Friday, June 22, 2012

2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (8a)


[urmare din partea a douazecisiuna]

Facţiunea pozitivă care va coordona arestările la nivel mondial include cu precădere cadre militare, guvernamentale şi din serviciile secrete ale SUA, deoarece în această ţară se găseşte "creierul" familiilor dinastice de bancheri ai "elitei" masonice mondiale. Astfel, "băieţii buni" fac parte nu doar din Pentagon, ci şi din NSA (Agenţia de Securitate Naţională a SUA) şi chiar şi din instituţiile de tristă faimă CIA şi FBI; de asemenea, o parte dintre ei provin din anumite instituţii bancare mondiale, cum ar fi Fondul Monetar Internaţional (FMI), Trezoreria SUA sau Banca Reglementărilor Internaţionale (Bank for International Settlements).

După declanşarea Operaţiunii Green Light de arestare a membrilor cabalei criminale, mai ales graniţele SUA vor trebui să fie atent supravegheate, pentru a împiedica eventualele tentative de fugă ale celor din "elita" masonică. O estimare aproximativă arată că numărul celor vizaţi pentru arestări în SUA (fieful cabalei criminale), care va include în special bancheri, politicieni sau funcţionari din aparatul de stat, se situează în jurul cifrei de 10 000. Judecarea lor se va face public, astfel încât întreaga populaţie a globului va putea afla adevărul despre crimele şi acţiunile odioase ale acestei "elite" a răului.

Arestările şi noul sistem financiar vor constitui de fapt catalizatorul pentru realitatea lumii pe care omenirea va începe să o construiască în curând, în locul sistemului economico-financiar actual, impus de cabala criminală. Cei care doresc să aibă o înţelegere de ansamblu, corectă şi totodată edificatoare asupra sistemului de putere al "Iluminaţilor", precum şi a istoriei lui adevărate, pot viziona următorul documentar realizat de James Rink:

[Nota AIM: filmul poate fi vizionat numai din pagina proprie de la YouTube, astfel că va trebui să apăsaţi pe link-ul "Watch On YouTube"]

Practic vorbind, acest sistem financiar a constituit cancerul societăţii actuale, sărăcind guvernele şi epuizând economiile naţionale. Ca orice boală cronică, el trebuie eliminat complet prin înlocuirea lui din rădăcini.

Iniţiativa de schimbarea a sistemului financiar implementat de "Iluminaţi" a fost luată încă de acum 30 de ani şi ea urma să fie aplicată atât în SUA, cât şi în întreaga lume de către un grup secret, numit Cavalerii Albi. Aceştia sunt persoane din diferite ţări ale lumii care fac parte din anumite societăţi secrete şi care ocupă poziţii şi funcţii înalte în instituţii guvernamentale, în trusturi, în concerne şi în aparatul militar internaţional.

De asemenea, membrii ordinului Cavalerii Albi se află în contact cu reprezentanţii anumitor civilizaţii extraterestre benefice, care vor să ajute omenirea în această perioadă a tranziţiei la o nouă frecvenţă de vibraţie a conştiinţei. Cavalerii Albi împărtăşesc acelaşi ţel principal, de eliminare a influenţei şi puterii de acţiune a "elitei" masonice în lume, acţionând totodată pentru ca omenirea să dobândească suveranitatea asupra propriului ei destin şi pentru prosperitatea şi progresul ei spiritual.

Acest minunat plan este sprijinit de o altă organizaţie secreta foarte importantă, numită Războinicii Curcubeului şi de aşa-numitele "familii ale Dragonului" din Asia (reunite mai ales în cadrul Societăţii Dragonului Alb), care sprijină în mod substanţial acţiunile de înlăturare a cabalei criminale. Astfel, "familiile Dragonului" conlucrează strâns şi cu Fundaţia Saint Germain în vederea confiscării imenselor bogaţii cumulate de "elita" masonică şi înapoierea lor populaţiei Pământului. Despre rolul pe care Contele de St. Germain l-a avut în aceste acţiuni şi despre alte informaţii de culise referitoare la aceste aspecte, se poate afla din excelentul documentar de mai jos, produs tot de James Rink.

[Nota AIM: filmul poate fi vizionat numai din pagina proprie de la YouTube, astfel că va trebui să apăsaţi pe link-ul "Watch On YouTube"]

Tehnologiile bazate pe energia liberă, care în mare parte sunt fundamentate pe studiile, experimentele şi descoperirile genialului inventator Nicola Tesla, vor fi puse la dispoziţia tuturor oamenilor; unele dintre aceste dispozitive vor fi folosite pentru teraformarea unor deşerturi pustii ale planetei, făcându-le astfel să devină păduri tropicale verzi, luxuriante.

De asemenea, războaiele vor înceta imediat, iar conflictele interetnice vor fi definitiv rezolvate. După introducerea noului sistem financiar şi stabilirea valutelor internaţionale, naţiunile vor primi fonduri imense pentru a le folosi la construcţia infrastructurii şi în alte domenii de interes naţional, cum ar fi eliminarea sărăciei, educarea populaţiei, asigurarea hranei naturale şi a apei pure pentru consum.

Puterea va fi de atunci înainte deţinută de populaţia globului şi ea nu va mai fi concentrată doar în mâinile unui mic grup de fiinţe malefice ori în mâinile unor dictatori. Oamenii vor avea drepturi depline să decidă singuri asupra propriului viitor şi asupra legilor pe care să le respecte.

Detalii interesante despre lupta aprigă de culise, care se duce între "Iluminaţi" şi facţiunea benefică de la Pentagon pot fi aflate de la un alt insider, care se identifică cu numele Cobra. El a început să publice informaţii "la zi" pe data de 31 martie 2012, odată cu apariţia blogului său care se numeşte Portal 2012 (http://2012portal.blogspot.com).

Postările lui acoperă un cadru larg de informaţie în legătură cu evenimentele actuale despre lupta împotriva cabalei masonice si despre ascensiunea spirituala a omenirii; totuşi, unele dintre aceste informaţii reprezintă coduri secrete publicate sub nume precum Pandora sau Phoenix, despre care Cobra susţine că sunt destinate celor ce fac parte din aşa-numita Mişcare de Rezistenţă, care este condusă de o persoană cunoscută sub numele de "Michael". Aceasta pare să fie o modalitate practică pentru membrii operativi ai Mişcării de Rezistenţă, deoarece ei pot afla imediat elementele noi care apar, prin simpla accesare a acestui blog. Totuşi, Cobra ţine să precizeze că informaţiile sensibile, care sunt foarte importante, sunt transmise prin alte mijloace.

Cel care semnează cu numele Cobra este el însuşi integrat în structura de vârf a Mişcării de Rezistenţă şi, probabil, în structurile agenţiilor secrete, întrucât el afirmă că a participat la negocierile de predare a unor membri de vârf ai cabalei criminale. Cobra este foarte ferm atunci când spune că nu face parte din structurile militare şi nici din cele guvernamentale, deşi cooperează cu acestea de mulţi ani; el afirmă că este implicat în serviciul Operaţiunilor Speciale, fiind un expert în domeniul informaţiilor secrete.

Identitatea lui trebuie să rămână protejată pentru a evita ameninţările, atacurile fizice şi interogatoriile, cu care el şi o parte dintre fiinţele apropiate lui s-au confruntat deja.

Putem înţelege foarte bine această ocultare, dacă ne gândim că pentru majoritatea oamenilor lupta actuală care se duce pentru eliberarea lumii de sub puterea şi influenţa cabalei masonice este mai mult un joc video sau un roman SF de calitate, despre care ei citesc pe internet, însă pentru cei care sunt implicaţi în mod direct în această luptă şi acţionează "în spatele scenei", situaţia este foarte reală şi periculoasă.

În plus faţă de această atitudine mai degrabă pasivă şi chiar cu accente de indiferenţă, occidentalii solicită de obicei referinţe pentru cel sau cea care le oferă informaţii. Să nu uităm însă că referinţele despre o persoană pot fi adeseori înşelătoare pentru minte; de pildă, mulţi "Iluminaţi" cu grad înalt în "elita" masonică au referinţe excepţionale în lumea academică sau corporatistă, dar cu toate acestea vedem foarte bine ce au reuşit ei să facă din această planetă şi din omenire.

Numele "Cobra" reprezintă abrevierea de la Compression Breakthrough ("străpungere comprimată"), care se referă la timpurile pe care le trăim, când omenirea se pregăteşte pentru trecerea la un nivel superior de vibraţie a conştiinţei. Cobra este de asemenea un simbol pentru kundalini shakti din tradiţia yoghină, semnificând forţa iluminării spirituale şi a libertăţii de expresie în creaţie. Din această perspectivă, "şarpele Cobra" este cu adevărat periculos pentru "Iluminaţi", deoarece reprezintă un element de teamă pentru ei.

Informaţiile pe care le oferă cel care a adoptat acest nume sunt importante, revelatoare şi ele se corelează foarte bine cu cele dezvăluite de Drake.

Cobra afirmă că a primit instrucţiuni de la Mişcarea de Rezistenţă, din care el face parte, să deschidă un blog pentru a informa astfel populaţia lumii despre transformările inerente care vor avea loc peste puţin timp pe planeta noastră. Foarte interesant este faptul că - aşa după cum Cobra precizează - postările lui pe blog nu sunt informaţii de tip channeling, ci ele sunt primite în mod direct de la fiinţe extraterestre din Constelaţia Pleiadelor, ori reprezintă informaţii la prima mână obţinute de la Mişcarea de Rezistenţă din care face şi el parte; în plus, Cobra afirmă că el mai primeşte informaţii de la anumiţi agenţi care sunt integraţi în aşa-numita "economie ocultă" sau în agenţiile de servicii secrete.

Totuşi, atunci când citim sau luăm cunoştinţă de aceste informaţii este necesar să le trecem noi înşine atât prin filtrul propriei noastre intuiţii, cât şi prin cel al minţii raţionale, pentru a avea astfel un tablou cât mai complet şi coerent a ceea ce se petrece de fapt în lume. Această combinaţie adecvată între intuiţie şi raţiune se dovedeşte a fi o "tehnică" eficientă prin care putem discerne informaţia corectă de cea falsă ori disimulată.

Elementul forte al dezvăluirilor făcute de Cobra îl reprezintă Mişcarea de Rezistenţă, ai cărei membri (aproximativ 20 de milioane) trăiesc în baze subterane, situate sub unele metropole ale lumii. Aceste fiinţe au corp fizic si sunt umane, dar "casa" lor este de fapt pe un alt sistem solar. De fapt, Cobra nu oferă prea multe detalii despre membrii Mişcării de Rezistenţă, dar spune totusi ca acele fiinţe au trăit ultimele 4-5 încarnări pe aşa-numita Planetă X din sistemul solar respectiv.

Mişcarea propriu-zisă a luat naştere în anul 1977; Cobra l-a întâlnit pe Michael (conducătorul Mişcării de Rezistenţă) în acelaşi an, într-o bază construită sub oraşul New-York. Şi mai interesant este faptul că membrii Mişcării conlucrează foarte strâns cu reprezentanţii unei civilizaţii extraterestre din Pleiade, care activează de asemenea în două baze subterane: una dintre ele este situată în partea superioară a crustei planetei, sub munţii Himalaya, lângă Kongka-La (între India şi China) şi la est de Ladakh; cealaltă bază a pleiadienilor este construită sub insula Bora Bora. De altfel, Cobra se autodefineşte ca fiind un suflet pleiadian, încarnat într-un corp uman de pe Terra. Din acest punct de vedere el se consideră un aliat al Pământului, o "punte" între civilizaţia pleiadiană şi omenire.

Cobra spune că s-a născut din părinţi umani pe Pământ, care nu ştiu nimic despre legăturile lui pleiadiene; totuşi, la încarnarea pe Pământ el afirmă că nu a pierdut conştiinţa despre originea lui pleiadiană. La un moment dat al existenţei actuale a fost teleportat pe una dintre navele pleiadiene "de serviciu" sau "de recunoaştere" (despre care el zice că avea aproximativ 10 metri în diametru).

Acolo i s-au prezentat mai multe elemente şi detalii despre situaţia sa, i s-au arătat diferite aspecte ale planului de acţiune pentru vindecarea şi ascensiunea Pământului la o frecvenţă superioară de vibraţie, precum şi ce se va petrece în viitor cu rasa umană. Pleiadienii îi vorbeau telepatic, însă el răspundea cu voce tare. Apoi nava s-a ridicat în atmosfera Pamântului, a intrat în spaţiul cosmic şi s-a deplasat într-o primă fază până la Lună; cu acea ocazie, Cobra a fost lămurit despre rolul pe care îl are satelitul Pământului şi ce se petrece de fapt pe suprafaţa lui.

"Plimbarea" a continuat cu aceeaşi navă prin sistemul nostru solar, unde a făcut un "tur" al planetelor, primind explicaţii despre fiecare dintre ele. Cobra afirmă că aceea a fost o experienţă foarte familiară pentru el şi că în navă se simţea "ca acasă"; prin urmare, el nu a mai vrut să revină pe Pământ, însă fiinţele pleiadiene i-au dat instrucţiuni şi l-au trimis înapoi, pentru că războiul nuclear - de care ele erau atunci foarte îngrijorate că va izbucni - trebuia oprit.

Cobra mărturiseşte că la revenire i-a fost destul de greu să se obişnuiască cu frecvenţa joasă de pe Pământ şi subliniază că întreaga experienţă a fost o experienţă fizică ce a implicat teleportarea lui, atât la aducerea pe navă, cât şi la trimiterea înapoi pe Pământ; referitor la acest aspect, el precizează că experienţa teleportării durează cam 20-30 de secunde, este plăcută şi se aseamănă cu experienţa de sky-diving, adică cu experienţa unui salt în gol de la o mare înălţime.

Cobra afirmă că există un plan bine definit despre felul în care se va face ascensiunea în 4D şi 5D pentru omenire, însă acest plan este deocamdată strict secret, urmând să fie dezvăluit după ce cabala criminală a masoneriei se va preda şi va fi în totalitate anihilată.

Acesta este motivul pentru care civilizaţiile ET benefice nu oferă prea multe informaţii, ceea ce produce o anumită confuzie printre anumiţi channelers; ei se conectează la frecvenţa de vibraţie specifică a acestor civilizaţii, percep energia elevată şi benefică a contactului lor extraterestru, dar cu toate acestea nu le parvin informaţii importante, ci doar mesaje cu un conţinut general.

Aici se produce confuzia, deoarece atunci ei permit minţii subconştiente să intervină în acest proces de telepatie - pentru a "suplini", într-un fel, lipsa aparentă de informaţie - şi prin urmare mesajele lor devin mai mult mesaje personale, decât mesaje transmise de civilizaţiile ET benefice.

[continuare în partea a douazecisitreia]

Sursa: AIM


No comments:

Post a Comment