Sunday, May 18, 2014

Interviu cu ALKESH la FINDING VOICES Radio (feb. 2014) 3

[Urmare din partea a doua]

MAARTEN HORST: Da, prieteni dragi. Această muzică este uimitoare! Ne aduce într-o stare elevată de conştiinţă. Am petrecut ore în şir pregătind această emisiune radio şi sperăm că vă place. Informaţia este uimitoare şi vrem să o împărtăşim cu întreaga umanitate, astfel încât oamenii să ştie, să se pregătească şi să înţeleagă ce se va întâmpla în momentul Evenimentului.

Deci, Alkesh, următoarea întrebare este: poţi să ne spui mai multe despre implementarea acestui cod energetic în câmpul magnetic al Pământului?

ALKESH: Da, însă este cu adevărat complicat. Dar de asemenea este necesar să clarificăm acest aspect, altfel oamenii vor înţelege greşit întreaga problemă.

Am spus că după ce a ieşit de după Soare, cometa Ison - care este de fapt o uriaşă navă extraterestră ce există în planul eteric şi conţine nucleul metalic; ofer în mod repetat această informaţie, ca să mă asigur că lucrurile sunt clar înţelese în ceea ce priveşte nucleul cometei Ison şi nava extraterestră care o înconjoară; deci, după ce a ieşit de după Soare, cometa a început să se comporte ca o navă extraterestră şi nu a mai prezentat caracteristicile unei comete. Adică ea se mişcă în mod liber, am putea spune, în concordanţă cu misiunea pe care o are şi nu mai poate fi găsită pe traiectoria calculată şi asociată în mod normal cu cometa Ison. Dacă încerci să o cauţi pe cer, nu o vei găsi.

Aici suntem faţă în faţă cu un element foarte interesant, care ne-a fost revelat. Traiectoria curentă a cometei Ison este calculată în aşa fel, încât să respecte echilibrul gravitaţional al corpurilor cereşti din partea de univers în care ne aflăm, adică să nu interfereze cu Pământul, Luna, Venus, Marte sau cu alţi asteroizi mai mari din jurul planetei noastre. Am mai spus că extratereştrii benefici aleg întotdeauna modul natural în care lucrurile să se petreacă. Aceasta reprezintă, am putea spune, "protejarea" trecerii acestei comete prin zona cosmosului în care îşi îndeplineşte misiunea. Şi este într-adevăr o protecţie, este o trecere protejată prin această parte a galaxiei noastre.

Cealaltă semnificaţie a mişcării ei [a cometei Ison] în jurul Pământului este uimitoare şi aceasta semnificaţie este oarecum similară cu misiunea navelor uriaşe modulatoare de energie, [din cealaltă parte a galaxiei], despre care am vorbit. Acele nave "modulatoare" au fost plasate la intersecţia "diagonalelor" metaforice din fiecare grup de patru stele. Cometa Ison sau, mai exact, nava spaţială eterică, are misiunea de a intra în rezonanţă cu diferite constelaţii, ale căror energii sunt concentrate ca printr-o lupă, astfel încât cometa Ison sau nava eterică asociată ei să aibă rolul unei "lentile" care concentrează toate aceste energii astrale provenind de la diferite constelaţii. Acesta este un aspect foarte important, pentru că focalizarea acestor energii de către cometa Ison se face în trei momente bine definite.

Primul moment, sau mai degrabă prima perioadă a fost între 27-28 decembrie şi 14-15 ianuarie. La acel moment cometa Ison sau nava eterică ajunsese în vecinătatea Pământului, dar nu intrase pe o orbită circulară eliptică în jurul ecuatorului, aşa cum ne-am fi aşteptat, ci mai curând ea a trecut pe deasupra polilor [planetei noastre], deci perpendicular pe ecuator. Atunci când cometa a ajuns în acel punct, ea a format un unghi de 90 de grade cu Pământul şi Soarele şi a început prima implementare a codului energetic în structura câmpului magnetic al Pământului. Ceea ce este foarte important, e ca atunci când cometa Ison se află în perioadele de inducţie magnetică - de exemplu prima perioadă pe care am menţionat-o -, ea este de asemenea în legătură cu unele constelaţii care transmit anumite informaţii astrale către Pământ, pe care apoi nava eterică le concentrează precum o lentilă şi le direcţionează peste câmpul magnetic al Pământului, în care ele se impregnează.

Acest fel de influenţă subtilă pe care planeta noastră o primeşte prin intermediul acestei acţiuni foarte precise a cometei Ison este într-un fel asemănătoare cu cea din momentul naşterii noastre, când primim influenţa specifică a unei constelaţii, de exemplu constelaţia Berbecului. În acest fel, fiecare inducţie reprezintă de fapt o nouă naştere a planetei noastre. Este, într-un fel, precum o a doua naştere care resuscitează inima planetei noastre, dar pe o frecvenţă diferită, trezind astfel planeta la o nouă viaţă. Din acest motiv vom observa că Soarele va transmite ceva mai multă energie pentru un timp şi pe alte frecvenţe decât înainte, pentru a se corela cu noua identitate a planetei şi cu destinul acesteia. Soarele a început deja să transmită pe unele frecvenţe mai elevate decât până acum.

Practic vorbind, această a doua naştere a planetei noastre prin intermediul acestor trei implementări energetice masive în câmpul ei magnetic se referă de fapt la purificarea şi trierea prin care umanitatea va trebui să treacă la rândul ei. Din acest motiv traiectoria cometei Ison afectează de asemenea implementarea frecvenţelor magnetice şi determină un fel de reintegrare a Pământului în sistemul galactic. Prin aceasta vreau să spun că planeta noastră îşi va armoniza frecvenţele de vibraţie şi le va eleva astfel încât Pământul va pulsa la unison şi în armonie cu toată galaxia. Aceasta este raţiunea celor trei faze importante ale misiunii cometei Ison.
Cea de-a doua implementare energetică va avea loc în luna martie [2014 - la data publicării AIM, aceasta deja s-a înfăptuit - nota AIM]; prima implementare a fost între decembrie şi ianuarie, a doua va fi în martie, deci peste puţin timp. Traiectoria cometei Ison va fi în aşa fel, încât va trece destul de departe de Lună şi nu va mai fi în unghi de 90 de grade cu Pământul şi cu Soarele, ci va fi de fapt în linie dreaptă cu ele. Aceasta înseamnă că va exista o linie continuă între Soare, Pământ şi Ison. Pe această linie care se întâlneşte cu Luna pe la mijlocul lui martie, nu va mai fi nimic altceva, adică va fi numai cometa Ison, Pământul, Luna şi Soarele. Cu alte cuvinte, Pământul va primi în martie, în mod aproape exclusiv, puternicele influenţe astrale a diferitelor constelaţii. Este vorba, deci, de o perfectă ajustare şi chiar de o îmbogăţire a frecventţelor de vibraţie energetică a planetei noastre.

Ultima implementare va avea loc în luna iulie a acestui an [2014], aroximativ în primele 10 zile ale lunii şi va marca armonizarea cu restul frecvenţelor galactice. În acea perioadă de timp, câmpul magnetic al Pământului va rezona în mod special cu Luna. Dacă în prima implementare am spus că a rezonat cu Soarele, iar în cea de-a doua cu Pământul însuşi, această a treia implementare energetică va rezona cu Luna. De asemenea, cometa Ison va face din nou un unghi de 90 de grade, ca în cazul primei implementări din decembrie, anul trecut, însă de data aceasta cu Pământul, cu Soarele şi cu Luna. Prin urmare, aici avem şi Luna. Din acest motiv, începând din acel moment, în iulie toate modificările energetice produse de Lună pe Pământ vor crea o gamă mai detaliată de frecvenţe, care vor permite o rezonanţă mai complexă a fiinţelor cu aceste fenomene. Aceasta înseamnă că vom simţi în mod gradat alte frecvenţe de vibraţie pe măsură ce ne "aliniem" din nou cu universul.

Ne putem întreba cum de este posibil ca o navă spaţială - fie ea şi una uriaşă, precum nava eterică care conţine nucleul metalic al cometei Ison - să aibă un câmp magnetic atât de puternic încât să modifice magnetismul Pământului. De fapt, câmpul magnetic al cometei Ison propagă doar energia, nu o transmite în mod direct. Prin urmare, nu suntem "acoperiţi" în mod direct de magnetismul ei, nu suntem "loviţi" direct de acest magnetism, ci de o propagare a câmpului magnetic care pătrunde în hiper-spaţiu şi se manifestă apoi din nou aici, pe planeta noastră. Este într-un fel similar cu modul în care influxul energetic uriaş al Evenimentului va fi propagat prin portalul interdimensional [despre care am vorbit].

Ceea ce se naşte în urma acestei acţiuni a cometei Ison este un fel de electro-magnetism, dar ni s-a spus că acesta fluctuează între magnetism şi un fel de electricitate subtilă. Această electricitate din planul eteric este produsă de nava spaţială imensă care înconjoară nucleul metalic al cometei Ison, în timp ce magnetismul, fiind în planul fizic 3D, este produs de însuşi nucleul metalic al cometei, care este - după cum am mai spus - "inteligent".

Acest nucleu alcătuit dintr-un aliaj metalic inteligent are forma unui bumerang, după ce cometa a ieşit de după soare. El manifestă trei frecvenţe distincte de vibraţie. Una este foarte joasă, una este medie şi una este foarte înaltă. Frecvenţa ultra-joasă a acţionat în prima implementare energetică, în decembrie-ianuarie şi corespunde mai bine frecvenţei rezonanţei energetice dintre Pământ şi Soare. Deci, această primă implementare a corelat frecvenţele joase dintre Pământ şi Soare. Nucleul metalic al cometei Ison a fost capabil să facă aceasta doar pentru că se afla deasupra planetei sau, altfel spus, perpendicular pe ecuator şi atunci a amplificat prin inducţie amplitudinea câmpului magnetic al Pământului, care poate fi considerat un câmp magnetic rotativ. Dacă cometa Ison ar fi fost într-o altă poziţie faţă de planeta noastră, atunci nu ar fi fost posibil să se obţină această corelare şi implementare.

După aceasta, în cea de-a doua implementare care va avea loc în luna martie, cometa Ison se va mişca într-un mod oarecum elicoidal, ajungând într-o linie dreaptă cu Pământul şi Soarele. Apoi, în luna iulie, cea de-a treia implementare va avea loc atunci când cometa Ison se va afla deasupra liniei ecuatoriale a Pământului.

Ceea ce se va petrece în toate aceste implementări este o reajustare a frecvenţelor Pământului, astfel încât ele să fie perfect sincronizate cu cele ale Soarelui şi ale Lunii. Aceasta nu a fost posibil până în prezent, chiar dacă a existat o întreagă serie de momente favorabile; ele au fost însă blocate datorită faptului că rezonanţa necesară nu a putut fi creată, deoarece frecvenţele nu erau sincronizate. Cu alte cuvinte, frecvenţa Pământului nu era sincronizată cu cea a Soarelui sau a Lunii.

Astfel, cometa Ison vine să netezească, am putea spune, acest obstacol, oferind Pământului o intrare perfectă într-o nouă dimensiune de vibraţie mai înaltă. Pentru că acţiunile negative ale unor civilizaţii şi entităţi în trecutul îndepărtat al Pământului au distrus de fapt, după cum ştim, această armonie şi au atras sincronicităţi negative, ele au deviat şi au desincronizat câmpul magnetic al Pământului de la rezonanţa perfectă cu Soarele şi cu Luna. Din acest motiv, cometa Ison de fapt "rearanjează" frecvenţele planetei în felul în care ele ar fi trebuit să vibreze, dacă nu ar fi fost supuse în trecut la intervenţii negative.

Aceste ajustări mărunte ale frecvenţelor de vibraţie şi de asemenea îmbogăţirea frecvenţelor cu care Pământul este înzestrat au unele urmări şi putem chiar observa unele efecte directe ale lor. Putem simţi în mod direct astfel de efecte în urma implementărilor făcute deja de cometa Ison. De exemplu, modificări climatice nenaturale, [care au avut loc] iarna aceasta. Ele sunt evidente, atât în ţara noastră [România] cât şi în alte ţări. Apoi climatul global: temperaturi extreme şi furtuni în zone unde nu ne-am aştepta ca ele să apară. Ni s-a arătat că toate acestea nu vor face decât să se intensifice în lunile care urmează. Vor fi deci evenimente climatice paradoxale, cu ploi torenţiale în deşert, căderi de zăpadă în ţări cu climat cald, temperaturi extreme unde nu ar trebui să se manifeste asemenea fenomene şi aşa mai departe. Orice om, aş putea spune, orice om inteligent poate înţelege şi poate face anumite legături, ştiind că asemenea evenimente climatice apar doar atunci când ceva acţionează asupra câmpului magnetic al planetei. Astfel de evenimente climatice sunt determinate de unele modificări ale câmpului magnetic al Pământului. Şi, chiar dacă prima implementare a cometei Ison a fost pe o frecvenţă foarte joasă şi de o intensitate nu prea mare, ea a dat totuşi naştere la fenomene remarcabile. Ne putem deci aştepta ca aceste fenomene să continue şi să se intensifice în moduri neaşteptate. De fapt, putem vedea asemenea fenomene, şi chiar le-am văzut în SUA şi chiar şi în Europa. Dar mă voi opri aici cu explicaţiile. Sper că am clarificat aceste aspecte.

MAARTEN HORST: Este cu adevărat uimitor. Poţi să îţi dai difuzoarele mai încet, pentru că se creează ecou.

ALKESH: Da, este un ecou, un ecou straniu.

MAARTEN HORST: E uimitor, cu adevărat uimitor. Sunt atât de impresionat de aceste informaţii! Aşa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată, la niciun post de radio până acum. Aceasta este o emisiune difuzată la ora de vârf, prieteni.

Ok, Alkesh, tocmai mi-a venit în minte o nouă întrebare. În legătură cu cele trei faze despre care ai explicat... din decembrie-ianuarie şi următoarea, care va avea loc în luna martie şi configuraţia care va fi în iulie... Ştie NASA despre aceste lucruri? Ştiu oamenii de ştiinţă? Sunt ei conştienţi de aceasta?

ALKESH: Opinia mea personală este că ei ştiu foarte bine. Există unele indicii în legătură cu asta, dar ei nu vor spune nimic, nu pentru că nu ar vrea să o facă, ci pentru că sunt forţaţi sau obligaţi să nu vorbească deloc despre acest subiect.

MAARTEN HORST: Da.

ALKESH: Din neferice aceasta este situaţia la momentul prezent. [Totuşi], ea se va schimba în curând.

MAARTEN HORST: Da, asta e bine.

ALKESH: Fiecare fiinţă umană, care este sceptică sau arogantă în legătură cu acest subiect, va fi uimită să vadă cum vor evolua lucrurile în viitorul apropiat.

MAARTEN HORST: Sună interesant. Pentru că pot să-ţi spun că avem o audienţă internaţională. Pot să văd din ce ţări ascultă oamenii. Sunt atât de multe ţări, peste 50 de ţări care ascultă în acest moment!

ALKESH: Wow!

MAARTEN HORST: Da, este uimitor. Dar pot să văd de asemenea că şi Serviciile Secrete ne ascultă! Nu apare ţara, iar adresa de IP este necunoscută. Se pare deci că şi pe ei îi interesează ceea ce vorbim noi aici.

ALKESH: Iată, Maarten! Bine ai venit în tabăra de vară!

MAARTEN HORST: Da, avem un foc extraordinar. Avem un "foc" în jurul căruia să stăm şi să medităm. [Ascultătorilor noştri]: ne puteţi acompania şi voi şi [astfel să] ascensionam în lumina lui!

ALKESH: Da, să lăsăm artificiile să aprindă cerul.

MAARTEN HORST: Să înceapă artificiile, da. Am ales nişte muzică, dacă ai timp pentru un respiro, prietene. În orice caz, după muzică vom continua cu următoarea întrebare. Ceea ce am ales se numeşte "Instinctive Traveller", partea 1, partea A, de Peter Mergener, piesa care este de pe albumul cu acelaşi nume din anul 1997. Este o muzică ce ne aduce într-o stare de energie activă, de inteligenţă cosmică şi ne ajută să ne imaginăm viitorul care ne aşteaptă pe toţi. Deci, Alkesh, ne auzim după momentul muzical...

[Instinctive Traveller - PETER MERGENER]

MAARTEN HORST: Ok. Aceasta ne-a adus într-o stare mai înaltă de conştiinţă, Alkesh...

ALKESH: Da, Maarten.

MAARTEN HORST: Cum ţi-a plăcut?

ALKESH: Mi-a plăcut foarte mult.

MAARTEN HORST: Ok, rămâneţi pe recepţie...

ALKESH: Obişnuiam să ascult muzica lui Peter Mergener în anii ’90.

MAARTEN HORST: Da, îmi place muzica lui. Foarte inspiratoare, o muzică elevată, spirituală, care ne aduce într-o stare mentală înaltă. Ok, să continuăm cu întrebările.

ALKESH: Ok.

MAARTEN HORST: Am înţeles că Evenimentul este unic şi că oamenii îl vor percepe în mod special ca pe ceva luminos. Ne poţi da câteva detalii despre acest aspect?

[Continuare în partea a patra]


Sursa: AIM

No comments:

Post a Comment