Wednesday, April 18, 2012

Cele 12 bănci ale Rezervei Federale au conturile blocate

În 13 aprilie 2012, David Wilcock ne anunţă că cele 12 bănci ale Rezervei Federale Americane [care sunt, de fapt, bănci private - nota AIM] s-au ales cu blocarea conturilor, în urma acţionării în justiţie de către reprezentanţii Familiei Dragonului Alb.

Acum a sosit momentul important care este premergator arestărilor în masă anunţate de mult timp, odată cu acţionarea în justiţie a băncilor Rezervei Federale Americane, de către reprezentanţii oficiali ai Fondului Soekarno. A fost emisă o înştiinţare legală în acest sens, cu scopul de a împiedica "evaporarea" banilor din conturi.

Ca să fie foarte clar: NU e vorba de nicio lovitură politico-financiară, NU este deloc legea marţială...

Planul acestor arestări în masă a membrilor Cabalei criminale a început să prindă contur încă din anii 1960... aşa cum a declarat şi Drake, un reprezentant al Pentagonului. Această acţiune legală în justiţie împotriva băncilor Rezervei Federale permite autorităţilor de drept să treacă la efectuarea concretă a acestor arestări de mult promise.

Astfel, personalul abilitat, va fi însoţit de efective militare (conform legii), şi va realiza aceste arestări a diverşilor oameni implicaţi în spălarea banilor, în acţiuni de furt financiar, etc..., indivizi care s-au lăsat folosiţi de către grupurile francmasonice "de elită" pentru a pune stapânire pe mijloacele financiare şi pe bogăţiile planetei, în detrimentul proprietarilor de drept.

Aceste arestări vor creea o situaţie din care nu va mai exista întoarcere.

Astfel, prăbuşirea influenţelor acestor grupuri "de elită", şi demascarea publică a lor va garanta că astfel de fapte penale nu vor mai fi tolerate deloc de către oameni. Practic, este vorba de Finalul Cel Adevărat pentru această Cabală criminală.

David subliniază foarte clar că asta nu este doar o acţiune de eliminare a "marionetelor"... Aşa-zisa "elită" care se află "la butoane" va fi demascată public şi va primi ceea ce merită.

Începând cu evenimentele "11 septembrie", s-au adunat atât de multe dovezi şi mărturii pentru acest Moment al Adevărului, încât va fi şocant şi copleşitor.

Foarte important este că aceste acţiuni vor decurge armonios; dar este posibil ca grupul celor răi să provoace anumite opriri ale curentului electric şi alte asemenea evenimente nedorite, din disperare. Planul este însă ca astfel de situaţii să fie preîntâmpinate eficient, astfel ca totul să se petreacă "la lumină" şi ca toată lumea să fie în siguranţă.

Întreruperi locale ale comunicaţiilor (internet şi linii telefonice) sunt programate ca operaţiuni necesare pentru a asigura succesul deplin al acţiunilor.

În primele 5 zile după începerea arestărilor, fiecare televiziune va avea la dispoziţie "tone" de informaţii (sub formă de DVD-uri) pentru a putea să anunţe public şi să demonstreze cu dovezi clare Adevărul care a fost ascuns de zeci de ani.

Totuşi, mărturiile şi dovezile care sunt foarte "sensibile" şi care ar părea incredibile, nu vor fi disponibile copiilor, dar oricine le va putea avea la dispoziţie, sub supravegherea necesară. Cu toate acestea, va fi publicată suficientă informaţie pentru ca oamenii să fie edificaţi asupra naturii acestor dovezi.

Aceste adevăruri dovedite vor face ca marea masă de oameni să fie la început şocată, întocmai aşa cum se petrece atunci când cineva află că un bun prieten a murit subit. Odată cu acestea, multe iluzii cu care am fost "hrăniţi" [mai corect spus: păcăliţi - nota AIM] se vor sparge în bucăţi. Va fi un şoc psihologic pe care cei mai mulţi îl vor simţi foarte puternic.

Singurul motiv pentru care oamenii sunt anunţaţi din timp despre aceste arestări în masă este pentru a împiedica apariţia panicii generalizate, a revoltelor şi a haosului generate de frica care ar putea apare.

Oamenii vor afla cu stupoare că lumea nu este deloc aşa cum credeau ei că este. Cei care credeau că trăim întro "lume onestă" vor afla că întreaga planetă a fost condusă în mod criminal pe marginea prăpastiei de către nişte psihopaţi.

Situaţia economică gravă în care se află actualmente omenirea îşi are rădăcinile în planul secret care a fost pus la cale încă din 1776, odată cu înfiinţarea ordinului Illuminati din Bavaria. Pentru a opri înainte de a fi prea târziu acest plan nebunesc, şi pentru a aduce pacea adevărată, aceste arestări în masă vor fi "garnisite" cu demascarea uriaşelor deturnări financiare şi a marilor furturi de aur din toata lumea, realizate de către bancheri.

Practic, la sfârşitul primului război mondial au fost puse bazele a două economii complet diferite: cea publică, din care avem astăzi un GDP mondial de 62.000 miliarde USD, şi o a doua economie, cea subterană care "produce" sute de milioane de miliarde USD!

Cei care lucrează pentru Cabala criminală sunt "cumpăraţi" financiar având conturi de mii de miliarde USD în cadrul acestei economii "ascunse". Totuşi, pentru ca aceste sume fabuloase de bani să fie folosite, trebuie ca să fie transferate în economia reala. Aici încep problemele.

Băncile au controlat acest proces până acum, la discreţie. Practic, apăreau numere uriaşe în conturi care fuseseră înainte mult mai "modeste". Şi, din moment ce aceste operaţiuni erau făcute fără niciun control din afara sistemului, "spălarea de bani" se făcea fără ca nimeni din afară să îşi dea seama.

A început în 2011

Începând din toamna anului 2011, nimeni nu mai are posibilitatea să transfere bani din "conturile negre" în sistemul economic oficial.

Practic, aceste "conturi negre" erau doar o păcăleală (pentru că în mod real, doar sume foarte mici de bani puteau fi folosite în ecomonia reală) cu care "multi-miliardarii" au fost "traşi pe sfoară" de către Cabala criminală ca să accepte să fie manipulaţi.

Foarte mulţi din aceşti "traderi" şi-au dat seama până la urmă că toată treaba era doar "praf în ochi", şi că acum ei sunt "faliţi". Practic, ei au venit îniţial cu toţi banii lor în acest sistem, iar acum nu au obţinut nimic. Zero. Partea interesantă este că niciunul dintre ei nu se poate plânge public că le-au fost "capturaţi" banii, pentru că treaba era complet ilegală de la bun început, iar ei ştiau asta.

Iar dacă totuşi o fac, pentru a expune mârşăvia, ei ştiu că vor fi torturaţi şi în final ucişi fără regrete, dar nu numai ei, ci şi toţi cei pe care îi îndrăgesc.

Trebuie să vă daţi seama că închiderea acestor conturi ilicite din economia "neagră" este unul din motivele pentru care au demisionat atât de mulţi directori de bănci... De unde credeţi că îşi luau banii toţi aceştia, din salariu? Astfel că, dintr-o dată, ei nu mai dispun decât de banii din conturile "la vedere", oficiale.

David Wilcock a fost invitat să intre în acest sistem "negru": "Mi-au oferit sume colosale de "bani" virtuali (prin dobânzi la depunere de 30 % LUNAR) în schimbul depunerii sumelor mele reale în conturile lor... Evident că am refuzat să mă las cumpărat!"

Apoi i s-a spus că orice menţiune din partea sa cu privire la jargonul specific acestui sistem ascuns se va termina cu un "cioc-cioc" la uşa casei sale. Practic a fost ameninţat cu moartea.

Trebuie să ştiţi că aceşti bani "negri" intrau în economia reala prin intermediul marilor bănci: Chase Manhattan, JP Morgan, etc... Totul se făcea prin celebrele "ecrane negre", astfel că mii de miliarde de USD au fost "spălaţi" şi au ajuns în economia reala. De aceea, la un control amănunţit, sumele totale nu se prea potriveau!

Tocmai de aceea, Donald Rumsfeld a anunţat, cu numai o zi înaintea evenimentelor din 11 septembrie, că 2300 miliarde USD lipseau din bugetul Pentagonului. Şi tocmai de aceea, Federal Reserve a trebuit să creeze 26 mii miliarde USD, în economia publică, după criza din 2008.

Evident, este complet ridicol, este clar o "bulă" speculativă. Exact asta s-a dorit să fie. Pe de-o parte în acest fel se puteau "cumpăra" oamenii ca să accepte "ordinele" Cabalei mondiale, şi să se simtă (în uriaşul lor egou) că sunt de o mie de ori mai "bogaţi" decât cel mai mare bogătan real de pe planetă, şi pe de altă parte acest sistem era schema Ponzi perfectă, prin care "elita" dispunea după bunul plac de întreaga planetă!

Planul era să se ajunga în punctul în care economia reală ar fi fost distrusă iremediabil de aceste "inginerii financiare", pentru ca apoi să se instaureze dictatura financiară satanică totală. Tocmai de aceea au confiscat aurul lumii prin toate mijloacele de care dispuneau, inclusiv prin păcăleala că "aurul va fi folosit pentru o nouă eră de pace şi prosperitate".

Trebuie să ştiţi că acest aur furat se află şi în prezent în aşa-numitele "Conturi Colaterale Globale", iar 85 % din aur aparţine asiaticilor. Federal Reserve a furat acest aur pur şi simplu păcălindu-i pe proprietarii de drept. Asiaticilor li s-a spus că aurul lor va servi ca să se instaureze o nouă eră de pace şi prosperitate, dar s-a văzut deja că a urmat doar o nouă eră de războaie, foamete şi sărăcie cruntă.

În schimb, li s-au dat aşa-numite "Obligaţiuni Federale Americane", hârtii oficiale care atestă legal aceste operaţiuni de transfer al aurului.

Acesta a fost practic cel mai mare jaf din istoria omenirii!

Acum, proprietarii de drept îşi cer aurul înapoi, prin acţiunea penală deschisă în numele lor de Neil Keenan:

"Tocmai ce am urmărit cum Rothschild şi DuPont au venit în Indonezia în incercarea de a muta aurul depozitat acolo şi să-l ducă în altă parte, dar au eşuat. Acum, şi mai recent, însuşi David Cameron (prim-ministrul britanic) a pus ochii pe acest aur. Se pare că englezii sunt disperaţi să fure tot ce nu au reuşit în ultimii 300 de ani."

"Vom stabili un consorţiu care va permite ca aceste fonduri să fie folosite pentru vindecarea şi transformarea acestei planete, iar "eliberarea" tehnologiilor ultrasecrete (de energie gratuită, şi nu numai - nota AIM) este un aspect de primă importanţă în acest plan."

"Ca şi Rothschild şi DuPont, Cameron a plecat şi el cu "mâna goală" din Indonezia. Apoi a urmat un "om de afaceri" malayesian care a încercat şi el să deturneze aurul aflat acolo."

Benjamin Fulford afirmă că Familia Dragonului din Asia a pus bazele unui nou sistem financiar armonios, care deja a început să funcţioneze. Dar, Bernanke, Geithner, Bush, Rockefeller, Rothschild s-au "vopsit" în alb, dându-se drept "familia regală a dragonului", încercând să deturneze o mare parte din fondurile destinate dezvoltării planetei.

Neil Keenan a semnat înştiinţarea legală cu privire la proprietatea asupra conturilor colaterale globale, şi a trimis-o celor 12 bănci ale Rezervei Federale. Şi deja se ştie că FED nu are cu ce să plătească. Citat din înştiinţare:

"S-a adus la cunostinţă de către autorităţile elvetiene că Preşedintele UBS Kaspar Villager a încercat de mai multe ori să ocolească administratorii legali oficiali împuterniciţi de Trustul Soekarno - şi anume Neil Keenan şi Keith Scott..."

"... noi, semnatarii, ordonăm următorilor: Alex Ling Lee Soon, Jack Singh, Dl. Chee, Kaspar Villager, şi băncii UBS să renunţe definitiv la aceste acţiuni ilegale, astăzi 11 aprilie 2012, sau vor răspunde penal. Altfel, începând cu 13 aprilie 2012 se vor face publice aceste încercări ilegale de deturnare financiară."

În aceste acte legale, aflăm că:

1) Totalul cantităţii de aur din cadrul Federal Reserve este de 2,42 milioane tone în lingouri de aur.

2) Dobânda plătită de către FED proprietarilor este de 4 % pe an, aşa încât, din 1961 până în 2012 s-au făcut 4,63 milioane tone aur.

3) Aurul se află întrun singur depozit central la care au acces guvernele, prin intermediul miniştrilor de finanţe.

4) În anul 1949, prin rezoluţia ONU MISA 81704, preşedintele Soekarno a fost numit "Controlor monetar", iar întregul sistem centralizat a fost pus la dispoziţia sa.

5) Aurul a fost depozitat în sistem de către un grup de depozitari acceptaţi de Soekarno. Aceştia au format o asociaţie cunoscuta acum ca Amanah.

6) Aceştia i-au desemnat pe Neil Keenan şi Keith Scott ca reprezentanţi ai lor.

7) Proprietarii aurului depozitat în sistemul Federal Reserve nu şi-au primit niciun drept, înca din anul 1928. Ei au fost păcăliţi în mod constant.

8) Toate persoanele care se consideră că fac parte din elita globală au folosit în mod ilegal aceste fonduri îmbogăţindu-se personal. Este vorba despre:

a) Comitetul celor 300
b) Societatea Skull & Bones
c) Grupul Bilderberg
d) Comisia Trilaterală
e) Consiliul pentru Relaţii Externe

9) Sistemul Federal Reserve este un sistem de bănci private, aşa încât datoriile acestui sistem faţă de proprietarii aurului Asiatic NU REPREZINTĂ O DATORIE A POPORULUI AMERICAN.

10) Prin acest act, proprietarii, acţionarii, directorii şi preşedinţii acestui sistem de bănci precum şi companiile adiacente lor au acum calitatea de debitor, colectiv şi individual.

Debitorii au acum la dispozitie 10 (zece) zile pentru a se conforma cererii.

David Wilcock adresează următoarele cuvinte către Cabala criminală financiară: Opriţi-vă şi renunţaţi! Acum!

Sursa: AIM

No comments:

Post a Comment