Tuesday, March 27, 2012

Arhanghelul Uriel – Binecuvântați şi Eliberaţi

Procesul de transformare începe atunci când sunteți conştienți de nemulţumirea sau nefericirea voastră cu realitatea curentă. Energetic acest lucru s-a întâmplat deja pentru voi, în spirit, la nivelurile mai înalte de ființare, şi pe măsură ce începe să intre în densitatea conțiinței voastre fizice, mentale și emoționale, puteți fie să intrați în judecată fie să căutați locuri pentru a elibera energia. Dacă judecați situaţia împuterniciți frica voastră. Dacă o binecuvântați şi o eliberaţi, îmbrătișați noile energii care sunt posibile pentru voi şi permiteți transformării să aibă loc.

Transformarea se produce cu eliberarea, prin deconectarea energetică şi rezolvarea, a ceea ce nu mai serveste binelui vostru cel mai înalt şi căii voastre de ascensiune. În spirit acesta este un proces natural şi permite ascensiunii să aibă loc fără efort. Ascensiunea este o mişcare a energiei de la nivelele mai joase la cele mai înalte, aceasta este o trezire a divinității voastre si o re-conectare a umanului şi divinului în voi . Dar în cadrul densității umanităţii este o oportunitate pentru judecată şi teamă, presupunând că un nivel de finalizare, nu poate fi un potenţial pentru o situaţie. Ego-ul vostru vrea să fie de succes, în bucurie şi în pace cu fiecare situaţie. Uneori, trebuie doar să binecuvântați şi să eliberaţi.

Rezolvarea pe care o dorește ego-ul este întotdeauna una care va onora scopul său personal, care poate fi eronat aliniat cu cunoașterea sufletului vostru că totul este în ordine divină, ați învățat ceea ce aveţi nevoie şi sunteți energetic încheiați. Finalizarea Energetică nu este acelaşi lucru ca finalizarea emoţională şi mentală, care sunt tărâmurile ego-ului. Ego-ul vrea să fie răsplătit pentru eforturile, sacrificiul, contribuţiile şi energia sa. Sufletul vrea să cunoașteți tranziţia fără efort în dimensiuni noi, de ființare, care sunt obţinute atunci când binecuvântați şi eliberaţi.

Pe măsură ce inspirați binecuvântările de învăţăre pe care le-aţi experimentat, expirați eliberarea de toate conexiunile energetice, permiteți grației ușurinței să vă ofere rezolvarea și să încheiați vindecarea, astfel încât transformarea să poată avea loc. Eliberaţi conexiunea emoțională la frică și durere şi obțineți o conexiune la bucurie şi pace, permiteți rezolvării energetice, de asemenea, să se răspândească la emoţiile voastre astfel încât să vă amintiţi că sunteţi demni de bucuria, pacea şi iubirea pe care spiritul vostru o dorește pentru voi şi care ştie că sunt posibile atunci când sunteți dispuşi să binecuvântați şi să eliberați energia, creând pace prin aceasta, în ego şi emoţii.

Copyright (c) 2012 de Jennifer Hoffman. Toate drepturile rezervate.

1 comment:

  1. Doamne Ajuta-ne sa obtinem conexiunea in bucurie si pace.

    ReplyDelete