul metalic şi nava [din planul eteric] au intrat prin una dintre aceste ultime linii de câmp magnetic slab şi s-au îndreptat rapid către centrul stelei. Problema luminozităţii foarte intense se rezolvă în astfel de cazuri prin protecţia oferită de câmpul energetic specific şi de asemenea datorită faptului că fiinţele extraterestre de pe navă există în planurile subtile 4D şi 5D ale manifestării; ele pot tolera fără probleme astfel de intensităţi extraordinare ale luminii.

Momentele de schimbare a polarităţii magnetice a stelelor sunt foarte importante în existenţa lor, deoarece oferă oportunităţi extraordinare pentru a se transforma [şi evolua]. Aceasta se aplică şi în cazul soarelui nostru. Transformarea energetică a Soarelui a fost proiectată cu mult timp înainte de un grup de civilizaţii extraterestre benefice, care au acceptat misiunea de a crea condiţii cât mai favorabile pentru ascensiunea spirituală armonioasă a fiinţelor umane. Aceasta e mai mult în contextul evenimentelor care vor urma pe Pământ...

Înainte de sosirea cometei şi a navei extraterestre în spatele Soarelui, alte nave uriaşe au adus infuzii speciale de energie în Soare la nivel de plasmă. Aceste nave au jucat rolul de aşa-zise "convertoare de energie"; aceasta este explicaţia pentru care satelitul Soho a surprins în mod repetat în fotografiile făcute sfere întunecate de dimensiuni considerabile, care erau conectate la soarele nostru printr-un fel de cordon ombilical şi sunt sigur că ai văzut astfel de fotografii în urmă cu un an sau doi. Alte nave acţionau în apropierea Soarelui prin rezonanţă şi induceri energetice. Ambele modalităţi de acţiune au fost folosite de astfel de sfere [care apar] întunecate, sfere imense care au fost observate şi fotografiate în preajma Soarelui.

Scopul acestor operaţiuni era acela ca Soarele să fie pregătit pentru momentul de schimbare a polilor săi magnetici. În acel moment cometa Ison şi nava extraterestră ajunseseră în centrul stelei şi iniţiaseră activarea polului sud al Soarelui. Pentru o scurtă perioadă de timp, Soarele nostru a fost practic un monopol magnetic, ceea ce înseamnă că el a avut un singur pol, adică polul sud. Oamenii de ştiinţă recunosc de asemenea adevărul acestui eveniment fizic, pentru că au reuşit ei înşişi să creeze în condiţii de laborator un magnet cu un singur pol şi, în plus, momentul în care Soarele a avut un singur pol a fost de asemenea observat de ei. Ca rezultat al acestui fenomen şi folosind această extraordinară energie magnetică acumulată de nucleul metalic special al cometei Ison, nava extraterestră eterică din jurul cometei a iniţiat un puls specific, care a activat polul sud al Soarelui. Acela a fost un eveniment cosmic cu adevărat grandios. Totul a fost calculat în aşa fel, încât în acel moment - dar la mare depărtare de sistemul nostru solar; mai exact, chiar în centrul galaxiei noastre - o stea care se afla aproape de orizontul găurii negre din centrul galaxiei noastre a trecut prin acelaşi proces de schimbare a polilor magnetici. Nu ştiu dacă am fost foarte clar. Sper că ai înţeles procesul.

MAARTEN HORST: Am înţeles perfect. Ai răspuns în detaliu şi foarte elaborat.

ALKESH: Da, a fost nevoie [să ofer aceste detalii], dar mai este încă mult de spus.

MAARTEN HORST: Continuă...

ALKESH: Sincronizarea trebuia să fie perfectă. În momentul în care câmpul magnetic al Soarelui nostru a fost anulat pentru câteva momente, urmat de activarea polului său magnetic, nava extraterestră care ajunsese în centrul Soarelui a iniţiat deschiderea unui portal spaţial, un portal energetic de natură subtilă intre soarele nostru şi soarele din apropierea centrului galaxiei. Dar, conform legii universale a dualităţii - şi acest lucru este foarte important să fie înţeles [aşa cum trebuie] -, când un loc în univers manifestă un pol, se acceptă faptul că alt loc în univers manifestă polul opus. Chiar dacă aceasta nu ni s-a arătat, bănuim totuşi că activarea polului magnetic nord al soarelui din apropierea centrului galaxiei s-a produs tot prin acţiunea unei nave extraterestre, exact ca în cazul soarelui nostru. Un astfel de portal energetic a apărut între soarele nostru şi soarele îndepărtat din centrul galaxiei.

Toate acestea au fost prezentate pe scurt în film [Cometa Ison. Evenimentul. Adevărul despre ele], dar am detaliat aici, iar rolul acestui portal, după cum am arătat şi în film, este acela de a media impulsul energetic uriaş care va veni din gaura neagră localizată în centrul galaxiei. Acest impuls va fi transmis de soarele din apropierea centrului galaxiei şi apoi, împreună cu toată energia iluminatoare a peste 200 de stele din galaxia noastră, aşa după cum ni s-a arătat, impulsul energetic va fi transmis prin acest portal către soarele nostru. De aici, energia gigantică va fi transmisă pe Pământ şi către toate celelalte planete ale sistemului nostru solar. Imaginează-ţi, deci, calculele care au trebuit să fie făcute pentru a sincroniza toate aceste evenimente la nivel galactic. Şi toate acestea efectiv pentru a face posibilă ascensiunea spirituală a umanităţii prin declanşarea Evenimentului, care este indiscutabilă. Sper că am fost suficient de clar în prezentarea acestor aspecte, Maarten...

MAARTEN HORST: Răspunsul tău m-a bucurat foarte mult, prietene. Şi eu simt de asemenea că Evenimentul este iminent şi mulţi oameni simt asta, dar...

ALKESH: Da, binenteles...

MAARTEN HORST: Dacă vizitaţi intergalacticradiostation.com veţi găsi acolo, în ultimul articol, un link către acest film şi, dacă nu l-aţi văzut deja, atunci vă recomand să o faceţi după acest interviu. Mai avem încă 1 oră şi 50 de minute şi mai sunt multe întrebări de pus. Sunt foarte interesat de ceea ce se revelează aici, la ET FIRST CONTACT Radio. Prieteni, sunt fericit să conduc acest interviu cu Alkesh, cel de-al doilea interviu cu el şi sper că altele îi vor urma [curând].

ALKESH: Da, de ce nu.

MAARTEN HORST: Să continuăm... Cum se va petrece această transformare pe Pământ?

[Continuare în partea a doua]


Sursa: AIM

No comments:

Post a Comment