Tuesday, September 4, 2012

E timpul!!!

NASA a difuzat imaginile care arata o masiva eruptie solara, care ar putea inconjura planeta noastra de 20 de ori. Acest “bici solar” a produs o furtuna magnetica pe Terra.
Imaginile au fost filmate in perioada 6-8 august, insa efectele acestei eruptii s-au simtit pe Pamant abia marti, 4 septembrie.
Uriasul “bici solar” care apare in aceste cadre are o lungime de 800.000 de km.
Furtuna magnetica a fost insa de mica intensitate si nu a avut efecte nedorite. Locuitorii din America de Nord si Scandinavia au putut admira, datorita ei, o frumoasa aurora boreala.
Ole C. Salomonsen a realizat aceasta impresionanta fotografie au aurora boreala deasupra Naimakka, in Finland.
Efectele posibile ale furturilor solare
Razele X si ultra-violetele emise de exploziile solare pot cauza furtuni de radiatii care sa afecteze ionosfera Pamantului, iar acest lucru s-ar traduce prin blocaje in ceea ce priveste comunicatiile peste tot in lume.
Fiecare explozie solara produce schimbari in particulele energetice ale magnetosferei care pot duce la dezastre pentru navetele spatiale si astronauti.
Singurul pericol impredictibil este o cadere totala de hardware, din cauza protonilor care lovesc componentele electronice si le doboara. Iar acest lucru se poate intampla mai ales in sistemele de telecomunicatii, inclusiv cele folosite de toata lumea in telefonia mobila.
Sistemele GPS vor fi afectate, insa oamenii de rand nu vor experimenta asta. Specialistii care folosesc GPS de inalta precizie – cum ar fi cele din forajele petroliere, din armata sau din operatiunile miniere vor constata cu siguranta problemele.



Sursa: Daniil Gaucan

2 comments:

  1. Da este timpul sa mai terminati cu TOP SECRET Domnilor Americani,stiati de dupa potop de extraterestri mai ales de reptilieni care vin din constelatia Draco si Hidra care sant cu sange rece nemilosi cu care ati procreat ,,,,Nea-ti ascuns ,Lumii intregi existenta extraterestrilor si mai ales mesajele lor ,Dar de acum nu mai este nici un secret pentru nimeni ,cine sant extraterestri,si ce vor de la omenire,,,Numai Bine,,,Fiii intunericului Reptilienii care ne-au schimbat ADNul ne-au dezactivat filamentele de lumina etc ,Pentru a ne tine in ignoranta ,,,sa ne poata manipula mai bine ,,,la fel cum fac si CABALA CRIMINALA OCULTA A FRANCMASONILOR de atatia ani ,,,care au orasul lor secret de 15 km intre Elvetia si Italia ,ultra dotat tehnologic,bineateles O.Z.N-uri,foarte terestre. Au tinut Omenirea in foamete razboaie etc .Sau folosit de simboluri sacre antice care poseda in ele coduri de activare ,de trezirea unor puteri etc ,,,pentru ce,,, sa ne poata manipula mai bine .Averile lor,,,Femei Bani cu milioane miliarde Faima Putere,,,,,in curand no sa mai aveti nimic CRIMINALILOR ,,Comorile se fac in ceruri nu pe pamant,,,,,,,Butoiul cu zmoala incins va asteapta pe toti.

    ReplyDelete