Sunday, June 17, 2012

2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (5b)


[urmare din partea a treisprezecea]

S-a intentat astfel un proces împotriva "Iluminaţilor" şi în cele din urmă acesta a apărut online, fiind susţinut la Curtea Districtului de Sud a Statului New-York. David Wilcock, la care ne-am referit în unul dintre episoadele anterioare, s-a interesat în mod deosebit despre acest subiect şi despre acest proces, acţionând cu multă tenacitate şi cu mult curaj.

În mod neaşteptat, el a fost contactat chiar de unul dintre personajele-cheie ale declanşării acestor procese, Neil Keenan, care i-a furnizat toate dovezile necesare, incluzând anumite fotografii tulburătoare. Wilcock a prezentat concluziile sale finale la adresa divinecosmos.com, în secţiunea intitulată Financial Tyranny (Tirania financiară), însă acest site a fost încă de la început suspendat indefinit şi nimeni nu doreşte să ofere informaţii cu privire la motivul pentru care s-a recurs la o astfel de discriminare.

[Nota AIM: Site-ul lui David Wilcock nu poate fi accesat din România; însă folosind un web-proxy (căutaţi cu Google) oricine din România poate să aibă acces la informaţiile valoroase de acolo.]

Intrând în acest cerc foarte strâns al informaţiilor la vârf, care sunt foarte sensibile şi importante, Wilcock a fost pus în contact cu anumite surse din interior, care i-au furnizat pe parcursul ultimului an informaţii extrem de importante cu privire la ceea ce se întâmplă acum în lume la nivelul "elitei", precum şi despre arestările care vor începe în cel mai scurt timp. Informaţiile pe care Wilcock le-a împărtăşit în mare parte în mediul online arată cât de amplu şi minuţios este planul conceput în legătură cu aceste arestări, dar în acelaşi timp cât de dificil este el de făptuit astfel încât totul să se desfăşoare fără probleme.

La puţin timp după ce David Wilcock a publicat concluziile investigaţiei sale, oferind primele interviuri în acest sens, un alt insider (persoană din interior, adică o persoană care lucrează în chiar structurile secrete - de obicei militare şi guvernamentale -, având acces direct la anumite informaţii de cea mai mare importanţă cu privire la planurile care sunt realizate) a apărut în mediul de informare virtual şi chiar a început să dea interviuri (prin telefon).

Din motive lesne de înţeles, identitatea reală a acestui insider trebuie să rămână ascunsă deocamdată; el se prezintă însă cu numele Drake, face parte din categoria "băieţilor buni" de la Pentagon şi are sarcina să informeze şi să pregătească lumea pentru ceea ce aceasta are de făcut în perioada următoare, după ce se vor declanşa operaţiunile de arestare şi de modificare a sistemului financiar şi economic mondial.

Pentru securitatea acestor operaţiuni şi pentru buna lor desfăşurare este necesar ca aceşti insiders să ofere cât mai puţine informaţii, care totuşi să fie suficiente pentru a permite oamenilor să-şi formeze o idee corectă despre ce se întâmplă în prezent în lume. Acesta este de altfel cel mai sensibil punct dintre toate, întrucât alianţa care formează gruparea benefică din structurile militare şi guvernamentale (mai ales din cadrul Statelor Unite ale Americii) este foarte atentă la reacţia publică ce va apare imediat după declanşarea evenimentelor.

Drake pare să se fi descurcat foarte bine în acest sens, chiar dacă – aşa cum era de aşteptat – au intervenit destul de repede felurite "replici" şi acuze la adresa lui. Însă bunul simţ al celor afirmate de el, precum şi gradul lor de actualitate se impune de la sine, spulberând "criticile" şi "persuasiunile" care au apărut între timp. Aceste "critici" se bazează – cum altfel? – pe faptul că arestările anunţate nu s-au petrecut încă.

Aşa după cum am arătat, nimeni nu poate cunoaşte cu precizie când anume se vor petrece ele. Ceea ce se ştie însă în mod sigur este faptul că procesele intentate de Keith Scott şi Neil Keenan împotriva "elitei" masonice mondiale reprezintă o parte importantă a acestui plan. Scopul facţiunii benefice este de a înapoia oamenilor bogăţia lumii, care a fost furată de către "elita" criminală a francmasoneriei, precum şi de a netezi drumul pentru dezvăluirea noilor tehnologii revoluţionare şi implementarea lor în viaţa de zi cu zi.

Aceste obiective sunt corelate de asemenea cu atenta monitorizare a arsenalului nuclear de către extratereştrii benefici, care şi-au oferit ajutorul în acest sens. Realizarea cu succes a acestor obiective ar transforma radical biosfera planetei noastre şi ar marca pătrunderea într-o aşa-zisă Eră de Aur a omenirii.

Statutul de insider al lui Drake vorbeşte de la sine. Drake face parte din structurile militare secrete şi a lucrat în domeniul nuclear, la proiecte cu un foarte înalt nivel de securitate, ceea ce îl face de mare încredere în rândurile armatei. De asemenea, el a luat parte la războiul din Vietnam, a fost combatant activ şi chiar a fost rănit în acel război.

A intrat în sectorul Informaţiilor la începutul anilor ’90 şi de atunci a avansat în funcţie până la un nivel foarte înalt. Sursele sale sunt anumite persoane din poziţii guvernamentale-cheie, precum şi o parte din vechea reţea de spionaj folosită în timpul Războiului Rece. De asemenea, el se află în legătură şi cu o serie de canale importante de informaţie care oferă date militare, politice şi civile.

Ceea ce el a împărtăşit în mediul online în ultimele luni, mai ales în ceea ce priveşte arestările "Iluminaţilor", care vor avea loc foarte curând, au reprezentat informaţii la cel mai înalt nivel care au fost verificate cu mare atenţie. În astfel de cazuri, partea dificilă este aceea că afirmaţiile trebuie demonstrate, dar în acelaşi timp sursa care le-a oferit trebuie să rămână anonimă. Din fericire, Drake pare să ştie cum să facă acest lucru destul de bine, întrucât informaţiile oferite de el s-au verificat încrucişat cu informaţiile primite de la alte surse în mod independent.

Reacţiile declanşate de dezvăluirile lui Drake nu sunt greu de imaginat. Principalele canale de ştiri din mass-media au categorisit aceste informaţii în fel şi chip, mai puţin ca fiind adevărate. După sistemul arhicunoscut de manipulare a opiniei publice şi de ridiculizare a celor care sunt ca nişte ghimpi în coastă pentru "elita" criminală, care conduce aceste trusturi mass-media, Drake a fost şi el denigrat în toate felurile. Principala acuză a fost aceea că el încearcă să creeze probleme sociale prin jocul imaginaţiei sale şi prin intermediul postărilor pe internet.

În partea a IV-a a acestei serii de articole s-a arătat că toate canalele media naţionale sunt controlate de cabala criminală a masoneriei şi, prin urmare, informaţiile oferite lumii întregi prin intermediul lor sunt şi ele contrafăcute, astfel încât să servească interesele stăpânilor lor. Drake ştie personal cum funcţionează aceste lucruri, doarece el însuşi a fost implicat în câteva dintre aşa-numitele "incidente internaţionale", care au fost prezentate complet altfel decât s-au petrecut în realitate.

Informaţiile pe care el a început să le prezinte în ultimele luni cu privire la arestările care vor avea loc fac parte dintr-un plan complex, de care el a luat cunoştinţă în urmă cu mai mulţi ani şi din care a fost invitat să facă parte. Acest plan a fost conceput în urmă cu mai bine de 30 de ani (mai precis, încă din anul 1979) de anumite persoane din structurile de vârf militare şi administrative, care ştiau încă de atunci direcţia în care se îndreaptă omenirea şi care tocmai de aceea au luat hotărârea să prevină această decădere care ar putea duce chiar la anihilarea ei şi a civilizaţiei de pe suprafaţa pământului. Ideea principală a planului este aceea de a oferi fiinţei umane libertatea care i-a fost răpită tot mai mult în ultimele sute de ani.

La întrebarea "Cine este Drake şi ce autoritate are el pentru a-şi permite să facă astfel de afirmaţii şi dezvăluiri?" se poate răspunde prin câteva puncte de bun simţ: este un drept constituţional pentru fiecare persoană să contribuie la îndepărtarea unei conduceri represive, mai ales dacă aceasta este guvernamentală; mai apoi, este o problemă de moralitate, care ar trebui să ne motiveze pe fiecare dintre noi să luăm atitudine faţă de furtul calificat pe care îl fac "Iluminaţii", jefuind naţiunile lumii; în plus, astfel de acţiuni nu au un caracter personal şi egoist, deci ele sunt altruiste; dezvăluirile de acest gen contribuie la edificarea viitorului de aur al omenirii. Având în vedere aceste aspecte, informaţiile lui Drake despre arestările "elitei" masonice şi despre celelalte elemente pot fi văzute în lumina unei orientări juste, prin care se doreşte cu adevărat binele omenirii.

În legătură cu arestările, Drake a spus că va oferi informaţii prin anumite canale media cu 24 de ore înainte de începerea acestei acţiuni de amploare. Întreaga operaţiune a fost denumită: Operation Green Light (Operaţiunea Lumina Verde). Arestările vor însemna de asemenea un efort coordonat cu multe alte ţări de pe suprafaţa planetei, precum şi cu membrii civilizaţiilor extraterestre benefice, cu care "alianţa adevărului" - adică gruparea celor buni din structurile militare şi guvernamentale – conlucrează îndeaproape, în vederea desfăşurării cât mai exacte a acţiunii.

În această conlucrare, ET benefici au distrus bazele reptiliene din subteran şi de pe fundul oaceanelor, contribuind astfel într-un mod important la planul de eliberare a fiinţelor umane de sub tirania fricii şi a controlului opresiv, impus de reptilieni şi de acoliţii acestora, care sunt "Iluminaţii". Desigur, ne-am putea întreba de ce nu au acţionat aceşti ET benefici până acum, adică de ce nu au distrus ei acele baze mai devreme.

Astfel de operaţiuni nu se fac însă la întâmplare, întrucât există o "directivă" cosmică, prin care se interzice intervenţia în treburile unei alte civilizaţii din planul 3D (fizic), deoarece în felul acesta s-ar viola liberul ei arbitru. Totuşi, această directivă fundamentală a fost modificată în ultima perioadă, astfel încât să nu se mai permită distrugerea unei civilizaţii întregi (prin declanşarea unui război nuclear) din cauza atitudinii inconştiente a unui mic grup de fiinţe orientate malefic, aşa cum s-a petrecut de mai multe ori în alte părţi ale galaxiei şi chiar în interiorul propriului nostru sistem solar.

Modificarea directivei (care în cartea lui Sal Rachele: Transformări planetare 2012 – 2030 este numită "dispensa divină") a avut loc în anul 1950, deci destul de repede după intrarea omenirii în "era atomică" şi a posibilităţii distrugerii nucleare.

Într-o primă fază, civilizaţiile ET benefice au intervenit mai ales în direcţia prevenirii declanşării unui război atomic, deoarece acesta ar fi putut anihila cu uşurinţă toate cuceririle, eforturile şi evoluţia civilizaţiei umane de până atunci. Modul lor de operare poate să pară de multe ori "magic" pentru fiinţele umane care nu au acces la un nivel foarte avansat de tehnologie: sistemele de declanşare nu funcţionează, cele de alimentare cu energie par dintr-o dată că "au murit", butonul "Fire" nu merge, ori focoasele nucleare devin brusc inactive.

În septembrie 2010, renumitul cercetător şi ufolog Robert Hastings a ţinut o conferinţă în care a vorbit numai despre acest subiect, prezentând de asemenea înregistrări video ale acestui tip de evenimente. În principal, el s-a referit la faptul că deasupra silozurilor cu rachete nucleare balistice adeseori apar OZN-uri (indiferent de ţara în care se află silozurile de rachete nucleare, deci se exclude varianta că ar exista un "duşman" care vrea răul celorlalţi), iar după apariţia OZN-ului rachetele respective nu mai funcţionează.

Alte elemente pot fi aflate de aici: ufodigest.com. Hastings aduce în plus numeroase mărturii ale soldaţilor şi personalului din astfel de baze militare de înaltă securitate, care au fost martori la acele evenimente.

Toate acestea s-au petrecut de fiecare dată atunci când omenirea s-a aflat la un pas de declanşarea unui devastator război atomic, ori a unor accidente nucleare teribile. Acţiunile OZN-urilor sfidează orice logică, dar ceea ce este important e că focoasele nucleare nu au explodat.

Chiar şi Apollo 13 a suferit un "tratament" similar, de anihilare a intenţiilor distructive pe care le avea, deoarece modulul respectiv purta un focos nuclear ce urma să fie detonat pe Lună, pentru a se urmări cum se comportă satelitul din punct de vedere seismic. Luna este însă foarte locuită, în ciuda "publicităţii" care i se face, de corp cosmic rece, gol şi părăsit.

Deoarece atmosfera ei este foarte rarefiată, particulele încărcate radioactiv - ce ar rezulta în urma unei explozii atomice - nu ar întâmpina aproape nicio rezistentă la împrăştiere, aşa cum se petrece în atmosfera Pământului. Acest lucru ar produce mari probleme pentru activitatea civilizaţiilor extraterestre, care este foarte intensă pe partea întunecată a Lunii, adică acolo unde decolează şi aselenizează fără încetare sute şi chiar mii de nave ET (OZN-uri).

De altfel, dovezi elocvente despre prezenţa extraterestră pe Lună sunt reunite într-un documentar de excepţie, intitulat Celestial, regizat de Jose Escamilla, care va apare în luna iulie 2012 şi în care pentru prima dată sunt prezentate fotografii color ale Lunii, fotografii ale unor structuri artificiale ridicate pe Lună, a ceea ce ar putea fi asimilat cu vegetaţie lunară, ori dovezi ale prezenţei unei atmosfere lunare. Trailer-ul acestui documentar poate fi urmărit aici:

Într-unul dintre interviurile sale, David Wilcock afirmă că cele două mari superputeri ale lumii (SUA şi URSS) au încheiat Războiul Rece atunci când au constatat că rachetele lor balistice intercontinentale deveniseră inactive, fiind anihilate de-a lungul anilor de către OZN-urile extraterestre.

Imediat după încheierea Războiului Rece, în 1990 s-a descoperit apariţia unei gigantice mandala a lui Sri Yantra pe fundul unui lac secat din America. Acest fenomen excepţional şi cu totul inexplicabil pentru mintea omului de rând, dar care are profunde semnificaţii şi conotaţii pentru cei care sunt iniţiaţi, poate fi studiat în filmul de mai jos, unde vor putea fi văzute de asemenea şi câteva fotografii ale locului şi ale mandalei respective.

[continuare în partea a cincisprezecea]

Sursa: AIM




No comments:

Post a Comment