Saturday, November 16, 2013

Omenirea a fost creata prin inginerie genetica de catre extraterestri

Oamenii de ştiinţă din Kazakhstan au ajuns la concluzia că ADN-ul uman a fost codat cu un semnal extraterestru, de către o civilizaţie antică (http://news.discovery.com/space/alien-life-exoplanets/could-an-alien-message-be-embedded-in-our-genetic-code-130401.htm)
Ei numesc această intervenţie: „SETI biologic” şi afirmă că codul matematic din ADN-ul nostru nu poate fi explicat prin teoria evoluţiei, aşa cum se credea până acum. Cu alte cuvinte, omenirea respiră şi trăieşte având implementat un fel de „cod” extraterestru, care poate fi mult mai uşor folosit pentru a detecta viaţa extraterestră, decât prin intermediul transmisiunilor în spaţiu. Cercetătorii din Kazakhstan au precizat în revista ştiinţifică Icarus că „odată implementat, acest cod poate rămâne neschimbat pentru perioade de timp cosmice. Este cea mai durabilă construcţie pe care o cunoaştem”. Ei au mai adăugat că „tocmai din această cauză acest cod reprezintă un depozit excepţional de stabil, ce atestă o semnătură inteligentă. Odată ce genomul este rescris în mod adecvat, noul cod specific cu semnătură va rămâne neschimbat în fiecare celulă şi în toate multiplicările ei, putând fi astfel transmis prin spaţiu şi timp.”
Aceiaşi savanţi au mai afirmat că ADN-ul uman este atât de exact ordonat şi organizat, încât el revelează practic „un ansamblu de modele aritmetice şi ideografice ale unui limbaj simbolic”. Cercetările acestor oameni de ştiinţă i-au făcut să concluzioneze că noi, fiinţele umane, am fost de fapt „inventate” în afara sistemului nostru solar, în urmă cu multe miliarde de ani. Această teză este susţinută şi de ipoteza mai veche, că viaţa pe Pământ reprezintă de fapt rezultatul combinării feluritelor forme de viaţă extraterestră, ce a fost posibilă datorită interacţiunii planetei noastre cu asteroizi şi comete din spaţiul cosmic...


5 comments:

 1. nu am fost inventa-ti, am fost modifica-ti genetic .

  ReplyDelete
 2. tare e grea limba asta romana...uff!

  ReplyDelete
 3. Interesant. E posibil ca noi, oamenii, să ajungem să descoperim Biblia și drapta credință. :) Să nu fie prea târziu încât să nu ne fi bucurat la timp de simplitatea minunată a firii! De multe ori gândesc că ar fi bine să nu gândesc că sunt și să fiu. :)

  ReplyDelete
 4. La ce iti trebuie biblia cea mult controlata, modificata, inutila? Intra pe evangheliile ce fura excluse din ea, Adam si Eva 1 si 2, a Mariei Mama Sfanta, pe a lui Isus, a sotiei sale Maria-Magdalena urat manjita taman in biblie, doar recent binevoi actualul papa sa admita ca nu a fost desfranata, dar pe cand adevarul, ca fu educata identic cu Maria mama lui Isus?; pe evanghelia lui Iuda ce nu se spanzura, fu un accident doar si, mai sunt ale tuturor apostolilor, iar Isus ne lasa invatarura despre intruparile repetate si rostul lor, evolutia necesara de parcurs in ele. Unde-s aceste info vitale umanitati? Acesta e un motiv sa nu consideri azi biblia carte de capatai, ci o etapa ce musai trebuie depasita iar nu sa se stationeze in ea pt ca asta blocheaza evolutia, manuita fiind tocmai in acest scop de extraterestrii conchistadori.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Super,de prea mult timp omenirea este blocata in dogme!

   Delete