Tuesday, January 24, 2012

Mesaj de la Federația Galactică (2)


Ştirile legate de sosirea unor soli ai civilizațiilor din univers vor începe să apară la posturile voastre de televiziune, după un program deja pus la punct cu reprezentanți autorizați. Se vor face precizări asupra modalităților în care ne vom remarca prezența pe cerul planetei voastre.
În curând, toate adevărurile vor fi rapid şi eficient transmise către marea masă a populației. Se vor da lămuririle necesare unei depline înțelegeri asupra situației financiare și economice globale a lumii voastre, cu menționarea cauzelor care le-au determinat și a modalităților de redresare rapidă. Noi suntem aici. Mulți dintre voi sunt deja destul de conştienţi de acest lucru.

În colaborare cu o parte a mass-media, lumea voastră va afla de prezenţa noastră şi de scopul acestei prime vizite pe Pământ. Evident, se vor face anumite conexiuni cu prezicerile înaintașilor voștri. Suntem siguri că lumea voastră va înțelege repede despre ce este vorba și va începe să se obișnuiască cu ideea că civilizația voastră nu ar fi avut cum să fie singură în acest vast univers, populat de milioane de corpuri cerești. Sarcina noastră este să vă ajutăm cu tot ceea ce avem la dispoziție pentru ca voi să ajungeți repede la o înțelegere deplină a realităților universului în care trăim. Aceasta va fi sarcina noastră, ușurată substanțial de munca Lucrătorilor în Lumină aflați pe planetă, ființe care au primit instruirea necesară înainte de a se naște pe Pământ în acestă viață sau prin cursurile la care participă în planurile astrale.

Mulţi dintre voi se întreabă cum ar putea da o mână de ajutor în aceste desfășurări de evenimente, pentru ca reprezentanților Federației Galactice și Comandamentului Ashtar să le fie ușurată această sarcină. Vorbiți cu cei care sunt dispuși să asculte despre acest subiect, fără a-i agasa cu acest subiect. Încercați să le sugerați că bine ar fi să nu excludă din aprecierile lor și varianta voastră. Fiți calmi și răbdători și dați-le timp de reflecție. Chiar și numai faptul că le-ați enunțat problema poate fi de un real ajutor. Ați făcut o treabă bună dacă ați reușit să-i faceți să-și pună întrebări pe subiect. Evident, saltul cunoașterii se va produce la apariția noastră indubitabilă, dar pregătirea pe care le-o puteți face voi va diminua stresul și teama unora. Știm că vor fi destui care vor încerca să vă ridiculiuzeze, atunci când veți aborda problema existenței și peconizatelor vizite ale civilizațiilor ET pe planeta voastră. Asta nu tebuie să vă pună într-o situație dificilă. Puneți capăt discuției cu demnitate și încrederea că serviți o cauză nobilă, în interesul tuturor, inclusiv al interlocutorului care, prin atitudinea sa, și-a dovedit ignoranța.

Noi suntem aici și nu vom pleaca până când munca noastră nu va fi finalizată și care constă în ajutorul pe care îl dăm civilizației umane ca să ajungă în tărâmurile superioare, unde domnește bunăstarea, pacea și iubirea. Aceasta este misiunea noastră. Acesta este scopul nostru aici, în acest moment.

Ultimele pregătiri au fost deja încheiate iar flota și flotilele galactice sunt în stand by. Suntem gata pentru a demara fazele iniţiale ale operaţiunii, care va presupune mai multe manevre succesive. Emisiunile care vor anuța prezența noastră în spațiul aerian al planetei vor constitui prima fază a acțiunii. Multe vor trebui realizate într-o perioadă foarte scurtă de timp, ceea ce va face ca evenimentele să se deruleze asemănător cu un joc de domino.

Suntem nerăbdători să înceapă aceste faze ale misiunii noastre, pentru care toți suntem foarte bine pregătiți. Mulți dintre voi nu-și pot nici măcar imagina felul operațiunilor care se vor desfășura sau rapiditatea cu care vor avea loc. Avem personal foarte bine instruit și extrem de motivat să își îndeplinească misiunea. Fiecare dintre voi, cei care ați fost cuprinși în programul nostru de pregătire, își va aduce contribuția în conformitate cu ceea ce a învățat astfel ca să justifice încrederea care i s-a acordat în desfășurarea acestor acțiuni.

Va reapărea pe fețele pământenilor zâmbetul de satisfacție când vor vedea cum relele societății umane vor fi spulberate, rănile planetei vindecate și spiritul de dreptate reinstaurat, în toate aspectele vieții voastre.
Pentru noi, este o onoare şi plăcere să fim aici, în acest moment, pentru implementarea programului divin, care aduce lumina şi iubirea între frații și surorile care au fost vremelnic despărțiți.

Acesta este jurământul nostru, angajamentul nostru de a contribui la restabilirea fericirii pe planeta Pământ.

În ceea ce vă privește, vă rugăm să continați să împărtășiți cunoașterea voastră celor care au nevoie de ea, pentru ca întregul proces al revederii să decurgă conform intențiilor și dorinței noastre comune.

În legătură cu forțele întunecate ale Illuminati, vă informăm că ele se află în deplină degringoladă. Ei sunt conștienți că lupta lor a fost pierdută și foarte curând capitularea lor va fi consfințită.

Printre altele, sarcina flotilelor noastre va fi și anihilarea ultimelor rămășițe ale forțelor întunecate. In legătură cu aceasta, vă rugăm să dați dovadă de mult discernământ și selectivitate atunci când vi se servesc anunțuri cu conținut destabilizator și incitant la nesupunere sau la acte de vandalism. Nu vă lăsați antrenați și manipulați de cei care au interese oculte în crearea dezordinii și săvârșirea actelor de distrugere. Nu vă lăsați manipulați! Rămâneți în tabăra celor care vor binele poporului vostru, țării voastre, umanității!

Vom continua să vă ținem la curent cu acțiunile de ultimă oră care se pregătesc, cu eventualele modificări de program care privesc această vastă acțiune în lumea voastră.

Mult a fost, puțin a rămas până la declanșarea acțiunilor noastre legate de întâlnirea față în față cu oamenii Pământului.

Vă mulţumim pentru răbdarea de care ați dat dovadă până acum și vă promitem că nu vă vom dezamăgi.

Ne vom vedea curând!

Până atunci, rămâneți în pace și în iubire!

Noi suntem Familia voastră din Stele.

Sursa: daniilgaucan

No comments:

Post a Comment