Monday, April 9, 2012

Tolec: 1000 de oameni au fost salvaţi din ultima bază reptiliană

Tolec, reprezentantul uman al Consiliului Andromeda, a făcut câteva completări la dezvăluirile uluitoare cu privire la distrugerea ultimei baze submarine reptiliene de pe Terra, în cadrul unui radio-interviu în emisiunea "Anul extraordinar" a moderatorului Tim Bravo.

Pentru referinţă, vă oferim înregistrarea integrală a acestei emisiuni (în limba engleza):

În finalul emisiunii radiofonice, Tolec răspunde unui ascultător care l-a întrebat cum va fi tranziţia de la actuala dimensiune a 3-a, la cea de-a 4-a dimensiune? Va fi oare:

a) instantanee;
b) va dura câteva zile;
c) va dura câteva luni;

Răspunsul îl găsiţi în acest articol.

Scurtă introducere pentru nou-veniţi

Vă reamintim că Tolec a fost contactat de către extratereştrii benefici ai Consiliului Andromeda încă din 1993, ocazie cu care a făcut 3 călătorii în timp în trecut (anii 1840) pentru a urmări viaţa de zi cu zi a unei familii obişnuite de fermieri din America. Următoarele contacte au venit abia în 2010, sub formă telepatică, sub forma unor vise conştiente, a unor călătorii în afara corpului fizic.

În aceste comunicări şi vizite, Tolec a aflat foarte multe informaţii despre ceea ce se petrece cu adevărat pe Terra, şi în spaţiul cosmic. Astfel, comandantul primei biosfere a Consiliului Andromeda (o navă inter-stelară sferică de mărimea planetei Pluto, aflată în imediata apropiere a Terrei şi care poate găzdui 2 milioane de oameni, dispunând de un echipaj format din 50.000 de persoane) i-a dezvăluit lui Tolec numeroase detalii despre războiul împotriva reptilienilor originari din constelaţiile Draco şi Hydra, care împreună cu extratereştrii cunoscuţi sub numele de "micii cenuşii" (şi de a căror figură specifică este plin internetul) manipulau Pământul şi fiinţele umane de pe Terra pentru propriile interese malefice, deja de mai multe mii de ani, folosindu-se de bazele lor subterane şi submarine uriaşe, pe care le-au construit pe această planetă de foarte mult timp.

Războiul împotriva acestor reptilieni este condus din partea Consiliului Andromeda de către oamenii din sistemul solar al stelei Procyon, care dispun de tehnologia necesară. Acest război a fost câştigat deja în spaţiul cosmic, iar planeta Terra a fost curăţată de fiecare bază submarină şi subterană, rând-pe-rând.

Războiul a fost câştigat

Încă de la distrugerea primelor baze reptiliene de pe Terra, reptilienii au trimis zeci de nave de război înarmate "până în dinţi", printr-o poartă stelară ("stargate") aflată în spatele planetei Jupiter. Majoritatea acestor nave au fost distruse de către forţele Consiliului Andromeda, iar 5 dintre ele au fost capturate.

Trebuie menţionat că, cu fiecare ocazie când o baza submarină reptiliană era distrusă de către oamenii din Procyon, o parte din reptilieni se refugian în celelalte baze. Aşa se face că, atunci când a venit rândul şi ultimei baze submarine, care în prezent este complet golită de materiale şi fiinţe, echipa de comando a Consiliului Andromeda a găsit acolo o structură tip roată cu spiţe, în centrul căreia era o clădire de conducere cu 10 etaje, de la care porneau 6 tunele de transport către periferie, la capătul cărora se aflau 3 clădiri şi 2 depozite.

Echipa de comando a Consiliului Andromeda (formată din 75 oameni din Procyon şi 25 specialişti ai Consiliului Andromeda) a găsit acolo peste 10.000 de reptilieni, din care 2.000 erau militari reptilieni de rang înalt (ofiţeri), 5.000 erau personal administrativ şi operaţional, iar restul de 3.000 erau oficiali de vârf ai Cabalei / Illuminati, administratori, manageri şi soldaţi.

Dintre aceştia erau 50 de oficiali de vârf ai Cabalei / Illuminati (hibrizi reptilieni-umani), şi 100 erau administratori în poziţii-cheie (tot hibrizi reptilieni-umani). Tolec subliniază că toţi aceştia făceau parte din sistemul de caste reptilian, care trăia în acestă baza submarină, inclusiv aceşti hibrizi reptilieni-umani (realizati prin manipulare genetica). Aceştia nu fac parte din societatea umană de pe Pământ, erau toţi parte din societatea reptiliană. Aceşti reptilieni dădeau ordine şi îi manipulau pe oamenii care se află în structurile terestre ale Cabalei şi Illuminati, şi pe care deja îi cunoaştem din dezvăluirile altor cercetători independenţi.

Reptilienii au avut de ales

Odată capturaţi şi ajunsi la bordul biosferelor Consiliului Andromeda, reptilienii au avut de ales între a recunoaşte de la bun început acuzaţiile de crime împotriva oamenilor de pe Pământ care li s-au adus, sau de a apărea în faţa Tribunalului Universal de la bordul principalei biosfere.

8.000 dintre ei (majoritatea personal administrativ) au ales prima variantă, drept pentru care au fost transportaţi printrun portal cosmic spre o planetă aflată la marginea Universului cunoscut, de unde nu se mai pot întoarce niciodată, şi unde îşi vor petrece restul vieţii.

Restul de 2.000 (majoritatea ofiţeri de rang înalt), au refuzat să-şi recunoască crimele, fiind plini de orgoliu şi cruzime nemăsurată. Aceştia sunt prizonieri la bordul biosferelor Consiliului Andromeda, şi aşteaptă începerea proceselor la Tribunalul Universal.

Victime umane salvate

Un detaliu uluitor pe care Tolec l-a dezvăluit în această emisiune, este că echipa de comando a Consiliului Andromeda a salvat cele peste 1.000 de oameni (fiinţe umane de pe acestă planetă) care au fost găsiţi acolo şi care erau folosiţi ca sclavi de către reptilieni. Aceştia sunt persoane declarate dispărute de-a lungul timpului, şi care au fost răpiţi de către micii cenuşii şi reptilieni, le-au fost implantate anumite implanturi în creier, au fost torturaţi (fizic, emoţional şi electronic prin intermediul implanturilor), înfometaţi, bătuţi, unii chiar timp de 10 - 20 de ani! Totul pentru propria plăcere "bolnavă" a reptilienilor.

Aceşti oameni, aflaţi într-o stare evidentă de degradare fizică, emoţională şi psihică, care au suferit incredibil de mult, se află acum la bordul celor 6 nave-spital ale Consiliului Andromeda unde primesc îngrijiri medicale speciale pentru a se vindeca. Personalul medical competent face tot ce este necesar, astfel încât în 2 luni aceşti oameni vor putea să aleagă dacă să rămână în continuare la bordul biosferelor C. A., sau să se întoarcă la familiile lor de pe Pământ.

Deşeuri nucleare anihilate

Scotocind prin toate clădirile bazei, echipa de comando a avut surpriza să găsească, întro clădire aparte folosită pe post de hangar, mai multe navete cosmice de uz personal, precum şi 30 de motoare nucleare care erau folosite la propulsia diferitelor nave reptiliene. Erau 5 motoare nucleare care puteau fiecare să asigure propulsia unei nave de război reptiliene mare cât un oraş intreg, 10 motoare de mărime medie care asigurau necesarul energetic al bazei submarine, şi 15 motoare nucleare destinate navetelor personale.

Toate acestea erau în bună stare şi puteau fi oricand puse în funcţiune. Existând riscul unei detonări accidentale a acestor adevărate "focoase" nucleare, echipa de comando a hotărât teleportarea lor la biosferele C. A. din spaţiu, unde au fost cu grijă demontate, iar "miezul" radioactiv a fost anihilat, în condiţii de maximă siguranţă, graţie tehnologiei specifice Consiliului Andromeda.

Baza va fi distrusă

Tolec ne anunţă că această ultimă bază reptiliană submarină va fi distrusă în viitorul apropiat, moment care va fi sincronizat cu un eveniment cosmic ce va avea efecte pe Pământ. Cu acea ocazie va fi un cutremur neobişnuit întro zonă a planetei care nu cunoaşte cutremure. Atunci va putea fi vizibilă, de pe ţărmul oceanului, o sferă luminoasă albastră care va rămâne deasupra apei timp de câteva ore.

Tolec a avut acces la pupitrul unui instrument aflat la bordul principalei biosfere, care este folosit pentru a "naviga" înainte şi înapoi în timp, pentru a prospecta astfel evenimentele trecute şi viitoare. Este vorba de tehnologie specifică dimensiunii a 4-a.

Cu această ocazie el a văzut că sfera de lumină albastră care va fi vizibilă atunci, va fi fotografiată şi filmată de către oameni obişnuiţi care se vor afla la locul potrivit la momentul potrivit, şi care vor publica totul pe internet (probabil youtube.com). Din acel moment evenimentul va deveni "viral", iar toată lumea va comenta şi se va întreba "Ce poate fi asta?".

Iată acum răspunsul la întrebarea "Cum va fi tranziţia în a 4-a dimensiune?" pe care Tolec l-a dat: tranziţia va fi aproape instantanee, ca şi cum seara te culci fiind în actuala dimensiune a 3-a, iar dimineaţa te trezeşti şi constaţi că eşti în a 4-a dimensiune.

Sursa: AIM

2 comments:

  1. de unde mai apar si astfel de stiri?

    ReplyDelete
  2. http://aim.edu.tc/?a=articles&p=511 iar pt. mai multe detalii puteti citi si:http://roaim.net.tc/?a=articles&p=521

    ReplyDelete