Monday, June 25, 2012

Drake: 25 - 30 iunie, săptămâna decisivă


Întrun interviu audio din data de 24 iunie 2012, Drake raportează informaţii de ultimă oră, urgente. "Nu am mai fost atât de supărat de pe vremea când mă aflam în Vietnam", spune Drake.

https://s3.amazonaws.com/files.the2012scenario.com/Drake+Vital+News.mp3

Săptămâna aceasta se va solicita un vot din partea ţărilor G20 pentru a globaliza toate ţările de pe planetă şi a instaura Noua Ordine Mondială, ca pretext pentru "continuarea dezvoltării durabile" a omenirii (aspect ce s-a aflat pe agenda de lucru a întâlnirilor de la Rio de Janeiro).

Drake îşi exprimă speranţa că militarii sunt deja pe poziţii şi vor acţiona pentru a preîntâmpina aceste decizii dezastruoase. Vom şti care este situaţia cel mai târziu miercuri 27 iunie.

De asemenea, Drake ne anunţă că o mulţime din masonii Cabalei care urmează să fie arestaţi se află deja în afara graniţelor SUA, în alte ţări, crezând că astfel vor scăpa. Dar ei se înşeală: vor fi arestaţi cu forţa oriunde s-ar găsi.

Până miercuri dimineaţă, militarii vor dispune şi de ultima decizie legală semnată pentru a îşi începe acţiunile plănuite.

Militarii care vor duce la îndeplinire arestările vor purta uniforme americane ce vor avea ca semn distinctiv steagul Americii pe umărul drept.

Toţi militarii care vor participa în aceste operaţiuni cruciale sunt deja foarte nervoşi...

Drake sfătuieşte pe toţi civilii să rămână în case, să NU FACĂ NICIO ACŢIUNE pe cont propriu, decât în cazul în care vecinii lor pe care îi cunosc de mult timp sunt arestaţi în mod abuziv.

Drake afirmă că Forţele Armate ale SUA au primit dreptul de a-i aresta pe membrii Cabalei încă de duminică seara (24 iunie).

Drake ne informează că militarii s-au mobilizat în stare activă în multe zone de pe cuprinsul SUA. Să nu uităm că perioada verii este tradiţională pentru antrenamentele şi exerciţiile militare ale Gărzii Naţionale Americane.

O femeie din orasul St. Louis intervine în cadrul emisiunii şi spune că străzile sunt pline de trupe militare şi tancuri. Soldaţii i-au spus că se află acolo pentru exerciţii militare timp de o săptămână, dar rămâne de văzut care este adevăratul motiv.

Banca Rezervei Federale din St. Louis este una din cele 12 bănci ale caror conturi au fost suspendate încă din aprilie 2012, conform lui David Wilcock (divinecosmos.com - dar site-ul lui David nu poate fi accesat în mod direct din România).

Cu doar câteva ore în urmă, Drake a aflat că gruparea masonică a Cabalei criminale face eforturi disperate pentru a instaura Noua Ordine Mondială printro hotărâre a Naţiunilor Unite care urmează să fie adoptată săptămâna aceasta în regim de urgenţă.

Planul este ca elementele cheie care au fost hotărâte în secret la intalnirea de la Rio de Janeiro din Brazilia (G20) sub numele de "Agenda 21" vor sta la baza decretului ce se va publica săptămâna aceasta la Haga, în Olanda.

Drake aşteaptă de la forţele pozitive din Pentagon confirmarea faptului că toata lumea este pregătită pe poziţii pentru a contracara acest efort disperat al Cabalei. Evenimentele se precipită!

Deşi nimeni nu doreşte ca lucrurile să ia o întorsătură violentă, totuşi există această posibilitate, mai ales că Forţele Ascunse (mercenari) ale Cabalei vor să declanşeze haos şi nesiguranţă pentru a avea motiv apoi să decreteze situaţia de Urgenţă în SUA şi apoi imediat instaurarea unui Guvern Unic Mondial.

Oamenii conştienţi de ceea ce se petrece acum pe această planetă, stiu deja că familia noastră galactică este pregătită să intervină pentru a îndepărta în totalitate această Cabală malefică, criminală.

Există posibilitatea ca, pentru trezirea întregii umanităţi (inclusiv a celor care "dorm" în continuare afirmând că nimic nu se petrece), să se permita doar APARENT instaurarea Noii Ordini Mondiale, care apoi va fi imediat "extrasă" din societatea umană de pe Pământ, definitiv. Se pare că marea majoritate a oamenilor au nevoie de o "zgâlţâială" zdravănă pentru a se trezi... la realitate.

Am fost asiguraţi în nenumărate rânduri că Ordinea Divină va fi instaurată pe această planetă, chiar dacă până atunci ar putea să apară unele evenimente dramatice care vor "răscoli" umanitatea.

Ce putem face noi acum? Cel mai bun lucru este să împărtăşim cu apropiaţii noaştri toate aceste adevăruri care vor lipsi din ştirile mass-mediei oficiale. De asemenea, este extrem de important să menţinem constantă atitudinea noastră de optimism şi lumină, de iubire şi bucurie, gândindu-ne că toate aceste evenimente ce urmează în câteva zile sunt necesare pentru a alunga răul, şi a aduce binele divin pe Pământ.

Odată ce vom trece peste toate aceste timpuri de transformări, umanitatea va beneficia de o libertate şi armonie pe care noi nu le putem nici măcar imagina acum!

Vom fi din nou împreună cu fraţii şi surorile noastre din cosmos!

Iată o frază-cheie ce poate fi repetată de fiecare dintre voi pentru a vă ajuta foarte mult pe parcursul acestei perioade:

ORDINEA DUMNEZEIASCĂ ÎMBRĂŢIŞEAZĂ PĂMÂNTUL. MULŢUMESC, DOAMNE!

Vă rugăm să vă informaţi prietenii cu privire la toate acestea, pentru ca şi ei să cunoască adevărul, prevenind astfel evenimente dramatice ce ar putea să apară datorită neînţelegerii sau a panicii.


Sursa: AIM



1 comment: