Sunday, June 3, 2012

CAPTAREA ȘI UTILIZAREA ENERGIEI LIBERE .

FOARTE IMPORTANT !!
Mesaj de la Federația Galactică a Luminii.
(28 mai 2012; channeler: Greg Giles)

Dragilor,

Zonele de energie liberă vor fi zonele prevăzute pentru a oferi energie curată și liberă, fără taxe sau costuri, pentru cei din aceste zone, care doresc să participle la aceste proiecte. Ceea ce noi am dori să facem este să renunțăm la mijloacele actuale de furnizare a energiei pentru aplicațiile casnice și să instalăm o nouă tehnologie, care va îmbunătăți eficiența și va furniza energie în fiecare dintre casele voastre. Aceste proiecte vor avea loc la scară mondială, urmărindu-se ca fiecare gospodărie să se bucure de acest salt tehnologic, oferindu-se energie curată și aproape gratuită.
Pentru a participa la acest program, noi îi rugăm pe toți cei care sunt deschiși să facă anumite schimbări în gospodariile lor, să ne comunice telepatic sau prin postare numele lor, pentru a fi trecut în baza noastră de date, dându-ne, în acest fel, posibilitatea de a ne concentra atenția asupra realizării acestor mijloace în casele și gospodăriile lor. Este vorba despre un mod cu totul nou de a valorifica energia din atmosfera care înconjoară planeta voastră. Această zonă din atmosfera planetei voastre este cunoscută sub numele de stratosferă și acolo se găsește energia despre care vă vorbim și pe care vrem s-o utilizăm în casele voastre. Va fi necesară instalarea unui dispozitiv în casă sau în gospodărie. Dispozitivul va preleva cantități de energie din câmpul energetic aflat în stratosfera planetei. El va prelucra energia captată tranformând-o în energie utilizabilă de către voi în diverse scopuri, așa cum o utilizați acum pe cea electrică, convențională, primită din rețea. Trebuie să vă spunem că acest dispozitiv nu va putea fi utilizat pentru funcționarea mijloacelor de transport (automobile, trenuri, autobuze, avioane etc. Avem însă alte dispozitive care pot fi utilizate pentru funcționarea mijloacelor de transport și pe care intenționăm, deasemenea, să vi le oferim.

Noi dorim să începem implementarea acestor dispozitive energetice (n.m. convertoare de energie) în casele acelora dintre voi care sunteți deschiși și doriți să vă implicați în programul nostru de introducere a acestor tehnologii în locuințele voastre. Vom monitoriza zonele de acces public ale rețelelor voastre de socializare online, pentru a culege răspunsurile favorabile ale celor care doresc să accepte oferta noastră. Sperăm să identificăm un număr cât mai mare de solicitanți, la nivelul estimărilor noastre. De fapt, cei care vor fi cooptați în program ca viitori beneficiari ai utilizării acestei tehnologii, vor avea și mândria că au fost pionierii utilizării energiilor libere din stratosfera planetei.

Ne propunem ca în lunile care urmează să instalăm deja un mare număr de dispozitive (convertoare de energie n.m.), oricum, nu mai târziu de septembrie 2012, deși bănuim că vor apărea anumite fluctuații pe harta energetică a Pământului, provocate de cabala criminală încă existentă pe Pământ. Evident că întunecații nu vor fi foarte mulțumiți să descopere că noi începem distribuirea acestor dispozitive către populația globului, mai ales că din asta ei nu numai că nu pot trage foloase, dar le va scădea numărul de utilizatori ai energiei convenționale. Asta începe să le dea întunecaților mari bătăi de cap, deoarece intuiesc că-și vor diminua veniturile, ca să nu mai vorbim de scăderea importanței pe care și-o arogă și controlului asupra populației.

Noi savurăm oportunitatea de a le scădea drastic o mare parte din puterea pe care au luat-o prin furt și nelegiuiri. Aceste facțiuni ale organizațiilor criminale de pe planetă vor asista neputinciooase la distrugerea structurii lor de putere imediat după implementarea acestor dispositive de captare și utilizare a energiei libere.

Prin această acțiune, dorim să vă ajutăm să vă recăpătați dreptul inalienabil de utilizare gratuită a energiei pure, care umple cosmosul și poate fi utilizată în cantități infinite, fără ca sursa să diminuieze cumva; ca să nu mai vorbim de faptul că se elimină în totalitate orice fel de poluare.

Acesta este unul dintre țelurile noastre principale în ceea ce privește umanitatea voastră. Noi, cei din Federația Galactică a Luminii, nu vom pleca de aici până când voi, frații și surorile noastre de pe Pământ, nu veți fi eliberați de controlul tiranic al acestor stâpani întunecați.

A vă elibera de robia taxelor împovărătoare și a se renunța la sleirea resurselor naturale ale planetei, în scopul obținerii energiei (termice, electrice și mecanice), iată două motive puternice pentru care efortul merită făcut.

Suntem siguri că implementarea acestei tehnologii, de loc complicate, dealtfel, va aduce independența fiecărui om față de stat și față de cei cărora a trebuit să le plătească pentru orice seviciu. Noi dorim ca voi să vă recuperați puterea și libertatea și, pentru aceasta, vom menține presiunea asupra întunecaților și vă vom consilia în toate problemele unde simțiți că aveți nevoie.Vă promitem că nu vom pleca până când toate acestea nu vor deveni realități în viața voastră de zi cu zi.

Munca noastră aici nu este nici pe departe încheiată, pentru că aici este nevoie de multe schimbări și prefaceri pe care, împreună, le vom finaliza cu deplin succes. De fapt, niciodată nu am lăsat munca neterminată, indiferent ce civilizație am ajutat.

Vă rugăm să popularizați acest material prin toate mijloacele de care dispuneți. Vă garantăm că nu veți deveni ridicoli în fața celor care vă vor citi articolul, chiar dacă, inițial, vor exista unele intenții în acest sens. Fiți mândri că veți fi printre primii realizatori ai acestui proiect, atât de important pentru omenire.

Ignorați reacțiile celor neinformați sau a celor răuintenționați, care vor căuta să vă descurajeze.

Imaginați-vă satisfacția, chiar fericirea, familiilor celor care nu vor mai trebui să plătească enegia pe care o folosesc în gospodărie, în diverse scopuri. Considerăm că această realizare va impulsiona o creștere exponențială a conștiinei colective și individuale, deoarece lumea voastră va primi dovada celor ce v-am tot spus prin channelerii noștri, despre care mulți au avut îndoieli, dovada existenței noastre și înțelegerea realității ptocesului de ascensionare în care lumea voastă se află de ceva timp.

Noi suntem foarte emoționați să vă oferim primul dar tehnologic și așteptăm cu nerăbdare să vedem numele voastru transmis nouă telepatic sau prin comunicări pe internet, sau prin alte mijloace de comunicare.

Echipele noastre specializate sunt gata să preia comenzile primite de la voi.

Modalitatea practică prin care aceste dispozitive vor intra în posesia voastră vă va fi prezentată după întocmirea listei de solicitări. Până atunci, suntem siguri că vom diminua drastic, sau vom anihila complet, puterea de reacție a cabalei întunecate. În acest sens, vom accelera procesul de depistare și arestare a tuturor reprezentanților întunecaților care încearcă să scape de răspundere pentru nelegiuirile pe care le-au săvârșit împotriva omenirii.

După cum am spus, noi vom face tot ceea ce putem spre a ne asigura că eforturile voastre se vor desfășura fără represiuni din partea forțelor aservite întunecaților.
Trebuie să se înțeleagă corect că toate investigațiile, descinderile, arestările, cercetările, condamnările și recuperările de prejudiciu în care făptașii vor fi implicați, intră în sarcina organelor voastre specializate. Ceea ce vom face noi este să vă sugerăm metode de depistare, localizare și instrumentare a faptelor comise, precum și de înlăturare a celor care judecă sau decid în favoarea inculpaților pe care încearcă să-i scape de pedeapsă. Așa trebuie înțeles ajutorul pe care noi vi-l acordăm.

Noi ne aflam aici pentru a vă ajuta să ieșiți din robia întunecaților și slugilor lor, însă acțiunea practică, fizică, vă aparține.

Așteptăm reacția și mobilizarea voastră în acțiunea care face obiectul acestei comunicări.

Alegeti acum modalitatea cea mai convenabilă vouă, pentru a ne furniza datele de identificare a celor interesați de acest demers.

În viitor, multe uși, multe posibilități se vor deschide pentru voi și numai de voi depinde dacă le veți utiliza.

Aceste uși v-au fost mereu deschise. Au existat mereu modalități pentru voi de a vă elibera de ceea ce nu vă mai folosește dar, în multe situații, nu le-ați înțeles, în altele nu v-ați angajat din teama de necunoscut sau din neîncrederea în puterile voastre. Abandonați, oameni buni, aceste scheme construite cu vechi energii, ridicați-vă privirea și pășiți încrezători spre viitorul vostru minunat!

În pofida îndemnurilor noastre, știm că nu toți vor alege să abandonere vechea paradigmă. Nu toți sunt pregătiți pentru libertățile care vă așteaptă dincolo de această iluzie. Nu toți și-au învățat toate lecțiile pentru care veniseră în această viață pe Pământ, și nu toți și-au încheiat programul de experimentări pe care și l-au propus. Ei vor prefera să-și continuie existența în planul dualității, pentru a-și putea încheia programul. Din acest motiv, nimeni nu este de condamnat că nu ascensionează. Unii nu pot, alții nu vor, fiind ademeniți de forțele întunericului ca să mai rămână.

Amintiți-vă aceasta și faptul că nu există alegere bună sau greșită, deoarece fiecare alegere este dreptul inalienabil al entității respective și nimeni nu este autorizat să i-o schimbe. Nimeni nu știe mai bine ce este mai potrivit pentru evoluția personală decât sufletul acelei entități.

Modul în care o ființă alege să plece de pe această planetă este, de asemenea, un drept al fiecărui suflet. Unii pot alege să plece prin intermediul experienței morții. Aceasta este în regulă, deoarece, pentru mulți, această metodă de ieșire îi conduce în dimensiuni înalte sau pe planete unde au condiții optime de a experimenta ceea ce și-au propus. Alții au ales soluții alternative de sublimare sau exod, ori de rafinare a corpului existent până la nivelul la care devine compatibil cu planul în care doresc să-și continuie existența. Există și alte metode, cum ar fi de exemplu, preluarea de către suflet a unui corp material disponibil. (Nota C.M.: Despre aceasta vorbește și Lobsang Rampa în POVESTEA UNUI LAMA TIBETAN sau Rechung Doje Tarpan în MILAREPA, MARELE YOGHIN TIBETAN)

Fiecare suflet decide pentru el însuși iar intervenția, fie ea și din partea unei ființe iubite, de a-l deturna este inadmisibilă și păguboasă pentru amândoi. Cine înțelege corect aceasta face un mare serviciu semenilor săi umani.

Noi suntem Federația Galactică a Luminii.


Nota: cei interesati pot da click aici4 comments:

 1. Ce dimensiuni are un asemenea dispozitiv si unde trebuie montat? Eu stau la bloc si trebuie sa stiu daca va trebui sa interactionez cu vecinii pentru montarea dispozitivului.

  ReplyDelete
  Replies
  1. tmihad,Stai cuminte ca nu ai sa vezi nici un dispozitiv,Nu EI sant cei Adevarati ,,,Cei adevarati sant....FEDERATIA GALACTICA......Fara,LUMINII

   Delete
 2. ioan_maxi@yahoo.com sant interesat de un asemenea dispozitiv,dar cum se pune problema aici in acest sait,nu prea este interes pentru a ajuta oamenii ci mai mult de ai deruta,puneti un link cu un tabel si cu niste date ale solicitantului,mai sant 4 luni pana in data de 21 12 2012 ,eu unu ma gandesc cu groaza ce va fii,apa ,mancare,curent electric ,caldura,eu umblu sa procur recipiente pentru apa de baut si menajera din metal,sa le schimb pa cele din mase plastice ,deci sant probleme multe,ajutatine,real,va multumesc

  ReplyDelete