Tuesday, March 27, 2012

Peste 200 de bancheri aflaţi în poziţii de conducere au fost arestaţi săptămâna trecută, iar noul sistem financiar este funcţional

Noul sistem financiar este acum funcţional, iar finanţarea abundenţei deja este disponibilă sau va fi foarte repede disponibilă, conform unor reprezentanţi ai Familiei Dragonului. Pasul final al detronării Cabalei financiare criminale a început cu arestarea a peste 200 de bancheri aflaţi în poziţii de conducere, şi demisia altor peste 450, doar săptămâna trecută, conform aceloraşi surse.

Japonia pune bazele legale pentru înfiinţarea agenţiei de planificare economică internaţională care să dispuna de o finanţare iniţială de 10.000 de miliarde USD, ceea ce înseamnă de 200 de ori mai mult capital decât împrumută anual Banca Mondială, conform unor surse guvernamentale japoneze. Despre toate acestea va fi un anunţ în seara zilei de marţi 27 martie (ora Japoniei), conform unor surse ale Societăţii Dragonului Alb. Arestarea unor personalităţi de marcă este iminentă.

A fost clarificată în detaliu structura de putere a Cabalei financiare împreună cu persoanele care se află "la butoane". De exemplu, au fost identificaţi conducătorii financiari ai dinastiei familiei Rothschild. Ramura elveţiană a familiei este condusă de David de Rothschild din Geneva, ramura franceză de către Guy de Rothschild, cea germană de către fiica lui Hitler şi membră a familiei Rothschild - Angela Merkel, iar ramura engleză de către Evelyn de Rothschild.

În SUA, paravanul Rothschild este banca J.P. Morgan.

Facţiunea familiei Rockefeller se foloseşte de Goldman Sachs şi Citibank ca fronturi de manipulare financiară. Bank of America este un paravan pentru operaţiunile similare realizate de familiile nobilimii "negre" italiene aflate la conducerea Vaticanului şi a mafiilor italiene, conduse (cel puţin o parte din ele) de către Peter Hans Kolvenbach, fostul Papă negru. De asemenea, Papa "Maledictus" al 16-lea este şi el membru al acestui grup satanic.

Facţiunea nazistă este condusă de către "Fuhrer"-ul George Bush Senior prin intermediul lui Ben Bernanke. Divizia responsabilă cu crimele în masă prin intermediul produselor chimice şi "farmaceutice" este condusă de familia Du Pont.

Fundaţia Bill şi Melinda Gates se află acum în Africa unde forţează familiile africane sub ameninţarea armei să accepte sterilizarea prin vaccinarea fiicelor lor. În America de Nord, Japonia şi în multe alte ţări, sterilizarea în masă prin vaccinare se desfăşoară deghizată în campania de protejare prin vaccinare a fetelor împotriva cancerul cervical. Un mesaj pentru Bill Gates: compania şi fundaţia ta îţi vor fi confiscate şi îţi vei petrece restul zilelor restituid totul celor în drept.

Guvernul SUA a fost compromis de către aceste familii şi altele care aparţin Cabalei criminale, şi de fundaţiile după paravanul cărora acţionează, iar aceste "alegeri" Prezidenţiale nu sunt alceva decât o luptă pentru putere între mafia din Chicago ascunsă dupa Mitt Romney, şi mafia drogurilor din Texas care aparţine familiei Bush şi care este condusă de Jeb Bush.

Speram că noul sistem financiar, de îndată ce va funcţiona deplin, va "scoate din priză" acest spectacol grotesc al aşa-ziselor "alegeri" în SUA, iar americanii vor putea să-şi aleagă conducătorii pe baza informaţiilor adevărate publicate de mass-media liberă. Deocamdată însă, alegerile manipulate electronic şi propaganda corporatistă au deformat democraţia până la un nivel de ruşine dar este totuşi acceptată de către americanii prostiţi şi drogaţi.

O privire asupra bugetului Pentagonului pentru acest an arată ca ei au alocat suficiente fonduri pentru a finanţa trupele de rezervă din interiorul SUA. Asta nu înseamnă că se pregătesc să-i închidă pe americanii "de rând" în taberele de concentrare deţinute de FEMA (o agenţie guvernamentală federală), aşa cum se tem mulţi. Din contră, ei se pregătesc pentru încercuirea, arestarea şi neutralizarea în masă a întregului efectiv al Cabalei criminale şi a apropiaţilor acesteia, conform unor surse din Pentagon şi CIA.

A existat un semn clar al schimbării anunţate pe 20 martie, atunci când în loc să avem cutremurul planificat de Cabala criminală pentru Tokyo, s-a declanşat cutremurul de 7,4 Richter din Mexic (Oaxaca) exact atunci când acolo se afla în vacanţă fiica Preşedintelui Obama. Mai mult, acest cutremur a fost popularizat dinainte prin pamflete distribuite local, în zonă. Asta arată că în prezent HAARP nu mai este instrumentul de joacă al celor aserviţi Cabalei.

Un alt semn de schimbare este demascarea publică a instrumentelor mass-media controlate de Cabală, de Clinton şi de Obama de către site-ul de ştiri oficial al guvernului chinez, Xinhua, care a afirmat că Coreea de Nord NU s-a aflat DELOC în planul discuţiilor de la întâlnirea celor 50 de naţiuni nucleare [printre care şi România - nota AIM] care a avut loc la Seul (Coreea de Sud) săptămâna aceasta. Aşa încât propaganda Cabalei nu a făcut altceva decât să "hrăneasca" o poveste falsă despre pericolele nucleare ale Coreei de Nord, deşi această ţară a declarat deja PUBLIC că îşi va stopa dezvoltarea armelor nucleare.

Planul secret care se află în spatele întâlnirii celor 50 de naţiuni nucleare era acela de a încerca furtul a 200 de tone de aur care se află în depozitele sud-coreene. Acest furt nu va fi permis, aşa că aceşti Cabalişti vor pleca cu mâna goală de la această "întâlnire".

Au existat o mulţime de speculaţii despre o lovitură de stat în China. Ceea ce s-a întâmplat de fapt a fost doar îndepărtarea unui agent Maoist (Bo Xilai) al Cabalei criminale, după ce unul din oamenii săi a descoperit că acesta primea ordine de la consulatul american din Chongqing, conform unor surse din MI6. China este în decurs de a schimba regimul printro mişcare gradată şi armonioasă care va avea loc până la sfârşitul acestui an, conform surselor Societăţii Dragonului Alb. Povestea "loviturii de stat" maoiste a fost doar o dorinţă "pusă pe tapet" de către "goarnele" mass-mediei Cabalei.

Şi fiindcă a venit vorba de poveşti false, grupul "Pălăriilor albe" care activează pe internet, şi care este format din Mike Cotrell (agentul lui Bush) şi Danny Gammage, nu a reuşit dacât să provoace hohote de râs (cum ar fi şi cu "ştirea" că acest scriitor - Fulford se referă la el însuşi - ar fi doar o clonă).

Mai deranjant este însă faptul că ei au reuşit să-l păcălească pe Lordul Brackheath din Camera Superioară a Parlamentului Britanic, furnizându-i o poveste falsă despre problema celor 15.000 de miliarde USD pe care acesta a ridicat-o în sesiunea Parlamentară. Camera Lorzilor se va informa acum la un aliat al Societăţii Dragonului Alb care va depune mărturie în legătură cu ceea ce se petrece cu adevărat în acest război financiar.

Districtul financiar al Londrei [centru de putere financiară - nota AIM] este în curs de "purificare" prin îndepărtarea agenţilor Cabalei, iar Lordul Sassoon va pleca; investigaţiile demarate cu această ocazie s-ar putea extinde chiar şi până la familia regală britanică, afirmă surse din ramura europeană a CIA.

În Japonia se prelungeşte starea de aşteptare până la 31 martie când se încheie anul fiscal deoarece există foarte multe de făcut din punct de vedere birocratic. După 31 martie vor începe negocieri concrete cu Ministrul de Finanţe, Banca Japoniei, Biroul Primului Ministru şi Agenţia Casei Regale pentru înfiinţarea noii agenţii de planificare economică internaţională.

Forţele de apărare japoneze împreună cu aparatul birocratic planifică o eliminare majoră a egenţilor Cabalei din Parlamentul Japoniei, din bănci, corporaţii şi din mass-media.

În concluzie, situaţia generală arată foarte bine. Cu toate acestea, până când nu-i vom vedea pe aceşti conducători financiari cabalişti că îşi recunosc crimele la posturile TV din întreaga lume, nu trebuie să "ne culcăm pe o ureche". Până când nu se încheie acest război financiar, rămânem vigilenţi.

350.000 miliarde USD manipulaţi de către bănci - sesizare Consiliul japonez de concurenţă

26 martie 2012

Oficiile de concurenţă din zece ţări investighează manipularea indicilor de referinţă LIBOR şi TIBOR de către câteva bănci mari europene, specialiştii vorbind despre "cea mai mare manipulare din istorie", ţinând cont de faptul ca cei doi indici constituie referinţa unei pieţe de 350.000 de miliarde de dolari, potrivit Asociaţiei Bancherilor Britanici (BBA).

În centrul scandalului se afla Credit Suisse, Deutsche Bank, Societe Generale, Barclays, şi altele. Ca de obicei în asemenea cazuri, cineva a trădat, altfel probabil că nu ar fi "transpirat" nimic. O altă bancă, cel mai probabil elveţienii de la UBS.

Ziarul elveţian Le Temps scrie că băncile ar fi menţinut în mod artificial LIBOR la un nivel redus pentru a nu părea vulnerabile sau pentru a-şi mări profiturile. Unii traderi ar fi admis neregulile, dar oficialii băncilor refuză să discute despre acest subiect.

Aşadar, iată că o informaţie venită pe canalele oficiale ale mass-mediei vine să confirme dezvăluirile noastre şi afirmaţiile lui Benjamin Fulford în ce priveşte băncile europene care au fost folosite ca simple instrumente de manipulare financiară de către marile familii Cabaliste.

Pentru cititorii mai puţin avizaţi, iată un model simplu al "tocării" banilor de către banci:

Dictionar: CDS = în schimbul unei prime, instituţia care vinde un astfel de CDS se obligă ca atunci când debitorul intră în incapacitate de plată să acopere pierderile clientului.

Circuitul banilor furaţi este următorul: Bancherul A face un credit la banca B pentru a cumpăra o hârtie de valoare, de exemplu un CDS, apoi vinde această hârtie la banca C, dar 10 % din tranzacţie este comisionul lui... şi tot aşa până se termină alfabetul. Când ajunge la banca Z, hârtia nu mai are nicio valoare şi se duce plângând la Banca Centrală să-i dea un împrumut preferenţial. Adică bani pe degeaba. Cu banii ăştia se reface jocul piramidal, şi tot aşa...

Problema e ca 90 % din banii băncilor nu se mai duc în invesţii pe termen lung, în mijloace de producţie, cercetare, etc... Sunt folosiţi într-un joc piramidal între bancheri, şi când se dărâmă, "statul" tipăreşte alţi bani, îi dă gratis băncilor, şi se reia jocul.

Problema e că bancherii fac bani din bani doar teoretic, practic şi-i tipăresc singuri fără să-şi asume riscul unei investiţii, pe când omul obişnuit face bani din munca sa proprie... Dacă banii ăştia tipăriţi ar rămâne doar în sistemul financiar, atunci nu ar fi problemă. Dar când ies din sistemul financiar şi intră pe piaţă, încep sa creeze inflaţie şi creşterea preţurilor, ca de exemplu preţul petrolului, preţul energiei, etc, sau sunt daţi cu împrumut guvernelor ce au deficit şi împiedică astfel reformele (cheltuieli făcute fără un scop real) pentru scăderea datoriilor guvernamentale.

O altă "găselniţă" a sistemului financiar controlat de Cabala criminală este aşa-numita rezervă fracţionară. În Europa rezerva fracţionara impusă de Banca Centrală Europeana este de numai 2 %: asta înseamnă că dacă eu depun 1 euro într-o bancă europeană, aceasta din urmă are posibilitatea să creeze artificial (prin împrumuturi sau depozite successive) până la 50 de euro (teoretic) - adică bani virtuali, ne-reali.

Când creezi bani din nimic, este simplu să acorzi bonusuri de milioane de euro şi să priveşti o datorie de 100 % din Produsul Intern Brut ca fiind rezonabilă şi să acorzi un calificativ AAA unor ţări care în condiţii normale nu îşi vor plăti niciodată datoria.

Pe scurt, furt calificat.

Sursa: AIM

1 comment:

  1. Cabala criminala 2450 de bancheri au fost arestati ,,,adica ,Hotii,,,criminali ,,,vesti bune de la fam-Dragonului ,,INALTA STIMA,,urmeaza cei de la butoane,,,Va fii greu dar nu inposibil Desigur America pe locul 1 care apartin cabalei criminale ,,,Rusine Bush,Rusine America de la voi vin toate faradelegile lumii ,O sa platiti scump paganilor ,Dar comori in ceruri va-ti facut? aaaaa NU ,,,Aceasta era mult mai important ,,,Criminalilor,,,Apoi inca o polita de plata Bestilor ,,,Ascunderea mesajelor Extraterestrilor ,Care sant Fiii Luminii Divine ,,,Nu cred ca va poate ierta Dumnezeu,,,Pentru ca santeti Desfranatii Lumii ,Criminalii Lumii Voi santeti teroristi nr -1 - din Lume,,,Asa ca a sosit vremea ispasitii pacatelor .In curand ne vom Elibera ,,,,Si vom da mana Cu Ingerii Divini Ai Galaxiei Noastre prin rrprezentantii Consiliulului ANDROMEDA,,,Amin.

    ReplyDelete